BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een lang geil weekend… (2)

Na een verkwikkende douche de volgende morgen heb ik het beddengoed van het bed getrokken. Het was niet overbodig dat het verschoond zou worden. Op weg naar het ontbijt beneden heb ik aan het meisje aan de balie gevraagd of dat kon gebeuren. Ik zei dat we een “klein ongelukje” hadden gehad. Ze moest er verschrikkelijk om lachen, keer even naar ons en leek het helemaal te begrijpen. Charissa had verder geen plannen vandaag en ik al helemaal niet. Alleen moest ze eind van de morgen even naar haar vader voor het gebruikelijke wekelijkse kopje koffie op zaterdagmorgen. Ik vond het helemaal geen probleem om met haar mee te gaan zoals ze had gevraagd. Na het ontbijt eerst even lekker bruin bakken op het strand, dan een uurtje naar haar vader en de rest van de dag zouden we ons ook wel vermaken. Ik moest haar even overreden, maar uiteindelijk vond ze het goed dat we naar het naaktstrand zouden gaan. Een bikini hadden we niet nodig. Alleen had ze nog dezelfde kleren aan als gisteravond, niet echt iets voor het strand. Ik had genoeg bij me en we hadden allebei zo’n beetje dezelfde maat. Ze zag er heel verleidelijk uit in mijn hotpants en dat shirtje. Ik stopte wat spulletjes in mijn tas, stopte onderweg nog even om een paar flesjes water en wat te drinken te kopen en een half uurtje later lagen we heerlijk in het warme zand.

Na een paar keer een verfrissende duik te hebben genomen lagen we weer lekker te zonnen. Slecht als ik ben had ik ook een forse vibrator in mijn tas gestopt. Door de warmte en het lekkere ding naast me was ik weer een beetje geil geworden. Charissa lag met haar ogen dicht toen ik hem in mijn kut stopte en hem aanzette. Het gereutel van de kunstpik deed haar opkijken. En niet alleen opkijken. Ze keek om zich heen of niemand het zag en nam hem van mij over. Langzaam pompte ze hem in mijn schede op en neer tot ik een beetje voorzichtig klaar kwam. Ik haalde de natte staaf uit mijn flamoes en duwde hem tussen haar benen. We hadden niet alleen lekker liggen bakken maar hadden ook een leuk ander pleziertje gehad. Ons ochtendje op het strand kon ons niet meer worden afgenomen. Ik vind het nooit zo’n lekker gevoel om me weer aan te kleden met het opgedroogde zout en zand op mijn lichaam, maar het was even niet anders. Met een voldaan maar schurend gevoel van het zand op onze kutjes stapten we in de auto en reden richting van ons kopje koffie.

Joris was een aardige vent en meer dan hartelijk toen ik ook meekwam met zijn dochter. Met een “Hoi pa” en een kus begroette ze haar vader. Hij had verder ook niets meer aan als een korte broek, hij zat achter in de tuin, in huis was het even te warm. En wij waren ook allebei zomers gekleed. Ik zag dat het hem niet helemaal onbewogen liet. Ik denk dat het door het opgedroogde zout en het zand in onze shirtjes kwam. Bij Charissa zag ik haar tepels flink door de stof van haar shirtje prikken, en bij mij was het niet veel anders. Joris kon er in ieder geval zijn ogen niet vanaf houden. Na de eerste kop koffie zei Charissa: “Pa, je vindt het toch niet erg hè als we even gaan douchen. We komen zo van het strand en het schuurt allemaal een beetje.” Joris had er geen bezwaar tegen. “Er liggen hier ook nog kleren van jou. Dat weet je wel toch? Je hebt ze laten liggen toen je een paar weken geleden hier logeerde.” Met een bevestiging stond ze op. “Drink je koffie eerst maar op Thamara, ik ga vast. De trap op en tweede deur rechts.” Ik was even alleen met Joris. Ik zag hoe hij zijn dochter na keek toen ze weg liep. Ik nam een blad voor mijn mond.

“Volgens mij geil jij op je eigen dochter!” Hij wist even niet waar hij moest kijken maar even later gromde hij wat, knikte iets beschaamd zonder me aan te kijken. Ik had de grootste gein. “Ik ga nu ook naar boven. Ik laat de deur van de badkamer wel open staan, dan kan je even naar ons kijken.” Opnieuw die beschaamde blik, nu een beetje met een rood hoofd. Zonder een reactie af te wachten ben ik naar boven gegaan. Ik zag echt de stijve pik in zijn korte broek. Werd ik al geil van zijn dochter, hij was het nog in meerdere mate. Zoals ik had gezegd had ik de deur wijd open gelaten en stond later met Charissa onder de warme straal. Nadat we elkaar hadden gewassen haalde ik de vibrator weer uit mijn tas die ik mee naar boven had genomen. Ik wilde Charissa nog even verwennen, wetende dat haar vader zou staan te gluren. Na even gezoend te hebben leunde ze met haar armen voorover tegen de muur met haar benen iets gespreid. Langzaam duwde ik de kunstpik in haar kutje. Wat zij niet kon zien door de matglazen douchewand zag ik wel. Helemaal bloot stond Joris zich in de hal af te te trekken.

Ze genoot er van hoe ik de vibrator in haar kutje op en neer bewoog. Kermend zei ze: “Oh Thamara, dit is zo lekker. Ik heb echt weer eens zin in een echte pik.” Dat moet Joris ook hebben gehoord. Steeds verwoeder stond hij aan zijn pik te trekken. Ik keek hem aan en knikte dat hij dichterbij moest komen. Met de straal water die over haar hoofd liep had Charissa niet in de gaten wat er achter haar gebeurde. Met mijn ene hand bewoog ik de neukstaaf in haar flamoesje en met mijn vrije hand begon ik Joris af te trekken. Ik maakte hem met mijn mond duidelijk dat hij zich stil moest houden. Ik denk dat dat best wel moeilijk voor hem was. Hij was nu zo verschrikkelijk hard. Ik deed een stapje opzij en gaf hem de ruimte om achter zijn dochter te gaan staan. Nog steeds had ze niets in de gaten. Heel langzaam trok ik de vibrator uit haar kutje en knikte naar Joris. Zonder te aarzelen duwde hij zijn onderlichaam naar voren en ramde in een keer zijn pik in het nog openstaande kut van zijn dochter. En nu had ze wel in de gaten wat er gebeurde. Joris pakte haar bij haar heupen en duwde zijn pik zo diep mogelijk in haar schacht. Hevig geschrokken draaide ze haar hoofd om. “Papaaaahhh!!! Wat doe je? Nee paaaahhh, niet doen… neeee…” Joris stoorde zich er niet aan, hield haar heupen stevig vast en neukte nu flink de kut van zijn 31-jarige dochter. Iets wat hij altijd al had willen doen. Charissa probeerde aan zijn greep te ontkomen, iets wat niet lukte. Ik had haar inmiddels ook beet gepakt. Ik fluisterde in haar oor: “Je wilde toch weer eens een echte pik schat. Doe je ogen dicht, schakel je verstand uit en geniet.”

Het verzet tegen de lul van haar vader begon een beetje af te nemen. Het leek wel of ze er een beetje van begon te genieten. Terwijl Joris zijn harde pik keer op keer in haar stootte begon ik haar clitoris te masseren. Ze gaf zich helemaal over. Was het net nog “Nee papaaahhh!” Nu was het “Oh jaaah… jaaahhh… neuk me…!” En het werd nog gekker. “Oh jaahh… neuk mijn hoerenkut… neuk meeehhhh….” Nu stond ze zelf ook met haar kont achteruit te duwen elke keer als de pik in haar schoof. “Oh papaah… ik… ik… aaahhh.” Hevig stond ze te schokken tegen de douchemuur. Joris had haar naar een enorm orgasme geneukt. Alle sluizen zette ze open. Dat deed het hem. “Ik spuit je hoerenkut vol ik…” Met een oerkreet liet hij zichzelf gaan. Ik zag zijn pik pulseren in de schacht van zijn dochter. Iets wat hij al zo vaak in gedachten had gedaan als hij zich weer eens aftrok. Nadat hij zijn pik had leeg gespoten heb ik mijn trillende vriendinnetje lekker beet gepakt en hebben we samen gedoucht. Een kwartier later zaten we weer buiten op het terras. Er werd niet veel gesproken. Ze moesten allebei nog even verwerken wat er was gebeurd.

Er werd überhaupt niet over gepraat. Ze was een beetje stil. Ook toen we ons boven stonden aan te kleden voor de rest van de middag. Ik had mijn zomerjurkje in mijn tas en Charissa had ook een soortgelijk jurkje hangen. Toen we afscheid van Joris namen vroeg hij of we eind van de dag nog even terug wilde komen. Hij wilde er echt even over praten. Charissa zei dat ze nog wel zou bellen. Ze wist het nu nog niet. Het duurde best wel lang voor ze weer een beetje spraakzamer was. We hebben heel wat af geshopt, leuke en sexy kleren gekocht en pas na een paar wijntjes op een zonovergoten terras werd ze weer wat spraakzamer. Natuurlijk ging het over de neukpartij met haar vader. Ze wist niet helemaal hoe ze er mee om moest gaan. Maar gaf uiteindelijk wel toe dat ze van zijn pik had genoten. Maar op het ogenblik zelf had ze het gevoel dat ze werd verkracht. Na zeker een uur over het voorval te hebben gepraat pakte ze haar GSM. “Hoi pap, met mij. Thamara en ik gaan straks iets eten en dan komen we daarna naar jou om even te praten.” Natuurlijk vond Joris dat goed. Ze was nu wat meer ontspannen. Na echt een overvloedige maaltijd zijn we weer in de auto naar Joris gestapt. Hij had nog steeds een korte broek aan maar nu ook wel een overhemd waarvan meer knopen los waren als vast. Hij kwam meteen met een fles whisky aanlopen. Ik vond dat die twee samen even moesten praten en heb in de huiskamer even naar TV gekeken.

Na een half uur zag ik dat ze buiten op het terras stonden en elkaar een knuffel gaven. Dat zat wel goed dus. Ik ben er maar weer bij gaan zitten en moet zeggen dat het ineens een stuk gezelliger was nu. Het was een lekker warme avond. Ik had best nog wel zin om straks even lekker te vrijen. Met wie maakte me niet uit. Een beetje onderuit gezakt op de tuinstoel legde ik mijn ene been over de leuning. Een van de twee zou wel opgewonden raken als ze mijn blote kut zagen. Bij Joris zag ik al zijn hand wrijvend op zijn kruis liggen. Met een geile blik keek ik naar Charissa, tuitte mijn lippen een beetje en gaf haar op afstand een kusje. Het duurde niet lang voor ze naar me toe kwam. Nu ook met mijn andere been over de leuning begroef ze haar gezicht tussen mijn benen en begon mijn kut te likken. Joris had het waarschijnlijk behoorlijk benauwd gekregen met die stijve lul in zijn broek en had hem tevoorschijn gehaald. Terwijl zijn dochter mij befte zat hij aan zijn pik te trekken. Ik wenkte met mijn hand dat hij naar me toe moest komen. Even later had ik zijn pik in mijn mond. Geil waren we, alle drie, botergeil. En toen ik vroeg of we op zijn slaapkamer verder konden gaan wisten we geen van drieën niet hoe snel we boven moesten komen.

We waren nog niet boven of Charissa en ik lagen boven op elkaar onze kutten te likken. Ik wilde nu ook wel tegelijkertijd die pik van Joris. “Neuk me Joris, ram je pik in mijn zaadkut…!” Ik had het nog niet gezegd of ik voelde hem in een keer tot mijn baarmoeder in mijn schacht boren. Dit had ik vrijdagmiddag toen ik vertrok niet kunnen bevroeden. Gebeft worden door de dochter, genaaid worden door de vader. Alle drie lieten we ons horen, Joris zwaar hijgend en pompend in mijn kut, Charissa en ik kermend en kreunend, genietend van onze wederzijdse tongen. Ik zat midden in een incest-orgie. Maar klaarkomen in me mocht hij niet. Ik kermde ook dat dat niet mocht. Hij moest zijn zaad bewaren voor zijn eigen hoertje. Tien minuten peurde hij zijn pik al in mijn kut en ik was al een keer heerlijk klaar gekomen om de mond van Charissa. Het werd tijd om stuivertje te wisselen. Ik trok mijn kut van de lul af en wisselde van plaats met zijn dochter. Die stak nu haar kontje omhoog. Wachtend op de zaadbuks van haar vader. En nu protesteerde ze niet toen hij bij haar binnen kwam. Integendeel. Ze spoorde hem nu aan om haar hard te nemen. Dieper en harder, dat was wat ik steeds hoorde. En hij gaf er echt gehoor aan. Hij leefde zich echt uit op en in de kut van zijn dochter. Het sap droop uit haar spleet. Steeds zag ik de pik weer diep bij haar binnen dringen. Een orgasme kon niet uitblijven. Stuiterend bovenop me spoot ze echt gillend haar kut over me leeg terwijl papa Joris maar door beukte. Maar ook dat kon niet lang meer duren. Eerst had hij mijn flamoes geneukt, nu de hete kut van zijn dochter. Ik vond het sowieso knap dat een man van zijn leeftijd het zo lang vol hield. En met hevig gegrom begon hij haar vol te spuiten. Het droop uit haar kut in mijn mond. Voor de tweede keer vandaag had ze het zaad van haar vader in haar baarmoeder. Voor alle drie was het wel eventjes genoeg geweest nu. Na een douche, een half uur later, hebben we nog wat gedronken. Maar ik wilde echt terug naar mijn hotel. Charissa is met me mee gegaan. De zondag hebben we samen doorgebracht. In bed, op het strand en op een terrasje. Mijn lange weekend zat er op en ik moest weer naar huis. Maar niet voor we hadden afgesproken elkaar vaker te zien. En niet te vergeten: papa Joris natuurlijk.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11486 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een lang geil weekend… (2)”

Plaats een reactie