BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een fantasie komt uit

Mijn vrouw Jenny is een van de meest gereserveerde, ingetogen vrouwen die je ooit zou willen ontmoeten. Dat wil zeggen, totdat ze naakt en geil is. Dan komt een andere kant van haar naar voren, een kant die seksueel veeleisend en bijna onverzadigbaar is. Jenny en ik waren ongeveer twintig jaar getrouwd toen er iets gebeurde dat ons seksleven echt veranderde en, hoe vreemd het voor sommige mensen ook mag lijken, ten goede veranderde. We zijn een vrij gemiddeld stel dat je in een winkelcentrum of restaurant zou zien en waar je geen aandacht aan zou besteden. Maar we ontdekten iets over onszelf dat we ons tot die tijd nooit hadden gerealiseerd.

Op een zaterdagmiddag hadden we heerlijke seks gehad en terwijl we nog naakt in elkaars armen lagen en nagenoten van onze orgasmes raakten we in gesprek over onze seksuele fantasieën. Eerst deelden we er een paar die wel behoorlijk alledaags waren, echt van die fantasieën die heel veel mensen wel hebben zoals seks op spannende plaatsen of buitenseks met een kijkende man erbij.
Na deze bekentenissen was Jenny even stil en kwam met haar naakte lichaam half over me heen liggen. Ze begon mijn pik weer te strelen en begon te vertellen over wat haar grootste fantasie was.
Ze begon over een fantasie die ik haar jaren eerder, vlak na ons trouwen eens opgebiecht had. Het leek me, toen al, het einde om Jenny eens te zien spelen, zien pijpen en te zien neuken met een andere pik. Daarbij zou het helemaal geweldig zijn om haar te zien klaarkomen met een andere man. Elke keer bij de gedachte daaraan werd mijn pik kneiterhard en begon het voorvocht eruit te lekken.
Jammer genoeg stond ze daar toen niet voor open toen, iets wat ik wel heel jammer vond want het was op die leeftijd een erg mooie aantrekkelijke meid met een goddelijk lichaam wat ik graag had gedeeld met andere.
Nu jaren later naakt in elkaars armen liggend vertelde ze me dat ze vaak aan die fantasie van mij teruggedacht had en dat ze er zelfs bij gevingerd had.
Het was al jaren niet alleen mijn fantasie geweest maar ook die van haar kwam ik achter. Ze beschreef tot in detail hoe ze vaak fantaseerde over hoe ze met een andere man zou vrijen en zichzelf totaal aan hem zou overgeven. Natuurlijk werd mijn lul meteen weer stijf en dat kwam niet alleen door haar bedrijvige handje maar ook door haar openharige bekentenissen en de beelden die ik daarbij kreeg.

Ze vertelde me dat ze nu ze wat ouder werd het graag toch eens zou meemaken. Maar als het dan eens zou gebeuren was een vereiste van haar dat ik daarbij aanwezig zou zijn en toe zou kijken. Ik mocht niet meedoen of commentaar leveren totdat ze klaar waren met de seks. ‘En later wil ik geen gezeur over hoe erg je het vindt wat ik gedaan heb.’ zei ze er direct achteraan. Ik kon haar overtuigen dat ik dat nooit zou gaan doen en ook nooit om seks met een andere vrouw zou gaan zeuren zoals nogal eens gebeurt. Het ging me puur om haar, om haar te zien genieten van een andere man en die zijn bijbehorende gereedschap.

ik had nooit vermoed dat ze nu wel die fantasieën had nadat ze op jonge leeftijd niet ingegaan op mijn verzoek om eens te vrijen met een ander. Nu ik het wist raakte ik ongelooflijk opgewonden en het scheelde niet veel of ik kwam er ondanks dat we net geneukt hadden weer door klaar. Er gebeurde iets onwerkelijks met me door het idee om naar Jenny te kijken terwijl ze in ons bed zou liggen en een andere man die haar lichaam gebruikte om haar te neuken, haar poesje te likken en uiteindelijk haar vol te spuiten met zijn dikke, witte sperma.

Nadat we dit gesprek hadden gehad moest ik nog even een keer seks hebben met mijn schatje. Mijn paal moest er nog een keer in. Haar kut was doorweekt door de vooruitzichten. Het werd een van de meest intense neukbeurten in lange tijd en dat kwam alleen maar door het idee dat onze fantasieën werkelijkheid zouden gaan worden.

We hebben een goede vriend genaamd Gerry die we al een aantal jaren kennen. Hij is onze buurman geweest totdat hij ging scheiden en naar de andere kant van de stad verhuisde, maar we zien hem nog vaak. Ik had het gevoel dat hij een goede keuze zou zijn om Jenny haar eerste ervaring mee op te laten doen. Liefst had ik een onbekende man ervoor uitgenodigd maar voor de eerst keer leek me iemand die we beiden konden toch beter, ik wilde het niet verpesten door een vreemde die wel eens tegen kon vallen. Toen ik Jenny vertelde wat ik in gedachten had, vond ze het meer dan goed. Ze gaf zelfs toe dat ze al verschillende keren had gefantaseerd over seks met hem terwijl ik haar neukte. Zo kwam je nog eens wat te weten!

Ik kon bijna niet wachten om onze fantasieën waar te maken. We lieten er geen gras over groeien en nodigden Gerry uit op de eerstvolgende zaterdagavond om langs te komen voor een etentje. Over wat ze ging doen en met haar ging laten doen werd niet overgesproken tussen ons. Het enige wat we afspraken was dat ze mocht doen wat ze wilde.
We gingen het gewoon laten gebeuren zonder remmingen.

Jenny droeg een zeer laag uitgesneden blouse, korte rok en hoge hakken die avond. Onder haar blouse droeg ze geen beha zag ik tot mijn grote plezier, bij elke stap die ze zette deinde haar cup C borsten verleidelijk heen en weer. Bij binnenkomst drukte ze zich tegen Gerry aan en gaf hem daarbij de gebruikelijke drie kussen zoals ze altijd al deed bij hem.
In het begin verliep alles vrij normaal, maar toen we na de maaltijd nog wat zaten te drinken kwam het onderwerp seks ter sprake en Gerry vertrouwde ons daarbij toe dat seks het enige was dat hij miste nu hij gescheiden was.
Tegen de tijd dat we klaar waren met eten wist ik dat Jenny erg geil was en nu niet van plan was te stoppen. Ze kwam uit de keuken met een nieuwe fles wijn en terwijl ze Gerry nog een wijntje inschonk, leunde ze een beetje tegen hem aan, legde haar hand op zijn schouder en zei: “Een mooie vent als jij hoort toch niet tekort aan seks te hebben, kunnen we je daarbij helpen?” Het was duidelijk aan zijn gezicht te zien dat hij niet zeker wist of ze serieus was of een grapje maakte. Toen keek ze hem in de ogen, glimlachte en zei: “Wij hebben een gezamenlijke fantasie…
“Is dit serieus?” Vroeg hij aan ons en vervolgde direct: “Mijn god, ja, ik zou je graag willen neuken, en dat is al jaren mijn fantasie!” zei hij tegen Jenny. Toen draaide hij zich weer naar mij om en vroeg: “Weet je zeker dat je dat goed vindt?”
“Zolang ik toe kan kijken,” zei ik eerlijk, “mag je wat mij betreft doen met Jenny wat je wilt!”

Zo geil als Jenny nu was had ik haar nog nooit gezien. Met alles straalde ze seks uit. Giechelend en nerveus draaide ze zich en begon heupwiegend naar de slaapkamer te lopen. Toen ze bij de gang kwam, draaide ze zich om en keek naar Gerry en mij en zei: “Ik ben er klaar voor, als jullie twee dat ook zijn volg me dan.” Gerry was nog steeds onzeker en keek me nog even snel aan. Ik glimlachte alleen maar en zei: “Als je er klaar voor bent… laten we dan gaan zodat je haar kan laten genieten van wat ze wilt.” We stonden allebei op van de tafel en volgden haar naar onze slaapkamer.

Zoals afgesproken ging ik in een stoel zitten die Jenny bij het bed had neergezet en waar vandaan ik alles kon zien wat er gebeurde. De lichten in de slaapkamer waren zacht en ik keek naar de erotische scène voor me terwijl Gerry en mijn vrouw aan het voeteneinde van het bed stonden en begonnen hartstochtelijk te zoenen en tongen. Daarbij lieten ze hun handen over elkaars lichaam glijden. Het leek slechts enkele ogenblikken te duren voordat ze elkaar begonnen uit te kleden. Ik voelde mezelf trillen van erotische opwinding terwijl ik toekeek. Mijn paal was al vanaf het eten stijf en begon nu echt te spannen in mijn kleding.
Gerry werkte met zijn gretige handen het korte rokje omhoog naar haar middel waardoor ik zag dat ze geen slipje droeg. Geen beha en geen slipje droeg ze. Dat deed ze wel meer maar dan tijdens vakanties ver van huis waar ze geen bekende kon tegenkomen.

Al snel had ze de broek van Gerry ook los. Ze liet haar duimen onder de elastische tailleband van zijn boxershort glijden en trok alles tezamen over zijn heupen naar beneden. Zijn stijve pik sprong tevoorschijn en veerde tegen zijn onderbuik aan. Hij was best flink en zeker groter en dikker dan die van mij. Ik hield mijn adem in toen ik me realiseerde over wat er zou kunnen gebeuren. Misschien zou ik binnen enkele ogenblikken zijn harde pik in haar mond, kut en mogelijk zelfs in haar aars kunnen zien. Hoever zouden ze gaan, er was nu geen weg meer terug.

Toen ze hun kus verbraken, draaide Jenny zich om en leidde Gerry naar het wachtende bed. Ze ging op haar rug liggen en trok haar dijen uit elkaar alsof ze zichzelf aan hem aanbood. Haar spiegelgladde venusheuvel maakte ons nog harder dan dat we al waren. Op en tussen haar licht geopende schaamlippen zag ik de parels schitteren waar opgewonden en afwachtende kut vol mee was. Gerry ging bij haar op bed liggen en knielde tussen haar dijen tegenover haar. Nadat hij haar kut even met zijn vingers had verkend, leunde hij naar voren en spreidde haar kutlippen met zijn handen waardoor haar gezwollen clitoris voor zijn mond en tong zichtbaar werd. Ik schrok van de vreemde maar opwindende aanblik van een andere man die voor het eerst de kut van mijn vrouw met zijn vingers verkent maar toch vond ik het geweldig. Het was het geilste wat ik tot die keer meegemaakt had. Ik herinner me de heerlijke schok die door me heen ging toen ik zag hoe hij zijn gezicht naar haar kut liet zakken en hij haar begon te beffen. Ik zal nooit de aanblik van zijn tong die door de kut van mijn vrouw ging vergeten.

Jenny kreunde van genot bij elke lik van zijn tong over haar klit en de binnenkanten van haar schaamlippen. Ze heeft een zeer gevoelig kutje waardoor ze al snel kreunt bij aanrakingen. Ik wist dat ze een heel sterk orgasme aan het opbouwen was; haar sterkste waren altijd die met orale seks. Terwijl ik toekeek hoe Gerry het poesje van mijn vrouw met zijn mond verwende, besefte ik dat mijn pik niet alleen extreem hard was maar dat hij erg nat was van mijn eigen voorvocht wat door mijn korte broek heen lekte. Ik besloot mij ook helemaal uit te kleden om mijn pik alle ruimte te geven om nog meer te kunnen genieten van het opwindende schouwspel.

Ik zag hoe Jenny haar lichaam zich spande en ze met heel haar lichaam begon te schokken. Ze kermde en kreunde zo hard dat ik even bang was voor burenoverlast. Het was prachtig om haar eens klaar te zien komen met een andere man. Ze klemde haar heupen om het hoofd van Gerry zodat hij zijn tong en mond niet van haar kut kon halen. Ze bleef maar schokken van genot en plezier terwijl Gerry bleef doorgaan met het likken en zuigen van de kut van mijn vrouw. Toen ze na een paar minuten een beetje kalmeerde, wierp ze een blik op mij om er zeker van te zijn dat ik keek naar wat er gebeurde. De blik op haar gezicht was er een van totale extase.
Ze draaide zich om en streek even erotisch met haar handen over haar borsten, pakte daarna zijn grote paal vast en nam hem in haar mond. Ik zag hem steeds weer helemaal tot in haar keel glijden terwijl ze zijn ballen rolde in haar handen. Tussen het pijpen door hoorde ik haar zeggen: “Oh, Gerry.. Neuk me.. Neuk me met je mooie lul.” Hij ging meteen aan haar verzoek voldoen en trok zijn lul uit haar mond schoof direct op haar lichaam. Ik zag hoe Jenny zijn pik vast pakte en de dikke eikel tegen haar gezwollen kutlippen drukte. Steunend op handen en knieën lag hij boven op haar waardoor ik tussen hun benen door kon zien wat er gebeurde. Langzaam drukte hij zijn onderlichaam naar voren waardoor zijn dikke eikel tussen haar gladde lippen verdween uit mijn zicht. Ik kwam al bijna klaar door wat ik nu zag gebeuren. Wat was dat geil om te zien!! Ik had veel er over gefantaseerd maar had nooit verwacht dat het zo opwindend zou zijn om je vrouw met een ander te zien neuken.
Gerry duwde zijn pik steeds dieper in haar kut totdat zijn ballen tegen haar perineum drukte.

“Richard, kijk eens hoe diep Gerry zijn pik gaat, hij vult me helemaal!” zei ze ademloos tegen me. “Zijn pik is zo groot en heet…
Gerry begon haar met lange halen te neuken, steeds wat sneller en harder. “Het voelt zo goed om te weten dat je naar hem kijkt… hij weet echt hoe hij een vrouw moet neuken? Het is de beste neukbeurt die ik ooit heb gehad!” Ik wist wat ze zei deel uitmaakte van haar fantasie, maar het wondt me nog steeds meer op dan ik me kon voorstellen. Ze bleef me vertellen hoe goed Gerry kon neuken en hoe goed zijn pik in haar voelde terwijl ze naar een nieuw orgasme toewerkte. “Kijk hoe hij me neukt Richard! Kijk hoe zijn harde pik in en uit mijn poesje gaat, verdomme kijk ernaar!” Kreunde ze steeds weer. Ja, natuurlijk keek ik. Steeds weer zag ik de enorme paal uit haar natte kut komen. Haar kreten werden sterker en ze klonk alsof ze geen controle had over haar eigen behoefte aan seksuele bevrediging. Plots zag ik hoe haar hele lichaam schokte terwijl Gerry haar bleef neuken. Hij sloeg zijn pik met diepe krachtige slagen in haar hongerige lichaam en ze uitte een bijzonder luide kreun en ze greep naar zijn rug en kwam weer klaar. Haar orgasme was zo krachtig dat Gerry zich niet langer kon inhouden en ook hij luid begon te kreunen om aan te geven dat zijn pik zijn hete sperma in de diepten van de vagina van Jenny begon te spuiten. Loeihard ramde hij zijn paal tot bij haar baarmoedermond om zijn ballen te legen. Steeds weer trok hij hem terug om hem daarna meteen weer diep in haar te stoten voor weer een golf sperma terwijl Jenny haar nagels in zijn gespannen billen drukte.

Het was duidelijk een intense neukbeurt voor beiden geweest en ik zag hoe ze nagenietend in bed bleven liggen. Terwijl hun passie afnam, praatten we wat na met z’n drieën over hoe het was geweest voor een ieder. Ik zag wat wit zaad uit Jenny haar vers geneukte poesje sijpelen en kreeg daardoor bijna de onweerstaanbare drang om naar haar toe te gaan en haar schoon te likken. Maar omdat het haar wens was om me er niet in te mengen deed ik dat niet.

Na ongeveer een halfuur stond Gerry op en kleedde zich aan. Voordat hij wegging waren we het er allemaal over eens dat dit pas de eerste van vele keren was dat wij drieën samen van dit soort seks zouden genieten. Ik wist dat hoe meer seks wij drieën hadden, hoe langer de vrijpartijen zouden gaan duren.

Wat er was gebeurd, leek echt een sterke invloed op Jenny te hebben gehad. Nadat Gerry was vertrokken, beval ze me om bij haar op het bed te komen liggen. Ik had een gigantische stijve en terwijl we daar lagen, stelde ze me veel vragen over wat ik had gezien en waarom het me zo opwond om te zien hoe Gerry haar neukte. Ik was eerlijk naar haar en zei haar dat ik me niet kon herinneren wanneer ik haar zo gelukkig had gezien tijdens het klaarkomen en dat ik nooit zo opgewonden was geweest dan op het moment dat ik de grote pik van Gerry in haar mond en kut zag glijden. ik zei haar ook dat ik nauwelijks kon wachten tot ik haar ook mocht neuken. Ik herinner me hoe ze even naar me glimlachte voordat ze op haar ellebogen ging liggen en haar benen spreidde en zei: “Nu is het jouw beurt.”

Op en tussen haar kutlippen zag ik nog sporen van Gerry zijn sperma toen ik mijn gezicht tussen haar benen begroef en haar clitoris zocht. De duidelijke geur van haar en de pik van haar minnaar vulde mijn neusgaten en maakte mijn pik nog harder. Jenny was nog steeds ongelooflijk opgewonden en ze had twee kleine, maar lawaaierige orgasmes terwijl ik haar slordige, vers geneukte kut zoog en likte. De smaak van haar sappen die vermengd waren met het geil van Gerry waren bedwelmend voor me. De passie tussen ons was op dat moment sterker dan ooit en ik kon nauwelijks wachten tot ik haar kon neuken. Toen haar orgasmes afnamen, haalde ik mijn gezicht van haar poesje en bewoog me omhoog op haar lichaam. Ik begon haar te tongen en met een snelle beweging duwde ik mijn pik in haar natte met geil gevulde gaatje om haar ook te neuken. Jenny ging door met het uiten van vulgaire taal en vertelde me hoe goed het voelde toen Gerry haar neukte, en hoe geil het voor haar was dat ik daarbij toegekeken had.

Het was maar goed dat Gerry haar zo goed geneukt had want mijn neukbeurt stelde helaas niets voor. Tegen de tijd dat ik daadwerkelijk in haar kwam, was ik zo opgewonden dat ik mijn eigen orgasme niet meer kon tegenhouden. Binnen enkele ogenblikken explodeerde mijn pik in haar kut en vulde ik haar met nog meer sperma. Voor Jenny was het niet heel erg want die was ondertussen al verschillende keren klaargekomen. We vielen hierna voldaan in een diepe slaap.
Toen ik ’s ochtends wakker werd, was mijn eerste gedachte aan hoe erotisch het voor mij was geweest om een vreemde harde pik in en uit Jenny’s kut te zien pompen. Mijn ochtenderectie was meteen harder dan ooit.

Die avond was nog maar het begin geweest van het spel met andere mannen waar we enorm van genieten. Voor ons is het zeer bevredigend. De mannen (soms meer dan één) die we uitnodigen om deel uit te maken van onze speciale Cuckold-seks genieten er duidelijk net zoveel van als wij en vaak genieten ze er zelfs nog meer van. We hebben ondertussen met alle rassen en alle volwassen leeftijden wel gedate en steeds weer was het net zo opwindend als die eerste keer met Gerry.

Door eerlijk te zijn en elkaar te vertrouwen over onze diepste fantasieën en seksuele behoeften, heeft het zeker het plezier in ons seksleven vergroot. Het is niet voor iedereen weggelegd maar wij vinden het leuk en geven er veel voldoening aan. Doe het niet als je erg jaloers aangelegd ben.
Mij geeft het een heel fijn gevoel om mijn vrouw vast te houden als ze na afloop gelukzalig in mijn armen slaapt nadat een andere man haar neukte, liet klaarkomen en elke druppel van zichzelf in haar lichaam achter had gelaten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 17941 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Een fantasie komt uit”

 1. Waaw…….
  Mijn vriendin vind het fijn om met mannen te vrijen en hard genomen te worden….
  Ik hou ervan dat ze dat doet en ik ben op zoek naar een jonge man die haar hard wil nemen…..
  Ze is geweldig in bed en een geboren pijpster en ze kust hemels…….
  Ik ben ouder 70 en eigenlijk te zacht voor haar……..
  Ik ben er soms wel eens bij om te zien hoe ze genomen word……..
  Soms lik ik haar achteraf en proef het warme zaad dat ze voor me meebracht……
  Ze komt al lang veel te kort omdat haar man geen sex met haar wil…….
  Zo is ze bij mij terechtgekomen .
  Iemand zin om een verhaal hierover te schrijven…….

 2. Tof verhaal en wij (mijn vrouw en ik) herkenden onze eigen ervaringen. Die zijn met ouder worden wat minder intens geworden maar we doen het nog regelmatig met één van onze huisvrienden en blijven het doen zolang we kunnen.

Plaats een reactie