BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De redding van ons huwelijk 2

Ons huwelijk zit in het slop. Na gesprekken met de Surinaamse vriend van onze dochter hebben we besloten om een cuckoldrelatie te starten. Een donkere klusjesman komt om onze overloop op te knappen.

Op maandag is Rudy er al vroeg en Susan was vroeg opgestaan om hem op te vangen. Normaal doet ze dat nooit maar voor Rudy blijkt ze een uitzondering te maken. Zoals afgesproken zal Susan die week thuisblijven en ik ga naar mijn werk. Susan zal mij op de hoogte houden hoe alles verloopt.
Als ik later thuiskom is Rudy alweer verdwenen. Susan zegt tegen me dat ze nog gauw even naar de stad gaat om wat spulletjes te kopen. Na pas een paar uur komt ze thuis met flink wat tassen, als ik op de bankrekening kijk heeft ze flink ingeslagen bij kledingzaken, schoenenzaken en dat trekt mijn aandacht een seksshop. Als Susan onder de douche gaat kijk ik nieuwsgierig in de tassen. Ik zie veel jurkjes en rokjes, schoenen met hoge hakken en wel erg sexy lingerie. Door de meeste kun je zo doorheen kijken maar ook slipjes met een open kruis, zelf ophoudende kousen en een paar jarretelgordels.

Ik ben wel wat verbaasd ze is eerder niet te vermurwen om een jurkje aan te trekken en nu heeft ze de halve stad leeggekocht. Ik zeg er niks van maar ben benieuwd hoe dit verder zal gaan.
Als Rudy de volgende dag komt begroet Susan hem met een paar kussen, ik ga weer naar mijn werk. Als ik thuiskom hoor ik van Susan hoe goed Rudy wel niet met zijn handen is, ik weet niet goed hoe ik dit moet opvatten.
Als ik naar boven ga hoor ik dat Susan een telefoongesprek heeft met onze dochter. Ik kan helaas alleen maar Susan horen maar ze krijgt zo te horen wat adviezen. “Dus diep in mijn keel…….. wat enkele minuten…….. ja ja ik ga oefenen……… De eerste dag kon ik mijn ogen niet van hem afhouden…….. hij maakt me zo geil……… ik ben blij dat hij er ook open voor staat.” Ze giechelt, “ik kan haast niet wachten tot hij mij echt pakt.” Ik ben gerust dit gaat wel goed uitpakken. Susan heeft wat tijd nodig, net als ik, om dit te gaan doen.
Ik merk ook een verandering in Susan, ze is een stuk opgeruimder en is meer liefdevol naar mij toe. Ik krijg regelmatig een knuffel. Ik ben eigenlijk best tevreden dat ik deze stap gemaakt heb. Ook ziet Susan er meer aantrekkelijk uit dan voorheen. Ze doet weer make-up op en draagt een sexy jurkje of rokje met een gewaagd topje of bloesje. Na maanden heeft ze haar spijkerbroeken voorgoed afgezworen.

Op het eind van de week spreekt Rudy me aan ik krijg te horen dat het langer gaat duren volgens hem door achterstallig onderhoud. Ik antwoord dat hij de tijd maar moet nemen. Ook vertelt hij dat hij ook andere klussen heeft zodat hij niet heel de tijd bij ons kan bezig zijn. Susan kijkt wat beteuterd als ik het haar vertel maar zegt dat ze het zo beter kan regelen op haar werk. Gelukkig blijft ze aandacht aan haar uiterlijk besteden en kleding. Ze heeft me inmiddels vertelt dat Rudy en zij hebben staan tongzoenen en dat ze heel opgewonden is geworden en zich nadat hij weg was klaargevingerd heeft. Ook vertelt Susan dat ze oefent met pijpen. Ze ziet hoe ik reageer met een verbaasde blik en legt uit dast donkere mannen graag hebben dat je de lul diep in je keel neemt. Ze voegt eraan toe althans dat zei Lisa. Ik merk dat Lisa haar veel adviezen geeft. Ze scheert ook haar schaamhaar en heeft nu een volledig kaal kutje.

Ik hoop dat de relatie tussen Susan en Rudy zich verder gaat ontwikkelen. Als Rudy weer een dag komt heeft Susan zich heel aantrekkelijk aangekleed en opgemaakt. Als Rudy komt lijkt het niet dat de klusjesman komt, maar een hele goede vriend. Ze staan voor mijn neus lang te tongzoenen en ik zie de handen van Rudy mijn vrouw haar lichaam strelen. Ik kan niet ontkennen dat ik het ontzettend opwindend vindt hun zo te zien. Ik krijg een vette knipoog van Rudy. Rudy zegt tegen me dat hij mijn updates zal sturen van het achterstallig onderhoud. Natuurlijk wil ik dit heel graag en vertrek naar mijn werk.

Nog voordat ik op mijn werk kom heb ik de eerste update binnen. Een zakelijke foto van de vuile overloop met een stuk dat hij gedaan heeft en geschilderd. Het ziet er goed uit. Wat later krijg ik een update van Susan binnen die ziet er heel anders uit. Susan stuurt een foto van haar met een hartstochtelijke blik. Ze kijkt passioneel naar Rudy’s donkere lul tussen haar tieten met de tekst, “wat een lekker vrouwtje.” Ik krijg steeds meer het verlangen om dit in het echt te zien. Maar ik ben blij dat Susan eindelijk een stap heeft gemaakt in haar relatie met Rudy. Ik besef ook dat Rudy de foto gemaakt heeft en waarschijnlijk weet dat Susan de foto naar mij heeft gestuurd.

Doordat Rudy niet iedere dag meer komt maar op de dagen dat Susan vrij is, moet ik wachten hoe het verder gaat lopen. Susan moet zelf het tempo bepalen, wel merk ik dat ik meer knuffels krijg en kussen. Deze eerste stappen hebben voor een verbetering van ons huwelijk gezorgd. We zijn er nog niet maar het begin is er. Susan en ik geven weer meer om elkaar.

Steeds als Rudy er is verteld Susan mij hoe het gaat. Het is nu gewoon dat als hij er is. Zij hem pijpt en zij door hem gelikt wordt. Hun relatie is nog niet in een volgende fase aangeland
Dan op een dag vertelt Susan mij dat Rudy die dag niets aan het huis heeft gedaan maar al haar aandacht aan haar heeft besteed. Ik heb die dag wel een raadselachtig appje gehad van Rudy. Dat hij zijn aandacht aan ander achterstallig onderhoud heeft besteed. Eindelijk krijg ik een foto van Susan binnen. Rudy ligt achter Susan in ons bed maar ik kan zijn lul in haar kut zien, op het laken een hele grote vochtige plek, eronder staat, “Ik ben voor het eerst spuitend klaargekomen dat komt door achterstallig onderhoud. Maar wees gerust Rudy ga dat ook voor zijn rekening nemen. Maar dit gaat wel langer duren.” Susan ziet er zo gelukkig uit, maar ik wil erbij zijn als ze neuken.

Als ik thuiskom op het eind van de middag zegt Susan, “Oh schatje Rudy heeft niets aan het huis gedaan maar al zijn aandacht aan mij besteed dat vind je toch niet erg?” Ik antwoord dat ik het graag in het echt zou zien maar ik krijg te horen dat ik nog even moet wachten.

Dit gaat zo een aantal weken door en iedere keer heeft ons bed een grote vochtige plek. Ik neem de verschoning voor mijn rekening. Normaal doet Susan het bed verschonen maar het lijkt gewoonte te worden dat als Susan weer geneukt is dat ik het doe. Ik heb wel een keer gemompeld of Susan daar geen tijd voor had maar dat wordt door haar weggewuifd. Ik ben veroordeeld tot een hulpmiddel. Terwijl ik toch zo graag hun zou willen zien en er meer bij betrokken worden.

Na een paar maanden, is Rudy nog steeds niet klaar met klusjes in ons huis. De aandacht is verlegd naar het achterstallig onderhoud van Susan. Voor mij is het behoorlijk frustrerend dat ik er nog steeds bij ben geweest. Ik heb het weleens voorzichtig geopperd maar dat wordt weggewuifd door Susan. Ze stuurt toch regelmatig foto’s. Van een genietende Susan, soms staat Rudy erop soms niet.

De laatste tijd heb ik gemerkt dat Susan de dag dat Rudy komt zich steeds hoeriger gaat kleden. De jurkjes of rokjes zijn korter. Je kunt zelfs de jarretelgordel zien en de slipjes zijn vervangen door een open kruis. Haar decolleté is groter geworden, haar borsten vallen soms bijna uit haar bloes of shirt. Als ik zeg dat ze zich wel heel gewaagd kleedt krijg ik als antwoord dat Rudy graag ziet dat ze zich uitdagend kleedt. Ik heb dat ook een keer bij onze dochter gezien toen ze terugkwam van een afspraakje.
Op een dag zegt Susan dat Rudy zo tevreden is dat hij haar een beloning geeft. Ze giechelt dat ik die mag betalen maar dat ik wel korting kan bedwingen. Ik zou van Rudy wel horen hoe en wat.

Via en bericht van Rudy krijg ik door waar we zaterdag naar toe moeten. Ik word wat bleek want het blijkt een tattooshop. Ik vraag aan Susan of zij weet wat de beloning is maar zij weet het ook niet. Rudy heeft alleen gezegd dat Susan zich uitdagend moet kleden. Dat doet ze ook, op het sletterige af. Voor het eerst zal het zijn dat ik zo met Susan over straat loop.

Zenuwachtig gaan we de tattooshop binnen ik ben best wel benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik hoop niet dat ze een tattoo krijgt zoals Lisa daar ben ik nog niet aan toe. Een donkere man veel ouder dan ons komt naar ons toe en verwelkomt ons. Ik schat eind zestig, begin zeventig, iets wat ik niet verwacht heb. Als de man Susan ziet, likt hij verlekkerd zijn lippen. Ik moet zeggen ze ziet er ook heel lekker uit. Hoewel hij mij amper bekijkt, zijn aandacht gaat uit naar Susan. Susan heeft een jurkje aan met zelf ophoudende kousen, al haar jurkjes hebben een flink decolleté zodat haar borsten goed te zien zijn. De man zegt dat ze het jurkje uit mag doen. Ik zie dat Susan twijfelt maar ze doet het wel. Dan voor een kort moment richt de man zich tot mij en vraagt of ik weinig of veel korting wil en voegt eraan toe dat Rudy dat zo geregeld heeft. Ik ben een echte Hollander en zeg veel. De man zegt tegen Susan dat ze Rudy moet bellen en door moet geven dat ik voor veel korting heb gekozen.

Susan belt met Rudy maar ik kan Rudy helaas niet verstaan, “hallo liefje, Stefan heeft voor veel korting gekozen…………..Wat……. ik weet niet of ik dat wil…………..ja ik wil je BBC-hoer zijn…….goed schatje ik zal doen wat jij me opdraagt…….. alles. Ik schrik en weet bijna zeker dat ze net zo’n tattoo krijgt als onze dochter maar daar ben ik nog niet aan toe en ik vind ook dat er te veel van mijn kant moet komen en ik er heel weinig tot niets voor terug krijg. Tot nu toe, een paar foto’s en dat is alles.
Onderwijl is Susan naar de oude donkere man gelopen. Ik zie hoe ze zijn nog grote slappe donkere lul uit zijn broek haalt en begint te pijpen, al snel wordt de man hard en ik zie hoe groot zijn lul is in gezwollen toestand. Ik sta er versteld van hoe diep ze zijn lul in haar keel neemt. Ik hoor haar kokken en zie hoe haar kwijl langzaam op haar tieten valt. Ze gaat door en ik zie tranen in haar ogen verschijnen doordat ze telkens zijn lul diep in haar keel neemt. Ik sta hiervan te kijken want in het verleden besteedde ze bijna geen aandacht aan pijpen Volgens haar vond ze het niks. Dat is nu helemaal anders. Ook kijkt Susan naar de man met zo’n intens geile blik dat ik haar mond vol gespoten zou hebben.

Na een flinke tijd duwt de man haar in de gynaecologische stoel die daar staat. Hij begint haar ijverig te likken, Susan kreunt van genot. Eindelijk zie ik wat ik wil. Mijn vrouw die het genot krijgt wat ze verdient. Ik heb haar nooit gelikt dat vond Susan niks. Nu blijkbaar wel, ze kronkelt in de stoel en de man heeft moeite om haar kutje te blijven likken. Ik zie haar gezicht vertrekken en dan voor het eerst zie ik hoe mijn vrouw haar sappen over de man zijn gezicht spuit. De man reageert onmiddellijk en ze krijgt een harde klap in haar gezicht. De oude man bijt haar toe, “Voortaan waarschuw je als je klaarkomt, slet.” Ik weet niet of het echt tot Susan doordringt ze ligt nog na te genieten van haar orgasme.

Veel tijd krijgt ze ook niet want de man stoot zijn grote harde lul gelijk helemaal in haar doos. Met een ongelofelijk uithoudingsvermogen neukt hij haar. Hij gaat maar door met diepe harde stoten. Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn vrouw geniet. Af en toe haalt hij zijn donkere staaf eruit en ik kan dan zien dat dat Susan weer spuit keer op keer. Dan na een hele tijd vraagt hij waar Susan zijn zaad wil hebben. Kreunend antwoord Susan dat het op haar tieten wil. Een grote lading belandt op haar vette tieten.

Dan wendt hij zich tot mij en commandeert oplikken. Ik kijk hem verbaasd aan hij zegt het nogmaals op zo’n manier dat ik het maar beter doen kan. Ik lik zijn zaad op, ik moet bekennen dat het best wel smaakt. Hij wijst op een deur, nu mag je een dweil pakken en de vloer schoonmaken. Dat heeft je geile del gedaan Hij zegt het op zo’n dreigende toon dat ik gauw die dweil pak en alle sappen van Susan opruim. De man mompelt nog, “je mag blij zijn dat je het niet hoefde op te likken.”

Eindelijk gaat de man aan het werk, ik word weer nerveus. Ik weet niet hoe ik zal reageren als hij een tattoo zet. Ik kijk met grote ogen als hij tepelzuigers zet op de tepels van Susan. Met onderbrekingen zuigen ze aan de tepels van Susan die al snel dik worden, Ook op haar clit plaatst hij een zuiger die ook met onderbrekingen begint te zuigen. Susan kreunt en ook haar kutje reageert ik zie hoe nat ze wordt. Ik vind het een ontzettend hitsig gezicht om te zien hoe mijn vrouw reageert op de behandeling. De man gaat rustig even wat te drinken pakken terwijl de zuigers hun werk doen. Tepels en clit zwellen door de behandeling. Als hij zijn thee opheeft gaat de man verder. Terwijl Susan onophoudelijk kreunt van het genot wat de zuigers geven vooral die op haar clit. De man legt drie staafjes neer met op elk uiteinde van de staafjes een minuscule schoppen met een Q erin. Dan haalt hij de zuigers weg en begint met het plaatsen van de piercings. Hij zegt zacht in haar oor, “Zo word je nog geiler, precies als Rudy wilt.” Weer laat Susan een kreun. Ik mag afrekenen en hoef alleen de piercings te betalen. De man glimlacht en zegt nog tegen mij, Tot binnenkort, met zo’n wellustig wijf zijn jullie zo terug. “Hij voegt er in het Engels aan toe, “Once you go black, you never go back.”

Als we buiten staan zeg ik tegen Susan dat ze steeds meer op een slet begint te lijken. Susan giechelt, nou meer op een BBC-hoer, me laten neuken voor piercings. Het is inmiddels al laat in de middag en Susan stelt voor om eerst ergens te gaan eten en dan naar Edgar en Lisa te gaan. Ik heb mijn bedenkingen omdat ze zo gewaagd gekleed is maar stem toch in. Door haar blik die ze me geeft smelt ik voor haar voorstel als ze zo naar me kijkt kan ik haar niets weigeren.
In het restaurant vraagt ze of ik de piercings kan zien door haar jurkje. Ik probeer grappig te zijn door te antwoorden, die van boven wel maar die van beneden niet. Susan giechelt nou kijk dan maar eens onder tafel. Ik kijk vlug om heen of niemand op ons let en laat zogenaamd mijn servet vallen. Susan zit met wijd gespreide dijen en haar clit piercing is duidelijk te zien. Ze vraagt of ik een foto wil maken als ik dat gedaan heeft en ik weer boven tafel kom toont heimelijk aan mij haar blote borst en fluistert, “Ook van mijn tepel.” Ik kleur vuurrood van haar losbandige gedrag. De foto’s gaan naar Rudy. Het duurt een tijdje maar dan krijgt Susan toch antwoord. Trots laat ze de reactie zien aan mij. Rudy schrijft, “Je wordt steeds meer mijn BBC-slet, ik ben trots op je. Je zult nog meer lust krijgen. Ik kan niet wachten om je te neuken.” Het bericht wordt gevolgd door een groot aantal emojis van kussen.

We bellen aan bij Edgar en Lisa maar ze doen niet open, ik wil weggaan maar Susan zegt, we proberen het langs achter.
Toen we langs achter hun achtertuin in liepen wisten we niet wat we zagen.

Onze dochter ligt spiernaakt op de eettafel en word geneukt door Edgar. Ik kan nu duidelijk haar tepel piercings zien en ook haar clitpiercing. Ik voel me beschaamd om zo mijn eigen dochter te zien. Susan lijkt er veel minder moeite mee te hebben, toch vraag ik haar of ze zich net zo voelt als ik. Aandachtig blijft ze kijken en zegt zacht, “Ik zie een grote donkere lul die een blanke slet neukt die ervan geniet, precies zoals ik wil worden. Ik vind het net als jij ook pikant om haar zo te zien”
Ik kan inderdaad zien dat Lisa ervan geniet, met wijd gespreide benen ligt ze op de eettafel, ze knijpt voortdurend in haar groter wordende tieten en haar grotere tepels door haar zwangerschap. Af en toe haalt Edgar zijn lul uit haar nu openstaande kut en wij zien hoe Lisa dan wat sap spuit voordat ze weer gepenetreerd wordt. Ik bewonder haar borsten met de fier hard opstaande tepels met piercings. Ik moet bekennen ik geil op mijn eigen dochter. Zo schaamteloos en zo heerlijk pervers hoe Lisa daar gewoon in haar eigen huiskamer zich laat neuken door haar partner.

Susan staat zich ongegeneerd te vingeren in hun achtertuin terwijl ze naar Lisa en Edgar kijk. Ik besluit om er wat van te zeggen, maar ik krijg terug dat ze zo’n lekkere donkere grote pik niet kan weerstaan dat ze er gewoon hitsig van wordt. Ik durf het niet te bekennen maar het windt me ook heel erg op, ook al is het mijn eigen dochter die op de eettafel keihard geneukt wordt door Edgar. We zien hoe Edgar een ongelofelijke hoeveelheid zaad in de kut spuit van Lisa, het druipt eruit. Dan ziet Edgar ons staan, Lisa nog niet die ligt bij te komen van haar vele orgasmen. Ik weet dat Edgar nu ook ziet dat Susan zich ongegeneerd staat te vingeren en haar nieuwe clitpiercing ziet. Ik loop al naar binnen als Susan haar jurkje laat zakken en mij volgt. Inmiddels is Lisa bij haar positieven gekomen. Lisa begroet me als ze nog naakt op tafel ligt en ik zo in haar opengesperde kutje kan kijken waar het sperma uitdruipt met lange slierten op de grond. Lisa zegt giechelend lekker hé papa. Ik weet niet waar ik moet kijken. Dat laat Lisa ook zien als ze Edgar hem hartstochtelijk kust en Edgar geeft haar speels een klap op haar kont.

Dan komt Edgar naast me staan, je zou er alles voor overhebben om haar te likken. Heb je Susan al lekker uitgelikt als een goede cuck nadat Rudy zijn sperma in zijn zaadslet heeft gespoten. Ik weet niet wat ik moet zeggen.
Edgar loopt naar Susan en begroet haar uitbundig, mijns inziens iets te uitbundig drie kussen waarvan twee op haar wang en de laatste wat langer op haar mond. Waarbij ze volgens mij alle twee even tongzoenen. En hij zijn handen op haar kont legt en haar iets naar zich toe trekt. Ik kan het mis hebben maar het lijkt of hun begroetingen steeds ongeremder worden.

Onze dochter heeft zich inmiddels wat gefatsoeneerd, ze heeft een kort badjasje aangetrokken wat doorschijnend is. Eenzelfde soort wat Susan ook heeft. Ik twijfel of Lisa dit vaker doet maar het valt op dat ze met licht gespreide dijen zit waardoor haar kutje zichtbaar is. Edgar vraagt waarom we langskomen. Ik wijs naar Susan, ze wil graag iets laten zien.

Susan kleurt maar laat als eerste de bovenkant van haar jurk zakken en toont haar borsten met de tepel piercings. Edgar geeft haar een grote glimlach en steekt zijn duim op. Lisa wil ze van dichterbij bekijken en ziet de kleine schoppen met de Q erin en zegt zacht tegen haar moeder, ben je nu helemaal om? Susan schudt nee en fluistert Rudy is tevreden maar nog niet helemaal, hij wil ook mijn…… Dat laatste zegt ze zo zacht dat alleen Lisa het kan horen. Die vraagt of ze dat ook gaat doen waarop Susan bevestigend antwoord. Susan gaat verder maar er is nog meer en tilt het jurkje op waardoor de clitpiercing zichtbaar wordt. Edgar fluit van bewondering en Lisa geeft haar moeder een knuffel. Ik zit er wat verlaten bij. Ik kijk wat verloren naar Edgar die dit ook opmerkt. Hij neemt me mee de achtertuin in.

Edgar slaat vriendschappelijk zijn arm om mijn schouders. Vertel maar Stefan ik zie dat je wat verloren erbij zit. Wat is er aan de hand.nu is het moment denk ik om mijn twijfels te uiten.
Ik zie dat Susan opbloeit nu ze een relatie heeft met Rudy. Daar ben ik gelukkig om maar ik voel me steeds meer buitengesloten. Edgar knikt begrijpend, Stefan hier kom ik weer vertel dat aan Susan zeg wat jij wil. Ik zeg zacht, ik wil haar cuckold zijn ik wil zien hoe ze geniet van Rudy en ik wil er meer bij betrokken worden. Ik heb je al gezegd dat ik alles wil doen om ons huwelijk te redden. Edgar knikt nogmaals, ik zei het al eerder praten, praten en nog eens praten, zeg tegen haar wat jij wilt. Ik breng nog in dat Rudy er ook nog is. Wat denk je Stefan, hij doet wel meer klusjes bij andere stellen moet ik nog meer zeggen.

Ik knik en weet wat me te doen staat en hopelijk valt dat goed uit.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Riddler

Ik ben een wat oudere man die het leuk vindt om te schrijven. Ik hoop dat iedereen net zoveel plezier beleefd aan het lezen als ik aan het schrijven.

Dit verhaal is 8432 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De redding van ons huwelijk 2”

Plaats een reactie