BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat je thuis niet krijgt….

Bart, een vent van 55 jaar was 10 jaar getrouwd met Jannie. In de beginjaren hadden ze onstuimige seks, regelmatig vaker op 1 dag.
Maar door allerlei lichamelijke beperkingen werd dat steeds minder. Tot verdriet van Bart.
Hij hield van zijn vrouw, maar hij miste wel de intimiteit in bed. Hij zocht zijn heil op het net en bevredigde zichzelf zo. Op een dag kwam hij op een reclameblok van een website die hij ook weleens op de radio hoorde. Ben jij gelukkig getrouwd? stond er. Ik ook. Nieuwsgierig klikte Bart op de banner en besloot een account aan te maken.
Al vrij snel kreeg hij een match voorgesteld.
Sonja was 67 jaar en zat in een beetje dezelfde situatie. Ze had een gelukkig leven, maar haar man was niet meer actief in bed, terwijl Sonja ieder jaar meer opleefde leek het wel. Regelmatig moest de man van Sonja voor langere tijd naar het buitenland en in die tijd probeerde ze haar seksuele honger te stillen.

Sonja bezat met haar man een zomerhuisje op de Veluwe en regelmatig trok ze daarheen. Zogenaamd voor de rust, maar dat was niet de hele waarheid. Ze gebruikte het huisje ook voor haar avontuurtjes. Niemand die dat in de gaten had, niemand die het wist. Sonja was een mooie vrouw, blond halflang haar wat ze meestal in een staartje droeg. Voor haar 67 jaar zag ze er nog jeugdig uit. Met rondingen op de juiste plaats.. Kortom ze mocht er zeker wezen! Bart had een bierbuikje, kaal(geschoren) en was 1.80m lang. Bart werd door de site aan Sonja gekoppeld en ze begonnen een leuke chat.
Bart woont in het zuiden van het land, maar moest regelmatig voor zijn werk het land in.
In de chat werden ze intussen steeds persoonlijker en zo ervoer Bart dat Sonja in de komende week weer naar haar huisje zou gaan. Haar man moest voor zijn werk een week of 2 naar Spanje en ze had geen zin om alleen in hun luxe appartement te blijven.
Bart trok de stoute schoenen aan en vroeg of hij een keer langs mocht komen. Zo werd een afspraak snel gemaakt en op de bewuste dag toog Bart naar de Veluwe.

Zenuwen gierden in zijn keel, eigenlijk is dit niet goed, dacht hij, maar ik sta nu al 4 jaar droog. En op deze manier gebeurt er verder niets, noem het maar friends with benefits.
Na een uurtje rijden was hij bij het park aangekomen en ging op zoek naar het huisje.
Met een kloppend hart drukte Bart op de bel. Sonja deed open en omhelsde Bart gelijk.
Ze gingen naar binnen en wat er toen gebeurde…… Sonja trok Bart gelijk naar haar toe en zoende hem vol op zijn mond. Bart kon (en wilde) niets anders doen dan haar zoen beantwoorden en hun tongen begonnen een minutenlange worsteling. Wat kon Bart lekker zoenen zeg! Langzaam gingen hun handen op onderzoek uit. Bart voelde door de bloes van Sonja haar lekkere borsten en kneep er een beetje in. Sonja intussen knoopte het hemd van Bart open en wreef met haar hand over Barts borst, iedere keer een stukje lager.

Bart deed intussen de knoopjes van Sonja’s blouse los en zag dat ze geen bh aan had. Die geile donder! Bart trok haar blouse uit en liet haar lippen los. via haar nek en schouders kwam Bart aan met zijn mond bij Sonja’s borst. Bart nam een van haar tepels in zijn mond en cirkelde met zijn tong om haar tepel heen. Sonja genoot zichtbaar van wat Bart met hem deed. Bart vergat ook haar andere borst niet en zoog hard op haar intussen stijf geworden tepel. Sonja kon niet anders dan haar hoofd achterover gooien en genieten van de aandacht die ze kreeg.

Bart gooide Sonja op haar rug op de bank en likte intussen zich een weg naar beneden via Sonja’s navel. Ondertussen met zijn hand de broek van Sonja openmakend. Hij friemelde de broek naar haar enkels en zag een rode string die maar net haar venusheuveltje bedekte. Sonja was intussen bezig om Barts broek ook los te maken, voor zover dat ging. Bart dook met zijn tong op het slipje van Sonja en voelde dat het al behoorlijk nat was en lekker warm. Met zijn tanden trok Bart het stringetje naar beneden. Sonja’s kut was kaalgeschoren, met een klein streepje blond haar erboven. Plagend ging Bart verder met zijn tong naar beneden, naar de binnenkant van Sonja’s dijen. Teasend ging hij verder tot hij bij haar grote teen aankwam. Knabbelend daarop keek hij ondeugend naar boven. Sonja lag met haar ogen dicht te genieten van de aandacht die ze kreeg. Bart ging weer naar boven totdat hij weer aan de binnenkant van Sonja’s dijen aankwam. Hij likte over de schaamlippen van Sonja die steeds meer open gingen. Bart stak zijn tong een paar keer in de kut van Sonja totdat hij bij haar klitje aankwam. Sonja kreunde het uit van genot.

Bart begon langzaam het klitje van Sonja te bewerken. Met snelle halen bracht hij Sonja steeds verder in extase. Het duurde dan ook niet lang of Sonja begon te schokken, steeds heftiger. Bart zette nog een keer goed aan en schuddend en kreunend kwam Sonja tot een hoogtepunt. Bart voelde de sappen uit haar kut stromen. Oh wat smaakte ze lekker! Langzaam ebde het orgasme weg, Sonja in een roes achterlatend. Bart kroop tegen Sonja aan en zijn mond zocht de hare weer op. Sonja proefde haar eigen sappen. Intussen trok Sonja Barts broek helemaal uit en haakte haar duim achter zijn boxer. Met 1 beweging lag die naast de bank op de grond. Sonja ging met haar hand naar Barts pik en voelde een lekkere pik die vooral dik was. Met trage bewegingen begon ze Bart af te trekken. Ze voelde dat zijn pik al lekker nat was. Na een paar minuten draaide Sonja zich om en begon Barts pik langzaam te likken. Intussen zag Bart kans om zijn tong weer over Sonja’s klitje te laten gaan. Eerst heel voorzichtig, maar langzaam kwam Sonja weer in de stemming en dat voelde Bart. Soja had intussen Barts pik in haar mond genomen. Was was die lekker dik zeg! Bart genoot met volle teugen van haar pijpkunsten, wat is dit lekker zeg! Bart voelde al dat hij dit niet lang ging volhouden en gebaarde Sonja ook te stoppen. Ik wil je neuken zei Bart! En ik wil je dikke pik in mijn kut voelen zei Sonja.

Bart draaide zich om en met een hand richtte hij zijn eikel op de schaamlippen van Sonja. Maar anders dan verwacht begon hij met zijn eikel over de schaamlippen van Sonja te wrijven. Aah dat was lekker… Sonja begon te kreunen: neem me, steek die dikke pik in mijn kut!
Bart wachtte nog even en duwde toen zijn hele pik in 1 keer helemaal in Sonja’s kut. Oh wat is dit lekker dacht Bart. Wat heb ik dit gemist. Oh wat vul je  me lekker op, kreunde Sonja. Langzaam begon Bart te stoten, eerst heel voorzichtig, maar al snel stootte hij met volle kracht zijn pik in haar kut. Bart probeerde zijn orgasme lang uit te stellen, maar voelde al dat dat niet lang ging lukken. Hij stopte met stoten en kuste Sonja.
Ze tongden hartstochtelijk met elkaar.

Na een tijdje begon Bart weer zachtjes te stoten totdat Sonja zei: stop! Bart trok zich terug en Sonja draaide zich om. Neem me vanachter zei Sonja. Bart ging naast de bank knielen en stak zijn pik weer in de lekkere kut van Sonja. Als een bezetene begon hij nu te stoten. Lang kon dit niet duren en zowel Bart als Sonja kreunden en hijgden dat het een lieve lust was. Bart voelde zijn ballen borrelen en wist dat hij ging komen. Sonja intussen begon harder te hijgen. Een kriebeling trok door heel haar lichaam en gillend kwam ze klaar, nog voordat Bart klaar kwam. Snel draaide Sonja zich om, nam Barts pik in haar mond en riep met volle mond: spuit dan! Spuit mijn gezicht vol! Bart trok zijn pik uit Sonja’s mond en voelde dat hij het niet meer tegen kon houden. De eerste straal raakte Sonja op haar voorhoofd en in haar haar. De tweede straal kwam recht in haar mond terecht. Snel hapte Sonja Barts pik weer in haar mond en zoog zijn pik leeg. Toen ze allebei weer een beetje bij hun positieven waren gekomen ging Sonja zitten en pakte Bart vol op zijn mond. Hij proefde zijn eigen sperma en dat viel niet tegen. Wat kon deze vrouw lekker zoenen zeg!

Zo bleven ze een tijdje zitten. Zullen we samen nog even douchen? Zo gezegd zo gedaan. Ze stapten samen onder de douche en zeepten elkaar in. Uit de douche droogden ze elkaar af en gingen in de woonkamer op zoek naar hun kleren. Weer aangekleed gaven ze elkaar nog een lekkere tongzoen. Bart wist dat het tijd was om te gaan. Wat mij betreft was dit niet de laatste keer zei hij tegen Sonja. Dat is wederzijds zei Sonja en zoenend namen ze afscheid van elkaar. In de auto naar zijn volgende afspraak zat Bart met een wazige blik achter het stuur. Zijn dag was weer goed! In het huisje ruimde Sonja een en ander weer op. Ze had een lekkere wip gehad en kon er weer even tegen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10319 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Wat je thuis niet krijgt….”

Plaats een reactie