BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn huwelijksfeest

Nog maar een paar dagen en dan hebben we groot feest. Ik leef er echt al naar toe maar mijn man ietsje minder bleek wel. Niet dat ik nou zo’n feestbeest ben maar een feestje op z’n tijd vind ik wel fijn. En dit feest was nog een speciaal feestje ook want mijn man en ik zijn namelijk 25 jaar getrouwd. Ik ben met mijn man getrouwd toen ik 19 jaar was, en hij was toen net 21, en nu zijn we 25 jaar verder en zijn we nog steeds getrouwd. Eerlijk is eerlijk, wel met de nodige ups en downs maar dat hoort erbij. Ik ben wel een beetje een tegenpool van mijn man. Ik ben een vrolijke vrouw, van inmiddels 45 jaar, en sta met beide benen in het leven. Ik verzorg me goed en probeer er altijd tiptop uit te zien. Lekker vlot en niet zo ouderwets. En dat geldt dan ook voor mijn kleding die ik draag, mag lekker vlot, soms gewaagd of sexy zijn, modern en soms casual of chique. En dat varieert dan van een pakje, tot lange broek met bloes of rokje of jurkje. En sexy mag dan best wel eens, en mijn figuur laat dat ook wel toe gelukkig. Heb nog een strak figuur, strakke buik, billen en volle borsten. Ben dus wel iemand die met de tijd meegaat. Hou van humor maar kan ook heel serieus zijn en soms emotioneel.

En emotioneel was ik dus ook bij de geboorte van onze zoon Edwin, die nu inmiddels alweer 17 is.
Heerlijk en spannend moment toen die ter wereld kwam. Maar inmiddels opgegroeid tot een leuke lieve spontane gozer. Leert goed op school en draagt z’n steentje ook bij in en om het huis. En eerlijk gezegd is de band beter met mijn zoon Edwin dan de band met mijn man Ron. Ik kan in alle vertrouwen alles vertellen tegen Edwin waarvan ik weet dat hij dat nooit zou doorvertellen. Denk zelfs dat Edwin al meer over mij weet dan mijn man Ron. Edwin is ook al meer volwassener dan andere jongens van zijn leeftijd. Hij geeft eerlijk zijn mening, als daarom gevraagd word, en dat waardeer ik dan ook enorm in hem. En hij is altijd lief voor me en heeft nog nooit een grote bek opgezet tegen me. Natuurlijk is hij best wel eens stoer tegenover z’n vrienden en zo, maar hij heeft echt een klein hartje.

Op zaterdag zouden we dus ons feest houden in een klein zaaltje bij een hotel in de buurt. Er zou live muziek komen en genoeg te eten en drinken voor iedereen.
Voor mijn man hadden we een mooi pak gekocht, lichtgrijs met jasje en bloes erbij. En voor mezelf had ik een leuk jurkje gekocht voor deze dag. Een donkerblauw strak jurkje met deels blote rug, en V-hals aan de voorkant, en waarvan het rok gedeelte uit 2 laagjes bestond. Onder het jurkje zou ik glanzende zwarte zelf ophoudende kousen aan doen met natuurlijk blauwe pumps met een hoog hakje. En om het geheel compleet te maken mocht de lingerie niet ontbreken natuurlijk. En daarvoor had ik een nieuw spannend setje gekocht. Een spierwit setje met beha en string allebei afgewerkt met zwart kant en licht doorschijnend. Van dat zachte glanzende satijnstof. Echt supermooi en ook heel sexy. Het geeft zo’n heerlijk gevoel dat zachte nylonstof op je huid van die nylonkousen. En dat geldt natuurlijk ook voor het behaatje dat lekker zacht is en strak om mijn borsten zit gespannen waardoor ik nog een sexyer decolleté krijg waardoor mijn tieten nog voller en ronder lijken. En het stringetje dat echt als een tweede huid om mijn billen zit. Het zachte gladde stof voelt zo fijn op mijn geschoren kutje. En ondanks dat het gaat om een strak jurkje zijn er geen contouren zichtbaar van mijn lingeriesetje.
Voor Edwin had ik een leuk shirt en een zwarte jeans gekocht. En ook die zag er leuk uit.

En eindelijk was het dan zaterdag, de grote dag. Ik had er echt al zin in maar mijn man niet zo leek wel. Hij was best wel sikkeneurig vandaag. Maar ja, hij is meer een man die zich het liefst vol laat lopen met alcohol en die op het einde meestal ergens in slaap valt en die zich meestal niks meer kan herinneren van het feest. En als nadeel heeft hij ook nog dat hij graag aan de vrouwen zit als hij gedronken heeft. Dan word hij handtastelijk en kan hij vrouwen niet met rust laten. Ik vind het niet erg als hij mij verveelt maar bij andere vrouwen dan schaam ik me daarvoor. Maar daar heeft hij geen boodschap aan. Ik zelf ben niet zo’n drankorgel. Lust graag een wijntje op z’n tijd maar ik ken mijn limiet. Ik kan wel aangeschoten zijn maar niet dronken. Kan zonder drank ook heel goed plezier maken.

Het hotel, waar we ons feest zouden geven, had 2 kamers voor ons geregeld om te slapen als het feest was afgelopen zodat we daar konden overnachten en dus niet naar huis hoefden.
Ik ging me lekker uitgebreid douchen en kon nu ook nog even de stoppeltjes van mijn kutje verwijderen. Heb het liefste dat alles spiegelglad is daar, iets wat ik altijd goed verzorg. En het wind me altijd wel op als ik mezelf scheer. Het heeft gewoon iets als je alles inzeept en en er overheen gaat met het mesje en alle haartjes en/of stoppeltjes verdwijnen. Ik vind het een heerlijk gevoel als dan alles zo lekker glad word en word daar best wel geil van. En vaak speel ik dan met mezelf en zo ook deze keer. Ik voel dan die gladde naakte zachte huid en alles is dan ook nog zo gevoelig. Met mijn vingers streel ik mijn gevoelige kutlipjes en laat zo nu en dan een vinger in mijn hete grotje glijden. Langzaam word ik steeds geiler en natter en met een rustig tempo begin ik met mijn vinger op en neer te bewegen. Het geil, wat uit mijn kutje druipt, proef ik regelmatig wat me nog meer opwind en opzweept. Met mijn andere hand kneed ik om beurten in mijn tieten waardoor mijn tepels extra gevoelig worden. En dan masseer ik mijn klitje en dan duurt het niet lang of ik krijg een sidderend orgasme. Heel mijn lichaam schokt en trilt en het is maar goed dat ik tegen de muur aan kan leunen zodat ik niet zal vallen. En dit ritueel herhaal ik twee, of soms drie, keer. Beetje uitgeput maar heel voldaan droog ik me af en ga naar mijn slaapkamer om me aan te kleden.

Eens temeer zag ik hoe leuk en sexy me het nieuwe lingeriesetje stond. Het push-up behaatje waardoor mijn tieten nog voller leken dan de c-cup die ik normaal heb. Licht doorzichtig waardoor mijn tepels zichtbaar waren. En dat gold ook voor het stringetje waarbij het begin van mijn spleetje ook te zien was. Maar ja, of ik hier vannacht wat aan zou hebben was nog maar de vraag. Had het speciaal gekocht voor deze nacht om mijn man mee te verrassen maar of dat gaat lukken betwijfel ik. Maar dat was weer zorg voor later. Ik vond zelf dat het me mooi stond en me sexy maakte en daar gaat het om.
Ik trok mijn jurkje aan wat nauwsluitend om mijn lichaam zat en waardoor mijn ronde vormen heel goed tot hun recht kwamen. Ik had er strakke ronde billen in en ronde borsten. Het jurkje was wel kort maar zeker niet ordinair. Ik kan het hebben ondanks mijn leeftijd van 45. Hoewel er veel mensen zijn die mijn leeftijd jonger schatten dan 45. Ik lijk ook best wel jonger en nu zeker met dit mooie korte jurkje aan. Nu nog mijn zwarte glanzende nylonkousen aan. Het knisperende geluid wat de kousen maken bij het aantrekken geeft je zo’n speciaal apart gevoel.
De blauwe pumps nog aan en dan mezelf opmaken, mijn korte blonde haren nog in model brengen, en een lekker luchtje op, wat ik met mijn verjaardag had gekregen van Edwin, en klaar was Manon voor het feest.

Het zaaltje was leuk aangekleed en zag er al gezellig uit zo. Hier en daar wat hangtafels en genoeg plaatsen om te kunnen zitten. Natuurlijk veel handjes schudden en cadeaus ontvangen en toen zowat iedereen binnen was kon het echte feest beginnen. En de openingsdans werd natuurlijk verzorgd door mijn man en mij. Ik was vaak op de dansvloer te vinden deze avond. Dan danste ik weer met die en dan weer met die. Had het reuze naar mijn zin zo. Helaas gedroeg mijn man zich niet zoals dat hoort, maar ben ik beetje gewend inmiddels. Wel gênant maar het gebeurde nou eenmaal. Ik probeerde er maar zo weinig mogelijk aandacht aan te besteden want dan zou mijn avond ook verpest zijn. En Edwin had het ook goed naar de zin. Die zat bij een groep van zijn eigen leeftijd en had veel lol. Hij mocht wel alcohol van me drinken maar wel met mate. Wilde niet dat hij dronken zou worden.

Het liep langzaamaan al tegen middernacht. De stemming zat er nog goed in en ik zat lekker even op een stoel om wat op adem te komen van het vele dansen heel de avond. Ineens werd er op mijn schouder getikt en hoorde ik een stem. “He mooie jonge dame, wil je met me dansen?” ik keek om en zag een breed lachende Edwin achter me staan. Hij keek me zo guitig aan dat ik ook niet zou kunnen weigeren. En natuurlijk wilde ik wel met mijn zoon dansen. Lachend liet ik hem weten dat ik heel graag met deze mooie jonge man wilde dansen. Hij pakte mijn hand vast en leidde me naar de dansvloer toe. Het leek vooropgezet spel want we stonden goed en wel op de vloer toen de band ineens een rustig slow-nummer ging spelen om lekker op te schuifelen. “Pa danst toch niet met jou dus doe ik dat maar.” Lachte Edwin. Hij ging recht voor me staan, deed zijn armen om mijn middel en ik mijn armen om zijn nek en hij trok me zo dicht tegen hem aan. Op de maat van de muziek schuifelden we langzaam over de dansvloer. Het voelde wel lekker die stevige armen om mijn middel. Een tijdje keken we elkaar aan waardoor ik een apart gevoel kreeg van binnen. Ik drukte mijn hoofd tegen zijn schouder en ineens voelde ik zijn handen naar mijn billen zakken. Ik liet dit gewoon toe en ik vond het wel wat hebben ook. Zijn handen omklemden mijn billen waar hij zelfs in kneep. Ik sloot de ogen en genoot ervan maar daardoor had ik er geen erg in dat we langzaam naar het einde van de vloer waren geschuifeld waar het iets donkerder was dan in het midden en ook iets rustiger. Hij drukte me nu nog steviger tegen zich aan en begon me zoentjes te geven op mijn hoofd en in mijn nek. Ik genoot ervan, voelde heerlijk zelfs. Wat was hij toch lief, kon z’n pa nog veel van leren.

Ineens nam hij mijn oorlel tussen zijn lippen en begon er zacht aan te sabbelen. En als ik ergens opgewonden van raak is het als er aan mijn oorlel gezogen en gelikt word. Dus ik kreeg er al onderbuikgevoelens van toen hij door bleef likken en zuigen. En doordat hij dat zeer gevoelige plekje steeds beroerde werd ik zelfs vochtig tussen mijn benen en maakte het mijn kruisje al behoorlijk nat. “Zeg, probeer je me soms op te geilen?” vroeg ik lachend. “Lukt me dat dan?” vroeg hij. “Nou je bent al aardig op weg hoor.” ik keek hierbij naar zijn mooie ogen die glinsterden in het schaarse licht. Hij was me volgens mij echt aan het opgeilen. Dit kon toch niet? Ik ben z’n eigen moeder, die behoor je als zoon zijnde toch niet op te geilen? “Vind je het erg dan mam?” vroeg hij nu. Ik vond het wel fijn maar durfde dat niet te zeggen natuurlijk, en dus ontweek ik de vraag een beetje. Wel merkte ik dat het hem ook wel iets deed want ik meende toch een bobbel in zijn broek te voelen die hij zacht tegen mijn onderbuik wreef. Weer keken we elkaar nu aan. “Wil je een zoentje mam?” vroeg hij nu zacht. Ik knikte van ‘ja’ toen ik gezien had dat er niemand onze kant opkeek in de zaal. Daar drukte hij z’n lippen op de mijne. Wat vluchtig maar genoeg om me van mijn stuk te brengen. Ik merkte en voelde dat hij meer wilde dan dit zoentje. Mijn hart bonkte in mijn keel toen hij me nogmaals zoende en ditmaal een paar keer achter elkaar. Zijn handen kneden zachtjes in mijn billen. Weer keek hij me aan, ditmaal om te zien wat ik deed of wilde doen en of ik hem zou tegenhouden.
Langzaam boog hij z’n hoofd weer naar me toe en drukte hij weer die zachte lippen op de mijne. Met lichte druk voelde ik zijn tong tegen mijn lippen geperst worden. Zonder aarzelen opende ik mijn mond waarop hij z’n tong direct naar binnen drukte. Voor we er goed en wel erg in hadden stonden we elkaar plots heel geil en vurig te tongen, midden op ,de dansvloer. Het zou zomaar door iedereen gezien kunnen worden, inclusief door mijn man.

Dit was supergeil en super spannend en tevens ook heel stout en verboden. Tongen met je eigen zoon dan ga je wel heel ver. En toch hield ik hem niet tegen of drukte ik hem niet weg. Dit maakte wel wat in me los en er gingen rare rillingen door me heen. Toen Edwin door kreeg dat ik dit geen halt toe riep pakte hij mijn hand vast en trok me mee. “Kom mam.” zei hij en gewillig liet ik me mee trekken. We liepen een gang door en daar deed hij een deur open waar we naar binnen liepen. We kwamen in een soort vertrek binnen wat dienst deed als opslag van tafels en stoelen. Het was er zwak verlicht maar voldoende. Dit was echt een vertrek waar niemand ons kon zien of zou komen zoeken. Wel konden we hier de mensen in de zaal, en ook de band, goed horen. Edwin drukte me tegen de muur en ging voor me staan. Ik wachtte op wat komen ging. Glimlachend en met pretoogjes keek hij me aan. Meteen drukte hij weer zijn lippen op de mijne en al snel waren we alweer verwikkeld in een heuse lange en hete tongzoen. Voor een 17 jarig jochie zoende hij verdomde lekker. Hij maakte me botergeil en hitsig en ik voelde mijn kutje alweer warm en vochtig worden. We leken wel een stel pubers die voor de eerste keer elkaar zo zoenden. Beetje ruw en onbeholpen maar dat had wel iets.
Ik had zijn hoofd vast en zijn handen kneedden alweer stevig in mijn billen. Tot opeens zijn handen onder mijn jurkje gleden en hij mijn, deels, blote billen streelde. Hij ging nu wel erg ver. Moest ik dit toelaten? Of moest ik dit stoppen? Ook al was dit een verboden iets, stoppen kon ik het niet meer. Heerlijk die stevige handen op mijn billen. Hij was geil net als ik want ik voelde weer die bobbel tegen mijn onderbuik. Toen ging zijn hand vanaf mijn billen naar de voorkant en wreef hij zomaar, met zijn vingers, over het kruisje van mijn string.
Ik had het niet meer, wat was dit geil zeg. Ik gloeide helemaal van binnen en voelde dat ik steeds vochtiger werd. “Oh jee, dit kunnen we toch niet maken.” hijgde ik in zijn oor, maar zoals verwacht ging hij gewoon door.

Mijn schaamlipjes tintelden en waren uiterst gevoelig nu. En zonder pardon gleed zijn hand in mijn string over mijn gladde kutlipjes. Ik beet op mijn onderlip om niet te gaan schreeuwen. Ik mocht dit helemaal niet toelaten, maar het voelde zo lekker en zo geil. Enkele keertjes wrijven over mijn klitje en ik kwam pardoes klaar op zijn vingers. Wat een heerlijk orgasme was dit. Echt super. Mijn lijf trilde en schokte en had moeite om me in bedwang te houden. “Wat ben je lekker nat mama.” hijgde hij steeds. “Ik wil ook even hiermee voelen mam.” zei hij plots en hij leidde mijn hand naar zijn kruis en ik voelde zijn dikke pik die nog verpakt zat in zijn short en jeans. “Wat bedoel je?” vroeg ik terwijl ik eigenlijk goed wist wat hij bedoelde. “Je pik in mijn kutje bedoel je?” vroeg ik waarop hij heftig knikte. “Dat kunnen we toch niet maken, ik ben je moeder hoor.” probeerde ik nog om het tegen te houden. “Wil gewoon even voelen, vlug erin en weer eruit.” dreef hij door. “klein stukje maar dan.” gaf ik uiteindelijk toe, wat natuurlijk nergens op sloeg. Want waarom wel toegeven met een klein stukje en niet voor helemaal erin?

Ik moest voorover gebogen tegen een tafel gaan hangen en Edwin ging achter me staan. Hij stroopte mijn jurkje omhoog tot op mijn onderrug. Intussen trok ik mijn string omlaag en hij had zich ontdaan van zijn jeans en short. Ik kon nog weinig zien omdat hij achter me stond, dus kon niet zien of hij groot geschapen was of niet. Dit was reuze spannend en geil want zo meteen zou hij z’n pik in mijn kutje duwen. Ik voelde eerst zijn hand op mijn billen die hij zacht uiteen drukte. Daarna voelde ik zijn eikel tegen mijn kutje gedrukt worden. Ik had het niet meer, waarom liet ik dit zover komen? Tijd om daar over na te denken kreeg ik niet. Ik was al zo nat en geil dat het hem geen enkele moeite koste om zijn eikel bij me naar binnen te schuiven. Een klein kreetje kon ik niet meer onderdrukken toen ik zijn pik een stukje naar binnen voelde glijden. Hij maakte me heet en daarom kon ik me niet meer beheersen en drukte nu mijn onderlichaam naar achteren zodat zijn pik helemaal bij me naar binnen schoof. Wat een overheerlijk gevoel was dit om de pik van je eigen zoon in je te voelen. Wel heel apart maar supergeil. Apart omdat je weet dat het de pik is van je zoon die in je kutje zit en omdat het toch iets is wat verboden is. Een paar keer schoof hij z’n pik op en neer waarbij zijn onderbuik tegen mijn billen kletste. “Oh ja, dit is lekker mama.” kreunde hij zachtjes. Lekker diep voelde ik hoe hij in me stootte.
“Niet in me spuiten hoor.” hijgde ik zachtjes. Ik vond dit al ver gaan en dat hij me ook nog eens vol zou spuiten met zijn sperma ging wel te ver dacht ik. Maar ik had dit nog maar amper gezegd of daar voelde ik hoe hij een lading zaad diep in mijn kutje spoot. Ik kon me aan de andere kant ook wel weer voorstellen dat hij ook geil was en dat hij het niet meer in kon houden. Het was een fikse lading voelde ik die hij diep en krachtig in me spoot. Wie had dit kunnen denken dat mijn 25 jarig huwelijksfeest zo zou verlopen. Dat ik hier in een vreemd kamertje me zou laten neuken en vol spuiten door mijn eigen zoon Edwin. En dat terwijl alle gasten nog aan het feesten waren in het zaaltje inclusief mijn man. Hij moest eens weten.

Langzaam trok hij z’n half slappe pik weer uit me en ik voelde een golf geil mee naar buiten drijven. Vlug pakte ik een tissue om het af te drogen en schoon te maken. Het was kort maar krachtig geweest en vreselijk geil. Ik trok mijn string weer omhoog en deed mijn jurkje weer goed en draaide me om en keek hem glimlachend aan. “Je bent een stouterd.” lachte ik. “Het voelde ook zo lekker mama.” antwoordde hij. “Ik merkte het, je hebt me een flinke lading zaad gegeven.” zei ik. Hij pakte me vast en kuste me vol op de mond. Nog eenmaal gaven we elkaar een innige lange tongzoen en gingen toen weer stiekem het kamertje uit. Ik nog nagenietend van wat me was overkomen. Was er beetje door overrompeld. Maar dat het zo geil en zo fijn zou zijn had ik in mijn stoutste dromen nooit durven denken. En ik durf best te bekennen dat het naar meer smaakte. Zonder op te vallen mengden we ons weer in het feestgedruis en niemand had in de gaten gehad dat wij er even tussenuit waren. Dus ook niemand had kunnen weten wat wij hadden gedaan.

Edwin bracht me weer netjes terug naar mijn plaats en voordat ik ging zitten drukte hij ongezien nog iets in mijn hand. En toen ik keek zag ik dat het een sleutel was met daarop het getal 22. ik wist meteen dat dit een sleutel was van zijn kamer want mijn man en ik hadden kamer 21. Met een vette knipoog draaide hij zich om en liep naar het tafeltje naar zijn vrienden. Ik vroeg me niet eens af waarvoor dit was. Hij wilde natuurlijk dat ik naar zijn kamer zou komen vannacht.
Natuurlijk wilde ik dat dolgraag. Zou best de nacht met hem door willen brengen maar ik kon dat niet maken tegenover mijn man en ik zou ook niet weten hoe ik dit moest doen. Kan natuurlijk niet tegen mijn man zeggen….ga jij maar lekker slapen en ik breng de nacht wel door met onze zoon. Maar hoe meer ik er aan dacht hoe groter het verlangen naar Edwin werd. Hoe zou het zijn om heel de nacht met hem te vrijen? Hoe lekker zou hij me kunnen verwennen? Ik zou zeer waarschijnlijk moeten wachten tot het thuis een keertje kon als mijn man weg zou zijn.

Het feest was ten einde en ik moest mijn man laveloos mee naar onze kamer slepen. Daar had ik deze nacht niks meer aan. Had ik nou daarvoor zulke mooie sexy lingerie gekocht? Had ik me voor niks uitgesloofd? Terwijl ik me uitkleedde zag ik hoe hij al in slaap was gevallen op de stoel die in de kamer stond. Ik had er flink de pest in natuurlijk. Ik voelde me echt belabberd hierdoor. Had echt zin in een hete geile nacht, maar dat was niet het geval. Vol twijfel keek ik weer naar de sleutel die Edwin me gegeven had. Zou ik het doen? Zou ik gewoon naar Edwins kamer gaan? Ik had deze nacht aandacht en liefde nodig. Uiteindelijk besloot ik de stoute schoenen aan te trekken. Ik had mijn witte lingeriesetje nog aan en daarover deed ik een korte rode kimono. Heel zacht sloop ik naar buiten de gang op. Moest ik dit wel doen? Vroeg ik me af toen ik voor Edwins kamer stond. Met trillende vingers stak ik de sleutel in het slot en ging vervolgens toch naar binnen. Hij had echt verwacht dat ik zou komen en lag al in bed op me te wachten. Hij had het wat romantisch aangekleed door hier en daar wat kaarsjes neer te zetten. Dit was waar ik naar snakte. Glimlachend keek hij me aan toen ik naast zijn bed ging staan. Hij ging rechtop zitten en boog zich naar me toe. Hij pakte het lint vast waarmee mijn kimono dicht zat gebonden en trok die los en liet die vervolgens van mijn schouder glijden. Bijna bewonderend keek hij naar me hoe ik er uit zag in mijn lingeriesetje. “Wouw mama wat zie je er mooi uit.” Was zo lief dat hij dit tegen me zei. Ik liep dichter naar hem toe waarop hij me vastpakte het dekbed opzij trok en me het bed introk. Hij had alleen maar zijn boxer aan. Ik lag nog maar amper of hij begon me al aardig op te zwepen met een lekkere geile tongzoen. Het begon dan ook al snel te kriebelen in mijn onderbuik en voelde me alweer langzaam vochtig worden. Intussen gleden zijn handen over mijn warme lichaam. Over het zachte stof van mijn behaatje en zo al wrijvend richting het warme plekje tussen mijn benen. Ik spreidde gewillig mijn benen zodat hij vrij spel had en er goed bij kon. “Behoorlijk vochtig hier al mam.” zei hij glunderend. Zacht streek hij met z’n vingers over mijn kruisje en alles begon weer te tintelen en zeer gevoelig te worden. Het was zo lekker wat hij deed. Het voelde goed en het voelde zeer vertrouwd ook. Daar gleed nu zijn hand in mijn stringetje en streelde hij mijn blote kutje. Meteen ook drukte hij een vinger bij me naar binnen die hij in een rustig tempo op en neer bewoog. Ik hijgde en kreunde en liet me helemaal gaan nu. Ik hoorde het soppende geluid wat hij met z’n vinger maakte en dat zweepte me alleen nog maar meer op. En toen hij ook nog eens mijn klitje beroerde was dat genoeg om me een sidderend orgasme te bezorgen. Heel mijn lichaam trilde en ik genoot met volle teugen. Met gesloten ogen onderging ik dit orgasme.

En terwijl ik nog lag bij te komen had Edwin zich helemaal uitgekleed en hing hij nu half over me heen. Ik wist wat hij ging doen en ik voelde meteen al hoe hij mijn string van mijn billen stroopte en hij z’n eikel tegen mijn schaamlipjes drukte opzoek naar die geile warme opening van mijn drijfnatte kutje. En die opening had hij snel gevonden en hij liet zijn harde dikke pik meteen al in mijn kokend hete grotje glijden. Voor de 2e maal deze avond drukte hij z’n harde staaf in mijn natte neukgrotje. Het was weer een zalig gevoel om zijn harde pik weer diep in me te voelen. Met diepe halen stootte hij z’n pik op en neer. 25 Jaar getrouwd en in plaats van met mijn man een geile nacht te hebben lag ik nu bij mijn eigen zoon in bed en liet ik me voor de 2e keer weer lekker neuken door hem. Hij stootte hard en diep en liet me keer op keer klaar komen. Ik weet niet of dit kwam omdat dit zo ontzettend geil was of dat het door het idee kwam dat ik nu lag te neuken met mijn eigen zoon? Ik keek hem aan en zag hem geil naar me kijken. Hij genoot zichtbaar en ik ook.
Er volgden wat andere standjes en het ene voelde nog lekkerder dan het andere. Op een gegeven ogenblik lag hij op z’n rug en zat ik bovenop hem en bereed hem als een amazone. Hij kneedde in mijn tieten waardoor mijn tepels hard en gevoelig werden. Steeds weer liet ik me over zijn harde neukstaaf zakken waardoor die lekker diep in me gleed. Hij kon het ditmaal langer volhouden dan bij onze eerste keer in dat aparte vertrek.
Maar toch kon het niet eeuwig duren gelukkig. En ik zag aan zijn ogen en hoorde aan zijn geluiden dat hij nu op het punt kwam om ook te gaan spuiten. “Oh ja mama ik ga komen.” hijgde hij luid. Ik kreunde alleen maar wachtend tot hij me vol zou spuiten met zijn warme zaad.

En daar kwam het dan. Golf na golf spoot hij diep in mijn kutje. Alsof er een ware explosie plaats vond. Heerlijk om dat warme zaad zo diep in me te voelen. Alsof er geen einde aan kwam zoveel spoot hij. Nog meer dan mijn man doet.
Hoe heerlijk kan een huwelijksfeest eindigen? Hij bleef doorstoten om ook mij nog een orgasme te kunnen bezorgen wat hem natuurlijk ook lukte. “Dit was lekker mama.” hijgde hij nog na. Ik kon niks anders doen dan dit te bevestigen. En terwijl hij nog zacht en langzaam wat na stootjes had, voelde ik zijn pik al in me slinken. Toen hij uit me was ging ik naast hem liggen dicht tegen hem aan. Ik draaide me zodat ik in zijn armen kon gaan liggen. Een dik half uur bleven we zo liggen en toen deden we het allemaal nog eens over. Hij heeft me gebeft, gevingerd en ik hem gepijpt en heb zijn warme zaad doorgeslikt wat heel lekker was.
Tot in de vroege uurtjes zijn we doorgegaan en ik vergat helemaal dat mijn man een kamer verderop lag. Uiteindelijk vielen we toch in slaap naast elkaar, geen erg er meer in hebben dat ik terug moest naar mijn eigen kamer. Maar het voelde ook zo heerlijk bij Edwin, zo lekker dicht tegen hem aan te liggen. Zo rustgevend na onze seks uitspattingen.

Ik werd vroeger wakker dan ik had gedacht. Ik schrok even toen ik zag dat Edwin naast me lag in plaats van mijn man. Maar toen drong het weer tot me door wat voor fijne nacht ik had gehad met hem. Maar ik wilde terug op mijn kamer zijn voordat mijn man wakker zou zijn en zich af zou vragen waar ik was. Ik maakte Edwin wakker en zijn snel samen onder de douche gegaan. Ik deed gauw mijn lingeriesetje weer aan met de kimono. Edwin nog een lekkere geile tongzoen gevend en zo toog ik weer terug naar mijn kamer in de hoop dat ik niet te laat was. Helaas mijn man was wakker toen ik binnenkwam. Verbaasd keek hij me aan toen hij me zo schaars gekleed binnen zag komen. Hoe redde ik me hier nu uit? “Waar kom jij vandaan?” vroeg hij. “Euh….ik heb even snel gedoucht bij Edwin op de kamer want hier was er iets niet goed.” gaf ik hem als smoes. Hij keek me boos aan omdat hij het niet helemaal vertrouwde. Hij moest eens weten dat ik samen met Edwin onder de douche had gestaan en dat ik zelfs de nacht met hem had doorgebracht en dat ik me zelfs had laten neuken door Edwin. Ik wist dat mijn man nu ging controleren wat er mis zou zijn met onze douche. En wonder boven wonder kwam hij terug met de mededeling dat er geen warm water uitkwam. Wat een geluk had ik weer en snel kleedde ik me aan.
Alles ingepakt en een uurtje later waren we klaar voor vertrek naar huis. Ik had een zeer gezellig feest gehad met een heerlijk hoogtepunt en een heerlijke nacht. Een feest dat heel mijn leven op zijn kop zou zetten en alles zou veranderen.

Vanaf nu grepen Edwin en ik elke gelegenheid aan om bij elkaar te kunnen zijn. We hadden heerlijke en hete avonden maar ook morgens. We konden maar geen genoeg krijgen van elkaar. Dit was het fijnste wat er is voor me om seks te hebben met Edwin. Ik weet niet hoe onze toekomst er uit zal zien. Hoop ook niet dat ik ooit de keuze moet maken tussen mijn man en Edwin. Want hoewel het tussen Edwin en mij alleen puur om de seks gaat voel ik wel dat hij veranderd. Hij is steeds liefdevoller naar mij toe, zorgzamer en is intiemer op een veel lekkerder manier dan op het begin. Weet nog niet goed hoe ik dit moet plaatsen en wat ik ermee moet. Maar genieten doe ik met volle teugen van hem en daar gaat het om.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 20736 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

10 gedachten over “Mijn huwelijksfeest”

  1. Hoi Wendy,

    Hoe “fout” het ook mag zijn in de ogen van de burgermannetjes, ik snap jou en je zoon heel goed. Jij bent op je mooist, ervaren en weet wat je wilt. Je zoon is jong en leergierig, een ideale combi.
    Je schrijft prettig leesbaar en beeldend, heel fijn om je verhalen te lezen.

    Ga lekker door met geile avonturen te schrijven, ook al voldoen ze niet aan de kaders van de massa.

Plaats een reactie