BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het koophuis deel 10 (slot)

We maken even een sprong in de tijd. Inmiddels is ons 4-tal al een aantal maanden de trouwe slaven van Mr Karel en zijn club en de stretch-ringen hebben goed gewerkt bij Joris en Wouter. Hun ballen hangen nu behoorlijk laag in hun opgerekte zak te bungelen. Het is weer zaterdagavond en het 4-tal gaat naar de kelder in de veronderstelling dat ze wel weer flink geneukt gaan worden en de nodige pijn moeten ondergaan. Intussen hadden ze alle 4 hun pijngrens al aardig verlegd en ook hun neukgaten waren een stuk ruimer dan voor ze Mr Karel leerden kennen.

In tegenstelling tot andere avonden waren er nu al 4 van de clubleden volledig naakt en het 4-tal kreeg de opdracht om hen stijf te pijpen. Dat was in vergelijking met de andere avonden een rustig begin. Nadat de mannen eenmaal stijf waren moesten de slaafjes naast elkaar met hun kont omhoog en werden ze tegelijkertijd stevig in hun reet geneukt tot alle 4 de mannen zich hadden leeggespoten. Ook dat was intussen routinewerk geworden voor ze, maar dan werd er een constructie neergezet met katrollen en moesten zij op handen en voeten hieronder gaan staan. Aan hun tepels werden flinke gewichten gehangen die hun tepels flink uitrekten en Joris en Wouter werden aan hun ballen opgetakeld zodat ze nog net op hun vingertoppen konden steunen. Yvonne en Anja verging het niet veel beter. Stevige klemmen gingen op hun schaamlippen en ook zij hingen even later te bungelen aan hun kut. De vier verbeten hun pijn en kregen nu de opdracht om de mannen die net hun darmen hadden volgespoten nog een keer te laten komen door ze klaar te pijpen. Ze mochten hierbij hun handen gebruiken, maar uiteraard zou dan het volle gewicht van hun lijf aan hun edele delen komen te hangen. Leunen op de mannen zou worden bestraft met een kilo extra per keer dat dit gebeurde.

Om zo snel mogelijk van de folterende gewichten af te komen begonnen ze ijverig aan de opdracht, maar de mannen hadden net gespoten en het kostte dus wel even tijd voor er weer leven in hun pikken kwam. De ballen van Joris en Wouter staken boven hun kont uit en waren diep paars van kleur intussen en de kutten van Yvonne en Anja werden wijd opengetrokken door de klemmen op hun kutlippen. Yvonne had als eerste wat resultaat met de pik die ze aan het pijpen was. Hij werd weer stijf en even later had ook Anja haar pik stijf gezogen. De mannen die gepijpt werden waren kennelijk toch meer op vrouwen gericht, want pas minuten later hadden ook Joris en Wouter eindelijk een stijve pik in hun bek. Ze waren nu al ruim 10 minuten bezig en nog geen van allen was het gelukt om de pik waarop ze zogen te laten spuiten. Mr Karel keek het nog 5 minuten aan en vond het dan niet langer verantwoord om ze nog langer afgebonden te laten. Het 4 tal werd losgemaakt en moest dan alsnog ervoor zorgen dat de mannen gingen spuiten. Yvonne had als eerste haar bekkie vol zaad en daarna volgden Anja, Wouter en tenslotte Joris. Hun kutten en pikken kregen nu even rust, maar voor het niet volbrengen van hun opdracht in de beschikbare tijd wachtte al een nieuwe kwelling.

Er werden 4 krukjes neergezet met daarop dildo’s van 35 cm en 7 cm dik. Ze waren intussen allemaal al gefist in hun reet, maar toch kon je aan de vertrokken gezichten zien dat het veel moeite kostte om hierover heen te zakken met hun konten. Toen ze eenmaal alle 4 de dildo volledig in zich hadden waren de andere clubleden aan de beurt om zich te laten pijpen of beffen. De pikken gingen diep hun keel in en de kutten die ze moesten beffen werden zo op hun gezicht gedrukt dat ze nauwelijks lucht kregen. Zowel hun neus als hun bek werden afgedekt door de geile kutten die ze moesten beffen. Besmeurd met een mix van zaad, kutsappen en kwijl waren ze eindelijk klaar en mochten ze even pauze nemen.

Normaal gesproken werden ze in deze pauze altijd verzorgd door Chris, maar dit keer was Chris zelf aan de beurt. Hij had in de loop van de tijd wat steekjes laten vallen door dingen die hij vergeten was te kopen voor de avonden en Mr Karel vond dat hij weer eens goed zijn plaats moest weten. Aan zijn ballen werd hij opgetakeld en homo of niet, hij moest alle aanwezige vrouwen klaarbeffen in die positie terwijl hij met een liniaal op zijn strakgespannen ballen werd geslagen. Chris was in de loop der jaren heel wat gewend bij Mr Karel, maar nu kon iedereen hem horen kermen tussen het beffen door. Joris merkte dat hij het meer te doen had met Chris dan wanneer Anja een foltering moest ondergaan. Hij sliep dan ook steeds vaker bij Chris in bed en Anja was steeds meer het neukertje van Wouter en Yvonne. Het was ook intussen vaste prik dat Joris bij het wakker worden als pispot van Yvonne en Anja werd gebruikt, terwijl Wouter Chris volpiste. Steeds harder begon Chris te kermen, maar eindelijk had hij het voor elkaar gekregen om alle vrouwen in de club klaar te beffen en werd zijn gefolterde en uitgerekte zak losgemaakt.

Na de pauze waren Joris en Wouter weer aan de beurt. Ze werden op een met punaises beklede kruk geplaatst en hun benen werden wijd uit elkaar getrokken. Tussen hun benen werd een plank geplaatst met daarin een gat, waar hun pik en ballen door getrokken werden. Hun pik werd omhoog getrokken aan de Prins Albert en vastgezet aan hun tepelringen. Nu mochten de clubleden in het kader van het WK voetbal laten zien hoe goed ze konden richten. Van vier meter afstand mochten ze om beurten proberen met de bal vol de klaar hangende ballen van Joris en Wouter proberen te raken. Van die afstand was dat niet zo’n kunst en al snel trof de voetbal hard de ballen van de slaafjes, die daardoor geplet werden tegen de plank. Keer op keer werden hun ballen getroffen en ze konden dan ook niet stil zitten op hun krukjes. De punaises drongen venijnig in hun kont en Mr Karel vond het op een gegeven moment wel genoeg geweest. Nu was het de beurt aan de meiden. Ze werden op dezelfde krukjes gezet, maar nu ging er een stevige dildo door het gat, die diep in hun kut gestoken werd. Nu was het voor de clubleden zaak om de dildo te raken en deze bij elke treffer hard in de kut van de meiden te rammen. Stilzitten was er hierdoor voor de meiden ook niet bij en ook hun kont werd zo stevig geprikt met de punaises.

Ze kregen hierna weer een pauze, waarbij dit keer Chris hun wel weer kon verzorgen en ze in de tussentijd konden toekijken hoe de clubleden zich met elkaar vermaakten. Zowel mannen als vrouwen werden er geneukt en Herman, de baas van Anja werd ook weer goed verwend met een pik in zijn reet en in zijn bek. Na een tijdje kwam Mr Karel informeren of ze voldoende hersteld waren en deelde mee dat hij wel vond dat ze een beloning hadden verdiend voor alles wat ze hadden doorstaan. Ze mochten ieder een clublid uitzoeken met wie ze wilden neuken. Wouter had al een hele tijd oog voor een mooie blonde dame en had zijn keuze dus snel gemaakt. Ze kropen samen op een matras en al snel had Wouter de vrouw zover dat ze hem smeekte om haar te neuken. Dat ze daaraantoe was bleek wel uit de soppende geluiden die even later hoorbaar waren. Yvonne op haar beurt zocht een kerel uit die goed gespierd was en trok die in 1 keer boven op haar. Eerst lagen ze in standje 69, maar even later was Yvonne haar uitgekozen pik ook heerlijk aan het berijden. Nu was het de beurt aan Joris en tot ieders verbazing gaf die aan na al die tijd Mr Karel wel eens te willen neuken. Deze was even verrast door zijn keuze, maar was wel zo sportief om zijn wens in te willigen en zo was nu Mr Karel Joris aan het pijpen om zich daarna door Joris in zijn kont te laten neuken. Anja op haar beurt koos ervoor om nu wel eens door haar baas geneukt te willen worden en stapte op Herman af. Deze kut zit elke werkdag een paar meter bij je vandaan en nu mag je mij tonen waarom je mij die baan en salarisverhoging waard vond zei ze tegen hem voordat ze hem een tongzoen gaf en met haar handen zijn pik en ballen verwende.

Wouter, Yvonne en Joris genoten van de hun geboden beloning, maar bij Anja deed Herman wel zijn best, maar veel vuur zat er niet bij en na een hele tijd lukte het Anja toch nog om klaar te komen op de pik van Herman, die zelf echter niet klaargekomen was. De avond werd hierop afgesloten en omdat Chris ook een zware avond had gehad mocht die de boel de volgende dag opruimen. Na allemaal gedoucht te hebben doken ze allemaal hun bed in.

Toen Anja die maandag op kantoor kwam was Herman er niet. Hij was wegens omstandigheden thuisgebleven kreeg ze te horen. Ze stuurde hem nog wel een app of ze iets voor hem kon doen, maar daar kwam verder geen reactie op en Anja ging uiteindelijk maar aan het werk met wat er nog lag van vrijdag. Die avond ging ze gewoon naar huis en Chris had er al voor gezorgd dat het eten klaar stond toen ze thuiskwam. Ze hadden net een kop koffie op toen er aan de deur werd gebeld. Het was Herman met naar bleek zijn twee dochters. De oudste van de twee die Anja op net 20 schatte vroeg of ze binnen mochten komen, ze wilden praten over de zaterdagavond. Anja was even overdonderd hierdoor en gebaarde dat ze binnen konden komen. Nadat ze hun jassen hadden uitgedaan volgden ze Anja naar de woonkamer, waar Joris en Chris net zo verbaasd waren om Herman te zien en dan nog wel in gezelschap van zijn dochters. De dochters stelden zich voor als Ingrid en Susan en staken toen gelijk van wal over de reden van hun komst. We hebben ontdekt wat onze vader op zaterdagavond uitspookt en dat is niet zoals hij thuis beweerde dat hij ging bridgen.

Hij komt hier in de kelder met een stel vrienden samen voor perverse spelletjes en laat zich in zijn reet neuken hebben we gemerkt. De slimmerik had nog zaad in zijn slip zitten toen hij thuiskwam en toen heeft hij alles opgebiecht. Thuis hangt hij altijd de preutse vader uit en mogen we niet eens in het weekend na 11 uur thuiskomen en zelf neukt hij alles wat los en vast zit. We snappen dat jullie daar mee zitten, maar wat kunnen wij hieraan doen vroeg Anja en keek Joris aan of die een suggestie had. Er schijnt hier een kelder te zijn waar mannetjes als onze vader een lesje geleerd kunnen worden zei Ingrid. We zouden graag zien dat hij daar onder handen wordt genomen en als een slet die hij is geneukt gaat worden. Als jullie dat voor ons willen doen mogen jullie daarna mij en mijn zus gebruiken hoe jullie willen, dan weet hij gelijk dat wij geen stel onnozele maagden zijn.

Joris vroeg of het goed was dat hij dit even met Anja en Chris wilde overleggen en terwijl ze vader en dochters in de kamer achterlieten bespraken ze de situatie in de keuken. Chris wilde in eerste instantie wel wat met Herman doen, maar voelde zich uiteraard niet zo aangetrokken tot de dochters, maar uiteindelijk vond hij het ok als ze hem zouden pijpen. Ze gingen terug naar de kamer, waar Herman met gebogen hoofd tussen zijn dochters zat. Wij willen hem wel onderhanden nemen begon Anja, maar ik wil wel absolute zekerheid dat dit geen effect zal hebben op mijn baan. Je hoort het gore slet, zet dat op papier voor haar beval Susan en Herman haastte zich om hier een verklaring voor te tekenen.

Anja, Joris en Chris gingen voor naar de kelder en Herman werd aan zijn oren meegetrokken door zijn dochters. Jij gaat voelen wat je ma hebt aangedaan vuile flikker beet Susan hem toe. In de kelder keken de meiden hun ogen uit. Uitkleden slet klonk het tegen Herman en aarzelend kleedde hij zich uit tot op zijn slip. Alles uit klonk het en trillend liet Herman nu ook zijn slip op zijn enkels vallen en bedekte zijn pik met zijn handen. Weg met die handen misbaksel. Handen in je nek. Susan stootte Ingrid aan. Niet te geloven dat ma zich daar al die jaren al mee moet behelpen en dat wij daar ooit mee zijn verwekt, wat een zielig gevalletje. Herman kon wel door de grond zakken, maar wist dat als hij die avond nog een dak boven zijn hoofd wilde hebben dat hij alles had te slikken. Ingrid stapte naar hem toe en pakte hem bij zijn kin. Wat ben je siste zij en Herman hakkelde dat hij een slet was en een slappeling. Hij had dit nog niet uitgesproken of Ingrid stootte hard haar knie tegen zijn ballen en Herman kromp jankend ineen. Opstaan slet, biedt dat zielige gevalletje ook aan Susan aan. Met angstige ogen voor wat hij nu wist dat ging komen kwam Herman weer overeind en Susan mikte even en schopte dan hard met haar wreef tegen zijn ballen. Herman sloeg dubbel en kroop over de vloer. Doe met hem wat jullie willen hij is vanaf nu van jullie.

Chris en Joris trokken Herman mee naar de takel waar hij aan polsen en enkels werd geboeid en ondersteboven werd opgehangen met gespreide benen. Joris had in de afgelopen maanden voldoende opgelet om te weten dat hij eerst met een flogger moest beginnen om te voorkomen dat de nog niet opgewarmde huid al gelijk zou openspringen. Hij pakte een flogger van het rek en gaf er Chris ook één. Neem het maar op met je I-phone zei Joris, als je onze gezichten maar buiten beeld laat. Dit lieten de meiden zich geen twee keer zeggen en even later stonden ze beiden met hun I-phone klaar. De eerste klappen kwamen op Herman neer en er werd geen stukje van zijn lijf overgeslagen, behalve zijn hoofd en nierstreek. Hij kreeg een paar rake klappen op zijn ballen en hij hing al te jammeren als een klein kind.

Dit is pas de opwarmronde slaafje zei Joris en ging een cane pakken. Ook Chris en Anja kregen een cane en van drie kanten werd Herman nu gefolterd. Zijn pikje was pimpelpaars en zijn ballen waren ook bont en blauw. Zijn kont, rug, benen en voetzolen zaten vol striemen van de cane. Joris vond de spanking zo wel genoeg en gebaarde Chris en Anja dat ze op wat anders overgingen. Jij stond te kwijlen van geilheid toen wij onze piercings kregen, eens kijken hoe geil je het vindt om zelf een stel naalden in je lijf gestoken te krijgen zei Joris terwijl hij een doos injectienaalden uit de kast pakte. Hij haalde een naald uit de verpakking en gaf aan Chris aan dat die steeds nieuwe naalden moest uitpakken. Ruw greep Joris de kloten van Herman beet en een ijselijke gil klonk door de kelder toen hij een bal van Herman doorboorde met een naald. Even later weer zo’n gil en ook door de andere bal stak nu een naald. Joris leefde zich uit en ook de eikel werd doorboord net als het korte stukje stam van Herman zijn pikje. Uiteindelijk staken er dertien naalden in zijn pik en ballen, maar Joris was nog niet klaar. Hij haalde de vacuumzuigers en trok de tepels van Herman vacuum, zodat deze mooi uitpuilden. Vervolgens zette hij in elke tepel ook nog 4 naalden en liet de meiden dan alle tijd om dit op hun camera vast te leggen. Dit is iets wat jullie vast wel zelf willen doen zei Joris tegen Ingrid en Susan en overhandigde hun een stevige dildo. Hij smeerde de kut van Herman in met glijmiddel en maakte naar de meiden een gebaar van ga je gang.

De meiden grepen de dildo beiden met één hand en ramden hem dan zonder enig medelijden in de kut van hun vader. Dat vind je toch zo lekker ouwe anaalslet beet Susan hem toe en pompte nog eens extra stevig met de dildo in de kut van Herman. Met de dildo diep in zijn kut gaf Chris de meiden een viltstift. Schrijf zijn lijf maar vol, dat doet het goed op de foto’s zei hij. Dat was niet aan dovemans oren gezegd en even later stond zijn lijf vol vernederende teksten. Wij gaan ons nu uitkleden om hem flink door te neuken, maar als wij naakt gaan dan jullie ook, dus hup meiden laat naar eens zien wat jullie ons straks te bieden hebben. Geen probleem hoor, beloofd is beloofd en even later stond iedereen naakt in de kelder. Herman werd losgemaakt van de takel en over een tafel gelegd waardoor de naalden nog extra in zijn lijf prikten. We moeten natuurlijk wel een stijve lul hebben om hem te neuken zei Joris en keek de meiden aan die de hint begrepen en pal voor de ogen van Herman gulzig aan de pikken van Chris en Joris begonnen te zuigen. Nadat ze eenmaal stijf waren nam Joris eerst de kut van Herman voor zijn rekening en begon Chris zijn bek te neuken. Uiteraard werd het met 2 pikken gevulde lijf van Herman van alle kanten opgenomen en wel zo dat zijn gezicht ook goed herkenbaar in beeld kwam.

Geniet er maar van ouwe slet, hier geil je toch op riepen de meiden en spoorden Joris en Chris aan om hem zo hard mogelijk te neuken. Dat kon je wel aan hun overlaten, ze waren ook best geil geworden van de hele situatie en Chris ramde zijn pik diep in de strot van Herman. Na een tijdje wisselden ze van positie en kon Herman zijn eigen kut proeven aan de pik van Joris. Gespoeld was hij niet en dat was duidelijk merkbaar. Toen Joris zijn besmeurde pik in de bek van Herman ramde ging deze over zijn nek. Dat ga je straks allemaal netjes opruimen vies varken beet Joris hem toe en ging door met de bek van Herman neuken. Tegenover zich zag Joris dat Chris bijna kwam en gaf aan dat hij die teef zijn darmen vol moest spuiten. Met een diepe grom deponeerde Chris hierop zijn zaad in Herman en trok toen zijn pik uit zijn kut. Even later druppelde het zaad uit zijn kut en ook dit werd op de camera vastgelegd. Joris zelf twijfelde even, maar toen hij klaarkwam trok hij zijn pik uit de bek van Herman en spoot zijn hele lading over het gezicht van Herman, waar het nu afdroop.

Voor Herman was het echter nog niet helemaal over. Anja ging met haar kut op zijn gezicht zitten en beval hem om haar te beffen. In de tussentijd dat ze gebeft werd verzamelde zij de naalden, waar bij iedere naald die ze uit zijn lijf trok een spoortje bloed achterbleef. Door de hele veranderde verhouding werd Anja niet echt opgewonden van het gelik van Herman en besloot toen maar om haar sluizen open te zetten. De hele kop van Herman droop van de pis en zo werd hij op handen en voeten vastgezet op de grond om het verdere verloop van de avond te moeten bekijken. Joris herinnerde zich opeens de neukmachine en met een flinke dildo daarop en een stevig tempo werd de kut van Herman daarna onvermoeibaar geneukt door de machine.

Chris en Joris gingen zich nu even opfrissen en Anja en de meiden bleven in de kelder achter bij Herman. De meiden keken vol bewondering naar de clit-piercing van Anja en die gaf aan dat ze er best aan mochten voelen. Even keken de zusjes elkaar aan, maar dan klonk het dat ze hadden beloofd dat ze alles met hen mochten doen en gaven ze Anja beiden een kus vol op haar mond en toen Anja hun vasthield volgde er al snel een langdurige tongzoen. Herman kon zijn ogen niet geloven, zijn mooie dochters stonden hier voor zijn ogen als een stel potten te tongen met Anja en nu zag hij ook dat Anja hun kutten aan het betasten was. Jullie lusten er wel pap van volgens mij, die kutjes beginnen al aardig vochtig te worden. Hierop spreidde Anja haar benen voor de zusjes en gaf ze alle gelegenheid om met haar clit-piercing te spelen. Al snel voelde Anja dat er een verkennende vinger haar kut in gleed en ze genoot van die twee heerlijke meiden.

Intussen waren Joris en Chris weer terug in de kelder en bekeken het schouwspel van de drie geilende meiden. Laten jullie wat voor ons over zei Joris en Chris en Joris boden beiden hun pik aan om gepijpt te worden. Intussen had Anja uit de kast een strap-on gehaald en verklaarde aan de meiden dat Chris puur op mannen viel en dat Joris en zij de meiden wel samen onder handen zouden nemen. Zeg maar hoe je ons hebben wilt vroegen de meiden en lagen even later op hun rug op dezelfde tafel waar net Herman geneukt was. Joris en Anja vingerden de beide zusjes eerst en al snel lagen die beiden te soppen. Tijd voor het echte werk zei Anja en tegelijk met Joris schoof ze in het kale kutje dat voor haar lag. Laat die ouwe viezerik maar zien dat zijn dochters al lang weten wat neuken is en dat je ook kunt neuken als je voor 11 uur thuis moet zijn. Joris en Anja verwenden de voor hun liggende kutjes flink en speelden ook met hun tepels en tieten. Chris intussen liet zich om beurten door de meiden pijpen en zo was het een geile wirwar van lijven op die tafel. Het duurde dan ook niet lang voordat Ingrid heftig klaarkwam en even later volgde ook Susan met een net zo heftig orgasme.

Een maagdelijke kut konden we jullie helaas niet aanbieden verontschuldigde Ingrid zich, maar we hebben nog wel allebei een maagdelijke reet. Terwijl ze dit zei keek ze naar haar vader, die nog steeds stevig door de machine werd geneukt. Die ouwe viespeuk zijn pikje is stijf van het naar ons gluren riep ze uit. Laat hem zich maar afrukken terwijl hij toekijkt hoe we jullie in je kont gaan neuken. Joris vroeg aan Chris of hij daar wel aan mee wilde doen, een kont is een kont tenslotte en Chris stemde daarmee in. Joris legde onder de kont van de zusjes een kussen dat ze iets hoger lagen en smeerde hun kont dan in met glijmiddel. Voorzichtig begonnen Chris en Joris daarna met hun vingers de maagdelijke kontjes wat op te rekken en toen er op een gegeven moment twee vingers soepel in- en uitgingen was het tijd voor hun ontmaagding. Kun je het goed zien ouwe, je dochters offeren hun maagdelijkheid op aan ons. Met die woorden plaatsen Joris en Chris hun pikken tegen de ster van de zusjes en drukten zachtjes door tot hun eikel naar binnen schoof. Met korte stoten gingen ze daarna steeds dieper en op een gegeven moment zaten hun buiken tegen de kont van Ingrid en Susan aan. In een gestaag tempo begonnen ze nu te neuken en intussen speelde Anja met hun clitjes.

De meiden begonnen allemaal geile dingen te roepen en naar hun vader riepen ze dat hij maar goed moest kijken hoe zijn dochters zich in hun reet lieten neuken en dat hij harder moest rukken aan zijn zielige plassertje. De hele situatie had de zusjes bloedgeil gemaakt en opeens spoot uit de kut van Ingrid een lading vocht tussen de vingers van Anja door. Even later volgde een tweede fontein bij Susan. Doordat ze tijdens hun orgasme hun kont stijf dichtknepen werden Joris en Chris ook maximaal gestimuleerd en zo kregen de meiden hun eerste lading zaad in hun kont. Toen ze omkeken zagen ze dat Herman helemaal uitgeteld was door de machine, maar dat er wel een kwakje zaad op de vloer onder hem lag. De zusjes bedankten Joris, Chris en Anja met vurige tongzoenen en terwijl Chris voor drankjes ging zorgen moest Herman op zijn knieën de door hem gemaakte rotzooi gaan opruimen. De met teksten bedekte Herman werd ook op camera vastgelegd terwijl hij zijn kots aan het opruimen was. Terwijl hij hiermee bezig was riep Chris hem, dat hij voor hem op zijn knieën moest gaan zitten. Bek open ouwe, ik moet pissen gebood hij en helemaal murw liet Herman dat ook gebeuren voor de camera. Braaf slikte hij alles door en kon toen in een hoekje gaan zitten wachten tot de zusjes en het drietal nog met elkaar gingen vrijen op een matras. Hierbij gaf Joris wat extra aandacht aan Chris omdat die zo sportief had meegedaan terwijl niet alles zijn ding was.

Na een tijdje was het tijd om afscheid te nemen en Joris en Anja gaven bij de zusjes aan dat ze altijd welkom waren en dat als ze dat wilden ook hun moeder mee konden nemen. Als afscheid gaf Joris nog een peniskooi mee aan Ingrid. Laat jullie moeder maar beslissen of hij die voortaan moet dragen.

Dit was het tiende en laatste hoofdstuk van het koophuis. Langer hiermee doorgaan zou in herhalingen vervallen en dat wil ik niet. Ik wil wel alle lezers bedanken voor het trouwe meelezen van al de hoofdstukken en ontvang graag suggesties of verzoeken in mijn mailadres voor een volgend verhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 8353 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Het koophuis deel 10 (slot)”

 1. Dag Hagenees223,
  Ik ben speciaal lid geworden om uw verhalen te kunnen waarderen en hier en daar een reactie te kunnen geven. En wie weet, zelf ook te gaan schrijven.
  Ik waardeer uw verhalen enorm, zeker ook omdat (hoewel extreem) u altijd de veiligheid in het oog houdt. (Behalve bij de viezeriken, die worden zwaar gepakt. Terecht!)
  Ik kijk al uit naar de komende verhalen.
  Liefs van Spiderwoman xxx

  • Aan alles komt een einde, maar ik stop niet met schrijven. Binnenkort komt er weer een nieuw verhaal. In ieder geval bedankt voor de getoonde waardering

Plaats een reactie