BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe heter, hoe beter… 4

Gemaskerd bal… (2)

Echt gepraat had ze niet met die vrouw, het was meer een beetje en kreunen geweest. Maar ze had best wel zin om haar later op de avond nog eens te ontmoeten. Inmiddels was het verrassingsfeestje al een uur of twee op gang. Kees had ze de hele avond niet meer gezien. Maar de een na de andere man had al gretig gebruik gemaakt van haar geile neukgaten, op een gegeven moment zelfs 2 tegelijk. En omdat iedereen nog steeds onherkenbaar was werd ze bij iedere beurt die ze kreeg weer een beetje geiler. Tussendoor was ze al een paar keer naar het toilet geweest om het zaad uit haar kut en anus te laten lopen. Het was gewoon af en toe te veel van het goede en de binnenkant van haar benen kleefde van het sperma aan elkaar als ze liep. Ze was net weer even flink geneukt toen ineens weer de stem door de speakers klonk, ze had hem de rest van de avond niet meer gehoord. De mannen werd verzocht om de vrouwen even af te werken waar ze mee bezig waren en aan de vrouwen werd gevraagd om over vijf minuten allemaal weer naar het midden van de dansvloer te komen. Het was klokslag 12 uur toen hij weer begon te praten. “Mensen, middernacht en dus… tijd voor onze jaarlijkse loterij of tombola, hoe jullie het ook mogen noemen. Alle vrouwen kregen een bordje met een nummer omgehangen. Astrid had het geluksgetal, nummer 7. Een voorbode? Er ging wat geroezemoes op onder de vrouwen. Loterij? Wat had dat nou weer te betekenen. Er werden eerst nummers getrokken van vrouwen die de dans zouden ontspringen, het werd steeds spannender, Astrid stond nu nog met drie vrouwen op de vloer. Nummer 12, ook zij mocht aan de kant gaan staan. Alleen nummer 3 en nummer 7 waren nog niet genoemd. Nummer 3… en daar stond ze… Astrid had de loterij gewonnen… of verloren? Een paar van de bunnymeisjes kwamen op haar af en deden nu ook haar jarretel, kousen en schoenen, die ze de hele avond had aangehouden, uit.

Spiernaakt stond ze daar nu. De meiden legden een redelijk groot, dun matras op de vloer en Astrid werd gevraagd om er op te gaan liggen. Voor ze het goed en wel in de gaten had deed de meiden nu een paar leren boeien om haar enkels en zetten er een spreidstang tussen. Met haar polsen en armen gebeurde hetzelfde. Met wijd gespreide armen en benen lag ze nu op de grond. Wat het was wist ze niet, het leek wel een soort olie dat over haar hele lijf werd gesmeerd, ook tussen haar benen en op haar kut. Geen plekje werd overgeslagen, haar hele lijf glom. “Zijn jullie helemaal klaar meiden? Laat ze dan maar binnen.” Wie werden er binnen gelaten? Astrid lag bijna te pissen van de zenuwen, wat ging er gebeuren? En dat zou ze snel genoeg weten. Ze keek opzij naar de deur en het ogenblik dat die open ging zag ze 6 grote honden naar binnen komen, zwiepend met hun staarten. Eerst drentelden ze nog een beetje langs de mensen die er stonden maar al gauw kwamen ze af op het lekkers dat daar midden op de vloer lag. Eerst snuffelend, toen voorzichtig likkend en toen ze eenmaal de smaak te pakken hadden niet zo voorzichtig meer. Zes gulzige tongen begonnen haar hele lijf af te likken. Haar benen, tieten en tepels, gezicht, maar haar kut was blijkbaar het lekkerst. Soms wel drie koppen werden tegelijk tussen haar benen gestoken en likten de smakelijke olie uit haar spleet. Een van de meiden zorgde er voor dat die steeds opnieuw werd voorzien van het glibberige goedje. Dacht ze net dat ze moest pissen, nu lag ze te kermen, telkens als de ruwe tongen steeds weer over haar kut en clitoris likten. Ze had al gezien dat het allemaal reuen waren en bij sommigen had ze de rode leuters al zien hangen. Gillend gek werd ze van het constante gelik en het was dan ook helemaal niet raar dat ze, tot plezier van de toeschouwers, een schokkend orgasme had. De honden konden geen genoeg van haar krijgen, helemaal niet toen het geil uit haar kut liep, dat was nog lekkerder.

Al een kwartier lag ze daar zo. Drie van de honden werden uiteindelijk mee genomen, de drie andere bleven dicht bij het teefje. Er werd een soort tafeltje dichterbij gerold en met behulp van een paar mannen werd Astrid er op getild. Ze lag er op haar rug op, armen inmiddels los, maar met haar voeten op de grond met de spreider nog steeds tussen haar benen. De drie overgebleven honden likten nog steeds haar kut, tieten en gezicht. Ze zouden toch niet… ja dus. Het was een behoorlijke herder die naar haar werd geleid. Hij werd over haar heen geholpen, zijn rode pik werd voor haar kut geplaatst en nog even later zat hij bij haar binnen. Hijgend begon hij de kut van de teef onder hem stevig te neuken. Astrid gilde het uit en hoe meer ze zich liet horen, hoe enthousiaster de omstanders werden. Al snel kwam de herder klaar en spoot een enorme lading zaad bij haar naar binnen. Ze hadden er voor gezorgd dat zijn knoop niet vast kwam te zitten en hij floepte er kort na zijn daad al weer uit. Ze namen hem mee en ze zag dat er nu een flinke Retriever op haar af kwam. Ook al met zijn pik in de aanslag. Het zaad van de eerste hond lekte nog uit haar kut toen de tweede binnen kwam. Opnieuw werd ze geneukt, deze ging nog wat heviger te keer. Als een razende pompte hij, sneller als de herder, zijn leuter diep in haar schede. Ze kon geen kant op en deze hield het nog wat lager vol als zijn voorganger. Ook bij hem hadden ze er voor gezorgd dat hij niet in haar vast kwam te zitten. Opnieuw voelde ze hoe haar druipende schacht werd vol gespoten. Hoewel ze het lekker begon te vinden hoopte ze wel dat er nu een eind aan zou komen, de show had lang genoeg geduurd. Maar niets was minder waar, ook de Great Dane die er nog steeds rond liep lieten ze nu naar haar toe lopen. Zijn pik was enorm. Even likte hij het geil dat uit haar kut droop op, snuffelde nog even en sprong spontaan over haar heen. Ze voelde zijn enorme gevaarte bij haar binnen komen, zo verschrikkelijk diep. Het beest stond boven haar te kwijlen en te hijgen en ramde zijn pik onafgebroken naar binnen. Astrid kwam toch weer klaar, net op het ogenblik dat de knoop in haar kut kwam vast te zitten. Tegelijk met het orgasme van zijn teef spoot de Dane voor de derde keer hondenzaad in haar flamoes, toen was het gebeurd, hij zat echt vast. Ze hoorde het applaus en roepen van de omstanders en voelde de knoop van haar belager in haar schede.

Minuten later kon hij hem er pas uittrekken, Astrid met een goed gevulde kut achter latend. Een paar meiden hielpen haar overeind. Met de stang nog steeds tussen haar benen, stond ze wijdbeens. Het geil droop in dikke, witte stralen uit haar kutopening langs haar benen. Met knikkende knieën werd ze door een van de meiden meegenomen naar een badkamer. De vrouw waar ze eerder mee had gevreeën was met haar mee gelopen. Nog steeds hadden ze niet met elkaar gesproken. Ze had de douche aangezet en iets naar beneden geschoven. Het masker van Astrid en haar pruik moesten niet nat worden. Ze hielp haar stilzwijgend om het zaad uit haar kut en de olie van haar lijf te wassen. Astrid begon al weer een beetje bij te komen. Het meisje had ook haar kousen, jarretel en pumps mee genomen die ze, nadat ze door de vrouw was afgedroogd, weer aan trok. In de salon, waar menigeen al weer lag te neuken na het schouwspel, pakten ze een drankje en liepen weer naar het bed waar ze eerder op hadden gelegen. De vrouw knuffelde haar, aaide haar hand over haar buik, zoende haar tepels. Astrid lag echt bij te komen en te genieten van de aandacht. Ze had haar hand nu ook tussen haar benen gestoken en vingerde de warme flamoes van haar anonieme vriendin. Die lag heerlijk te kirren, achterover leunend op haar ellebogen. Even later lag ze over Astrid heen, stak haar tong diep in haar mond. Al vrijend en vingerend gaven ze zichzelf aan elkaar over, allebei steeds natter en geiler wordend. Als snel werd er van standje gewisseld en duwden ze hun soppende spleten tegen elkaar. Heftig scharend en klit vingerend lagen ze te kreunen en te steunen. Astrid was al een paar keer klaar gekomen, nu was het de beurt aan de vrouw tussen haar benen. Die kromde haar rug, Astrid zag haar buik spannen, en ze begon te spuiten. Echte een enorme straal spoot ze over Astrids buik tot in haar gezicht toe. Tot twee, drie keer toe. Toen viel ze achterover.

Ze was zo hevig klaar gekomen. wreef haar hand over haar kut haar tieten, in haar gezicht. En toen gebeurde het onverwachte. In een onvoorzien moment trok ze per ongeluk haar masker en pruik in een keer van haar hoofd. Astrid dacht dat ze een hartverzakking kreeg en bleef bijna verstijfd zitten. Ook de vrouw tegenover haar schrok en probeerde snel haar masker weer te pakken. Astrid herpakte zich en greep haar bij haar pols om te verhinderen dat ze de pruik en het masker pakte. Toen pas kon ze wat zeggen. Stamelend en stomverbaasd zei ze: “maar jij… jij bent…” De hele tijd had ze met haar dochter liggen vrijen, die nog steeds niet wist dat het haar moeder was. “Ken je mij?” was haar antwoord. Astrid knikte. Ze trok nu ook haar masker en pruik omhoog. “Ik dacht het wel schat, ik ken je al je hele leven!” Ook bij haar dochter viel haar mond nu wagenwijd open. Nog nooit had ze met haar moeder gevreeën, en nu vanavond. Ze kropen wat naar elkaar toe en pakten elkaar stevig beet. Zonder verder iets te zeggen bleven ze zo nog vijf minuten zitten. Al die tijd was er gelukkig niemand binnen gekomen. “Zullen we ons maar weer snel vermommen schatje, voor de anderen ons zo zien?” Een paar minuten later waren ze weer onherkenbaar en mengden zich weer, hand in hand, onder de andere mensen. Kort daarna stond er al weer een man bij haar dochter die zich graag liet verleiden. Op een van de sofa’s liet ze zich neuken terwijl Astrid er bij bleef zitten, spelend met de tepels en tieten van haar dochter. Voor het eerst die avond kwam ook Kees op zijn buurvrouw af. Ook maar met een doel natuurlijk. Astrid ging op haar knieën voor de sofa zitten, leunde over het bovenlichaam van haar dochter en stak op haar beurt, terwijl ze achterlangs door Kees werd geneukt, haar tong tussen haar lippen. Tot in de kleine uurtjes ging de orgie door. Naar huis hoefden ze geen van allen, hun gastheer stelde de vele slaapkamers ter beschikking van al zijn gasten. Ze deelden het bed met Kees, die natuurlijk ook stomverbaasd het hele verhaal van de twee aanhoorde. Nadat ze alle drie nog even met elkaar hebben gekroeld, ging het licht uit, niet wetende door wie ze zich vanavond allemaal hadden laten neuken. Het feestje was voorbij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10263 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Hoe heter, hoe beter… 4”

  1. Geweldig .om zo geil met je dochter te zijn mmmm .ik als oudere man zou dat graag zien zonder tussenbeide te komen zo geil maar mogen me ook erbij betrekken hoor xxx jes hoop op vervolg

Plaats een reactie