BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Escapades met Lien – Erotische film – 5 –

We zitten vandaag zowat in de helft van de opname planning. Vandaag is het straight seks, girlfriend seks om het even anders te zeggen.
Als we de studio binnen wandelen komen we bijna toevallig als eerste Barb tegen, ze ziet ons aanwandelen en meteen komt er een brede glimlach op haar gezicht, my lovers zegt ze en geeft ons beide een zoen en fluistert ‘ik kan het nog voelen’ en knipoogt.

De filmset is omgebouwd tot een ruime hotelkamer en ditmaal staan er ook lampen opgesteld in de doucheruimte. Zina onze seksuologe we kennen sinds gisteren haar naam dankzij Barb, komt het draaiboek een stukje toelichten.
We zijn een koppel op vakantie, kennen elkaar niet zo lang, het is onze eerste keer samen weg.
We beginnen met een douche en ik moet even achter Lien de badkamer binnen komen om een kleine boodschap te doen.
Vanachter het glas maakt Lien me dan een teken in de zin van kom er mee in, vanaf dan is het script aan ons om in te vullen.
Lien heeft in haar trolley een klein arsenaal speeltjes en mag ze naar eigen zin gebruiken.

Draaien de camera’s nu en Lien staat zich uitgebreid te wassen knijpt in haar tepels en beweegt haar handen over billen en poesje.
Ik kom de badkamer in en zeg dringend een plas te moeten maken, buiten beeld wel te verstaan,
ik zie Lien de vingerbeweging maken ‘kom eens hier’ en laat mijn boxershort op de grond vallen, mijn half erecte penis wijst naar Lien’s billen.
Ze geeft mij de fles doucheschuim en ik was haar nog een keer met sensuele bewegingen, dan duwt ze me weg en neemt de fles schud haar ene hand vol en begint me in te zepen.
Wat je verwacht is uiteraard dat ze mijn piemel fink beet pakt, ze wast ‘m zo grondig dat je moet veronderstellen dat die wel erg ruikt ofzo, het doet wel lekker met als resultaat dat het weer een joekel van jewelste is. Barb ligt zowat op de grond te filmen met een bescherming tegen de spatten.
Lien laat zich op de knieën zakken nadat ze alle zeep heeft weg gespoeld en likt mijn harde paal terwijl de douche verder loopt.
Dan sta ik op en begin Lien’s borsten te zoenen en laat mijn hand over haar nat poesje glijden, we besluiten naar het bed te gaan nemen een handdoek en cut.
Volgende take komen we bij het bed we beginnen te zoenen op verliefde wijze met korte zoentjes beginnen om dan lange hete tongzoenen te wisselen, Lien’s hand vind probleemloos mijn stijve piemel en trekt mijn voorhuid op en neer, ikzelf heb mijn hand op haar borst en speel met haar tepel, dan zak ik af naar haar buik, dwaal wat over haar dijen om bij haar poesje te komen.
Als ze dat voelt spreid ze haar benen en krijgt mijn hand toegang tot haar nat neukgrotje. Dat nat op mijn wijs en middenvinger veeg ik over haar clitje, er trekt een schokje door haar heen als ik haar clit raak. Lien hoewel de camera’s hier vlijtig draaien is waarlijk geil.
Barb met haar camera maakt overduidelijk een close-up van Lien’s clit -wat zou ze denken, hieraan heb ik gisteren nog gesabbeld – ?, de andere cameravrouwen hebben Lien’s aangezicht in beeld en mijn piemel waaraan Lien nog steeds trekt en duwt.
Ik besluit Lien te beffen en draai me om en lig standje negenenzestig over haar, ik trek haar benen wat verder van elkaar waar ze gewillig aan meewerkt, met een arm steun ik naast haar op het laken en met de andere spreid ik voorzichtig en traag alsof ik dit voor het eerst doe met haar, spreid die mooi open en trek met twee vingers het kapje over haar clit meer open. Ik blaas lichtjes op haar clit en trek dan het geil uit haar neukgrotje omhoog over het mooie clitje.
Dat clitje is ondertussen lichtjes gezwollen en priemt daardoor uit het kapje naar buiten. Met die vingers maak ik een ‘V’ en knijp dit over de schaamlippen die haar clit afsluiten en beweeg die vingers waardoor ertussen een frictie ontstaat. Lien moet ondertussen denken dat heeft die nog nooit zo gedaan.
Barb heeft alles in beeld, die moet denken ‘hmm doe dat bij mij ook maar’.
Mijn wijsvinger glij ik van haar clit naar haar grotje, schuif daar voorzichtig en traag in en meer van dat, tot ik een zucht hoor ontsnappen bij Lien.
De ganse tijd heeft Lien mijn stijve lul in haar mond, ze blijft die aftrekbewegingen maken terwijl ze erop zuigt. Haar andere hand gebruikt ze om mijn ballen vast te houden en af en toe gaat ze met een vinger door reet en stopt tussen mijn ballen en maar aars en drukt, een druk die ik voel tot in mijn prostaat. Ik geef een knor ten teken dat ze zo verder mag. En vraag haar of het lekker is voor haar, ja zegt ze ik ben zo opgewonden heet.
Even later vraagt ze kom vul mijn kut met je lul, ik draai me kom missionaris voor haar op mijn knieën trek een kussen en schuif het onder haar billen. Ik neem mijn stijve paal in de hand en zet die voor haar neukgrotje, glij een centimeter naar binnen wat haar weer een zucht doet ontsnappen maar trek terug en glij dan van onder naar neukgrotje tegen haar aarsje naar boven over haar clit.
Voor mij is dat een vorm van masturbatie voor haar eerder een zachte clit massage. Nadat ik zo even bezig ben begint ze haar onderlichaam te bewegen en telkens als mijn eikel over haar grotje gaat tracht ze die te vangen en op te zuigen met haar kut.
Neuk me zegt ze plots, en dan zak ik met mijn ganse lul diep ik haar kut.
Hm ja zegt ze diep en hard ik wil je lul echt voelen stompen, kom doe maar, van mijn knieën zak ik weg en lig haast met volle gewicht op haar maar vang een groot deel op door op een elleboog te steunen. Nu glij ik mijn grote lul niet meer echt in of uit, ik kantel mijn bekken waardoor mijn onderlichaam knikt en mijn lul toch net iets dieper gaat maar vooral zich binnen in haar iets opricht.
Ik voel me in haar neuktunnel langs die beruchte g-plek glijden en herhaal, dan zegt ze ‘ja zo’ en blijf ik even doorgaan en net voor ik denk ‘nu op z’n hondjes’ komt ze klaar, ze schokt en ik voel haar kut nauwer worden het lijkt wel alsof ze me aan het melken is of zoiets.
Ik laat haar orgasme uitrazen tot ikzelf niets meer voel binnenin. Kus haar voluit op de mond en trek me uit haar natte kut.
Ik vraag hondjes of cowgirl, hondjes zegt ze en zet haar knieën langs de kant van het bed, zo sta ik achter haar, haar spleet zo goed als op perfecte hoogte om me in te storten.
Haar kut is echt zeiknat van haar zachte geil waardoor mijn lul probleemloos opnieuw binnen zit, ik duw zover tot mijn ballen haar billen raken en opnieuw, met mijn lul zo diep beweeg ik me enigszins omhoog en dan voel ik de top van m’n piemel zacht over de hals van haar baarmoeder glijden. Hmm zucht ze, nog zegt ze, ik glij nu in en uit haar spleet, diep binnen wip m’n eikel over die gladde hals en terug. Met mijn lul voel ik haar g-plek telkens even voorbij komen maar omdat de rand van m’n eikel nu de achterwand van haar neukgleuf raakt en niet vooraan waar de plek zit, zo is het voor mij minder prikkelend en langer vol te houden. En dan maak ik mijn duim nat bij de opening van haar kut en duw die duim zachtjes maar uitdrukkelijk genoeg in haar aarsje. Ik voel hoe ze tracht haar aars zo te ontspannen dat het open gaat en net als ik denk nu gaat die erin, net dan zegt ze, nee roept ze bijna ik kom, ik kom opnieuw, even trekken de camera’s mijn aandacht want gezien Lien’s orgasme wisselen die van positie, van haar kut en mijn piemel, naar haar borsten die lichtjes hangen te wiebelen als klokjes in een toren, naar Lien’s ogen waarvan ik denk dat enkel het wit te zien is. Ik ram haar zwaar enkele keren achter elkaar en hoor ze zeggen harder en dan begint ze opnieuw te schokken alsof een nieuw orgasme er is.
Ik trek me terug, ze gooit zich op haar rug, kom hier zegt ze, ik zit knieën op de rand van het bed, Lien heeft zich opgericht pakt mijn lul vast begint me af te rukken, zegt nu kom jij he, en kom over mijn tieten. Ze begint me opnieuw te zuigen, ik voel haar tong rondjes maken langs de rand van mijn harde eikel, dan verdraag ik het niet meer.
Ik zeg Lien ik ga je onderspuiten ja kom maar zegt ze, trekt me af afwisselend zuigt ze nog en dan begint het, alhoewel we gisteren nog seks hadden met Barb heb ik voldoende sperma om over beide Lien’s borsten te spuiten, ze zuigt de twee gulp eruit en dat is nu echt zo zalig, klaarkomen terwijl ze als het ware vacuum gezogen wordt. Mijn lul zakt uit haar mond, Lien als een volleerde porno actrice smeert mijn geil over haar borsten uit en likt aan haar vinger. Ik moet bijna met lachen.
Lien schuift op, ik leg me naast haar, een natte zoen doordrenkt met sperma, zweet en Lien kutgeil.
De camera’s leggen nog vast hoe Lien even later mijn slappe lul nog wat over en weer over mijn onderbuik doet rollen, en hoe ik rondjes draai rond haar tepels. Verre weg hoor ik cut roepen en
dimmen de lichten.
Na de douche krijgen we een toen op tien van de seksuologe en komt Barb naar Lien toe en vraagt of we Barcelona deze avond nog echt willen zien. Ja zegt Lien en we lachen erom.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door shelavek

Volwassen heteroman, steeds en nog altijd sterk met seks bezig geweest. Woonachtig op de grens tussen Antwerpen en Limburg. Op zoek naar mooie jonge vrouw en af en toe model te staan voor een schilderij eventueel ook seksbuddy maar die 2 kunnen los van elkaar.

Dit verhaal is 2980 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie