BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verboden nacht

De eindejaar viering bij ons bedrijf wordt vaak gehouden in knus hotel. Op zo’n avond, met partners, wordt er gegeten, zijn er spelletjes en wordt er gedanst. Het wordt mijn eerste keer zonder mijn partner, nu mijn ex. Het gras bij de buurman was groener, dus hebben we er een punt achter gezet en is zijn bij hem ingetrokken en heb ik het huis verkocht. Ik ben gaan bouwen aan mijn nieuwe leven.

Het nieuwe leven bestaat uit een appartementje en een paar dates via Tinder. Maar ook uit een beetje prikkelen en dollen met een collega. Ze is begin dertig en werkt op de administratie. We appen en dollen. Sommige app gesprekken worden zelfs sexueel. In het grote WWW heeft ze mij gepijpt in een parkje en hebben we de liefde bedreven. Omdat in het WWW alles kan deden we HET ook in de Efteling nadat we over een hek waren geklommen in het kasteel van Doornroosje. Je hebt vertelt een vriend te hebben maar dat je onze spelletjes heerlijk vindt.

Op de parkeerplaats zie ik jullie uit de welbelkende Mini stappen. Jij bent een mooie jonge vrouw in een prachtig jurkje, je partner is lomp en zijn gescheurde jeans en Hawaïshirt vallen uit de toont. Je zwaait naar mij en loopt aan zijn arm het hotel in. Ik volg jullie en we mengen ons tussen de andere collega’s met een paar drankjes. Dan verdwijnen we in de groep. Ik klets, dans en doe de diverse groepsspelletjes in een groep maar zie je de hele avond niet. Ik weet het niet zeker, ik zet het uit mijn hoofd, maar weet dat de kans is groot dat we elkaar in de avond elkaar nog in het hotel treffen, we weten beide weten niet wat er zich dan zal ontvouwen.

Het is al laat, de meeste mensen zijn naar huis of naar hun kamer gegaan, jij bent daar met je man, ik ben daar alleen, terwijl ik naar mijn kamer ga zijn mijn gedachten alleen maar bij haar. De kamer is donker en deelt een badkamer met een andere kamer. Jij zit in de organisatie dus of het toeval is dat we de kamers naast elkaar hebben en dat we de badkamer delen lijkt geen toeval. Ik hoor jullie douchen en als ik daarna zacht gepraat en gekreun hoor ga ik de badkamer in. De deur naar jullie kamer staat open. Nieuwsgierig schuif ik doodstil naar de deur en kijk jullie kamer in. De beide bedlampjes zorgen voor een feeëriek schouwspel. Jij bent hem met je hand en mond aan het bevredigen. Dat duwt hij je weg, op je rug. Hij gaat tussen je benen zitten streelt en speelt met je. Aan de ene kant voelt het geil om seks live te zien, aan de andere kant baal ik omdat ik toch gevoelens voor je heb, anders dan alleen maar sexueel. Ben jij je bewust dat ik mee kan kijken, of dat ik mee kijk? Ik kan jullie zien terwijl hij je zachtjes kust en bespeelt. Ik zie de lakens naar beneden gaan van je naakte lichaam als ik langs de badkamerdeur gluur. Ik kan de contouren van je borsten zien terwijl je partner je tepels zuigt, elk kreuntje elk geluid van jullie maakt me langzaam geil. Ik streel plagerig mijn pik.

Ik zie hem langzaam je lichaam zoenen. Vanaf je hals over je borsten naar beneden, lager over je buik en naar beneden tussen je benen, ik kan alleen maar denken aan de smaak van je kutje, dat jij onze chats als geil ziltig aanduidde. Het heerlijke gevoel van een tong die langzaam op en neer glijdt tussen je natte lippen terwijl hij je plaagt, ik zie je heupen op en neer gaan terwijl zijn tong over je clitje gaat. Dan zie ik hem over je heen schuiven, zijn grote harde pik heen en weer plagen over je kutje.

Ik kijk, en stel mij het gevoel voor van mijn pik die plagend over jouw schaamlippen glijdt, ik voel wat van mijn voorvocht over mijn eikel vloeien terwijl ik langzaam met mijn vingers in de nattigheid speel en daar naar je kijk, ik probeer stil te zijn zodat je niet kunt hoor mij.
Ik kijk hoe jullie neuken, de geluiden die jullie maken doen mijn hart harder kloppen. Ik wordt geiler en trek mezelf zachtjes af op jou. Dan ik zie je partner zich spannen en hoor aan diepe grom. Ik weet dat hij klaarkomt in dat warme poesje van je. Hij rolt van je af en doet zijn lampje uit. Jij kijkt naar de badkamerdeur, zie je mij? Ik weet het niet zeker.

De beelden die ik zojuist heb gezien gaan weer door mijn hoofd als ik in bed lig. De aanblik van je naakte lichaam, je mooie borsten, hoe hij je neukt… Mijn hand gaat sneller mijn gedachten maakt me gek terwijl ik met mijzelf speel. Mijn voorvocht dat inmiddels uit mijn pik loopt maakt het nog beter. Ik wrijf het langzaam over mijn eikel en weet dat je zo dicht bij me bent. Ik zou willen dat je nu op mijn harde pik bewoog, ik kan het niet helpen, ik kom klaar, het voelt zo sterk als het sperma over me heen spat. Ik probeer stil te zijn, ontsnappen rolt er toch grom over mijn lippen, ik doezel langzaam in en voel me ontspannen en val in slaap.

Ik word een beetje later wakker en voel de behoefte om te plassen Ik ga naar het toilet alleen gekleed in mijn boxer, terwijl ik mijn handen was voel ik de deur opengaan en ik bevries als ik je de badkamer zie binnenkomen. Het is 2 uur ’s nachts en het is donker in onze kamers behalve het schemerige licht in de badkamer. Jij draagt alleen je slipje, mijn ogen gaan kort naar je borsten dan stap je naar voren en we zoenen. Onze ogen sluiten zonder iets te zeggen worstelen onze tongen en schuren haar tepels over mijn torso. Zodra we zoenen voel ik mijn pik zich oprichten. Je neemt mijn hand en duwt deze tegen je kut, door de dunne stof heen voel ik dat je nat bent. Van jezelf of van jullie? Zijn zaad en jouw vocht? Je verbreekt de kus, ik wil wat zeggen. Je legt mij het zwijgen op door een vinger op mijn lippen te leggen.

Ik plaats mijn hand achter je hoofd, beweeg mijn hand door je lange donkere haar en kijk je in de ogen. “Nu niet, morgenvroeg moet hij weg voor zijn dagdienst…” Dan draai jij je om en gaat terug naar jullie kamer. Ook ik ga naar mijn bed. Het is koud en leeg. Een paar uurtjes later hoor ik gestommel en de douche in de badkamer. Ik rol me om en weet, straks hebben wij een kans…

Tegen achten ga ik er uit en kijk om de deur jullie kamer in. Hij is weg en jij slaapt nog. Ik twijfel ga ik bij je liggen of… De onzekerheid wint en ik stap onder de douche om en scheer me. Terwijl ik dat afrond gaat de douchedeur open en grijp je bij mijn pik. “Meekomen!” twee stappen later pak je een handdoek en droogt mij af. Als ik bijna droog ben kruip je tegen mij aan. Lichaam tegen lichaam, heel vertrouwt en opwindend. Mijn handen hangen werkeloos langs mijn lichaam. We zoenen en ervaren elkaar. Dan draai jij je om. Mijn half harde pik schuurt langs je billen, je kirt zacht. Mijn handen gaan over je lichaam. Je borsten, je flanken je heupen. “Mee komen!” Ik duw je op het bed. “Knielen!” zeg ik. Je neemt mijn geslacht in je mond en begint me traag te pijpen. Ik verstrengel mijn handen in je haar, niet te hard, zodat ik hoofd controleer terwijl ik mijn pik zachtjes in je mond heen en weer schuif. Haar hand duwt me weg. “Ik wil je daar voelen.” Zegt ze terwijl ze omrolt en op haar rug gaat liggen. Haar kutje was stevig, donker behaart, dat was in geen van onze gesprekken naar voren gekomen. Ze spreid haar benen. In het kroeshaar ontwaar ik nog witte vlekken, zijn zaad van gisteravond! Haar handen spreiden haar schaamlipjes. “Toe dan, twee vingers wil ik van je…”

Ik streel haar benen en laat mijn rechter hand omhoog gaan en streel haar natte lippen. Mijn andere hand speelt met haar borsten. We kijken elkaar strak aan terwijl ik twee vingers in haar schede duw. Ik begin te stoten ze kreunt zoals ik mij had voorgesteld tijdens de chats. “Heb je een condoom?” vraagt ze plots, “Ik wil je neuken.” Ik knik van ja. “Toe dan… haal die en we naaien elkaar het licht uit de ogen.”
Twee minuten later kom ik terug met een doosje rubbers. “Owwww. We kunnen vaker… kun jij dat ook?” Ik lach en rol een rubber over mijn pik. Dan neem ik plaats tussen haar geopende benen en we smelten samen. Haar kutje is strak. Ze kreunt en rilt zachtjes telkens als ik maximaal in haar zit. Dan geheel terug en met mijn eikel langs haar clitje en terug naar binnen. “Treuzelaar…” Kreunt ze. “Hem lukte het niet om mij te laten komen. Doe het! Laat mij komen.” Jezus, hij heeft zijn zaad geloosd maar haar. Ik versnel en kijk in haar ogen. Ze kreunt, “Ja, jaaa… toe dan… Geef het mij.” Haar handen op mijn billen worden klauwen. Haar vingers krommen zich en haar nagels dringen in het vlees. Wild schokkend komt ze klaar. Ik voel haar vingers verslappen en versnel mijn stoten. Ik wil OOK komen. Het duurt niet lang of ik spuit het condoom vol. We rollen tegen elkaar aan en knuffelen. Ze trek het condoom weg en legt deze op het nachtkastje. ”Je bent lekker…”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 15240 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie