BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Iris, ons buurmeisje

Ik ben Olaf, een sportieve, goed uitziende man van 35 met een goede baan en zeer goed inkomen.
Ik heb een mooie kaalgeschoren neukstaaf die slap 12cm is en stijf 18cm en lekker dik is.
Ik scheer mijn pik en balzak graag. Het kale gevoel vind ik heerlijk.
Mijn ex heeft mij 7 jaar geleden verlaten voor een ander en sindsdien woon ik alleen met mijn dochter.
Mijn dochter Fleur is net 16 geworden, donkerblond, slank, voorzien van een stel mooie goedgevormde borsten (cup 85B), strak kontje, lange slanke benen en zit op het VWO.
Fleur doet volop aan sport en heeft geen grammetje teveel.

Naast ons woont Iris met haar moeder. 
Iris is 16, donker haar, slank, sportief, en naar ik inschat mooie tienerborsten met cupmaat 90C. Iris is naast ons buurmeisje ook het beste vriendinnetje van mijn dochter Fleur, zit op dezelfde school (HAVO-nivo) en is kind aan huis bij ons.
Haar moeder Anouk is 30 (inderdaad een jonge tienermoeder toen Iris geboren werd) en weduwe. Haar man (vader van Iris) overleed enkele jaren geleden door een ongeluk in het leger, waar ze door de overheid goed voor gecompenseerd werd en daardoor zorgeloos kan leven. Anouk is een mooie slanke vrouw, ook sportief en voorzien van een stel lekkere goedgevormde borsten (cup 90D). Anouk werkt op het gemeentehuis.

We wonen naast elkaar in een 2-onder-1-kap met veel ruimte om ons heen en kunnen goed met elkaar overweg. In mijn tuin hebben we een mooi zwembad, waar de dames graag gebruik van maken.

Het is vandaag een zeer warme zomerdag (de eerste in lange tijd, circa 30 graden) als ik mijn achtertuin inloop. Ik had met mijn dochter afgesproken dat ik haar op zou halen, omdat we nog naar het reisbureau moeten. Ik zie Iris, gekleed in een bikini, liggend op een ligstoel. Ik vraag haar waar Fleur is. Ze antwoord dat zij vlak voor ik kwam nog even snel naar de stad is gegaan om wat te halen. En het duurt zeker nog wel een uur voor ze terug is zegt ze er achteraan.

Een uur? Roep ik verbaast en een beetje geïrriteerd uit. Nou is het vandaag dus erg warm en de zon brand dan ook aardig. Onze tuin ligt dan ook pal op het zuiden en het is windstil. Zuchtend vanwege het feit dat ik moet wachten en de warmte sta ik een beetje verloren naast de ligstoel van Iris. Wat zucht je toch? Vraagt ze. Ik antwoord dat ik het erg warm heb. Waarop zij antwoord; nou dan trek je toch je shirt uit. Ik lig toch ook in mijn bikini hier.

Nu ik Iris hier zo in het zonnetje in haar bikini zie, waarbij ik door het zonnetje toch al wat geiler ben, valt me op dat ze best lekker is. Ik besluit om mijn shirt uit te doen. Iris laat een goedkeurend mmm mmm horen. Niet verkeerd hoor zegt ze, ik heb een redelijk strak lichaam door jaren lang sporten. Ik voel zachtjes een hand over mijn buik glijden. Heerlijk strak buikje hoor! Hoor ik Iris zeggen met een zachte kreun erin. Haar benen liggen plat op het ligbed en door dat haar slanke benen niet helemaal sluiten heb ik mooi zicht op haar kutje dat zich in haar strak zittende bikinibroekje aftekent, gesteund op haar armen zit ze overeind. Ze gooit haar hoofd achterover waardoor haar jonge tienerborsten geil vooruit steken. Haar bikinitopje heeft ze niet vastgemaakt. Mijn ogen gaan op en neer van haar heerlijke jonge borsten naar haar strak zitende broekje, waar ik alleen maar haar lipjes kan zien en geen krulletjes. Hmmm zou ze een kaal kutje hebben? Ik voel dat mijn pik langzaam in opstand komt, terwijl ik mij dit afvraag.

Iris gaat op haar zij liggen en vraagt me; als je het zo warm hebt, waarom ga je dan niet even in het zwembad? Koel je even lekker af. Ik zeg haar dat ik nog een nieuwe zwembroek moet kopen en heb en dat dat helaas niet gaat. Dan zegt Iris; je kunt toch ook in je onderbroek? Draaiend met haar bovenlichaam kan ik niet weigeren. Als ik mijn broek uit heb en alleen nog maar in mijn boxer sta, met een dikke bobbel die weinig te raden over laat, komt Iris overeind zitten en valt haar bikinitopje af. Dapper steken haar stijve tepels vooruit. Twee mooie geile peervormige borsten met kleine roze tepelhofjes en tepels kijken me aan. Mijn pik staat nu in een keer kloppend stijf overeind waardoor mijn eikel brutaal zich een weg langs het elastiek van mijn boxer heeft gebaand en nu boven mijn boxer zichtbaar is.
Dan zegt Iris (die ook de beweging in mijn boxer had gezien); “je kunt ook eventueel gewoon naakt in het zwembad. Niemand die je hier ziet en ik vind het niet erg”. En om haar opmerking kracht bij te zetten gaat ze staan, trekt haar bikinibroekje uit, springt naakt in mijn zwembad en zegt “kijk, zo kan het gewoon”.

Ik was verbluft.
Heel kort zag ik haar naakte strakke, slanke lichaam.
Heel kort zag ik haar mooie lange slanke benen met daarboven een mooi strak bloot kontje.
Heel kort zag ik haar jonge, kale tienerkutje en haar mooie goedgevormde bewegende tienerborsten.
Mijn pik werd meteen zo hard als beton.
Als ik mijn boxer uit zou doen, sta ik met een paal van jewelste in mijn tuin.
Kon ik dat wel maken bij Iris? Het is immers nog maar een meid van 16.

Ik besluit om het toch maar te doen en trek snel mijn boxer uit.
 Mijn pik staat knetterstijf omhoog en ik zie Iris met veel belangstelling leunend op de rand van het zwembad naar mijn neukstaaf kijken. Snel loop ik naar het zwembad en spring erin. Meteen komt Iris naar me toe.
“Wind ik je op?” Vraagt ze me terwijl ze me onschuldig aankijkt.
En terwijl ze dat zegt voel ik ineens dat ze onder water mijn pik vastpakt. “Lekkere geile grote kale pik heb je”, zegt ze terwijl ze zachtjes in mijn pik knijpt. Ze doet dit zo geil plagend dat ik mijn ballen al voel samen trekken.
Ik ga met mijn hand tussen haar benen en voel een kaal kutje, waarbij mijn vinger soepel tussen haar kutlipjes doorgaat.
Haar kutje is nat en niet alleen van het water.
“Wind ik je op?” Vraag ik haar terwijl mijn vingers over haar natte kutje gaan en ik een vingertopje naar binnen laat gaan.
Trillend van genot staat Iris voor me,
“Jaahaa” kreunt ze.

Dan trekt Iris zich omhoog en gaat op de rand van het zwembad zitten.
Ze leunt (steunend op 1 hand) achterover en spreid haar benen wat.
Geil gaat ze met een vinger tussen haar kutlipjes door, spreid haar benen verder en spreid dan even met 2 vingers haar kutlipjes, zodat ik recht in haar jonge kutje en neuktunneltje kan kijken.
Ondertussen kijkt Iris mij strak in de ogen aan met een zeer geile blik.

Ik loop naar de geile 16-jarige tiener toe, ga tussen haar benen staan en voel met mijn hand aan haar kutje. Ik laat mijn vingers van onder naar boven over haar lipjes gaan.
Eenmaal boven aangekomen, neem ik haar klitje tussen duim en wijsvinger en trek en draai hier zachtjes aan.
Iris kreunt het uit. Terwijl ik haar klitje onderhanden neem laat ik mijn andere hand zo af en toe over haar mooie borsten en stijve tepels gaan.
Iris begint sneller en harder te kreunen en begint met haar lichaam te schokken. Met een vinger dring ik binnen bij iris.
“Aaaaaahhh, ik ga komen” kreunt Iris bij het binnendringen. Mijn vinger vindt Iris haar G-spot en laat mijn vinger hier snel en hard op tekeer gaan.
Snel steek ik een tweede vinger in haar druipende kutje. Haar kutvocht voel ik op komen en stroomt langs mijn arm naar beneden, harder en harder beroer ik haar G-plek.
Ik voel haar verkrampen en trek m’n vinger snel terug, “oooooohhhh” gromt Iris diep om ineens “aaaaaaaaahhhhhh” te schreeuwen en geil spuitend klaar te komen.
Golf na golf spuit ze ongecontroleerd alle kanten op.
Naschokkend van haar orgasme laat ze zich tegen mij aan zakken.

“Zooo, dat was lekker!” Zucht ze kreunend, terwijl ze me diep in de ogen aankijkt.
Iris gaat ondertussen met haar voeten op onderzoek uit onder water. Al snel heeft ze gevonden wat ze zocht.
Met haar beide voeten die mijn keiharde paal omklemmen.
Wat een heerlijk gevoel, ze beweegt haar voeten ritmisch om mijn pik en trekt me als het ware zo af.
Terwijl ze dat doet kijkt ze me geil aan en ik geef haar kusjes op alle plekjes waar ik maar bij kan.

Dan pak ik haar bij haar middel en manoeuvreer mijn eikel tegen haar spleetje, terwijl ik haar strak in de ogen blijf aankijken.
“Doe je wel voorzichtig, ik ben nog maagd.” Zegt Iris geil tegen me.
Iris slaat haar armen om mijn nek en voelt even later mijn lul in haar strakke jonge kutje naar binnen dringen. Langzaam schuif ik mijn pik naar binnen.
Haar kutje is echt megastrak. Ik kan bijna niet geloven dat ik dit heerlijke meisje ga neuken, maar het gebeurt echt en het gevoel van haar superstrakke kutje om mijn paal is onbeschrijfelijk lekker.
“Even op je tanden lieverd, dan ga ik door je vliesje heen.”
Ik houd haar bij haar kontje beet en schuif in 1 stoot mijn zaadstengel tot aan mijn ballen in haar kutje, mijn volle 18cm schuif ik bij haar naar binnen.
Met mijn eikel kom ik tegen haar baarmoedermond aan. Iris laat een zacht schreeuwtje en slaat haar benen om me heen.
Heel even laat ik haar wennen aan mijn pik en begin dan langzaam haar te neuken.

Geil kreunt ze in mijn oor dat het geweldig voelt.
“Neuk me, dit wil ik al zo lang”, kreunt ze in mijn oor.
“Ik wil al zo lang je neukstaaf in mijn kutje voelen, ik wil zo lang al door je geneukt worden.”
Potjandorie, denk ik, die meid is beregeil op mij.

Iris kreunt het uit bij iedere keer dat ik mijn pik diep in haar jonge kutje stoot en ze wil zo lang mogelijk genieten van die lekkere pik in haar strakke kutje.
Ze pakt me bij mijn haren en drukt mijn mond op die van haar. Ik beantwoordt haar kus en zo staan we geil te tongen terwijl we neuken.
Haar strakke kutje melkt mijn pik en krampt steeds harder om mijn zaadstengel. Ze staat op het punt om weer klaar te komen.
Het duurt dan ook niet zo heel lang voordat ik mijn ballen voel samentrekken. Iris voelt mijn pik harder en dikker worden en begrijpt wat er gaat gebeuren.
Ook zij zit staat op het punt weer klaar te komen. Haar kutje zit zo strak om mijn pik, dat terugtrekken niet meer kan.

“Ik ga je kutje volspuiten”, geil ik tegen Iris.
“Jaaaaaaa laat me voelen dat je mijn kutje volspuit” kreunt Iris het uit.
“Spuit mijn kutje vol, neuk mijn buikje bol. “
Ik hoor de woorden, maar ze dringen niet tot me door. “Oooooooohh Iris, ik ga komen in je geile kutje. Ik ga mijn ballen leegspuiten.”.
En met een harde kreun en een zaadexplosie leeg ik mijn ballen in Iris haar jonge tienerkutje.
“Irisssss, fuckkkkk…… ik kom…ik spuit……” kreun ik luid.
Mijn zaad knalt diep in haar kutje tegen haar baarmoedermond aan.
“Aaaaaaaahhhhh” kreunt Iris het uit, die spontaan nog een keer stevig klaarkomt van al het geweld dat zich in haar kutje afspeelt, waardoor het zaad meteen goed op weg kan gaan naar het gereedliggende eitje.
Door haar klaarkomen melkt Iris met haar kutje mijn ballen leeg.
Kreunend spuit ik straal na straal mijn sperma diep in haar kutje tot mijn ballen leeg zijn.

Dan realiseer ik me wat Iris riep.
“Ben je niet aan de pil?” Vraag ik haar.
“Nee”, zegt Iris. “Ik doe niet aan anticonceptie.”
“En ik ben op dit moment megavruchtbaar”.
“Maar dan kan je dus zwanger worden”, zeg ik tegen haar.
“Klopt”, zegt Iris, “maar dat is niet erg. Ik wil net als mijn moeder heel graag jong mama worden.”
“Ik wil heel veel kinderen en ik zou heel graag jou als vader van al mijn kinderen willen.”

Mijn pik, die in haar kutje al wat verslapt was na mijn zaadlozing, werd zowaar weer stijf.
“Je pik heeft daar wel zin in”, zegt Iris tegen mij met geile pretoogjes.
Met haar kutspieren begint ze mijn pik weer te masseren.

“Maar je moeder en Fleur dan? Wat zullen die er van vinden?”
“Nou”, zegt Iris, “dat komt wel goed. Mijn moeder heeft ook een oogje op jou en zou dolgraag nog meer kinderen willen.”
“En Fleur is net zo geil als ik en wil ook graag jong mama worden. Het liefst van jouw sperma.”
“Dus ik denk dat het geen enkel probleem zal worden.”
“Mijn moeder en Fleur willen heel graag kinderen van jou, baby’s gemaakt met jouw zaad.”

Ik kus Iris en zeg haar dat ze van mij alle kinderen kan krijgen die ze maar wil.
En terwijl (of doordat) ik dat zeg voel ik haar kutje om mijn harde neukstaaf stevig krampend klaarkomen, waardoor ze mijn pik nog harder melkt en ik spontaan klaarkom en nog een kleine lading zaad in haar kutje spuit.
Geen idee waar dat zaad nog vandaan komt, maar mijn ballen zijn nu zeker leeg.

“Ik weet zeker dat het nu al raak is”, zegt Iris kreunend tegen me. “Ik voel het gewoon”.
“Je maakt me zo gelukkig”, zegt ze met stralende en verliefde ogen tegen me. “Maar voor de zekerheid gaan we de komende dagen zoveel neuken als we maar kunnen.”
“Over 9 maanden ga ik mama worden van ons kindje. De eerste van vele kindjes die we gaan krijgen.”
“En als ik dan 17 wordt, zal ik heel graag al zwanger willen zijn van ons tweede kindje.“
“En dat is pas het begin, liefste.” Zegt Iris liefdevol tegen me. “Ik wil echt heel veel kinderen van je krijgen.”

Als mijn pik weer verslapt, glijdt hij uit haar jonge, strakke, net bevruchte tienerkutje.
Er komt stroomt een klein beetje zaad uit haar kutje, maar het meeste zit diep in haar kutje.
Iris kijkt naar mijn pik, neemt hem in haar mond en likt en zuigt ons geil dat zich heeft vermengt van mijn pik af.
Om het vervolgens door te slikken. “Hmmm, je pik smaakt heerlijk”, zegt ze.

We hebben ons net afgespoeld in het zwembad en zijn een redelijk eind opgedroogd, zittend in het zonnetje (Iris in bikini en ik aangekleed), als mijn dochter de tuin in komt lopen.
“Zo ben je daar eindelijk” grap ik tegen haar. “Iris was mijn flauwe grappen al aardig beu”, knipoog ik naar Iris. “Nou snel naar het reisbureau roep ik tegen Fleur.”
In Iris haar bikinibroekje zie ik een natte vlek van het sperma wat nog iets uit haar kutje stroomt. Gelukkig ziet Fleur dat niet.

“Aaahh lieve paps” begint ze. “Mogen Iris en haar moeder met ons mee op vakantie naar Zuid-Frankrijk???”
“Anders hebben ze vier weken niks te doen.” Volgens beide dames is het geen probleem.
En zo geschiedde. Iris en haar moeder gingen vier weken met ons mee op vakantie.
Waar ik deze middag nog menigmaal met Iris herhaalde.

En een ding is zeker.
Als we na de vakantie weer naar huis gaan, heeft Iris in haar koffer een positieve zwangerschapstest liggen.
Vraag is of zij de enige zal zijn, of dat Anouk en Fleur dan ook zwanger naar huis komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13019 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Iris, ons buurmeisje”

Plaats een reactie