BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hoofdprijs 3

De hoofdprijs 3

We namen niet de moeite om naar de slaapkamer te gaan, het kwam niet in me op. Ik kon mijn ogen niet van Jeanette afhouden. Ik ging sex hebben met een vrouw die 26 jaar ouder was dan ik. Het was alsof ik het met mijn moeder ging doen! Mijn pik veerde snaarhard uit mijn onderbroek tevoorschijn.
Haar lange benen schoven elegant uit de broekspijpen, de voetjes gestrekt als bij een ballerina. Het slipje had een andere kleur dan de lichtblauwe beha waar ik eerder al een glimp van had opgevangen. Het was doorschijnend en nat in het kruis. Haar handen gingen achter haar rug, knoopten de bustehouder los, de bandjes schoven over haar schouders en ze onthulde twee blanke borsten met forse, donkerbuine tepels erop. Het waren ooit schoonheden geweest, daar ben ik van overtuigd. De zwaartekracht had er jaren mee gespeeld, net als de gretige handen van de vele mannen waarmee ze ongetwijfeld het bed had gedeeld. Ze hingen zoals borsten dat na een lang leven nou eenmaal doen, maar op een manier die het voorzaad uit mijn pik perste. Ik stapte op haar af en nog voordat zij haar slipje uit kon doen had ik beide uiers vastgepakt en mijn mond op een dikke tepelknop gezet. Ze omvatte heel teder mijn hoofd en wiegde haar bovenlijf van links naar rechts, om steeds een andere tepel aan te bieden. Ik slurpte en sabbelde als een kind, terwijl mijn handen de soepelheid van haar tieten onderzochten. Toen ze er genoeg van had, duwde ze me naar achteren. Ze stapte – alweer zo elegant – uit haar slipje. Ik keek recht in het kruisje dat werkelijk dreef van haar sappen. Daarna liet ze zich achterover in de fauteuil zakken, spreidde haar lange bleke benen en zei: “Lik me!”

Ik had geen opdracht nodig, als een hond (ja als een hond) wierp ik me op de behaarde driehoek tussen haar benen. Ze leek zo weggelopen uit een jaren ’70 vintage pornofilm. Nonchalant kijkend, met een vinger in haar mondhoek, leek ze mijn befkunsten te beoordelen. Ik had weinig ervaring, wist alleen maar van de clitoris en de binnenste en buitenste schaamlippen. Voorlopig had mijn tong genoeg werk aan het oplikken van al het geil dat overvloedig uit haar vagina liep. Het was een continue waterval van sap en het smaakte zoet en zout tegelijk. Haar rossige schaamhaar was al gauw een kleverig slagveld, waar mijn lippen het geurige schuim opruimden. Vanuit haar binnenzee werden steeds nieuwe schuimkragen op de golven meegevoerd, het begon zich op mijn neus en kin en wangen af te zetten. Het kon me niet schelen, ik voelde me als een kind aan het strand zo vrij. In de verte hoorde ik mijn moeder roepen ‘Kom.. ik kom.. IK KOM!!..’
Haar benen grepen als tentakels rond mijn hoofd en met haar handen drukte ze me zowat in haar kut. Haar billen kwamen los van de zitting en stampten weer neer, mij met zich meetrekkend. Een vloedgolf aan pis en vocht overspoelde mijn wijd open mond. Het smaakte zoutig als de zee.
“Urghhhh… JAAAH!!..”, gromde ze.
Pas toen ze me aan mijn haren overeind trok kwam ik tot bezinning.

“Deed ik goed?”, vroeg ik.
“Goed? Ik ben in jaren niet zo klaargekomen”, lachte ze met een vermoeide uitdrukking.
Haar keurige, opgestoken haar was losgeraakt en zat nu als een ragebol rond haar bezweette gezicht. Ze veegde wat haren uit haar mond.
“Dat mag je vaker doen..”, zuchtte ze.
Ik gloeide van trots. Zoals gezegd had ik weinig ervaring met relaties en seks. Jeanette maakte iets in me los, iets dierlijks waardoor ik me niet alleen anders gedroeg maar ook anders voelde. Niet mannelijker of vrouwelijker, ik zat ineens in mijn rol.

Ik trok haar overeind richting het bankstel. Samen lagen we naakt tegen elkaar na te genieten. Ik gaf haar haar glas en schonk nog eens bij. Voor de derde keer proostte mijn glas tegen de hare.
“Wil je me dronken voeren?”, vroeg ze.
“Ja”, lachte ik, “en dan ga ik je de hele nacht neuken.”
Mijn hand streelde haar ene borst. Het zachte vlees gleed door mijn handpalm, aan het eind ving ik haar tepel tussen twee vingers en kneep erin. Zij kneep haar ogen dicht en kreunde diep.
“Aaahh.. zo lekker als je dat doet..”, fluisterde ze.
Met mijn vrije hand streelde ik haar prachtige lichaam. Van haar zachte buik en het knisperende schaamhaar ging ik naar haar gladde bovenbenen en dan weer terug omhoog. Met een vinger bleef ik in haar navel hangen, daarna pakten mijn gespreide vingers de aanzet van haar borsten waarna de hele borst in een vloeiende beweging door mijn vingers gleed. Haar schouders waren zacht en troostrijk, ik kuste haar daar voorzichtig en snoof haar geur, kriebelde in haar oksel en gleed dan verder naar haar hals, waar rimpels lagen die bij haar leeftijd hoorden. Ik streelde er zachtjes langs, bewonderde haar rijpheid. Als laatste kwam ik bij haar gezicht aan. Haar groene ogen kleefden aan de mijne, bewegingloos liet ze me elk stukje huid onderzoeken. Haar handen, die de hele tijd mijn stijve pik gestreeld hadden, vielen stil.
Ik vond haar zo mooi! Het was voor het eerst in mijn leven dat ik een ander mens van zo nabij bekeek, vol bewondering en begeerte. De rimpeltjes rond haar ogen, de lichte vouw onder haar kin, alles kwam me even sensueel voor. Ik streek haar haren naar achteren om nog eens goed haar hals te kunnen zien. Ik drukte er mijn neus in en snoof haar heerlijke parfum, of was het gewoon hoe ze van zichzelf rook? Zo vrouwelijk, zo vertrouwd, zo elegant.
“Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien”, zei ik.
Het klonk pathetisch, ik moest er zelf om lachen, zij ook.
“Maar het is zo!”, riep ik als een verongelijkt kind.
“Ga jij maar even ontspannen jongetje”, zei ze, en nam nog snel een slok van haar wijn.

Ik liet me achterover vallen in de hoek van het bakstel. Even sloot ik de ogen in stille verwachting maar deed ze direct weer open. Ik wilde precies zien wat ze ging doen. Ze knielde op de grond tussen mijn benen, die ze omhoog zette, zodat ik met opgetrokken benen te kijk zat. Ik schaamde me niet in het minst, niet bij haar.
“Dus jij bent zo’n moderne knul die zijn schaamhaar scheert?”, zei ze, “dan zul je mijn harig bosje wel vies vinden..”
Ik ontkende, zei dat ik genoten had van haar ouderwetse driehoek. Ze lachte alleen maar, haar vingertoppen tikten uitdagend tegen mijn kale ballen. Ik verwachtte dat ze me weer zou pijpen maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan begon ze langs mijn benen te snuffelen. Af en toe likte ze met haar tong ergens langs, als een dier dat een geurspoor achter laat. Mijn ene voet verdween in haar beide handen en kregen een voetmassage. Al na een paar tellen vergat ik te kijken, zo lekker was het. Met de ogen dicht liet ik haar vingers het werk doen, simpel en intens.
“Jee.. wat doe je allemaal met me?”, kreunde ik.
Ik moest er bijna van janken zo heftig was het. Nadat ze beide voeten onderhanden genomen had, was ik moe en voldaan. Maar zij ging verder, mijn handen waren aan de beurt. Ze masseerde mijn vingers stuk voor stuk, wreef de handpalm tot mijn hele levenslijn voor het grijpen lag en snuffelde dan verder langs mijn armen omhoog. Haar neus duwde tegen mijn oksel en toen ze aandrong tilde ik mijn arm een eindje op. Meteen drong ze verder door en begon mijn oksel nat te likken. Nu schaamde ik me toch een beetje, het rook er waarschijnlijk naar..
“Zweet.. ik ben dol je zweetgeur..”, gromde Jeanette vanonder mijn arm.
Niet begrijpend keek in van dichtbij toe hoe haar tong tekeer ging. Slierten speeksel trok ze met zich mee, ze leverde geen half werk af. Ik gooide beide armen in de lucht, ik gaf me over, zoals wanneer je als kind cowboy en indiaantje speelt. Mijn beide oksels werden grondig uitgelikt, waarbij ze zich op mijn schoot had gewerkt. Nu ik me niet langer verzette kwam er een hemels gevoel van vrijheid over me. Haar kut schuurde over mijn knie en liet er natte sporen achter. Haar mond bewoog zich naar mijn borst waar ze een voor een mijn tepels likte en zoog. Ik vroeg me niet af waar ik dit aan te danken had, het was als een geschenk waar ik niets voor hoefde te doen.
Uiteindelijk voelde ik haar likkende tong en kussende mond onder mijn kin kruipen en naar mijn oren gaan. Ze fluisterde er iets in, ik verstond het niet..
“Humoehmehneugehh..”
“Huh?”
“Je moemeneukehh.. JE MOET ME NEUKEN!” Ze wipte omhoog met haar kont, pakte mijn trillende paal, zette de eikel voor haar ingang en zakte neer. ‘Shoeff..’ ging het, alsof mijn pik in de warme roomboter dook. Haar kut was zo nat dat ze soppende geluiden maakte die niet meer ophielden. Toch voelde ik haar kutspieren krachtig rond mijn pik klemmen. Met mijn handen rond haar heupen keek ik vol bewondering omhoog. Haar lichaam wipte schokkend op en neer, haar borsten sloegen alle kanten op, als een dolgedraaide kermisattractie. Haar gezicht verdween achter haar rondslingerende haar, ze was net een go-go danseres in Top Pop. Haar handen steunden op mijn borst waar haar nagels zich een weg in het vlees klauwden. Ik voelde de pijn maar het maakte me alleen maar hitsiger. Nu begon ik omhoog te stoten. Onze paring was als een woeste rit op een wild paard. Ze was een wildebras, ze wilde me in bezit nemen en ik vocht terug.
“Jeanette.. lieve schat, ik ga komen.. ik hou het niet meer..”, begon ik al gauw te jammeren.
“Toe maar Sjors.. ik kom ook..”, hoorde ik haar vanachter al dat haar.
Nog wilder begon ze te stampen, ik dacht niet dat ik mijn pik in haar vagina kon houden. Het bankstel kraakte, zelfs Yogi was gealarmeerd en kwam erbij staan. Jeanette begon te jammeren en te janken.
“Ja.. jaa.. jaah JAAH!”, zo bouwde haar orgasme zich op.
“Ik ook, IK OOK!”, schreeuwde ik en voelde mijn zaad omhoog stijgen.
Yogi begon te blaffen en werkte zich half op mijn knieen. Hij had Jeanette vast besprongen als ze iets meer voorover had gezeten. Nu kon hij niks doen behalve toekijken hoe de twee baasjes alle sluizen open gooiden.
“AAAARGHHH!!..”, klonk het uit twee kelen, en grommed verzonken we in onszelf.
Mijn sperma spoot met intense, harde stralen haar zuigende kut binnen, eigenlijk verdween ik helemaal naar binnen, diep in de duisternis van haar geheimste plek. Jeanette zoog zich vast op mijn knuppel, haar vagina kneep en zoog uit alle macht om me daar te houden en alle stuifmeel uit mijn stamper te halen. We hielden elkaar vast als drenkelingen op zee.

Hoe lang we zo lagen weet ik niet. Yogi was weer rustig geworden en lag op de grond voor de bank. Mijn vingers gleden over haar rug waar het zweet in het gootje van haar ruggengraat naar beneden stroomde en in haar bilnaad verdween. Teder kneedde ik haar zachte ronde billen. Ze waren niet breed en niet smal maar pasten precies in mijn handpalm. Een kreuntje in mijn oor liet me weten dat ze dit fijn vond, gewoon mijn handen die haar bij de billen pakten. Toen onze houding ongemakkelijk werd stonden we met tegenzin op. Haar lichaam richtte zich trots op, ze gooide haar haar achterover, viste er een haarspeld uit en stak ‘m geroutineerd op zijn plek. Haar kapsel zat min of meer in model, heel vertederend. Ze lachte naar me, ik was smoorverliefd. Toen ze van me afstapte en mijn pik uit haar gleed, stroomde er een golf sperma vermengd met kutgeil uit haar spleet. De hand die ze er voor sloeg kwam te laat. Ik zei dat het oke was, ik zou het bankstel straks wel schoonmaken.

Hand in hand stapten we onder douche, zij waste haar haren, het leek wel of we samenwoonden. Ik zeepte haar statige lichaam in en vroeg me af of ze misschien groter was dan ik. Terwijl zij haar haren uitspoelde, droogde ik me af en zette de oven aan. We vergingen van de honger, lang leve de pizza.
De rest van de avond zaten we elkaars levensverhaal te vertellen, slechts onderbroken door een tedere aanraking of een verliefde blik. Zonder woorden hadden we besloten dat ze vannacht bij me zou blijven. Samen liepen we de nachtelijke duisternis in om Yogi uit te laten. We snoven de voorjaarsgeur van het bos op.
“Je woont hier mooi”, zei ze.
“Ik heb veel geluk gehad”, zei ik.

Toen we na middernacht in bed kropen lagen we op ons zij elkaar aan te kijken. Onze verstrengelde vingers waren nog zoveel van plan, maar ons hoofd zat vol. Mijn lippen bewogen zich naar haar mond, we hadden nog niet echt gezoend. Haar lippen versmolten met de mijne, het was een cliche van de eerste kus die tegelijkertijd opnieuw uitgevonden werd, alsof ik nog nooit iemand had gezoend.
“Slaap lekker”, was het laatste dat we zeiden.

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11105 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie