BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Heerlijk, deze spanning!

Hoi allemaal, ik ben Linda en ben drieëndertig jaar oud. Ik heb een normaal tot slank figuur, weeg zestig kilo en ben een meter zeventig. Lange haren, nu in de kleur donker rood. Ik ben in het gelukkige bezit van een paar stevige borsten, met kleine gevoelige tepels. Ik heb al jaren een heerlijke relatie. Daarin ben ik echt een prinses, al ben ik dat niet als je me ziet. Ik ben een beetje een rock chick. Niet echt een mode popje, maar altijd wel de nodige aandacht van de mannen. Op seks gebied heb ik echt niks te klagen. Mijn vent is altijd eerst met mij bezig, voordat hij zelf klaar komt. Oké, af en toe een vluggertje dan, maar anders wel. Hij zorgt er altijd voor, dat ik een aantal keren klaar kom, en als het lukt, dan ook nog licht spuitend. Dus ik had niks te klagen. Daarbij zei hij nooit nee, eerst proberen, en dan zeggen of je het niks vind. Nu moet je weten dat ik een hele witte huidskleur heb, en het idee dat ik met een donkere man mocht neuken, leek me geweldig, in mijn fantasie dan. Mijn vriend is half Italiaans, en dus ook licht getint, maar niet bepaald een echte neger. Dat leek me gewoon geil. Dit wist mijn kanjer, en hij had altijd gezegd; “als jij het zo graag wilt, doen we dat gewoon een keer.”

Nu zijn we bijna acht jaar verder, en heb ik nog nooit een poging gewaagd. Wat ik al zei, in mijn fantasie leek het me geweldig, om een enorme grote donkere lul in mijn kutje te voelen. De gedachte maakte me nog steeds geil en mega nat, maar in het echt, tja dat durfde ik nog niet. Ik vond het toch ook niet kunnen tegen mijn kanjer. En voor hetzelfde geld kwamen anderen er achter, en wat moesten die dan wel niet denken. Zo af en toe kwam het ter sprake, en steeds zei hij; “ach, probeer het gewoon een keertje, ik kijk wel wat het wordt.” Daar moest ik dan wel om lachen. Dat is toch raar, kijken naar je vriendin, die neukt met een andere man. Twee weken geleden liet hij zien dat het niet echt vreemd was, en wel vaker voor kwam. Hij liet me filmpjes zien op internet, waar mannen keken naar hun vrouw, die neukte met een andere kerel, en ook met een neger. Allemaal mannen met een enorme lul. Eerlijk gezegd werd ik bloedgeil van die filmpjes. Maar het idee dat ik dat ook deed, liet me heftig klaar komen, toen ik werd gevingerd door mijn vriend. Hij moest lachen, en zei; “wauw schatje, je bent al bloedgeil door alleen maar kijken naar zoiets. Ik denk dat het niet alleen maar een fantasie is, maar dat je dat ook echt een keertje wilt proberen.” Ik zei niks, maar hij had stiekem toch wel gelijk. Ik wilde het best wel heel graag. Afgelopen zaterdag was een zaterdag als geen ander. Samen boodschappen op de markt doen, daarna lekker even winkelen.

Hij liep met mij een lingerie winkel in, en keek rond. Hij stond naast me, en zei; “wat zou je aantrekken als je je fantasie mocht uitleven?” Ik lachte, en keek rond. Ik pakte een leuk setje, een leuke kanten doorschijnend zwart met rosé Bhtje met halve cups, en een bijpassende string, licht doorschijnend. Daarna pakte ik nog twee paar hold up nylons, en klaar was ik. Hij pakte alles, ging het afrekenen, en kwam lachend terug. “Zo, dat hebben we alvast.” Ik moest er om lachen, en we liepen naar buiten, om naar onze favoriete kroegje te gaan voor onze zaterdag middag borrel. Dat deden we elke zaterdag. We reden naar huis, en ik had vier wijntjes op, en was in een goed humeur. Toch wel een beetje licht in mijn hoofd. Thuis maakte ik iets lekkers om te eten, met een wijntje erbij. Bij het derde glas lachte mijn vriend, en zei; “ik denk dat je je nieuwe setje maar even aan moet trekken, dan kun je het mooi showen.” Ik schrok, hij zou toch niet iets hebben geregeld? Hij bleef lachen, en ik dacht echt dat hij iets van plan was. Ik stapte onder de douche en dacht nee, hij zit me gewoon in de maling te nemen. Ik scheerde mijn kutje weer glad en dacht, hufter. ik krijg hem wel. Ik trok het setje aan, Mijn borsten kwamen een stukje boven de cups uit, en dat zorgde voor een opwindend gevoel in mijn buik. Ik rolde de nylons over mijn benen, trok een kort jurkje erover aan. Toen ik in de spiegel keek, zag ik dat de boord van mijn nylons onder het jurkje uitkwamen. ik vond het geil naar te kijken, en wist dat hij daar ook op geilde. Ik haalde uit de kast een paar mooie laarzen met een hoge hak. De laarzen kwamen tot over mijn knie.

Mijn buik borrelde van opwinding. zo gekleed kwam ik weer beneden. Hij keek me met grote ogen aan, toen ik de kamer in kwam lopen op die hoge hakken. Ik zag dat hij geil werd door wat ik hem showde. Nog geen toen minuten later ging de deur bel. Huh, wat is dat nou? Hij deed de deur open, en kwam even later met een vreemde man de kamer in lopen. Ik keek hem aan, en zei; “wat heb jij nu weer gedaan? Ik doe niks hoor,” zei ik. Hij lachte, en zei, “dat hoeft ook niet. Ik heb hem via internet leren kennen, en dit is een soort van kennismaking. Hij weet dat dit een verassing voor je is. Jij bepaalt hoe het verder gaat. Hij heet Arthur.” Shit! Nerveus liep ik de kamer in, en plofte op de bank met een glas wijn. Arthur was een hele mooie neger, met kale kop, een stevig lijf, en vijfenvijftig jaar oud. Ik moest lachen in me zelf, vijfenvijftig jaar, ja daag. Veel te oud. Hij was heel aardig, en er werd niet gesproken over seks. Er werd gewoon gelachen. Nadat ik van de wc kwam, ging ik samen met hem een sigaretje roken. Dat gebeurt bij ons net als bij velen gewoon buiten. Arthur rookte ook, en samen stonden we buiten. Daar kreeg ik de nodige complimenten van hem, en hoorde ik wat mijn vriend over mij had geschreven naar hem. En dat dit alles klopte. Een mooie meid, met een goed figuur, opwindend gekleed, en met een heerlijk uitstraling.

Hij wist me ook te vertellen, dat dit voor hem de eerste keer was. Hij bekeek me goed, en zijn ogen gingen naar mijn kontje, Hij lachte, en zei; “je vriend heeft niet gelogen, je bent echt een lekker ding.” Hij stond dichtbij me, en dat was bij mij de eerste keer, dat ik een tinteling door mijn lijf voelde gaan voor deze man. Het moest de drank geweest zijn denk ik. Hij kwam nog dichterbij, en zei; “mag ik?” Huh, dacht ik, en voelde zijn hand op mijn kontje. Hij kneedde mijn billen even, en zei; “wauw lekker hoor.” Dat was het moment, dat er een onwijze spanning door mijn lijf spoot, en ik een reactie voelde in mijn kutje. Het was maar heel even en kort, maar die spanning was heftig. We liepen weer naar binnen, en ik was nerveus, maar ineens ook heel geil. Dat zag mijn vriend dan ook wel aan mijn gezicht. Ik had een rode kleur op mijn wangen, en mijn lijf zei genoeg. Ik wilde hem! Mijn lijf dacht nog maar aan een ding. Seks! Neuken en geneukt worden! We gingen weer op de bank zitten, en hij zat nu vlak naast me. Toen ging een mobieltje over. Die was van mijn vriend, hij is teamleider, en werd gebeld door zijn werk. Hij verdween naar de keuken. Arthur en ik kletsten vrolijk verder. Shit, al mijn gedachte gingen alleen maar naar seks. Mijn vriend kwam terug en zei; “ik moet even weg, maar ben zo terug.” Oké. Ik zou dus alleen zijn met Arthur. Hij gaf me een zoen, lachte naar me, en zei; “veel plezier schatje.” Door de manier waarop hij het zei, wist ik precies wat hij bedoelde. Maar zonder hem doorgaan? Nee, dan gebeurt er niks. Straks wil ik stoppen, en gaat hij gewoon door. Weg was hij, en ik pakte een nieuwe drankje. Nu zat ik toch wel erg nerveus op de bank. Hij kwam nog dichterbij zitten, en zei; “rustig Linda, ik doe niks wat je niet wilt. En als je wilt dat ik ga, moet je het zeggen. Dan ga ik gewoon weg.”

Oké, dat maakte me rustiger. Blijkbaar was het zichtbaar op mijn gezicht. Ik stond weer op voor het volgende drankje. Ik stond in de keuken, en merkte dat ik toch wel erg licht in mijn hoofd was. Tja, de drank deed zijn werk heel goed. Ik kwam terug en ging weer op de bank zitten. Nu kwam hij echt tegen me aan zitten. Hij sloeg een arm om me heen, lachte en zei;,” ontspan je maar hoor.” Hij streelde door mijn haren, en zei weer hoe mooi ik was, en dat ik er erg opwindend gekleed uitzag. Ik was zo gespannen. Hij ging achter me zitten, en zei; “kom, ontspan je. Ik zal je helpen,” en hij streelde mijn schouders. Dit voelde best wel oké zeg maar lekker en voelde me langzaam rustiger worden. Mijn nek en schouders werden lekker gemasseerd. Dit moment werd het echt extra spannend in mijn lijf. Zijn donkere handen op mijn nek, wauw! Hij schoof de bandjes weg van mijn jurkje, en ging door. De bandjes schoven over mijn armen omlaag. Het was duidelijk, dat hij voorzichtig mijn jurkje omlaag deed. Het kon me steeds minder schelen. Ik werd geiler en geiler, en steeds meer ontspannen. Hij wreef mijn armen en zoende nu mijn nek, en gleed met zijn tong door mijn nek. Zijn handen gleden naar voren, en zorgde dat mijn jurkje mijn Bhtje bloot gaf, waarin ik duidelijk zag dat mijn harde tepels door de doorschijnende stof duwden. Hij pakte met beide vingers mijn tepels vast, door de stof heen, en draaide ze zachtjes. Dat zorgde bij mij voor een gewelds explosie van geiligheid. Mijn tepels zijn super gevoelig, en helemaal als je ze licht draait, en er zachtjes aan trekt. En dat was precies wat hij deed. Hij maakte mijn Bhtje los, en mijn borsten kwamen tevoorschijn.

Wauw, wat een genot! Die twee grote donkere handen op mijn volle witte borsten. Ik voelde nu ook gewoon dat mijn kutje klets, en dan ook klets nat moest zijn. Hij likte mijn oorlel, en gleed omlaag, en ik opende mijn in nylons gehulde benen. Ik wilde het gewoon, ik was er klaar voor. Het moest nu gewoon. Ik wilde door deze man geneukt worden! Wauw, die extra spanning van een andere man, en dan ook nog een neger. Zijn vingers gleden langs mijn slipje, en hij lachte in mijn oor, en zei; “shit, wat ben jij lekker nat zeg.” Mijn slipje ging opzij, en toen voelde ik zijn vingers door mijn kutje gaan. Die gleden inderdaad soepel door mijn kale kletsnatte kutje. Ik had mijn mond wijd open, en hijgde lichtjes. Een hand op mijn borsten, en een in mijn slipje op mijn glad geschoren kutje. Ik draaide mijn hoofd naar hem toe, en begon te tongen met hem. De vonken vlogen er van af. Ik was helemaal om. Ik wilde dit! Ik wilde zijn grote zwarte lul in mijn kutje voelen. Mijn jurkje was uit, en ook mijn slipje, waar mijn kutvocht op zat, alsof ik een slak was. Ik draaide, trok zijn shirt uit, en likte zijn tepels, terwijl ik zijn broek los maakte. Deze zakte, en ik kreeg een grote geile lach op mijn gezicht. Daar kwam uit zijn boxer echt een mooie flinke, grote stevige harde zwarte lul, met een licht roze eikel, die net als mijn kutje flink lekte. Zonder twijfel dook ik omlaag, pakte met twee handen deze heerlijke grote lul, likte zijn natte eikel, en proefde voor het eerst na twaalf jaar een vreemde lul. Wat een mooie grote lul, een heerlijk zwarte lul, met grote zwarte kale ballen eronder. Ik trok, zoog en likte deze geile lul, alsof het mijn aller laatste zou zijn. Zo zoog en likte een paar minuten deze heerlijke lul.

Ging toen omhoog, en kroop op zijn schoot. Ik voelde deze enorme lul langs mijn kutje glijden, die lekte als een gek. Ik ging wat omhoog, pakte zijn lul vast, en plaatste hem voor mijn klets natte geile kutje. Hij lachte geil, en zei; “ik heb geen condoom om,” terwijl ik net omlaag zakte. “Oh ja, lachte ik geil, vergeten.” Shit, wat kwam zijn lul diep in mijn kutje, en wat vulde hij mijn kutje op. Ik werd echt heerlijk opgerekt. Langzaam ging ik op en neer, en ik hijgde zwaar. Wat was dit lekker. Een vreemde oudere neger met zijn enorme lul in mijn kutje! Shit, ik werd zo geil, niet normaal Hij pakte mijn kont vast, bewoog omhoog, en begon me zo te neuken. Steeds iets sneller, en al snel voelde ik mijn eerste orgasme op komen, en dat was er een, niet normaal! Ik kwam dan ook gillend klaar, en voelde mijn kutsap langs zijn lul glijden. En hij bleef maar op en neer gaan. Ik liep helemaal leeg, en kon alleen maar zeggen; “ja! Ga door! Meer! Hij stond op, en hield me goed vast. O mijn god! Nu kwam zijn lul best wel diep in mijn kutje. En ja, ik kwam opnieuw klaar op die enorme lul! Hij zoog op mijn tepel, en stootte gewoon door. Hij lachte opgewonden, en zei; “je loopt helemaal leeg. Wat ben je toch een geile vrouw.” En ik bleef maar klaarkomen op deze zwarte lul. Ik wilde even rust, en een slok drinken, maar ik liet die enorme lul niet los, en bleef hem zachtjes aftrekken. Zijn vingers gleden door mijn kutje. Hij zette het glas op tafel, en kroop op me. Hij spreidde mijn nylonbenen wijd, en gleed moeiteloos zijn lul in mijn kutje. Hij raakte me gelijk goed, en ik voelde het kutgeil stromen langs mijn kontje. Zo veel kutvocht had ik nog nooit laten gaan uit mijn kutje.

Ik keek omlaag, en zag zijn heerlijk zwarte lul in mijn kutje glijden, en witte slierten kutvocht van mijn kutje langs zijn lul gaan. Ik kwam nu opnieuw met een flinke gil klaar, trilde als een gek, en spoot mijn kutgeil nu echt heftig uit mijn kutje. Hij lachte, en likte mijn klets natte kutje. “Wat geil, lachte hij, een spuitende vrouw.” Ik lachte ook, en zei; “shit! Zo heftig heb ik nog nooit gespoten.” We stonden dicht tegen elkaar aan. Ik keek even naar de deur, en daar zag ik mijn vriend staan in het donker. Die hufter was dus nooit weg geweest. Hij had gewoon de hele tijd staan kijken. Arthur stond achter me, en al snel stond ik wat voorover, en gleed die enorme lul weer diep in mijn kutje. Shit, roken lukte niet eens. Hij kletste echt tegen mijn billen en diep in mijn kutje. Ja, daar kwam ik al weer klaar! En deze weer echt heftig. Ik pakte zijn hand, en we liepen naar boven. Op het bed kroop hij weer op me. Ik pakte zijn harde lul weer en schoof hem in mijn kutje. Hij trok mijn benen omhoog en wijd, en wauw wat deed hij nu! shit ik bleef klaarkomen, en hij bleef bonken. Het bed kraakte flink, en ik hijgde zwaar. We tongden elkaar heftig, en in diverse standjes kreeg ik de enorme lul van mijn donkere minnaar in mijn kutje. Ik werd echt suf geneukt en gebeukt. Duidelijk was, dat mijn vriend in de donkere hal stond te kijken, met zijn stijve lul in zijn hand. Dat deed me weer onwijs klaar komen, en Arthur werd het nu ook te veel. Met een zware kreun voelde ik hoe zijn lul steeds dikker werd, en zijn ballen leeg spoot in mijn kutje. Schokkend en hijgend kwam hij klaar!

Hij hield me even vast, en zei toen; “wauw wat ben jij een lekker stuk om te neuken!” In mijn oor zei hij; “laat je kutje lekker schoon likken door je vriend, geloof me dat is echt geil.” Ik wenkte, en daar was inderdaad mijn vriend. Arthur stapte van me af, en zei; “ze is echt lekker. Kijk maar eens goed van dichtbij, hoe ik haar geneukt heb.” Hij zakte naar beneden, en ik trok zo goed als het lukte mijn vers geneukte kutje open. Ik hijgde nog na, en zei; “lik me nu eens.” Ik was gewoon dronken van geiligheid. Waar ik dacht dat hij zou zeggen, ja dag, voelde ik zijn tong door mijn kutje glijden. Ik ontspande me, en voelde hoe het sperma eruit liep, en hij dit allemaal oplikte. Geil likte hij mijn net onder en in gespoten kutje lekker. Al snel kwam ik weer klaar op zijn tong, en ik hield zijn hoofd vast en kwam trillend klaar. Hij bleef me likken, met zijn tong in mijn kutje. Nu schoof hij zijn lul in mijn kutje, en Arthur lachte en zei; “bel me maar weer als ze eens door geneukt moet worden.” En weg was hij, terwijl mijn vriend me neukte en zei geil; “ik heb zojuist bijna twee uur lang jouw super geil bezig gezien. Hoe was het? Heeft hij je echt compleet suf geneukt?” Ik hijgde en zei; “het was onwijs geil en lekker. Het was echt geil, om die grote zwarte lul in mijn kutje te krijgen, me vol te spuiten, en jij die mijn kutje daarna schoon likt.” Hij lachte, en terwijl hij klaar kwam, biechtte hij op, dat hij het heel geil had gevonden om te naar me te kijken, terwijl ik door een andere man werd geneukt. Nou de volgende dag waren we het er over eens. Dit ging vaker gebeuren, en nog die zelfde avond was Arthur er weer. Dit keer zat mijn vriend erbij, terwijl ik me weer heerlijk liet neuken.

Dit keer zelfs anaal met die enorme lul, waar ik spuitend op klaar kwam. De sandwich ging ook heel lekker, maar dat was voor beide heren de max, en ze kwamen beide te gelijk klaar. Arthur weer diep in mijn kutje, en mijn vriend in mijn kontje. Tja, en die mocht daarna weer mijn kutje likken, maar eerste zoog hij de enorme lul van Arthur goed leeg. Jemig, het werd steeds geiler. Wat gaat de toekomst ons nog brengen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11695 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Heerlijk, deze spanning!”

Plaats een reactie