BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De gravin deel 3

De volgende morgen werd ik gewekt door Suzan. Ze zei: inspectietijd. Ik ging voor haar staan en ze deed voorzichtig het cellofaan van mijn pik ze bekeek alles eens goed en zei: na iedere neukbeurt heel voorzichtig schoon maken en de zalf erop doen Suzan deed haar nachthemd uit en had er verder niets onder aan. Ze had mooie grote tieten met grote tepelhoven en een kale kut. Ze keek de gravin aan en die zei: belofte maakt schuld, jij mag de eerste royale neukbeurt hebben. Suzan keek me aan en vroeg: mag ik de positie kiezen? Ik knikte ja en ze liet mij op mijn rug liggen op het bed. Ze ging boven mijn pik zitten en liet zich heel langzaam over mijn eikel zakken. Ze ging door tot ik helemaal in haar zat en zei toen: dat is nog eens een vulling. Ze begon langzaam op en neer te wippen en haar grote tieten gingen ook op en neer. Ik pakte ze vast en speelde met haar tepels die hard naar voren stonden. Ze zei: je mag er mee spelen, maar niet in knijpen of aan trekken, dat vind ik niet fijn.

Ze bereed me als een amazone en kwam twee keer klaar voor ik mijn zaad diep in haar spoot. Ze liet zich voorovervallen en gaf me een tongzoen. Herta stond inmiddels naast het bed en toen Suzan me kuste gromde hij venijnig. Ik zei: Herta, af en de hond ging liggen. Suzan keek bang naar de hond. De gravin zei: ze is jaloers dat je als eerste hem hebt mogen gebruiken. Suzan keek de gravin vreemd aan en zei: hoe dat zo? De gravin zei: ze wil zelf ook geneukt worden door Gerard. Suzan keek met grote ogen naar mij en zei: jij met de hond? Dat heb ik nog nooit gezien. Mag ik kijken? Ik zei zolang je niet dichtbij komt mag je kijken. Ze ging aan de andere kant op het bed zitten. Ik riep Herta en begon haar te strelen en na een paar minuten voelde ik dat ze er klaar voor was. Ik ging achter Herta staan en Herta ging met haar staart opzij. Ik pakte mijn pik en zette die tegen de kut van Herta en begon hem er langzaam in te duwen. De hond piepte en begon te kwijlen. Suzan vroeg hoe dat kwam en de gravin zei: dat is omdat ze het lekker vindt. Ik neukte Herta voor bijna een kwartier en voelde mijn zaad opborrelen. Ik zei: nu ga ik haar kut ook vullen en ik begon te spuiten.

Negen stralen gingen de hond in en toen ik mijn pik uit haar trok draaide ze zich om en sprong met haar voorpoten op mijn schouders en begon ze me te likken. Suzan zei: het lijkt net een verliefd stel. Suzan kwam naar me toe en ik zei tegen Herta: af en liggen. Herta deed dit maar bleef alles in de gaten houden. Suzan pakte een pakje met natte doekjes en begon heel voorzichtig mijn pik schoon te maken. Hierna smeerde ze mijn eikel en toompje in met de zalf die ze gegeven had. Terwijl ze dit deed vroeg ze: hoe voelt dat? Ik zei het is net een krap kutje alleen minder geribbeld aan de binnenkant en als je er niet over nadenkt is het gewoon een ander kutje. Het is niet dat ik verliefd ben op de hond. Eerder andersom. Suzan knikte en begon zich aan te kleden. Ik stopte haar en zei: ga eens op de rand van het bed zitten en doe je ogen eens dicht en je benen uit elkaar. Suzan deed dit en ik pakte Herta bij haar halsband en bracht haar naar de kut van Suzan. Ze snuffelde even en begon haar toen als een bezetene te likken. Suzan riep: OOOOOHHH WAT LEKKERRR. Ik liet Herta likken tot ze schokkend klaar kwam en zei toen: is dit niet de beste likbeurt die je ooit gehad hebt?

Ze keek me geil aan en zei: als dit alleen het likwerk is vraag ik me af hoe het is om door zo’n hond geneukt te worden. De gravin zei: als je dat wil, kom dan zaterdag maar even langs. Dan breng ik Brutus mee van mijn dochter en mogen jullie eens kennis maken met elkaar. Suzan vroeg: meen je dat? Hoe laat moet ik hier zijn? De gravin zei: kom maar na de lunch, dan heb je genoeg tijd om je meer dan eens te laten dekken. Je zal wel in een harnas gezet worden om te voorkomen dat je krabwonden oploopt van de nagels van de hond. Suzan zei: ik zorg dat ik er ben. Ze kleedde zich verder aan en vertrok met een glimlach op haar gezicht. We liepen gezamenlijk naar beneden waar de rest van de familie reeds aan tafel zat. Het eten werd opgediend en voor mij was er een speciaal klaargemaakt aangepast dieet. Gepocheerde eieren met witte bonen in tomatensaus. Het waren in totaal 6 eieren en de gravin zei: je zult je energie nodig hebben.

Ik at alles in recordtempo op en nadat ik mijn bord leeg had kreeg ik van een van de andere dienstmeisjes een schoteltje met daarop 3 pilletjes. Een geel en twee verschillende blauwe pillen. Ik at alle drie de pillen op zonder erbij na te denken en kreeg daarna weer een drietal glazen met een drankje erin. Ook deze nam ik in en ik ging daarna naakt op de bank zitten. De gravin ging naast mij zitten en had haar nachthemd aangetrokken. Verder was iedereen normaal gekleed. Er werd gebeld en twee vrouwen werden binnen gelaten. Ze werden naar de woonkamer begeleid en zagen mij naakt bij de gravin zitten. De gravin zei: om te voorkomen dat jullie de komende maanden seks gaan hebben, heb ik besloten jullie alle zes te voorzien van een op maat gemaakte kuisheidsgordel. Jullie kunnen daarmee gewoon naar het toilet voor zowel nummer 1 als nummer 2 maar kunnen niet in jullie kutjes geneukt worden. Die blijven buiten kijf voor iedereen behalve Gerard. Pas als jullie allemaal zwanger zijn van hem en jullie je eerste trimester doorgekomen zijn mogen deze pas af. Er wordt voor elke gordel een hangslotje geleverd met dezelfde sleutel. Er komen slechts twee sleutels, een hou ik bij me en de andere gaat naar Gerard. Het is ook aan hem om te bepalen welke volgorde hij gaat aannemen. Vanaf vandaag gaan jullie allemaal om beurten de stoel in en word bij ieder jullie spiraaltje verwijderd.

Dit doe ik persoonlijk om zeker te zijn dat er niet geknoeid wordt. En wee degene die denkt dat de pil toch nog een optie is. Als ik maar een gevoel krijg dat er met voorbehoedsmaatregelen gewerkt word dan gaat die persoon per direct uit mijn testament. Nu voor iedereen, jullie kleren uit en een voor een de werkkamer in zodat ik jullie spiraaltjes kan verwijderen. Bianca was de eerste en met het spiraaltje verwijderd werd haar een gordel aangemeten de rest volgde en tenslotte was ik aan de beurt. De gravin zei: voor jouw iets speciaals. Ik wil dat jij een beschermplaat krijgt waar je pik en ballen doorheen steken. Onder aan de beschermplaat komt een ring te zitten waar jouw ballen doorheen gaan zodat ze lekker laag komen te hangen. Bij jou blijft ook de opening van je kont open zodat er toch nog mee gespeeld kan worden. Bij jou is het meer om je pik nog prominenter vooruit te laten staan. Het sleuteltje voor jouw gordel gaat naar Marijke zodat ze jou kan wassen wanneer het noodzakelijk is het slotje bij jou zit tussen de ring om je ballen en de plaat. De ring die jij om je ballen krijgt is een zware ring zodat je zak wat groter wordt. Dat staat mooier.

De twee vrouwen namen mijn maat op en de gravin zei: jullie mogen de gordels voor de vrouwen maken. Die voor Gerard wil ik eerst zien voor die gemaakt wordt. Tijdens het meten werd mijn pik veelvuldig in de handen van de vrouwen genomen om te kijken waar het gat in de plaat moest komen, hoe groot het gat moest zijn en de afwerking van het gat zodat het niet zou schuren. Door het vele handelen door de vrouwen begon ik een hoeveelheid voorvocht te produceren dat van mijn eikel naar beneden hing. De vrouwen keken ernaar en zagen het familiewapen in mijn eikel staan. Een van de vrouwen trok mijn voorhuid ver naar achteren en zag de tekst getatoeëerd staan en las deze hardop voor. Ze keek naar de gravin en die knikte slechts. De vrouwen maakten de opmerking dat mijn pik zo mooi groot en dik was en de gravin zei: als jullie willen mogen jullie hem samen pijpen en straks als jullie alles geleverd hebben mogen jullie hem ook elk een uur gebruiken hoe jullie willen.

De twee vrouwen keken elkaar aan en begonnen mij een voor een op toerbeurt te likken en te pijpen. Dit ging een dik kwartier door tot ik zei: mondjes open allebei. Ik heb wat slagroom voor jullie. De vrouwen gingen op hun knieen voor me zitten met hun mond open. Ik trok nog een paar keer aan mijn pik en stak deze bij de eerste vrouw haar mond in en spoot vier stralen in haar mond. Ik trok mijn pik uit haar en ging naar de tweede vrouw. Intussen spoot ik door en kregen beide vrouwen een straal zaad in hun gezicht. De mond van de tweede vrouw sloot zich om mijn pik en ik spoot de rest in haar mond. Ze bleef zuigen tot de laatste druppel uit mijn pik was. Ze opende haar mond en liet aan de gravin zien hoeveel zaad erin zat voor ze het weg slikte. De vrouwen veegden hun gezichten af en vertrokken met hun opdracht. De gravin zei: Marijke, geef jij Gerard even een bad. Ik wil dat hij en jezelf ook gespoeld zijn zodat je proper bent als we straks uitgaan. Ik werd meegenomen naar de badkamer en gespoeld en ik spoelde Marijke waarna we samen onder de douche gingen. Ze zei: ga je nu doen wat je me beloofd hebt?

Ik tilde haar van de vloer en zei: hou je maar vast om mijn nek. Ze deed dit en ik liet haar langzaam over mijn pik zakken. Marijke sloeg haar benen achter mijn rug en ik drukte haar tegen de muur van de douche en begon haar met lange halen te neuken. Mijn pik was na de pijpbeurt staalhard gebleven. Marijke zei: dat komt door de pillen die je gehad hebt. We neukten twintig minuten op die manier tot de gravin de badkamer in liep en vroeg: is ze al klaargekomen? Ik zei: nee nog niet. Ze zei: zorg ervoor dat het ook niet gebeurt. Jij mag in haar klaarkomen, zij mag het niet. Ze heeft geen toestemming gevraagd. Ik verhoogde het tempo en na nog vijf minuten spoot ik negen stralen zaad diep in haar kut. Ik tilde haar van me af en zei: nu afdrogen en dan gaat de dag beginnen.

Marijke keek me sip aan en ik zei: jij komt vandaag gegarandeerd klaar, daar twijfel ik niet aan. Ze keek me lachend aan en we gingen naar beneden waar mijn informele kleding klaarlag. Er lag echter niets klaar voor Marijke. Ik vroeg waarom en kreeg als antwoord: jouw opdracht was dat ze, als ze bij jou in de buurt was, naakt moest zijn. Nu, daar houden we je aan. De gravin zei: kom dan gaan we mijn dochter bezoeken. Het is de jongste van mijn drie kinderen en ik heb haar al meer dan een jaar niet gezien. De limousine stond reeds voor de deur en de vrouwelijke chauffeur hield de deur open. De gravin ging als eerste de auto in. Herta volgde en daarna was het mijn beurt en de beurt voor de naakte Marijke. We reden ongeveer 10 kilometer en kwamen uit bij een boerderij, compleet met paardenstallen. We stapten uit en de gravin nam Marijke bij de hand en bracht haar naar een lege paardenbox. Ze duwde haar in de box en zei: jij blijft hier voor de verrassing. Ik liep samen met de gravin en Herta naar de boerderij. Een vrouw van laat in de dertig kwam naar buiten gerend en omhelsde de gravin. De gravin zei: dit is mijn jongste dochter Sonja en Sonja dit is Gerard. Hij is voor mij komen werken. Sonja had een enorme voorgevel. Ik schat 40DD.

Ze drukte zich tegen mij aan en gaf me drie kusjes op de wangen. Herta liep naar Sonja en drukte haar snuit tegen het kruis van Sonja. Ze zei: zo Herta, je kent me dus nog steeds en ze greep onder de buik van Herta. Ze zei: mam, is ze nog steeds zo geil? De gravin zei: ja, maar daar wil ik het met je over hebben. Ze is jaloers geworden en heeft haar maatje gevonden en ze wees naar mij. Sonja keek me aan en zei: ben je actief bezig geweest met haar? Heb je haar soms ook gevingerd? Ik antwoordde en zei: niet dat alleen, ik heb haar ook al een paar keer geneukt. Sonja zei: geen wonder dat ze jaloers is. Je zult haar streng aan moeten pakken. Als je met haar bezig bent en ze begint valse trekken te vertonen, moet je je uit haar terug trekken en naar haar mand sturen waarna je in haar bijzijn degene op wie ze jaloers is flink moet neuken. Zodat ze ziet dat jij de baas bent. Ik vroeg haar waarom ze het niet vreemd vond dat ik de hond neukte. Ze zei: je moest eens weten wat er in koninklijke families gebeurt. Er zijn veel ergere dingen. Wat denk je van seks met tieners? Of broers die zussen verkrachten? Of verhoudingen die buiten echtelijk zijn. Daar is mijn huwelijk op stuk gelopen.

Het was het idee van mijn man om me te laten dekken door een hond, maar toen hij zag hoeveel meer plezier ik ervan had dan van hem, hield hij het voor gezien en is hij vertrokken naar Thailand. Nooit meer iets van gehoord behalve vorderingen voor geld. Ik heb hem uiteindelijk uitgekocht en hoor nu niets meer. Nu leef ik hier met mijn beesten en dochter. En we hebben het goed naar onze zin. Sonja was intussen volop met de hond aan het spelen. Ze zei: laten we eerst naar binnen gaan. De gravin zei: ik heb nog een verrassing voor je, maar dat is voor later. We liepen met drieen en Herta naar binnen en kwamen daar Inge, de dochter van Sonja tegen. Inge zag de hond en begon dolgelukkig met het beest te spelen. Sonja zei: ik denk dat we eerst eens moeten kijken wat er met Herta aan de hand is. Ze zei: daar moet jij welaan meewerken, vind je het erg als wij erbij blijven? Ik zei: dat is de enige manier waarop ze haar jaloezie laat zien. Ik zei: dan denk ik dat ik eerst mijn kleren uit trek. De gravin zei: laten we dat dan allemaal doen. Inge keek schichtig naar mij en ik zei: maak je niet druk, ik heb je nichten ook allemaal naakt gezien.

Dat gaf de doorslag en binnen vijf minuten was iedereen naakt. Ik liep naar Herta en begon haar te strelen tot ze begon te piepen. Inge zei: kijk mam dat doet ze nog steeds. Ik vingerde de hond even en ze ging staan met haar staart opzij. Sonja zei: dat is nieuw, dat heb ik haar nog nooit zien doen. Ik ging achter Herta staan en stak mijn pik in de hondenkut en begon haar rustig te neuken. Sonja zei: ik ga eens kijken wat Herta doet als ik dichterbij kom. Sonja kwam naar mij toe en Herta begon direct te grommen. Sonja zei: nu je pik uit haar trekken en haar bestraffen. Zeg maar: af en in de hoek. Ik trok mijn pik uit haar en deed wat Sonja me verteld had. De hond ging in de hoek liggen en Sonja kwam naar me toe. Ze pakte me bij mijn pik en de gravin zei: kijk eens goed naar zijn eikel en toompje. Sonja deed dit en schoot in haar lach. Ze zei: dat is typisch moeder. Sonja ging voor me zitten en nam mijn pik eerst in haar mond en ging daarna op handen en knieen zitten. Ze zei: neuk mij nu maar eens. Ik stak mijn pik in haar en begon haar rustig te neuken terwijl ik met mijn handen haar tieten vastpakte. Sonja zei: roep Herta nu eens. Ik deed dat en Herta kwam naar me toe en ik streek haar over haar kop.

Kijk zei Sonja, zo weet ze wie hier baas is. De hond ging naar Sonja en likte haar gezicht. Ik was inmiddels zo geil dat ik tegen Sonja zei: ik voel mijn zaad borrelen, mag ik in je klaarkomen? Sonja zei: ga je gang, dan mag Herta zo meteen mijn kut leeglikken. Ik spoot 9 stralen dik wit zaad in haar en ze zei: mijn god, hoe lang geleden was het voor je? Ik zei: nog geen uur geleden. Ze keek me vol bewondering aan en zei: hoeveel keer ben je vandaag al klaargekomen? Ik zei dit is de vijfde keer. Ze keek met meer waardering en zei tegen haar dochter: wil jij ook eens? Inge keek me aan en vroeg zou je het erg vinden? Ik liep naar haar toe. Inge had een beetje een jongenslichaam. Kort haar en bijna geen tiet maar wel ver uithangende schaamlippen. Ik streelde ze en ze keek me aan. Ik gaf haar een kus op haar lippen en ze kuste terug. Herta zag dit als een nieuwe bedreiging en ik zei tegen haar: Herta af, in de hoek. Ze liep terug naar haar hoek en ik tilde Inge op. Ze sloeg haar armen om mijn nek en ik liet haar rustig op mijn stijve pik zakken. Ze begon direct omhoog te wippen en ik nam haar mee naar de bank waar ik haar neer legde en haar begon te neuken. Ze kreunde direct en zei: mam, dit voelt veel anders dan Brutus. Veel dikker en veel rustiger. Tegen mij zei ze: wist je dat jij mijn eerste man bent, ik ben nog nooit eerder door een man geneukt. Ik gaf haar een lange tongzoen en zei: ik ben blij dat ik je eerste ben. En ik hoop dat ik je nog vaker mag bezoeken, dat is als je dat zou willen?

Ze antwoordde: ja heel graag. Buiten onze familie heb ik geen vrienden, alleen mijn dieren. Ik zei tegen Inge: vraag eens aan je oma of ik een dag en nacht in het weekeinde bij jullie mag doorbrengen. Inge keek haar oma aan en vroeg: mag dat, mag hij elk weekeinde een dag en nacht bij ons doorbrengen? De gravin keek mij aan en zei: is dat ok voor jou? Je hebt immers een drukke kalender. Ik zei: daar denk ik dat nog wel plaats voor is. Laten we het op zaterdag overdag houden en dan breng jij mij zondags terug. Ze omhelsde me en gaf me een tongzoen. Ik zei tegen Inge: kom we gaan eens een ander standje proberen. Ze vroeg: wat bedoel je? Ik zei: laat mij maar op mijn rug liggen dan mag jij gehurkt jezelf over mijn pik laten zakken en kan jij zelf het tempo bepalen waarmee je mij neukt. Gaaf zei Inge, ik wist niet dat dit kon. Ze deed wat ik haar gezegd had en toen ik eenmaal helemaal in haar zat vroeg ze: en nu? Ik zei: nu ga je langzaam omhoog en dan laat je je weer zakken en ga zo door. Het geeft mij de gelegenheid om naar je te kijken en met je tietjes en tepeltjes te spelen en als je dan nog meer wil voelen, dan druk je je clitje tegen mijn pik terwijl je op en neer gaat. Dan voel je elke ader op mijn pik over je clitje schuren.

Inge begon te doen wat ik tegen haar zei en ze kreunde luid: dit is zoooo lekker en ik kan mijn tijd nemen. Bij de hond is het binnen 5 minuten gebeurd en moet ik een half uur met zijn pik vast in me zitten. Oooohhhhh mam, dit voelt zo lekker. Sonja zei: lekker is het zeker, maar ik heb het liefst mijn kut gevuld met een pik die twee keer zo lang is en twee keer zo dik. Inge zei: ja dat weet ik mam, jij houdt van die paardenpik, maar die is veel te groot voor mij. Brutus mag mij nog steeds neuken, maar als Gerard er is, dan gaat hij in zijn kennel. Inge bereed me voor bijna een half uur waarin ze meerdere keren klaarkwam en toen ik klaar begon te komen trok ik haar zo ver mogelijk naar beneden zodat mijn pik zo diep mogelijk in haar zat. Ze gilde uit: ik voel hem in me spuiten oma, ohhhh wat spuit hij veel. Mijn zaad liep langs mijn pik naar buiten en toen Inge omhoogkwam liep het met lange draden uit haar kut. Ze vroeg: mag ik straks nog een keer? Ik zei: dat mag, maar ik wil van jou weten hoe het voelt om door een hond geneukt te worden. Ze keek me geil aan en vroeg: wil je het weten, of wil je het zelf eens voelen.

De gravin antwoordde hierop: hij wil het zelf voelen. Sonja zei: in dat geval stel ik voor dat we ons allemaal verplaatsen naar de stallen. De gravin zei: en daar staat jouw verrassing voor je Sonja. Sonja vroeg: hoe bedoel je? De gravin antwoordde: ik heb daar een meisje staan die alleen nog maar door een hond gelikt is. Ik wil dat ze vandaag met meerdere beesten te maken krijgt. Ze moet geneukt worden in haar kont en kut door varkens, honden en daarna ga jij haar trainen hoe ze zichzelf kan bevredigen met een van jouw paarden. Yes zei Sonja, na Linda heb ik nooit meer iemand kunnen inleren. We liepen samen naakt naar de stallen waar Marijke in de paardenbox stond. Sonja liet haar uit de box en zei: meisje, jij gaat vandaag veel leren. Sommige dingen zijn fijn, andere minder maar toch moet je ze leren. Kruip eerst maar eens in die kooi. Marijke deed dit en werd helemaal achter tegen de kooi geduwd en met stangen vastgezet zodat ze niet meer kon bewegen.

Het achterste deel van de kooi werd geopend en de kont en kut van Marijke waren nu vrij toegankelijk. Sonja pakte een pot met zalf van de plank en smeerde die over zowel haar kont als haar kut. Ze zei: we gaan beginnen om je eerst eens kennis te leren maken met onze biggen. De stellage werd in een hok geduwd waar vier grote biggen in stonden. Ze kwamen direct op de geur van de zalf af en de eerste beer klom op de stellage en begon direct te stoten. Het maakte de beer niet uit welk gat en hij kwam bij Marijke in haar kont uit. Marijke gilde: nee niet daar, maar kreeg geen gehoor. De beer begon met zijn gedraaide pik diep in haar te stoten en vijf minuten later spoot hij zijn zaad in haar kont en klom hij van haar af. Hij werd direct opgevolgd door de tweede die ook haar kont neukte en vol spoot. Toen die van haar af was en de derde beer op de kooi klom pakte Sonja zijn pik en bracht die naar de kut van Marijke. Ze voelde elke draai in haar kut en kreunde hard.

De beer stootte zeven minuten in haar en Marijke kwam klaar. Ze begon met haar kutspieren te knijpen en de beer kwam in haar klaar en spoot haar kut vol zaad. Nadat ook de vierde big haar in haar kut had genomen sijpelde het zaad uit beide gaten. Sonja riep Herta, hier likken. Herta kwam en begon het sijpelende zaad op te likken en terwijl ze dit deed kwam Marijke nogmaals klaar. Ze mocht uit de kooi komen en de gravin vroeg haar: hoe was het? Marijke zei: in mijn kont was verschrikkelijk, in mijn kut voelde het vreemd aan maar niet onplezierig. Mooi zei de gravin, dan ga je straks weer in je kont geneukt worden, tot je dat ook plezierig vindt, maar eerst gaat Gerard gedekt worden door Brutus, dat is het broertje van Herta. Ik werd meegenomen naar een stellage waar ik op moest gaan liggen en mijn benen werden vast gezet. Ook ging er een riem om mijn middel. Sonja kwam aan met een andere pot met zalf en smeerde dat op mijn anus. Brutus werd uit zijn kooi gehaald en werd rond mij gelopen tot de hond de zalf rook. Zijn pik begon uit de schaft te komen en hij begon te piepen.

Sonja zei: rustig Brutus, je mag zo dat gaatje bezoeken. Ze nam de hond mee naar mijn kont en liet hem eraan ruiken. Ik lag met mijn hoofd in een kussen en Inge vroeg: ben je er klaar voor? Ik zei: ik weet het niet. Het was te laat, de hond sprong op de stellage en begon in het wilde weg te stoten. Sonja zei tegen Inge: help hem even, ik wil niet dat hij klaarkomt buiten dat gaatje. Inge pakte de pik van Brutus en bracht die naar mijn anus en zette de tip ertegenaan. Brutus ramde zijn pik de volle lengte in een keer bij me naar binnen en begon als een bezetene te stoten. Het duurde maar vijf minuten en Inge ging achter Brutus staan en duwde hem zo diep mogelijk in me. Ik voelde zijn pik zwellen en voelde hoe hij zijn zaad diep in me spoot. Brutus piepte en probeerde van me af te komen. Zijn pik bleef echter vast in me zitten. Inge zei: dit vind ik het ergste. Dit duurt nog zeker twintig minuten. De gravin keek naar Inge en zei: is er een manier om onder Gerard te liggen? Inge pakte een bank en de gravin ging erop liggen met haar hoofd dicht bij mijn pik.

Ze pakte mijn pik vast en begon eraan te trekken en zei: ik zal je gedachten weghalen van de hond. Speel maar lekker met mijn tieten terwijl ik je klaar trek. Ze trok zacht aan mijn pik met een hand en de andere gebruikte ze om met mijn ballen te spelen. Ik was volop bezig met haar tepels te bevoelen en na bijna twintig minuten zei de gravin: hij gaat klaarkomen. Iedereen kwam rondom de gravin staan en ik begon te spuiten. De gravin liet al het zaad over haar eigen lichaam spuiten en toen ik na 10 stralen uitgespoten was begon ze het zaad over heel haar lichaam uit te strijken. Ze zei: zo blijf je mooi en jong. Na nog een paar minuten kwam de hond uit me en liep hij terug naar zijn hok. Inge ging naar een ander hok en bracht nog een Duitse dog mee. Het was een teef en ze bracht die naar mijn openstaande anus en zei: likken Sterre. De hond begon mijn anus te likken en haar tong ging naar binnen. Toen daar niets meer te halen viel begon ze mijn bilnaad en ballen te likken tot Inge haar terug naar haar kooi bracht. Ik werd losgemaakt en Inge vroeg: hoe voelde het? Ik zei: het was net een sneltrein tot hij zijn zaad in me spoot.

Toen werd het pijnlijk, zeker toen hij zich omdraaide. Inge zei: zo voelt het bij mij ook. De gravin zei: Marijke, nu ben jij aan de beurt. Marijke werd vastgezet en nog een andere dog werd erbij gehaald. Zijn naam was Apollo. Sonja smeerde de zalf op haar anus en deed een plug in de kut van Marijke. Het was een opblaasbare. Ze pompte deze op tot Marijke zei: stop anders scheur ik uit. Terwijl Marijke door Apollo werd geneukt vroeg Inge aan Sonja: mam, ik heb toch volledig zeggenschap over de honden? Dat klopt zei Sonja, waarom? Inge zei: dan wil ik dat Gerard Sterre ontmaagd en haar voor het eerst neukt. Ik keek Inge aan en vroeg: ontmaagd? Inge zei: ja ook honden hebben een maagdenvlies. Sonja zei: van mij mag het, alleen wil ik dat Sterre een muilkorf draagt. Je weet niet hoe ze hierop reageert. Inge haalde Sterre uit haar kennel en deed haar een muilkorf om en bracht haar naar mij. Ze zei: streel haar eerst maar even tussen haar achterpoten. Ik deed dat en voelde zacht met een vinger of ze al nat werd. Ik zei tegen Inge: misschien moeten we wat glijmiddel gebruiken? Inge zei: nee, blijf haar maar even vingeren.

Ik deed dat en werd geil van de gedachte de hond te mogen ontmaagden. Sterre begon zacht te piepen en Inge zei: kijk ze vindt het niet erg dat je haar vingert en aan jouw pik te zien vind jij het ook wel een opwindende gedachte. Er hing een lange draad voorvocht uit mijn pik. Inge ging voor Sterre zitten en streelde haar kop en zei tegen mij: doe je wel voorzichtig? Ik zei natuurlijk, ze is immers nog maagd. Ik ging met mijn pik zacht op en neer over de ingang van de kut van de hond en smeerde mijn voorvocht over haar uit. Ik zette mijn eikel tegen haar kut en drukte deze zacht naar binnen. De hond piepte harder. Toen mijn eikel in haar kutje zat drukte ik zacht door tot ik weerstand voelde. Ik zei tegen Inge: ik zit tegen haar vliesje. Inge pakte de kop van Sterre vast en zei: nu doordrukken. Ik deed dat en de hond gaf even een grom maar deed verder niets. Ik liet haar even wennen aan mijn pik en ging toen met kleine stootjes in en uit haar. Ze begon harder te piepen en Inge zei: ze vindt het goed en blijkbaar ook lekker. Ga maar dieper in haar. Bij elke stoot ging ik nu iets dieper tot ik na vijf minuten volledig in haar zat en haar nu gewoon begon te neuken. Ze was erg krap en Inge zei: dat komt omdat ze nog geen baby’s heeft gehad.

Nu ze ontmaagd is kan ik haar eindelijk door een reu laten dekken. Meestal gaat dat de eerste keer met veel geweld en vechten omdat de teef niet met geweld geneukt wil worden. Ik was nu vol in haar aan het stoten en zag dat Marijke nu vast zat aan Apollo. Ze keek vol bewondering naar me. Ik keek Inge aan en vroeg: mag ik ook in haar spuiten? Natuurlijk suffie, dat is juist de bedoeling. Ik nam nog een paar harde stoten en begon toen in de hond te spuiten. 9 stralen gingen diep in haar voor ik me rustig uit haar trok. Inge aaide de hond en deed de muilkorf af. Sterre draaide zich om en kwam naar me toe en begon mijn iets bebloede pik schoon te likken. Daarna sprong ze op mijn schouders en likte ze mijn gezicht. Inge zei: je hebt hier ook een vriendin, maar nu gaat ze haar kennel in. Toen Marijke eindelijk los was zei de gravin: tijd voor lunch.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3433 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De gravin deel 3”

Plaats een reactie