BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het zusje en de hond

Toen ze thuisgekomen was rook de hond, een reu dat ze seks had gehad en die middag uitbundig was genaaid. De reu kende haar geuren en herkende ook de geur van het zaad dat uit haar slipje droop, langs haar benen was gesijpeld, op haar knieen en kuiten, tussen haar liezen wasopgedroogd. Hij draaide en kwispelde om haar heen, likte onder haar jurkje aan de binnenkant van haar dijen.

Haar lust bleek nog niet genoeg geblust merkte ze toen ze zijn tong voelde. Op haar kamer op haar bed zat ze met blote billen onder haar jurkje en voelde hoe de hond zijn natte neus opnieuw en nu hoger tussen haar liezen duwde. Zijn tong vond al snel haar klit, haar warme vochtige kut. Ze liet hem begaan omdat haar lust genoot van die wellustige prikkels. Ze zag de stijve tussen zijn poten, gaf zich over aan de tong die weinig moeite hoefde te doen om haar te bevredigen. Hij genoot zichtbaar van de mix van haar en zijn vocht, haar open kut en zijn eigen stijve strakke lul.

Een schreeuw, de naam van de hond, een trillend en bonkend bed. Een blaf.

Pas toen ze weer bij zinnen kwam besefte ze dat haar broertje door de halfopen deur vanuit de kamer naast haar begreep, hoorde, zag, dat ze -nu ook- beestachtig bevredigd werd.

Zij verlangde meer nog dan eerder die middag -toen ze in het koude winterbos voor het eerst door hem genaaid was- naar zijn geslacht, riep hem naar haar kamer waar ze met haar knieën op de grond en haar billen bloot klaar lag voor nieuwe stoten van broertjes harde lul.

In de deuropening zag broertje hoe de reu met zijn lekkend geslacht haar schede rook, zijn ademhaling hoog en snel, en met zijn tong diep in haar schaamlippen likte, langs en in haar aars tot haar onderrug. De reu rook haar naderend orgasme en hij maakte aanstalten om zijn hete lul diep in haar kut te stoten. Het wond broertje op te zien hoe de kut waarin hij zijn zaad gespoten had dierlijk verlangde naar lust, op weg was naar een nieuw orgasme en hij aarzelde de hond zijn werk af te laten maken of zelf, of zelf oh god, haar adem versnelde nu zo heftig van de tong die haar nu likte, ze bewoog haar vingers krachtig tegen haar klit dat het te laat was om haar dat orgasme te bezorgen.

Haar vingers en diens tong bereidden de oerkreet van haar verlangen naar zijn penetratie voor, ze riep, ze gilde, ze krijste NEUK ME zo hard dat zelfs de reu er van schrok Ze vatte de hunkering naar broertje’s harde lul samen door zijn naam te kreunen, klaar te komen met zijn naam op het ritme van haar door de reu gewekt orgasme, het orgasme ontladen op het ritme van zijn tong. Broertje kon zijn hand niet langer in bedwang houden bij het kijken naar de gezamenlijke opwinding van haar en de reu en streelde zijn eigen geslacht tot hij zijn zaad op de drempel stortte. Direct wendde de reu zich van haar kut, begaf zich in de richting van de drempel en hij hoorde het smeken van zijn zus, nog altijd met haar kut en kont in aanbidding voor zijn hard geslacht om haar te penetreren. Hij sloot de deur, de reu op de gang, waar hij nog altijd zijn zaad kon likken. Hij sloeg haar kont, haar overspelig aanbieden van haar seksueel verlangen aan de reu. Haar niet te stillen dierlijke honger naar seks die ze uitgilde toen hij haar strakke kut die middag voor de tweede keer, nu niet teder maar ongeremd en zonder terughoudendheid bereed en zo haar dierlijk verlangen, haar dierlijke lust bevredigde.

Uitgeteld en uitgewoond na zijn orgasme liet hij haar achter op de vloer van haar slaapkamer, naast haar bed. Hij opende de deur en opnieuw maakte de reu zich meester van haar kut, likte nu het zaad van de drempel van haar schede tot zij opnieuw het likken van zijn tong niet meer geluidloos kon ondergaan. De reu wist van geen ophouden en bezorgde haar een tsunami van orgasmes die niet meer te stoppen leken, totdat broertje hem aan zijn haren meetrok en zelf met zijn handen op haar billen naast haar bleef zitten tot de orgastische schokken in haar lichaam langzaam afnamen en stopten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 21796 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Het zusje en de hond”

  1. Hoi Thomas.
    Heerlijk geil. Zusje smeekt om geneukt te worden. Reu of broer, het maakte haar niet uit. Ik had die hond eerst zijn gang laten gaan en daarna zelf. Misschien gebeurt er nog meer???
    Ben bovendien benieuwd wat er aan dit verhaal vooraf is gegaan.

Plaats een reactie