BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lieke en Emma 2

In het vorige deel heb je kennis gemaakt met de twee mooie twens en hoe ze hartsvriendinnen en ook wel seksmaatjes geworden zijn.
Op de grote manege van de ouders van Emma waren ze van dichtbij getuige geweest hoe twee hengsten drie merries gedekt hadden.
Lieke had dit nog nooit gezien en was echt wel onder de indruk van de grote paardenlul die diep in de kut van de merrie stoot en daar dan meerdere stralen sperma in spuit.
Omdat Lieke aan Emma vertelde dat ze zelf geil van werd van zo’n stevige paardenpik was er bij Emma dadelijk een plannetje gerezen.
Ze had Lieke uitgenodigd om dinsdagavond, na het weekend waarin ze de dekking meegemaakt hadden, na de colleges die ze samen volgden mee naar haar thuis te rijden en ook bij haar te blijven slapen. Emma had ook verzekerd dat het een geile avond zou worden.

Dinsdagavond 18.00u.
Lieke en Emma rijden samen in de auto van Emma de garage van de grote villa die bij de manege hoort binnen.
De pa en ma van Emma staan zelf op het punt om te vertrekken naar hun vrienden-avond die ze met drie koppels maandelijks houden. Traditioneel blijven ze daar dan ook overnachten.
Emma en Lieke eten in de keuken de maaltijd die voor hen klaar staat.
Emma vertelt dat haar ouders de “vrienden-avond” steeds “kaartavond” noemen. Ze zegt er met een brede smile bij dat haar ma een jaar gelden vertelde dat er niet met kaarten gespeeld wordt maar wel met elkaar. Er wordt geswingd, geneukt, aan trioseks gedaan… Daarom ook dat ze steeds blijven overnachten en pas de volgende dag terugkomen.
Ondertussen is Max, een grote newfoundlander reu, binnengewandeld om hen te begroeten.

‘Zal ik je eens een geheimpje vertellen?’ zegt Emma met een knipoog tegen Lieke. ‘Max is een grote hond en heeft ook wel een flinke pik. Ik heb me in geile buien al meermaals door Max laten neuken.’ Lieke is verrast. Maar ze kent haar vriendin voldoende om te weten dat ze de waarheid vertelt.
‘Je bent een kinky geil sletje, Emma.’ Er verschijnt een monkellachje op Emma’s gezicht.
‘Wil je echt wat kinky zien? Kom, we gaan naar mijn slaapkamer.’ Zodra ze op haar slaapkamer zijn start Emma haar laptop op. Haalt uit een schuif van haar bureau een USB stick en streamt het bestand dat erop staat naar het grote flatscreen tegen de wand.
Als ze samen op het bed zitten start de video. “Girls best friend” komt er als titel op het scherm. Daarna zijn de meiden stil want er volgt een compilatie van clips, vaak in close up opgenomen, van uitsluitend meisjes en vrouwen die in alle mogelijke posities door een hengst gepenetreerd en gedekt worden. Pony’s en paarden die hun paardenlul meer dan 30cm diep in een meisjeskut duwen en na een aantal stoten hun ballen leegspuiten.
Na afloop van de clips zegt Lieke. ‘Wauw, dat is heftig en geil. Mijn string is kleddernat van mijn kutsap.’ Emma kijkt haar verliefd aan. ‘Ah lieverd, dit is mijn kinky verlangen. Ik zou al zo lang mezelf eens willen laten dekken door onze hengst Cadans. Jij wordt er ook geil van. Zullen we samen onze droom vanavond eens waarmaken? Doe je mee?’

Lieke kijkt een beetje verrast naar haar vriendin. Maar sekshormonen gieren door haar lijf en na een halve minuut zegt ze vol overtuiging. ‘We gaan ervoor. Ik wil ook door Cadans gedekt worden.’
Emma springt van vreugde een gat in de lucht. ‘Jaaa!!! Kom. Op naar de manege.’ Ze trekt Lieke van het bed en samen spoeden ze zich naar de manege, Snel grist ze uit de keuken ook nog een halve fles olijfolie mee.
In de manege kijken ze elkaar verhit aan.
‘Moet Cadans ons dekken?’ Vraagt Emma nog eens voor de zekerheid. ‘Ja, hij is mooi en heeft een lekkere pik.’ Antwoord Lieke nu vol overtuiging.
Emma stelt voor dat zij zich eerst laat bespringen. Dan is Cadans wat kalmer als hij Lieke daarna dekt.
Ze kleden zich volledig uit om beschadiging of bevuiling van hun kledij te voorkomen.
In de eerste box staat de merrie die zaterdag nog gedekt is. Die is zeker nog steeds hengstig.
Voor die box plaatsen ze 3 kleine hooibalen naast elkaar en nog 1 in het midden bovenop. Op de middelste leggen ze een paardendeken. Als ze voorovergebogen op het deken gaan liggen kan Cadans zijn “merrie” bestijgen en dekken.
‘Kunnen we het ook niet filmen?’ vraagt Lieke.

Emma haalt uit het kantoortje een camerastatief voorzien van een degelijke videocamera. Die gebruiken ze af en toe tijdens het lesgeven. Ze plaatst hem nu op enkele meters zijdelings van de plaats van actie.
Dan brengen de naakte meisjes Cadans naar de eerste box. Die snuift daar meteen de geur op van de nog hengstige merrie. De hengst wordt onrustig en begint te snuiven en te flemen. Onmiddellijk verschijnt er 40cm paardenlul onder zijn buik.
Met de olijfolie maakt Emma de kut van Lieke en haar eigen kut goed glibberig. Maar een handvol olie wrijft ze ook uit over de eikel en stam van Cadans zijn neukstaaf. Die glanst en wordt daardoor nog eens extra stijf.
Dan is het tijd voor actie.
Emma legt zich voorover op de strobalen en staat met haar kutje uitnodigend achteruit. Lieke keert Cadans nu met zijn hoofd naar het kontje van Emma toe. Daarna hoeft ze niets meer te doen.
De hengst ruikt nu het geil van Emma’s kutje en zonder aarzelen bestijgt hij het meisje. Hij zet een stap vooruit en dan raakt de stijve paardenlul haar billen. Lang hoeft hij niet te zoeken want na twee stoten heeft hij het uitnodigende natte “merrie”kutje gevonden. Met enkele extra stoten drukt hij haar lippen uiteen en schuift zijn staaf 20cm in Emma’s buik. Die kreunt, maar wel van genot. Cadans begint nu pas echt te dekken. Stoot na stoot jaagt hij zijn lul verder in Emma.

Lieke, zelf zo geil als boter, ziet het gebeuren. Wauw! Denkt ze. Die dikke pik zit zeker 30cm diep.
Emma zucht en kreunt telkens ze Cadans tegen haar baarmoedermond voelt stoten.
Nog zeker een minuut blijft de hengst zo neuken. Dan wordt hij rustig. Lieke ziet nu duidelijk dat er zaad door de paardenlul gejaagd wordt. Straal na straal pompt hij die in Emma’s kut. Zodra hij uitgespoten is laat de hengst zich van Emma’s rug afglijden. Zijn iets verslappende lul schuift uit het meisje. Een stroom kutgeil en sperma gutst nu uit het kutje.
Cadans gaat verderop wat staan uitrusten.
Emma komt recht en terwijl er nog steeds zaad van tussen haar kutlippen druipt zegt ze glunderend tegen Lieke. ‘Oh lieverd. Dit was een nog nooit meegemaakte waanzinnig lekkere ervaring 🙂 ‘
Na wat ze gezien en gehoord heeft popelt Lieke al om ook gedekt te worden. Maar zij zou graag in “missionarishouding” genomen willen worden.
Emma ziet dat wel mogelijk. Ze halen er een smal tafeltje op wieltjes bij. Dat tafeltje wordt gebruikt om materiaal op te leggen als de dierenarts een paard moet verzorgen.

Lieke kan op haar rug op het tafeltje gaan liggen en dan kan het tafeltje onder de hengst geschoven worden.
Het kutje van Lieke wordt nog eens extra met olie ingewreven. Cadans moet nu ook weer neukbereid gemaakt worden. En zijn nauwelijks verslapte lul wordt ook ruim met olie bewerkt. Dat maakt hem duidelijk weeral hitsig want terwijl de meiden zijn ondertussen weeral stijve gladde lul met hun handen aftrekken begint hij neukbewegingen te maken.
Vlug gaat Lieke op haar rug op het tafeltje liggen. Emma rijdt nu de tafel langs de zijkant naar de stijve pik van Cadans toe. Het heeft net de goede hoogte.
Om te voorkomen dat de lul toch onverwachts in het sterretje van Lieke zou gestoten worden houdt Emma de paardenlul met de hand recht tegen het gleufje van Lieke. Cadans voelt weer een nat kutje en onmiddellijk kromt hij zijn rug en stoot zijn pik zeker voor de helft in het meisjeskutje. Lieke gilt en kreunt van wat pijn, maar vooral van het overweldigende genot. Ze duwt de lul, zich vasthoudend aan het voorbeen, nog verder in haar genotsspleetje.
Ook nu wordt alles weer gefilmd. Emma heeft vlug haar smartphone genomen en filmt hiermee close up wat er gebeurt.
In deze positie raakt de stijve paardenlul bij elke beweging telkens het meest gevoelige plekje in Liekes kutje. Na enkele minuten heftig en diep stoten breekt bij Cadans de dam en spuit hij “zijn merrie” vol met vruchtbaar zaad. Lieke echter is ondertussen al zeker tweemaal heftig klaargekomen. Haar gleufje is nu extra gevoelig en ze duwt zich achteruit zodat de lul, samen met een kwak zaad, uit haar kutje schuift. Emma heeft het allemaal van heel dichtbij opgenomen.

‘Oef, wat een heerlijke neukbeurt.’ Hijgt Lieke als ze van het tafeltje stapt. ‘Vertel mij wat. Ik heb je voor mijn neus zien genieten.’ Zegt Emma. ‘Maar mij heeft hij niet klaargeneukt. Ik wil nog een keer!’ Voegt ze er beslist aan toe.
Een hengst is in staat om wel zeven of acht merries te dekken op 1 dag. Maar drie keer dekken zo vlug na elkaar, dat vergt wat voorbereiding.
Ze leiden Cadans tot voor de box van de hengstige merrie. Dat moedigt zeker wel wat aan. De meisjes beginnen nu met olie ook zijn lul weer intensief met hun handen af te trekken. Het duurt even maar toch slagen ze erin om de hengst weer een harde neukstaaf te laten krijgen.
Vlug gaat Emma weer voor de hooibalen staan. Nu gaat ze niet op haar buik liggen maar buigt voorover en blijft op haar armen steunen.
Lieke nadert met Cadans en Emma zegt. ‘Lieverd, zodra hij me bespringt moet jij met je hand even zijn lul naar mijn kutje sturen.’
Emma is nog maar net uitgesproken of de hengst bestijgt haar. Lieke neemt vlug de zwiepende paardenpik en wrijft ermee langs het meisjeskutje. Cadans twijfelt niet en met een flinke stoot duwt hij zijn lul diep in zijn bazin haar kut en begint haar weerom te dekken.
Omdat vrouw en paard bijna rechtop staan is het werkelijk alsof ze aan het neuken zijn.
De hengstenlul schuift telkens 20cm in en uit het kutje.
De camera loopt en Lieke neemt nu vlug de smartphone en houdt hem onder de buik van Emma. Zo neemt die heel close beelden op van het neukende stel.

In deze positie raakt de neukstaaf van Cadans extra de gevoelige plekjes van het meisjeskutje. De hengst heeft nu veel meer tijd nodig om zijn hoogtepunt te bereiken. Emma is al zeker drie keer klaargekomen en ze heeft al meerdere stralen kutgeil gesquirt.
Dan spuit ook de hengst zijn zaad diep in Emma haar gleuf. Dat zaad vormt een grote plas op de vloer zodra zijn lul uit Emma’s kutje schuift.
Cadans mag nu gaan uitrusten in zijn box.
Lieke en Emma douchen nog even en als ze daarna samen met veel beeldmateriaal en een vol(ge)daan gevoel gaan slapen wordt er enkel nog gezegd: ‘Dit gaan we nog veel vaker doen.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11534 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Lieke en Emma 2”

Plaats een reactie