BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Floor, Playboy, Tarzan en…ik!

Pas geleden heb ik een logé gehad. Tarzan, mijn Great Dane, die ik niet meer kon houden en aan kennissen heb verkocht, is weer twee weken bij mij in huis geweest. Hij is echt mijn vriendje. Ook na al die tijd nog. Wat er in die twee weken is gebeurd, kom ik later nog wel op terug. Maar eerst iets dat ik nu met jullie wil delen.

Okay, twee weken is hij dus bij mij in huis geweest. En ja, hij mag mij af en toe dekken. Heerlijk die pik, knoop en sperma in mijn kut. Ik kan er zo van genieten. Mijn vrienden Wilco en Florence gingen op vakantie en konden hem niet meenemen op de cruise die ze maakten. Het waren heerlijke weken maar nu moest hij weer terug naar huis. Daar had hij ook de ruimte op die omgebouwde boerderij. Florence is echt een paardenvrouwtje. Ze hebben er drie in de stal of in de wei staan. Twee merries en een hengst. Ze doet alles voor die paarden. Wilco heeft er eigenlijk niets mee, hij is meer met zijn bedrijf bezig. Florence is een lekker ding. We schelen 5 jaar, ze is 50, ik 45. Lekker pittig kort haar en, waarschijnlijk omdat ze altijd met de paarden in de weer is, best slank. Maar wel met een lekker volle kont en tieten die er best mogen zijn. Lang verhaal kort, Tarzan dus moest terug en die woensdagmiddag propte ik het kalfje in mijn auto en heb hem weer naar zijn baasjes terug gebracht. Net zozeer als hij zich bij mij thuis voelde kon hij weer helemaal zijn draai vinden op zijn eigen domein. Nog voor we het wisten waren we hem kwijt op het enorme terrein dat ze hebben. Voor ons de gelegenheid bij uitstek om even op het terras een fles wijn open te trekken en de verhalen van de afgelopen twee weken te vertellen. Alleen kon ik niet het achterste van mijn tong laten zien. Om hier nu ronduit te gaan vertellen dat Tarzan me heerlijk had afgeragd en mijn kut had gevuld de afgelopen twee weken… dacht het niet! Tarzan was inmiddels weer terug van zijn verkenningsrondje en kwam meteen op mij af. Probeerde zijn zware kop op mijn schoot te leggen. Ik had een kort rokje aan en probeerde hem echt een beetje weg te houden. Maar wijken van me, nee, dat deed hij niet. Naast me ging hij op het terras liggen. Het viel Florence wel op dat hij meer aandacht had voor mij als voor haar. Al anderhalf uur zaten we te kleppen en de tweede fles witte wijn was ook al bijna soldaat gemaakt. Ik voelde me een beetje loom van de wijn en hing onderuit in de stoel. Dat had ik beter niet kunnen doen want Tarzan duwde meteen zijn kop tussen mijn benen.

Ik had hem echt wel een beetje zitten. En dat is mijn zwakke punt. Als ik aangeschoten ben word ik geil en kan ik beter mijn mond houden. Alcohol werkt op mij als een waarheidsserum. Ik ga dan alles vertellen wat er in mijn blonde kop opkomt. “Jezus Tham, wat doet hij nu? Stuur hem maar gewoon weg hoor!” Florence probeerde met alle macht om Tarzan bij me weg te trekken, maar dat beest is zo sterk. En misschien rook ik wel té lekker tussen mijn benen. “Laat hem maar Floor, dat mag hij van mij.” De alcohol werkte echt verkeerd en ik begon te vertellen dat Tarzan mijn vriendje was. Vroeger en ook weer in de afgelopen twee weken. Ze kon het niet geloven. Maar ze vond wel dat Tarzan af en toe best wel vrijpostig was. En nu begreep ze het een beetje. “Joh, laat je je dan echt door hem neuken?” Ik vertelde haar, recht toe, recht aan, hoe het in zijn werk ging. Dat hij zelfs het commando: “Tarzan kut!” nog begreep als ik voor hem klaar zat. Nog net niet vertelde ik alle details maar ze had de boodschap inmiddels wel begrepen. Ze was er echt even stil van hoewel ze meestal niet zonder woorden zit. Toen ze het een beetje had verwerkt wat ik vertelde kwam ze weer op gang. Eigenlijk wilde ze toch wel wat details van me weten. Ik heb haar maar verteld hoe en hoe vaak hij mocht maar ook dat ik hem af en toe gewoon aftrok en pijpte tot hij klaar kwam. Als ik eenmaal op de praatstoel zit, met een goede slok alcohol, kom ik er echt niet van af. Nadat ik mijn hele verhaal had gedaan vertelde ze me dat Tarzan inderdaad regelmatig probeerde kruizen te snuiven, vooral bij vrouwen. En dat ze af en toe ook zijn pik naar buiten zag komen. In haar hart werd ze er wel een beetje opgewonden van, maar dat had ze ook met de fallus van die hengst die ze heeft. Als ze zijn schacht schoon maakt komt hij spontaan naar buiten. Maar ook daar had ze, hoewel ze het er altijd knap warm van kreeg, nooit iets meegedaan. Het bleef bij praten over de lullen van die beesten en ik had eigenlijk te veel wijn op om nu nog verder te gaan. Na een paar sterke bakken koffie ben ik in de auto gestapt. Naar huis, maar jammer genoeg nu zonder mijn Tarzan.

Thuis heb ik snel even een klein hapje gegeten en ben op de bank gaan liggen. Het was al donker in huis toen mijn telefoon ging, Florence! Ze had het vanmiddag naar haar zin gehad en vroeg of ik het leuk vond om haar zaterdag te helpen met de stallen en de paarden. Dat had ze nog nooit eerder gevraagd. Het meisje dat haar altijd hielp was een weekendje weg en nu stond ze er alleen voor. Ik voelde aan mijn water dat het een goedkope smoes was. Daar moest meer achter steken. En omdat ik wilde weten wat, zei ik dat ik er zou zijn, rond een uur of tien. Ze was al in de stallen bezig toen ik aankwam. In twee boxen lag al vers stro en met de derde was ze bezig. Ze had een tuinbroek aan zonder shirtje er onder. Haar mooie volle tieten kwamen er bijna uit. We hebben dezelfde maat en voor mij had ze er ook een klaar liggen. Ik heb me snel omgekleed en ook maar mijn shirtje uit gelaten. Het was best wel een lekker gevoel om de stugge stof langs mijn tepels te voelen schuren. Ik voelde me best wel stoer toen ik achter de kruiwagen met vuil stro en paardenstront naar de mestvaalt liep. Ik heb de lucht van paardenstallen altijd lekker gevonden, een geil makend geurtje. Een half uurtje later was het klusje geklaard, drie stallen met vers stro. Het was nu tijd om de paarden binnen te halen. Ze stonden buiten in de kleine bak en toen ze geroepen werden kwamen ze gehoorzaam aanlopen. Florence nam de twee merries aan hun halster mee naar binnen en ik mocht de hengst naar de stal brengen. De merries werden meteen in de box gezet. Playboy, zoals de hengst bleek te heten, werd in het pad vast gezet, hij zou als eerste aan de beurt zijn om verzorgd te worden. Florence had al verteld dat ze de schacht regelmatig schoon maakte en dat dat vandaag ook zou gebeuren. Ze had een emmer met lauw water en een spons klaar staan. “Wil jij het eens proberen Tham? Het is best wel makkelijk.” Ze legde uit wat ik moest doen en even later zat ik op mijn hurken met de spons bij de koker. “Hij wordt toch niet wild hè Floor?” Florence stelde me gerust, vroeger vond hij het maar niks, maar tegenwoordig leek hij het alleen maar lekker te vinden. Zoals Floor gehad gezegd begon ik hem met de natte spons te wassen. En toen ik de spons in de schacht naar binnen wreef voelde ik hoe de lul begon te bewegen en langzaam naar buiten kwam.

Wat had dat beest een enorme pik. Die moest ook worden gewassen vertelde Floor. Terwijl ik de leuter waste vroeg ik haar of ze nooit verder was gegaan. Zelf kreeg ik er een druipende kut van. Floor had hem alleen maar gewassen, en verder nooit iets anders. Hij was schoon nu en ik kon het niet laten om hem nu met twee handen beet te pakken en een beetje te masseren. Meneer bleek het niet vervelend te vinden. “Kom eens Floor, dan doen we het alle twee.” Had ze hem altijd alleen maar uit noodzaak aangeraakt, nu zat ze naast me en leek het nu ook met plezier te doen. Allebei wreven we nu onze handen langs de lange lul. Ik had de bandjes van mijn tuinbroek al losgeknoopt. Ik tilde de zware lul een beetje op, wreef hem langs mijn tepels om hem vervolgens nog hoger te tillen. Ik drukte hem tegen mijn mond en begon de grote knop af te likken. Ik snapte niet waarom Floor dat zelf nooit eerder had gedaan. Ze was stomverbaasd toen ik mijn mond ver open deed en hem begon te pijpen. Met twee handen om de leuter trok ik hem af in mijn mond. Ze hebben mijn mond wel eens geneukt met twee pikken tegelijk, maar geloof me. Als je zo’n enorme lul van een paard probeert in te slikken, kan er echt niets anders bij. Ik had niet veel overredingskracht nodig om Floor ook zo ver te krijgen. Even later genoot ook zij van de warme stam in haar mond. Nu zij bezig was had ik de tijd om mijn tuinbroek helemaal uit te trekken en even later zat ik naakt naast haar. Ik denk dat ze niet kon achterblijven. Twee blote geile meiden zaten nu met Playboy te spelen. Om de beurt pijpten we de zware pik, mijn kut was inmiddels drijfnat van het geil dat er uit sijpelde. Ik denk dat Floor hetzelfde had, want regelmatig zat ze zichzelf te vingeren. Ik werd zo verschrikkelijk heet van die paardenpik maar ook van Florence. Ik stond op, tilde de lul op en begon hem tegen mijn clitoris te wrijven. “Floor, ik wil hem in mijn flamoes, help me even.” Ik draaide me om, bukte en stond met gespreide benen te wachten. Ik voelde dat Floor de pik tegen mijn schaamlippen duwde. Achterlangs trok ik mijn kut open. Dat was genoeg. De pik werd door Floor bij me naar binnen geduwd. Ik pakte hem met twee handen beet en neukte mijn druipende gleuf met de warme pik. Floor leunde met haar rug tegen Playboy en stond hevig te masturberen. Playboy bleef er heel rustig onder en liet alles gewoon gebeuren.

Ik genoot van de massieve pik die bij me binnen zat, Floor genoot van haar eigen kut. Ineens zag ik hem binnenkomen. Tarzan, die ik de hele tijd nog niet had gezien, had zijn twee teefjes ontdekt. Hij was meteen enthousiast, sprong om ons heen, likte langs mijn gezicht en… Hij had Floor ontdekt. Als een wilde begon hij haar natte flamoes te likken. Iets wat Floor nog niet had meegemaakt. Ze trok haar schaamlippen uit elkaar en gunde het kalfje zijn plezier. Allebei stonden we te kreunen, ik met de paardenlul in mijn kut, Floor met de tong van Tarzan over haar blootliggende kutvlees. Maar ook zij moest een pik in haar natte spleet, vond ik. “Floor, trek die hooibaal eens hier heen. En dan moet je ervoor over op gaan liggen. Dan kan Tarzan ook je anus likken.” Even later lag ze over de baal met Tarzan achter haar. Maar ik was wat meer van plan. Nog steeds peurde ik de pik achterlangs bij mij zelf naar binnen. “Tarzan kut!” riep ik. En voordat ze er erg in had wist hij feilloos het neukgat van zijn nieuwe teef te vinden. Ze slaakte een kreet toen de rode lul plotseling diep bij haar binnen werd geramd. Tarzan liet er geen gras over groeien en begon de kut onder hem verwoed te neuken. Floor gilde het gewoon uit. En ik, alweer had ik een orgasme en liet mijn kutsap lopen. Ik stond te trillen op mijn benen en zakte weer op mijn hurken. De pik leek nu nog groter en zwaarder toen ik hem weer in mijn mond begon af te trekken. Floor was niet meer stil te krijgen. Tarzan deed zijn best. “Oooohhh godver…. ik…. aaahhhh…” al pijpende zag ik hoe Floor lag te schokken op de hooibaal. Maar ook Tarzan loosde zijn zaad in zijn teef. Het werd stil, Tarzan zat vast en stond geduldig te wachten tot hij zijn knoop er straks weer uit kon trekken. En nog steeds trok ik de pik in mijn mond af. Playboy stond met zijn voorhoef langs de stenen te schrapen. Dat had hij nog niet gedaan, waarom nu wel? Ik heb het geweten… Een enorme straal heet zaad werd met kracht in mijn mond gespoten, het perste er aan alle kanten uit. Ik zat gewoon bijna te kosten van die zaadgolf. En nog twee keer spoot hij zijn grote pik leeg. Een enorme stroom warm zaad droop langs mijn tieten naar mijn buik. Ik liet de pik los en zag dat hij al snel een beetje slonk na deze ontlading. Floor lag nog steeds voorover met Tarzan in haar kut verankerd. Ze slaakte een kreetje toen hij zijn knoop er uiteindelijk uit kon trekken. Hij likte nog wat aan haar kut, draaide zich om en ging op een hoop stro aan zijn pik liggen likken. Hoewel ik plakte van het paardenzaad hielp ik Floor overeind en heb, met mijn lijf stevig tegen dat van haar aangedrukt, heerlijk met haar staan vrijen en zoenen. Gelukkig had Floor in de stallen een douche en konden we het zaad van de beesten van ons af wassen. Van het paarden verzorgen is weinig meer gekomen. We hebben onze tuinbroeken weer aangeschoten en hebben ons op het terras weer tegoed gedaan aan een koud wit wijntje. Een wijntje waar ons avontuur een paar dagen geleden ook mee was begonnen. En een avontuur dat zeker een vervolg zou gaan krijgen. Ik had weer een nieuwe bezigheid voor de zaterdagmorgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10074 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Floor, Playboy, Tarzan en…ik!”

Plaats een reactie