BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jij mag me vanavond gratis neuken schat…

Het was best druk deze week. Ook vandaag had ik al weer 3 klantjes afgewerkt en het was pas 4 uur. De meeste mannen die bij me langs komen hebben maar een uurtje tijd. En ze weten dat het bij mij kan. Eerlijk gezegd heb ik daar geen moeite mee. Ik was het gewend uit mijn jonge jaren dat ik tippelde en ook een poosje achter het raam had gezeten. Nu ik 66 ben en een poosje geleden mijn oude stiel weer heb opgepakt, is het eigenlijk nog steeds niet anders. Mijn klantjes hebben soms wat behoefte aan genegenheid en soms zijn ze alleen maar geil en willen gewoon neuken. Er zijn er bij die wekelijks op dezelfde dag en uur terug komen voor hun wekelijkse pleziertje. Ze weten wat ze aan me hebben. Ik kan lief voor ze zijn als ze dat willen, maar ook gewoon op mijn rug gaan liggen, benen wijd voor een robbertje ongegeneerd neuken. Maar het komt er altijd op neer dat ze uiteindelijk allemaal hun pik in mijn kut kunnen hangen, hun spanning en sperma kwijt raken om daarna, al dan niet, naar moeder de vrouw terug te gaan. Vroeger was het mijn grootste bron van inkomsten. Nu eigenlijk niet meer. Ik kan goed rondkomen van mijn pensioen. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en de tijd die ik nu over heb vul ik in door me vier dagen in de week als hobbyhoertje aan te bieden. Het mes snijdt aan twee kanten. Ik maak de mannen helemaal blij als ik ze bevredig en mijzelf ook. Eigenlijk aan drie kanten, als dat zou kunnen. Want zo bouw ik een aardig spaarpotje op voor leuke vakanties en zo. Neuken en geneukt worden loopt gewoon als een rode draad door mijn leven. Vroeger uit pure noodzaak, later en nu omdat ik nog steeds onverzadigbaar ben. Ik weet niet wat het is, waarschijnlijk trek ik mannen onbewust aan. Ik ben vrijgezel, kan doen en laten wat ik zelf wil. En geloof me, ik geniet er met volle teugen van. Mijn garage heb ik omgebouwd als afwerkkamer, zoals ik dat zelf noem. De mannen hoeven niet door mijn huis als ik ze ontvang en op straat worden ze niet gezien, want ze komen achterom. Bij mij ook regelmatig.

Onlangs had ik een vervelende ervaring die ik echter liever vergeet. Ik werd een hele week en tijdens een seksavond meer misbruikt als gebruikt. Ik laat het achter me. Maar wat ik zeker niet vergeet, omdat ik daar wel veel plezier aan beleefde, was dat ik voor het eerst in mijn leven ben geneukt door een hond. Meerdere keren zelfs gedurende die week. En waarom dat zo lekker is? Een man heeft altijd praatjes en wensen, tenminste, de meesten. Maar zo’n hond is alleen maar geil, heeft een harde leuter en wil hem alleen maar in een gat prikken. Zonder allerlei eisen staat hij dan lekker in je kut te rammen tot hij kaar komt. En zelfs dan heeft hij nog geduld. Zijn knoop zit vast en zonder mokken staat jij dan te wachten tot hij hem uit je flamoes kan trekken. En ook dat is lekker als je kut wordt opgerekt als hij eruit plopt. Maar goed, dat was even een tussendoortje. Ik had niet te klagen deze week. Maandag had ik er drie gehad, woensdag ook en vandaag, vrijdag. Ik kon mijn lol niet op. Nummer negen van deze week was net de deur uit. Een paar vaste klanten en een paar nieuwe. Inmiddels was het acht uur en de waarschijnlijk laatste man van vandaag had zich gemeld. Aardige man, ik had hem nog niet eerder. Zoals gebruikelijk ontving ik hem in mijn lingerie en zat op de rand van het bed een kennismakingspraatje te maken. Hij kwam ook weer voor een uurtje. Na wat gekroeld te hebben en hij helemaal op zijn gemak was, heb ik zijn inmiddels al aardig gegroeide pik uit zijn broek tevoorschijn gehaald en zat hem af te trekken. Vrijen doe ik alleen veilig. Vakkundig rolde ik dus het condoom over zijn toch wel indrukwekkende leuter. De klok had ik niet eens meer in de gaten gehouden maar ineens zag hij dat er toch al een half uur voorbij was. En er moest nog geneukt worden ook. “Is niet erg hoor schat, je mag wel wat langer blijven. Je bent mijn laatste klant van vandaag.” zei ik om hem gerust te stellen. “En je hoeft niet meer te betalen. Is ook een beetje mijn schuld.” Normaal zou dat geen probleem zijn, zei hij, maar vandaag even wel. Hij had echt maar een uurtje, want zijn hond zat in de auto. Ik vond dat best wel zielig, het was dan wel niet warm half november, maar toch. “Wat is het er voor een?” vroeg ik. “Een Labradoodle.” was zijn antwoord. Ik ken dat ras wel, leuke kleine wollige beestjes. “Haal hem maar binnen hoor schat, dan blijf je gewoon langer, maakt me echt niet uit.” Hij was blij dat ik zo reageerde en nog met het kapotje om zijn lul trok hij zijn broek omhoog en ging zijn hondje halen.

Een paar minuten later kwam hij terug. Maar het was niet dat pluizenbolletje dat ik in gedachten had. Ik wist niet dat ze er ook in grotere, zeg maar reusachtige, maten waren. Met een grote bruine reu aan de halsband kwam hij weer binnen lopen. Een lief beest dat meteen kennis met me wilde maken en daarna netjes in een hoek op de vloer ging liggen toen zijn baasje het tegen hem zei. “Wat een lieverd,” zei ik toen ik zijn broek weer los ritste. Zijn pik was weer een beetje geslonken, het kapotje hing er een beetje zielig om heen. Ik heb het eraf gehaald en begon weer opnieuw. Hij wilde wel zo te zien, want na even trekken was hij weer zoals tien minuten daarvoor. Ik heb hem verder uitgekleed en met een nieuw condoom er omheen begon ik hem te pijpen. Op mijn kousen na was ik zelf ook bloot nu en hij wist precies wat ik lekker vind. Hij lag mijn kut te vingeren, zoog aan mijn tepels. Ik werd er zelf helemaal geil van. Allebei waren we er klaar voor en even later lag hij met zijn pik in mijn natte poes boven op me. Normaal laat ik me door een klant neuken en praat ik weinig maar op de een of andere manier was ik nu zelf ook wat actiever. Ik sloeg mijn benen om zijn middel waardoor hij nog dieper bij me binnen kwam. Ik spoorde hem aan om mijn ‘hoerenkut’ hard te neuken en daar wist hij wel raad mee. Ik kneep mijn benen nog steviger om zijn middel. Bij een klant kom ik meestal niet klaar maar door die enorme paal die in mijn flamoes werd gepompt werd ik helemaal gek. Ik liet me gaan. Hevig kreunend voelde ik mijn orgasme groeien totdat ik zowat explodeerde. Kramp in mijn buik en mijn kut. Ik lag gillend te spuiten met de lul ver in mijn baarmoeder. Nog even boorde hij zijn pik een paar keer diep in mijn kut voor ook hij zijn zaad in het kapotje spoot. Ik ontspande me en knuffelde met hem. Nog steeds met zijn leuter in mijn natte flamoes. “Blijf je nog even schatje? Als je wil mag je zo nog een keer.” Dat was echt onprofessioneel van me maar vanavond maakte het me niks meer uit. Ik heb zo zeker nog een half uurtje heerlijk met hem liggen kroelen en nagenieten. Ook omdat ik nog iets anders in mijn gedachten had.

We zaten weer op de rand van het bed en zijn hond, die de hele tijd braaf op zijn plek was gebleven, kwam ook overeind. Blij dat hij weer wat aandacht kreeg van zijn baasje. Maar ook van mij. Ik aaide hem over zijn wollige kop waar hij geen genoeg van kon krijgen. “Gekke vraag misschien schatje? Maar laat je jouw hond ook teefjes dekken?” Het antwoord was bevestigend. “En dekt hij ook wel eens iets anders als teefjes?” Ik had mijn benen al een beetje uit elkaar en probeerde de grote kop naar mijn kut te manoeuvreren. Mijn klantje keek me een beetje verbaasd aan maar zag wel waar ik mee bezig was. “Je bedoelt…?” Ik keek hem in zijn ogen, gaf hem een zacht kusje en fluisterde in zijn oor: “Ja schat, dat bedoel ik.” De hondenkop had mijn kut al bereikt en ik voelde hoe zijn tong een beetje voorzichtig langs mijn schaamlippen likte. “Wil je dat echt Astrid? Hij heeft dat nog nooit gedaan.” Na mijn eerdere ervaring wilde ik niets liever. “Schatje, als het ons lukt en hij neukt me, dan hoef je vanavond niet te betalen.” Hij vroeg me hoe ik het wilde doen. Ik ging op mijn knieën naast zijn hond zitten en begon hem nu helemaal te aaien. Ook onder zijn buik, steeds verder naar zijn ballen en lul. Het brave beest liet het allemaal toe en het duurde niet lang of zijn rode pik begon te groeien. Het lukte me om hem te laten liggen en half op zijn rug begon ik de pik te pijpen. Het wondt blijkbaar mijn klant ook op want die zat weer aan zijn inmiddels weer stevige lul te rukken. De pik van zijn hond was echt groot en verschrikkelijk dik. Ik masseerde de massieve ballen, trok hem af en langzaam zag ik sliertjes voorvocht uit de pik druipen. Hij was er echt klaar voor om me te dekken. “Schat, wil je me helpen?” Ik ging op de rand van het bed zitten leunde op mijn ellebogen en deed mijn benen ver uit elkaar. Mijn klant begreep wat ik bedoelde en aan de halsband leidde hij zijn hond naar me toe. Na even aan mijn kut gesnuffeld en gelikt te hebben tilde hij hem over me heen. Ik voelde de hete pik tussen mijn benen. Neukbewegingen maakte hij al bijna direct. “Help hem in mijn kut schat!” Twee tellen later zat hij bij me binnen. Of hij het gewend was om iets anders als een harige teef te dekken, neukte hij nu echt mijn kut. Steeds verder kwam hij binnen. Mijn klant hoefde hem verder niet te helpen. Hij deed waar hij voor was geschapen, een teef dekken.

Kreunend en kermend zei ik dat ik zijn pik ook weer wilde. Hij had wel geen kapotje om, maar ik wilde hem in mijn mond. Even later zat hij naast me om mij ook van boven te neuken. Met zijn hand kneedde hij mijn tieten, kneep in mijn tepels. Zijn hond stond boven me te hijgen en te kwijlen terwijl hij zijn teef dekte, de pik van mijn klant schoof steeds dieper naar mijn keel. En toen gebeurde het. Mijn kut werd verder gevuld en ik voelde de knoop die me helemaal oprekte. En toen zijn zaad. Krachtige stralen sperma voelde ik in mijn flamoes spuiten. Ik had het niet meer en kwam ook klaar. De hond was klaar, ik was klaar, zijn baasje nog niet. Maar ook dat duurde niet lang meer. Hij trok zijn fallus uit mijn keel, trok nog een paar keer aan zijn pik en spoot zijn zaad in mijn gezicht en over mijn tieten. Ik liet me achterover vallen wachtend op het moment dat de knoop uit mijn flamoes zou worden getrokken. Elf uur was het, na nog een half uurtje vozen, toen mijn klant met mijn nieuwe harige vriendje weer naar huis ging. Hij had maar een uurtje tijd, had hij gezegd. Inmiddels waren er drie uur verstreken. Maar alle drie waren we vanavond wel aan ons trekken gekomen. Ik dacht nog even een uurtje een klant af te werken. Maar het was wat meer geworden. En geloof me, ik heb van iedere minuut genoten, ook al werd ik er niet voor betaald dit keer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 15039 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Jij mag me vanavond gratis neuken schat…”

Plaats een reactie