BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik gaf me me helemaal aan hem. 2

De volgende dag sprak haar moeder, Maartje heette ze, mij aan en vertelde dat Elsje had verteld over het gesprek met mij. Elsje en ook zij wilden graag weten hoe het was om door een hond gedekt te worden. Ik verwachtte een telefoontje en had weinig tijd. Ze nodigde me uit om de zaterdagavond er op bij haar langs te komen met Boris. Overigens was Elsje de dochter van haar man uit een eerder huwelijk. Haar man voer op de grote vaart en was soms wekenlang op zee.

Die zaterdagavond ging ik tegen een uur of zeven naar hen toe en werd allerhartelijkst ontvangen. Ik liet Boris achter in de hal en ging de woonkamer in. Hun hond Herta zat in de schuur begreep ik. Ik vertelde hen over hoe Boris elke avond zijn kop mijn schoot legde en ik een keer mijn rok had opgetild, mijn benen had gespreid en Boris zijn gang liet gaan. Hoe Boris eerst mijn kut had gelikt door mijn broekje heen, ik mijn broekje had uitgetrokken en hem mijn kut had aangeboden. Hoe ik me de keer daarop me helemaal voor hem had uitgekleed en Boris mijn borsten en kut had gelikt. Hoe ik voor hem was neer geknield, hij op me gesprongen was, zijn pik in mijn kut geduwd had en mij had gedekt. Maartje en Elsje luisterden met rode oortjes naar me. “Zou jij dat ook niet willen” vroeg Elsje aan Maartje. “En jij, zo jij het durven?” vroeg Maartje aan Elsje. Elsje vond het wel een beetje eng maar als ik erbij zou zijn zou het toch wel willen.

Terwijl Maartje en ik op de bank zaten kleedde Elsje zich voor ons uit en toonde zij trots haar borsten aan mij en even later schoof zij haar broekje omlaag en kon ik haar kutje bekijken. Ik moest meteen weer denken aan al die keren dat mijn vriendin toentertijd zich voor mij uitkleedde en ik haar borsten en kutje mocht zien. “Kom maar dichterbij lieverd dan kan Carla zien hoe mooi je bent”. En tegen mij: “Voel maar hoe lekker zacht haar borsten en haar kutje zijn”. Ik wist niet wat ik hoorde maar kon toch de verleiding niet weerstaan om haar borsten te voelen en met mijn hand over haar kutje te gaan. “We zijn niet alleen moeder en dochter maar ook een beetje elkaars liefje”.
Maartje vertelde dat op een nacht een flink onweer uitbrak en Elsje bij haar in bed kroop. Ze kroop dicht tegen haar aan en zij voelde de borsten van Elsje tegen de hare. Ze kon het niet laten haar handen onder het hemdje van Elsje te steken en haar borsten te pakken. Elsje trok zelf haar hemdje uit en bood Maartje haar borsten aan. Van het een kwam het ander en binnen de kortste keren kleedden ze zich voor elkaar uit. Sinds die tijd sliep Elsje bij haar als haar man weer op zee was.

Ik werd er jaloers van. Het moet heerlijk zijn om een zo’n heerlijke jonge meid te mogen uitkleden of dat zij zich voor mij uitkleed. Dan mijzelf voor haar uit te kleden en mijn borsten en kut aan haar te laten zien. In bed haar net zolang te neuken dat ze gillend klaar komt. “Zullen we maar beginnen” vroeg Maartje. Ik vroeg haar om een grote handdoek en iets zoetig voor op de borsten en kutje van Elsje te smeren. De handdoek legde ik op de bank en vroeg Elsje om er onderuitgezakt er op te gaan zitten. Maartje gaf mij een potje honing wat voor mij de kans gaf de lekkere borsten van Elsje goed in te smeren. Het voelde heerlijk de binnenkant van haar dijen in te smeren en vooral aan haar kutje besteedde ik veel aandacht. Ik schoof haar schaamlippen uit elkaar en smeerde ook honing op haar klitje. Zelfs smeerde ik honing op de ingang van haar kutje. Het liefst was ik nog dieper gegaan en Elsje geneukt.

Maartje haalde Herta op en onderwijl bleef ik doorgaan met het kutje van Elsje insmeren. Ik nam Herta bij zijn halsband en duwde zijn kop naar de borsten van Elsje die hij gulzig begon te likken. Eerst keek Elsje een beetje angstig naar hem maar geleidelijk vond ze toch heerlijk voelen en streelde zelfs zijn kop. Toen de borsten van Elsje helemaal schoon gelikt waren duwde ik de kop van Herta naar de dijen van haar. Al likkend ging hij steeds hoger en bereikte haar kutje. Elsje raakte steeds meer opgewonden en Maartje ging achter de bank staan en hield haar in bedwang en streelde onderwijl haar tepels. Herta bleef het kutje van Elsje maar likken ook was alle honing al opgelikt. Ik trok Herta terug en zei dat Elsje voor de bank moest knielen. Ik spreidde licht haar benen en smeerde ook nog een klein beetje honing op haar kutje en haar kontgaatje.

Herta duwde ik naar de achterkant van Elsje en die begon haar kutje weer te likken. “Kom Herta, dek je teefje. Ze verlangt zo naar je”. Kennelijk begreep hij wat de bedoeling was en besprong haar en probeerde zijn pik in het kutje van Elsje te duwen. Toen het de tweede keer weer mis ging hielp ik hem en zijn pik schoof ik in haar kutje. “Dek me, Herta” schreeuwde Elsje. Met harde stoten ging de pik van Herta in haar te keer. Het beest gromde en zijn speeksel viel op de rug van Elsje. Opeens spoot hij zijn zaad in het kutje van Elsje. We konden het zien want het het lekte uit het kutje van Elsje. Herta probeerde zijn pik uit het kutje terug te trekken. Elsje moest een paar minuten wachten totdat de pik uit haar kutje kwam.

Moe maar voldaan stond ze op we namen haar mee naar boven naar de badkamer en zetten haar onder de douche. Na haar afgedroogd te hebben deden we haar nachthemdje en broekje aan. Ik vroeg haar of ze fijn gevonden had door Herta gedekt te zijn geworden. Ze antwoordde mij met een zoen op mijn mond. Toen ik weer naar beneden wilde gaan pakte Elsje mijn hand en nam me mee naar haar slaapkamer.

Wat stond me daar te wachten?

einde deel 2

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13269 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie