BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vriendin, de bbc slet – het 2e weekend (deel 2)

Onrustig lag ik op bed te wachten tot ik werd geroepen. Intussen hoorde ik beneden eerst dat de bel ging en er mensen binnenkwamen. Daarna hoorde ik mannenstemmen maar ik had geen idee hoeveel.
Hoe lang het precies duurde weet ik niet maar plots hoorde ik voetstappen op de trap en vervolgens kwam de neger die mijn vriendin eerder had geneukt binnen. “Je mag meekomen.” Ik liep achter hem aan de trap af en beneden liepen we via de hal de huiskamer in. Daar zag ik nog 2 donkere mannen. Ze zaten op onze hoekbank en waren naakt, ook zij hadden een bovengemiddeld grote pik. Ze waren nog niet hard maar toch zag je dat zo al. Zelf was ik ook naakt en vroeg me toch af wat mannen met zulke pikken denken als ze mij zien. Door de spanning was die van mij niet alleen slap maar ook gekrompen en dus hooguit 5 of 6 cm. Lisa, mijn vriendin, zag ik niet. Waar normaal de salontafel staat lag nu een groot matras.

“Jij mag op de bank naast ze gaan zitten. Stil zijn en zitten tenzij je iets gevraagd wordt en niet klaarkomen”, zei de man die me op had gehaald. Ik knikte naar hem en zag hem naar de logeerkamer lopen. De negers op de bank keken mij aan en grijnsden. Even later kwam de andere man terug met een ketting in zijn hand. Lisa liep achter hem, zij had haar halsband om waaraan de ketting zat die de neger vast had. Ze keek al lopend naar de grond.
Lisa liep zonder iets te zeggen richting het matras en ging ervoor staan met haar gezicht richting mij en de negers op de bank, waarvan ze nu nog maar zo’n 50cm verwijderd was. Ze keek naar de grond, spreidde haar benen iets en hield haar handen gevouwen op haar achterhoofd.
De neger die haar in de vooravond al had geneukt en nu de riem vasthield waar Lisa’s halsband aan zat zei: “heren, veel plezier, ik hoop dat deze 2 bevallen!” Vervolgens klikte hij de riem bij de halsband los en liep weg richting de logeerkamer.
1 van de 2 negers op de bank stak nu zijn hand uit en voelde aan het poesje van mijn vriendin. Lachend zei hij tegen de ander: “deze slet is nu al zeiknat, voel maar.” Die liet zich dat geen 2 keer zeggen, hij voelde ook aan Lisa’s poesje en ik zag dat hij er 2 vingers langs haalde en vervolgens in 1x naar binnen duwde. Lisa gaf geen krimp en bleef in de houding staan (met haar handen achter haar hoofd). Totdat hij zijn hand hard op en neer haalde want toen ging ze heel even op haar tenen staan en zuchtte hard terwijl het soppende geluid van haar kutje de kamer vulde.

Lachend zei de neger dat mijn vriendin op haar rug moest gaan liggen en haar kutje moest aanbieden. Lisa ging vervolgens op het matras liggen met haar hoofd. Haar knieën trok ze op en haar benen gingen maar mijn idee wijder dan ze ooit voor mij gingen.
De neger kwam het matras op, kroop tussen de benen van mijn vriendin en steunde op zijn armen naast haar schouders. Ik zag zijn enorme pik bij Lisa’s kutje bungelen. Hij keek haar aan en zei: “je mag hem hebben maar als je echt zo graag een zwarte lul wil dan moet je hem er zelf induwen.” Ik zag de handen van mijn vriendin meteen zijn pik vastpakken en tegen haar kut zetten. De neger keek mij grijnzend aan terwijl hij zei: “smeek erom, slet!”
Ik hoorde Lisa kreunen: “oohhh jaaa, alsjeblieft, neuk me. Ik wil geneukt worden door zwarte pikken.”
Nog altijd keek hij mij aan: “hoe wil je geneukt worden?” Mijn vriendin antwoordde weer zonder nadenken: “hard, ik wil hard geneukt worden. Gebruik me als je slet! Alsjeblieft!”
Terwijl hij me nog steeds aankeek en grijnsde zei hij: “okee, als je je vriend aankijkt en me nog een keer smeekt dan geef ik je wat je wil. Lisa keek me nu aan terwijl ze zei: “neuk me, neuk me met die negerlul!”
De neger keek mij aan en tegelijk zag ik in 1 beweging zijn lichaam naar beneden stoten.
“Aaaaahhhhhhhrrrghhhhh, jezus jaaaaaa”, gilde Lisa door de kamer. Meteen begon hij in een hoog tempo op haar in te beuken.
De neger op de bank begon zich er in te mengen: “neuk die blanke slet, neuk haar! Ik wil haar pas als ze volgespoten is!”
De ander beukt intussen hard op Lisa in. Aan haar ademhaling hoorde ik dat ze tegen klaarkomen aanzat. Een paar minuten later begon Lisa te trillen en kreunen: “jaaaaa, ik kom. Neuk me klaar! Ohhhhhhh ja, ik kommmmmm.” Intussen ging de man gewoon door met neuken. Na nog wat minuten kreunde de man: “smeek om mijn zaad in je kut, slet!” Lisa antwoordde meteen: “ohhhh jaaa, fuck, ik wil je zaad, spuit dat negerzaad in mijn kutje! Alsjeblieft!”
Met een enorme schreeuw kwam de neger klaar in mijn vriendin. “Jaaaa ohhhh jaaaaaa fuck, wat een lekkere slet. Ik spuit je witte kutje vol! Jaaaaaaaaaa oh jaaaa!”
Met een paar diepe stoten beëindigde hij de neukpartij. Meteen stond hij op en kwam de andere neger van de bank af.

Zonder dat ik het gezien had was hij ook keihard geworden. Ik bedacht me dat hij misschien wel de grootste was tot nu toe terwijl ze toch allemaal erg groot waren.
De neger nam plaats tussen Lisa’s benen en keek mij even grijnzend aan. Daarna ging zijn blik naar Lisa: “wil je deze lul?” Waarop mijn vriendin lachte: “ik wil elke lul die jullie mij gunnen, ik ben van jullie.”
De man duwde zijn enorme gevaarte in 1x bij Lisa naar binnen. Het gekreun van mijn vriendin vulde opnieuw de kamer: “aaaaauuuuuu! Jezus christus wat een enorme lul! Ahhhhh, fuck! Neuk me, ik wil jouw zaad ook in me!”
Ook hij begon meteen hard te neuken en Lisa kwam al in de 1e minuten gillend klaar. Dat weerhield hem er niet van gewoon door te rammen.
Intussen kwam de oudere neger uit de logeerkamer. Lachend vroeg hij: “en heren, hoe is ze?” De man op de bank reageerde eerst: “dit sletje is goedgekeurd door mij.”
De man die Lisa nog neukte reageerde vervolgens: “ik ga deze slet nu fucking volspuiten! Ahhhhh ja fuckkkkkk!”

Ik zat nog steeds op de bank. De man die Lisa eerder al had geneukt kwam naast me zitten. Daarnaast zat de neger die mijn vriendin eerder al had volgespoten.
De man naast me tikte mij aan en zei: “jij weet wat je te doen staat.” Ik knikte.
Toen de neger die op Lisa lag was uitgeraasd trok hij zijn lul terug en stond op. Hoewel ik pas net een cuck was wist ik inderdaad wat mijn taak was. Ik wisselde van plek met de man die net mijn vriendin had volgesproten. Alleen dook ik met mijn hoofd tussen haar benen. Het zaad van de 2 negers liep nog altijd naar buiten uit haar kutje richting haar anus. Ik zette mijn tong net onder haar haar kont en likte in 1 keer door naar (en over) haar kut. Mijn tong en mijn mond zaten meteen vol sperma. Als een reflex maakte ik een slikbeweging en meteen ging ik door. Ik hoorde Lisa uitkreunen: “ohhhh jaaaa, lik me schoon!”
Ik hoorde de negers lachen en de oudste zei: “okee, ga maar staan allebei. Naast elkaar en handen langs jullie lichaam.”
Ik stopte met het likken van Lisa’s poesje en stond op waarna zij volgde.

We stonden nu voor het matras naast elkaar met de handen langs ons lichaam. en keken richting de bank met de 3 negers.
De oudste keek naar de andere 2 en zei: “en??” Beiden lachten ze: “geschikt voor de laatste test!”

Hierop keek de oudste neger naar ons en zei: “okee jullie horen het. Willen jullie ook nog door?”
Ik keek naar Lisa en zij keek mij aan, ik knikte. Lachend knipoogde ze terug, keek de man aan en zei: “ja wij willen door.”
Hij reageerde: okee! Cuck, jij mag je aankleden en opfrissen op jullie slaapkamer, dan kom je hier terug. En sletje, jij blijft hier.”
Ik deed wat hij zei en liet Lisa achter in de huiskamer.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11899 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn vriendin, de bbc slet – het 2e weekend (deel 2)”

Plaats een reactie