BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hoofdprijs 6

De hoofdprijs 6

Even later waren we alledrie naakt. Ik bewonderde Ylonka’s lichaam: ze was niet alleen kleiner maar ook fijner gebouwd dan haar moeder. Haar heupen waren smaller, haar borsten kleiner maar erg stevig. Het waren tietjes zoals je bij een tienermeisje verwacht.
“Ben je echt 36?”, vroeg ik, “je hebt het lijf van een twintiger.”
“Yeah!”, giechelde ze, “en ik voel me ook twintig..”
Daarbij deed ze een soort danspasje, liet haar borstjes trillen en wiegde met haar heupen zoals jonge meiden voor de spiegel doen om hun lichaam te leren kennen.
“Ik durf te wedden dat jouw borsten er vroeger ook zo uitzagen”, zei ik tegen Jeanette.
“O dank je”, reageerde ze fel, “nou, vroeger komt nooit meer terug.”
“Shit.. sorry lieve schat, ik zeg het niet goed”, probeerde ik en pakte haar borsten beet met beide handen, “ik wilde alleen maar zeggen dat.. “
Ik had weer eens iets doms gezegd, deed ik wel vaker.
“Nou?”
“Dat ik dol ben op jouw rijpe tieten.. ik vind het zalig om ze te kneden, eraan te zuigen als een baby.. en ik zie hoe ze vroeger waren en hoe ze nu zijn.. ik zie dubbel!” en meteen viel ik met met mijn lippen aan op haar tepels en begon ze beurtelings te zuigen.
“En nou niet meer over vroeger praten, oke?”, lachte ze, en ze drukte me bijna plat tegen haar tieten, “ik wil genieten, zolang ik leef!”
We sloten vrede met een tedere kus die op een lange tongzoen uitliep. Al die tijd zat Ylonka naar ons te kijken en speelde met haar klitje.
“Kom, waar is Yogi?”, vroeg Jeanette, “ik wil hem ook in me.”
Ik voelde een vreemde sensatie, mijn plek in Jeanette’s kut zou worden ingenomen door een hond.

Yogi had water gedronken en kwam op een holletje terug de kamer in. Hij gleed onhandig weg op die parmantige sokjes rond zijn voorpoten, we lachten en vielen hem om de nek. Hij liet zich van alle kanten knuffelen en drentelde nerveus rond op zoek naar luchtjes en kutjes om te vullen.
“Zeg Ylonka”, vroeg ik, “is het niet vies om met een hond te tongen?”
“Je bedoeld de geur en de smaak? Of dat je er ziek van wordt?”
“Allebei.”
“Omdat ik al jaren geen relaties met mannen meer heb, moest ik er wel aan wennen in het begin”, zei ze, “ik kan soms zo verlangen naar een intense tongzoen! Het is trouwens een fabeltje dat hondentongen schoon zijn, ze hebben bacterien die voor een mens heel schadelijk kunnen zijn. Maar ik leef gezond en zolang ik geen wondjes in of rond mijn mond heb durf ik het wel aan. Het is zo lekker om die lange, natte tong overal te voelen! En zijn geur ruik ik al niet meer. Ik zit de hele dag tussen de honden, weet je nog?”
“Ik snap het. En jij Jeanette, tong jij ook met honden?”, wilde ik weten.
“Niet met elke hond. Ik moet ze eerst een beetje leren kennen, de een bevalt me beter dan de ander. Als ik me niet honderd procent voel doe ik het niet.”
“En hoe voel je je nu?”
“Honderd procent”, lachte ze ondeugend.
Ik moest ook lachen: “Je hebt mij nu toch om mee te tongen?”
“Ja schat, maar een hondentong is iets speciaals, zowel in mijn mond als op mijn kut.”

Mijn pik klopte hardnekkig en smeekte om verlossing. Ik rukte kort de voorhuid over mijn eikel en zei dat het gesprek me erg geil maakte. Of ze niet een kleine demonstratie wilde geven.
“Jawel hoor”, lachte Jeanette en ik genoot van de lieve, ondeugende rimpeltjes rond haar ogen.
Ze trok Yogi naar zich toe, gaf het commando ‘zit’ waarna hij ging zitten, waarop hij haar direct een stevige lik op de neus gaf. Ze opende haar mond en de lange tong schoot naar binnen. Even deinsde ze achteruit, ze leek zich te verslikken maar herstelde zich en kwam terug, de mond ver open en haar tong eruit. Yogi werd door Ylonka in bedwang gehouden, hij was zo onrustig dat het gevaar bestond dat zijn tanden in Jeanettes lip zouden bijten. Een kort ogenblik genoot ik van het perverse tongenspel. Jeanette likte Yogi’s tong en liet hem toe in haar keel, ze wisselden speeksel uit dat in een lange sliert op de grond droop. Ze was dol op alle soorten nattigheid. Ylonka, die achter Yogi zat, had zijn pik beet en trok hem met twee vingers af. Zijn rode stift stak een heel eind uit zijn buik, het voorzaad sproeide vrolijk over de vloer.
“Pijp hem eens Sjors”, knikte ze.
Ze wist dat ik dat wel wilde, volgens mij had Jeanette haar het hele verhaal verteld. Ik dook op de grond, onder Yogi’s buik en lag met mijn mond voor zijn natte, rode pik die parmantig omhoog stak. Ik likte eraan met mijn tong, likte wat van zijn geil op en sabbelde op het puntje. Het vocht bleef tussen mijn lippen hangen en droop over mijn kin. Hij reageerde met nog meer onrust, hij wilde overeind komen maar Ylonka voorkwam dat. Snel duwde ik mijn lippen rond zijn hele pik en pijpte hem een poosje waarbij ik weer heel wat voorzaad moest slikken. Waar haalde hij dat toch allemaal vandaan, het ging maar door.
Ineens stond hij op, zo’n beest kondigt echt niks aan. Zijn pik werd uit mijn mond gesleurd en ik bleef hulpeloos achter op de vloer. Yogi liep van zijn plek en ik zag ik de spiegeling van het plasje hondenvocht een gestalte naderen. Het was Ylonka die naast me kroop. Haar verhitte gezicht was nu heel dichtbij.
“Slik je zijn zaad ook door?”, wilde ze weten.
“Nieuwsgierig Aagje”, grijnsde ik, “dat heeft je moeder vast al wel verteld.”
Ze giechelde weer, op die wat kinderlijke manier die ook heel charmant was. We keken samen naar het plasje vocht op de grond, toen boog Ylonka zich naar voren en likte er in, als een poesje die dorst heeft. Met een slurpend geluid zoog ze wat van het vocht in haar mond. Toen keek ze me aan. Wilde ze dat ik..? Ze knikte instemmend met haar hoofd, zo van: toe maar. Ik opende mijn mond, niet goed wetende wat me te doen stond. Zou ik mijn mond op de hare drukken? Veel tijd om te denken kreeg ik niet, blijkbaar had ze met haar moeder al afgesproken hoe ver ze zou gaan met mij erbij. En dit mocht dus ook: haar mond die ze op mijn mond drukte waarna ze het hondenzaad overtongde. Mijn pik steigerde tussen mijn benen, haar lippen voelden heerlijk, haar tong draaide rond de mijne, Yogi’s voorzaad smaakte zoet. Even was ik bang voor een boze opmerking van Jeanette, ik zat toch gewoon met haar dochter te tongen.
Maar die angst was volstrekt overbodig, ik hoorde haar zeggen: “Laat mij ook even proeven.”
Ylonka en ik kwamen overeind, allebei hadden we nog een klein beetje waterig voorzaad in onze mond. Jeanette kwam op me af en drukte haar mond gulzig op de mijne waar ze de smaak van Yogi’s vocht overnam.
“Hm.. lekker”, kreunde ze.
Daarna deed ze iets dat ik nog veel perverser vond, ze drukte haar mond op die van haar dochter. Ze wisselden een lange tongzoen uit waarbij het nodige vocht over hun kin en borsten droop. Bij mij waren nu alle grenzen aan het vervagen. Zonder na te denken kroop ik bij het tweetal en deelde mijn tong met die van beide vrouwen.
“Best lekker om weer ‘es met een man te zoenen”, zei Ylonka.
Ze had me bij mijn pik gepakt en trok me langzaam af. Het was duidelijk dat ik vanaf nu met moeder en dochter een trio zou gaan vormen. Ik had mijn hand tussen Ylonka’s billen geduwd en vingerde haar kutje en sterretje. Met mijn andere hand vingerde ik de natte, harige kut van Jeanette. Ik wilde neuken!
“Lekkere pik heeft hij, he Ylonk?”, vroeg Jeanette terloops.
‘Hm..”, kreunde haar dochter, “hij is lekker aan de maat.”
“Ik wil neuken..”, zei ik, en liet in het midden met wie.
“Ik neem Yogi even”, zei Jeanette en riep hem bij zich.
Ze knielde op de grond, zat op z’n hondjes klaar en riep: ‘Yogi op!’ Ze werd op haar wenken bediend. Hij stond al klaar, snuffelde aan haar billen en sprong op haar rug.
“Oef!”, steunde ze, het ging net even te snel.
Maar hij ragde al op haar billen, zijn penis zoekend naar haar spleet. Het duurde niet lang of hij zat in haar, verrukt begon ze te steunen.
“Oh god jaahh.. toe maar Yogiiii..!”, jammerde ze.
Zijn poten zaten stevig rond haar taille, hij zou voorlopig niet loslaten.

Ylonka en ik keken elkaar aan, even in verwarring over hoe we nu verder zouden gaan. Ze had nog steeds haar knijpende hand rond mijn kloppende stijve en trok me naar zich toe. Ik streelde haar billen. Toen lieten we ons op de grond zakken. Zij gooide ze zich op haar rug en strekte haar armen naar me uit. Ze was echt een jonge versie van haar moeder, het leek of ik in een soort tijdmachine beland was. Ik bewonderde haar mooie lichaam, zo strak nog, en het kale kutje. Ze trok haar schaamlippen open en toonde het roze binnenste. Ik gleed tussen haar dijen en duwde mijn pik tegen haar dikke lippen die uit elkaar gingen. Daarachter lag haar natte tunnel ongeduldig te wachten. Ze was door Yogi al voorgeneukt, het kostte geen moeite om tot aan mijn kloten in haar weg te zinken. Even vertrok haar gezicht omdat mijn eikel haar baarmoedermond aantikte. Daarna was er weer genot. Met lange slagen begon ik haar te neuken.
“Ahh.. lekker!”, gromde ze, “wat een lekkere vent ben jij Sjors.. ahh..!”
Ik genoot van het compliment, vond het heerlijk hoe ze me ophitste terwijl naast ons haar moeder door onze hond afgeneukt werd. Ze schoven in een soort slow motion over de vloer. Ik pompte mijn pik hard bij Ylonka naar binnen, ook wij dreven langzaam weg over de natte plekken op de houten vloer. Haar borsten lagen heerlijk te schudden, haar gezichtje van links naar rechts draaiend, haar nagels krabbend in mijn billen. Al gauw gromde ze ‘ja ja ja’, ten teken dat haar orgasme eraan kwam. Nog steviger stampte ik in haar, ik vulde haar kut zo ver ik kon, mijn ballen stampend tegen haar billen. Ik voelde mijn zaad omhoog komen.
“Neuk me!.. neuk me!!”, piepte ze met een hoog stemmetje.
Ik pompte verder in haar zuigende, natte mossel.
“Mag ik in je spuiten?”, hijgde ik.
“Jaaaah.. spuit me vol.. spuit me vol met sperma!..”, kreunde ze.
Bijna tegelijk kwamen we klaar, zij met haar knijpende kutje en ik met een opzwellende paal die in lange golven zijn zaad uitbraakte.
“Ah.. gdvrrr.. JAAH..!”, gromde ik, terwijl de ene na de andere lading zaad vanuit mijn ballen een weg in haar buikje zocht.
In mijn wildste fantasie van dat moment neukte ik haar zwanger van een tweede kind, het maakte mijn orgasme nog intenser. Zij klemde zich aan mij vast met al haar kracht, haar hakken rond mijn billen en haar armen in een soort wurggreep om mijn nek. Ik voelde haar sidderen en klaarkomen, heel intens. Haar poesje kneep en kneep, mijn laatste zaad vloeide in haar. Toen ik haar kutkanaal helemaal gevuld had kwam langzaam mijn verstand weer terug. Ik lag met mijn neus in haar hals begraven, wat geen straf was, ze rook heerlijk. Ik kuste haar daar en likte haar oortje. Ze antwoordde met een lange zucht. Toen ontspande ze haar greep en haar benen vielen als gevelde boomstammen languit. Ik werkte me omhoog en gaf haar een dankbare kus, wat uitliep op een liefkozende sabbelsessie. We hoorden haar moeder die in een hoek van de kamer strijd leverde met Yogi.
“Ah.. jaghh.. toe maarr.. ik..kom.. NUUUHHH!!..”, gilde ze.
Schokkend lag ze onder het grote dier die piepend en schokkend aangaf dat hij ook zo ver was. Jeanette kreunde en steunde , ongetwijfeld voelde ze op dit moment zijn hondenpik opzwellen en het sperma in haar kut spuiten. Het piepen hield ineens op, Yogi’s smalle heupen trilden nog wat na, daarna leek hij van het vrouwtje af te willen. Hij was klaargekomen en stond schaapachtig te wachten tot zijn pik zou krimpen. Jeanette hield hem voor de zekerheid vast bij zijn knoop, het zou pijnlijk kunnen zijn als hij plotseling wegliep. Ylonka en ik kropen naar haar toe, ze keek vermoeid opzij en probeerde een glimlach.
“Mijn knieen doen zeer”, kreunde ze.
Ik trok een kussen van het bankstel en propte die onder haar. Nu die hondenpik nog..
“Was het lekker mam?”, vroeg Ylonka, “ik was je helemaal vergeten..”
“Jullie waren anders ook flink bezig”, glimlachte ze.
Haar dochter en ik keken elkaar kort aan.
“We hadden een goeie klik”, zei Ylonka blij.
“Mooi zo, je mag hem af en toe van me lenen.. als Sjors het daar mee eens is?”
“Ik kan me niks beters wensen, het voelt alsof ik alweer de hoofdprijs gewonnen heb”, zei ik.
“O let op!”, zei Jeanette, “hij komt los..”
Het was zover, Yogi’s pik was voldoende afgekoeld om zich uit het mensenkutje te kunnen terugtrekken. Ylonka zat klaar om het van heel dichtbij te zien. Ik had een vermoeden wat ze van plan was. Meteen toen de grote, rode snikkel uit de behaarde driehoek gleed spatte het eerste vocht in het rond. Spetters vlogen over de vloer, het was niet alleen hondensperma maar ook Jeanette’s kutgeil, of pis, weet ik veel.
“Kijk uit”, riep ze, “ik sta op barsten!”
Het volgende moment viel de spanning in haar bekkenbodemspieren weg en knalde een stroperige, witte substantie naar buiten. Het was alsof iemand een ballon vol vloeistof doorprikte.
“Mijn god!”, riep Ylonka.
Ze hield er haar hand voor. Als in een kommetje ving ze het sap op en dronk het uit haar handpalm. Bij die aanblik begon mijn pik alweer te groeien, ik kreeg zin om ook te proeven, het was al onderdeel van ons perverse spel geworden. Liggend op de grond drukte ik mijn mond op Jeanette’s kut waar een trage stroom neukgeil naar buiten dreef. Met mijn tong in haar harige bosje slurpte ik haar schaamlippen droog, wat niet hielp want het nat bleef stromen. Ik slikte en genoot, het smaakte zoet en vreemd. Toen ik ging zitten en mijn mond afveegde, nam Ylonka mijn plek in. Blijkbaar hadden moeder en dochter al eerder elkaars kutjes besnuffeld, want zonder aankondiging begon ze het laatste geil op te slurpen. Haar tong likte op en neer door de grillige schaamlippen van haar eigen moeder, wat een geil gezicht. Mijn geliefde vriendin leek het normaal te vinden. Ze informeerde of we klaar waren. Nog een keer nam ik het over, nu likte in Jeanette van haar klit tot haar aarsgat, het hele gebied befte ik tot ik genoeg had. Ze rilde en schudde van plezier.
“Nog even en je maakt me klaar”, hijgde ze.
Nou, dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik drukte mijn snufferd opnieuw tussen haar eeuwig natte schaamlippen en likte en zoog tot haar clitoris als een kleine pik tussen mijn lippen zat en daar gemolken werd. Schreeuwend kwam ze nog eenmaal klaar en viel toen languit als een blok op de grond.
“Genade!”, kreunde ze.

Yogi lag tevreden op zijn kleed te slapen toen wij ons naar de badkamer begaven. Het was laat geworden en de volgende dag moest een van beide toch om 9 uur de deur van het asiel opendoen. Ylonka was te moe om naar huis te rijden en kroop in het logeerbed. Jeanette en ik lagen tevreden tegen elkaar in ons bed. Aan haar ademhaling hoorde ik dat ze sliep, ik lag nog wakker en fantaseerde over een extra groot bed, een driepersoons. Met die heerlijke gedachte viel ik in slaap.

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8102 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “De hoofdprijs 6”

Plaats een reactie