BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liever een hond (2)

Rita wordt door iedereen gebruiktJan mijn ex beweert dat ik het leven van mijn moeder uit wraak heb verwoest. Hoe durft hij, ik ben het slachtoffer! Door inteelt ben ik klein gebleven, mijn gezicht is door scheve ogen en een dikke onderlip ontsiert. Op mijn zestiende had ik al slappe tieten tot mijn navel. Jan beweert zelfs dat ik mijn ‘onschuldige uiterlijk’ gebruikte om mijn zin te krijgen. Jan zegt dat ik een narcist ben en noemt mij een slimme monster! Mijn moeder was een monster, ze pakte papa van mij af! Jan is een monster, heeft mij misbruikt! Spijt van mijn daden heb ik niet, zou het zo weer doen!
————————————————————————————————
Vader komt vol gruis van de steenfabriek thuis; “Rita, wil jij mij afspoelen?”.
In de bijkeuken zit vader gehurkt in de zinken wasteil, ik giet lauw water over hem heen. Met een washand maak ik zijn strakke licht gespierde witte lichaam schoon. Eerst doe ik een stukje van zijn bovenkant, anders kan ik er straks niet meer bij; “Papa, je kunt nu gaan staan”. De achterkant is zo gedaan, de voorkant moet extra schoon.
Vooral zijn penis, ik doe zijn voorhuid terug, lik de witte schilfers tussen zijn eikelrand weg en neem de stijve in mijn mond: “O Rita, gij kunt me echt goed wassen”. Vader streelt door mijn korte blonde haren, ik over zijn lekkere billen, stop een vinger in zijn anus en zuig hem diep af; “O Rita …… dit is lekker …… ik kom klaar ……”. Ik steek mijn tong uit, papa spuit lauwe sperma erover en kijkt hoe zijn kwakjes in mijn keel glijden. Gulzig lik ik de laatste druppels zaad van zijn penis.
Vader is trots op zijn zestienjarige dochter en krijg een kus op mijn voorhoofd; “Goed gedaan schat. Kom, wij gaan tafel”. De spanning tussen mijn ouders is nog altijd om te snijden. Moeder moet alleen de vaat doen en de bijkeuken opruimen.
Vader pakt me hand; “Kom Rita, wij gaan een eindje rijden”. Moeder vraagt; “Henk, waar gaan jullie naar toe?”. “Truus! Ik ga doen wat jij had moeten doen, geld regelen!

Vader krijgt met moeite zijn oude auto aan de praat; “Papa, waar gaan wij heen?”. “Rita, jij wilt een hond, die kosten centjes en die gaan wij halen”. Opa die ik jaren niet heb gezien schrikt van mijn vader; “Henk, wat doe jij hier?”. Vader snauwt; “Luister ouwe viezerik, jouw dochter wilt een hond en daar ga jij voor zorgen!”. Opa roept; “Henk, doe is rustig!”. Vader gaat dreigend voor opa staan; “Rustig?! Jij hebt mij met een inteelt dochter opgezadeld!”. Ze schreeuwen door elkaar, ik begrijp er niets van, krijg te veel prikkels, ren naar de woonkeuken.
Na een tijdje is het stil, ze zouden elkaar toch niet de kop hebben ingeslagen?. In de hal bij de kamerdeur hoor ik opa tegen vader zeggen; “Henk, het spijt me, kan ik het goed maken?”. “Luister ouwe, ik wil een maandelijkse bijdrage voor Rita”.
“Henk dat is geen probleem maar dan moeten wij de strijdbijl begraven”. Ik ga de kamer binnen, vader zegt; “Rita, jij krijgt een hond. Geef opa een dikke kus”. Ik voel opa’s gerimpelde handen door het stof van mijn jurkje heen. Hij houdt de slappe borsten zo lang vast dat mijn tepels hard worden. Opa kijkt naar vader; “Henk, die auto van jou is volgens mij aan vervanging toe, wat dacht je van een nieuwe? Ik betaal!”. Vader krijgt een grote glimlach op zijn gezicht: “Geweldig, ik heb een mooie auto op het oog”. Opa gaat onder mijn jurkje, hij streelt de blote tietjes; “Henk wil jij koffie zetten?”. Vader staat op; “Rita wees lief voor opa. Ik ga naar de keuken”.

Opa aait over mijn bol; “Je bent net zo mooi als jouw moeder”. “Opa, mijn papa zegt dat ik veel mooier als mama ben”. Opa wilt me beter bekijken, zet mij naakt op de eettafel, duwt me zachtjes achterover; “Rita, je bent veel mooier dan jouw moeder”. Dit wilde ik horen, ik glunder helemaal. Opa vraagt; “Rita, wat voor soort hond wil jij graag?”. Terwijl ik nadenk gaat zijn tong tussen mijn schaamlippen; “Euh opa …… ik weet niet …… oooh ….. als de hond …… maar lief …. Is”. Opa rits zijn broek open; “Rita hoe ga jij je hond noemen?”. “Euh opa …. Euh …… ooooh …… uw lul …… zit in mij ….. ooooh opa …. U neukt mij…..oooh”. Opa stoot zachtjes door mijn kale vagina, masseert de slappe tieten; “Rita, Boefje is een leuke naam”. Opa neukt steeds dieper, ik kan niet meer denken, kronkel van mijn orgasme over de eettafel. Opa houdt schoppende benen vast, stoot zijn lul stevig door mijn vagina; “Oooh Rita …… je bent geil …..”. Opa begint zwaar te ademen, schokkend in zijn sloffen spuit hij ladingen sperma in mijn vagina. Vader komt de kamer binnen, zet de koffie neer; “He ouwe ga is aan de kant”. Vader houdt mijn trillende benen in bedwang, stoot zijn enorme lul naar binnen en begint te neuken. Resten zaad van opa druipt via zijn stijve tussenuit mijn schaamlippen. Vader gaat nog dieper; “O papa …. ik kom weer klaar”. Vader drukt zijn ballen tegen mijn kletsnatte kut en laat zijn zak leeglopen.
————————————————————————————————-
Eindelijk, vader heeft vakantie en doet gelijk wat hij mij heeft beloofd. Op zaterdagochtend lopen wij door het asiel. Ik kan geen keuze maken, ze zijn allemaal lief. Papa wijst naar een hond; “Rita, wat vind je van deze?”. De man van het asiel zegt; “De boxer heet Bas, een volwassen reu, lief beest, soms speels, blaft weinig en luistert goed”. Op het veld mag ik een rondje met Bas lopen, hij is wel groot. Met het geld van opa betalen wij de inentingen, kopen voor Bas een mand, riem, brokken en bakken.
Thuisgekomen zet vader ons af; “Rita, ik ga naar de autodealer om onze nieuwe auto op te halen”.
In de keuken staat moeder bij het aanrecht; “Rita! Geen hond in mijn keuken!”. “Mama, hij heet Bas, en is heel lief”. Moeder snauwt; “Rita, haal die bakbeest hier weg”.
Mijn boxer snuffelt aan de rok van moeder, slaat zijn voorpoten om moeder heen. Ach, hij wilt waarschijnlijk spelen. O shit, zijn rode punt schuurt een ladder in haar panty, moeder schreeuwt; “Ga af vieze hond!. Bas krijgt een enorme dikke donkerrode lul. Zijn nagels maken een scheur in moeders rok en panty, ze wilt mijn hond met de stamppotstamper slaan; “Mam! Niet doen!”. Op zijn stevige achterpoten rijdt de boxer tegen mama’s been. Moeder klem tegen de aanrecht kan geen kant op. Haar kleding gaat aan flarden, met de rok op haar enkels, afgezakte panty kan ik haar vagina zien. Moeder gaat compleet over de rooie; “Ik sla die hond dood!”. Met grote kracht pak ik de stamppotstamper uit haar hand. Ik ben zo woest, druk de houten greep van de stamper tussen moeders schaamlippen, en schuif de houtengreep heen en weer door haar vagina; “Rita! Jij bent gek!”. Uit de voorvel van de boxer schieten enorme ballen, Bas spuit steeds straaltjes zaad, zijn sperma druipt tussen de ladder in de afgezakte panty van moeder. De houtengreep druipt van moeders kutsap, ze schreeuwt; “Rita! Jij bent de duivel!”. Ik stoot keihard door tot moeder van haar orgasme in elkaar zakt.

Buiten wacht ik met Bas op mijn vader. Vol trots komt vader uit zijn nieuwe auto; “En? Rita?”. Ik laat mijn hoofd hangen; “Rita, schatje van mij, wat is er gebeurd?”. Ik snik; “Mama heeft mij en Bas heel hard geslagen”. Vader rent naar binnen; “Truus! Ben je helemaal gek! Jij hebt Rita en Bas geslagen!”. Moeder schudt haar hoofd; “Henk onze dochter is duivels, ze liegt!”. Moeder krijgt een keiharde klap in haar gezicht; “Truus, onze dochter kan niet eens liegen, wegwezen!”. Papa baalt dat onze vakantie zo begint. Ik geef hem een kusje op de wang; “Papa je bent lief”. Ik doe zijn broek open en maak vader blij.

Vader heeft op een kleine camping een caravan gehuurd.
Moeder is bezig om de caravan in te ruimen. Vader, Bas en ik gaan de boel verkennen. Het is opvallend rustig op de camping; “Papa waar zijn de mensen?”. In het winkeltje krijg ik een ijsje.
Vader zegt tegen de oude vrouw achter de toonbank; “Het is hier wel erg stil”. Ze knikt; “Dit is ons laatste jaar, wij stoppen met de camping”. Ze geeft vader een A4’tje; “Van de week hebben wij bingo en een kaartavond. Achter het sanitair gebouw is een klein zwembad”.

Het zwembad is inderdaad klein, het water staat laag, ik blijf zelfs ruim boven water. Bas is blijkbaar de enige hond die niet graag zwemt. Hij blijft uit de buurt van het water. Net als mijn vader die verveeld zit te kijken. Een oude gebruinde mevrouw vol make-up en rimpels spreekt vader aan; “Ik blijf hier een tijd, ik wil best op uw dochter passen”. Die kans laat vader niet lopen; “Dat zou fijn zijn als u op Rita wilt passen, dank u wel”. Ze lacht; “Zeg maar Marjan”.

‘Mevrouw, ik heb dorst”. “Oké Rita, loop maar mee”. Verscholen tussen groen, achter heggen staat haar stacaravan nog wel overeind; “Mevrouw woont u hier?”. Ze lacht; “Nee meisje, ik woon in een villa. Die zijn ze aan het schilderen, ik kan niet tegen die geur”.
Bas krijgt een bak met water en ik een glas ranja; “Je hebt een mooie boxer, hoe kom je eraan”. “Van opa, uit het asiel”. Bas lebbert de bak leeg, gaat als dank bij mevrouw staan; “Rita, jij mag mij ook bedanken, geef is een kus”. Mevrouw draait haar wang weg en kust me zo op de mond. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik echt gekust wordt. Door ongekende gevoelens, doe ik mijn lippen van elkaar. Onze tongen krioelen over elkaar, mevrouw gaat met haar hand in mijn bikini slipje, streelt tussen de schaamlippen en over mijn clitoris. Het vrijen maakt het geiler en kom spontaan klaar.
Mevrouw zet haar bruine gerimpelde slanke benen uit elkaar. Ze schuift haar bikinislip opzij en laat Bas haar kale vagina likken. Dit is vreemd; “Mevrouw, dat is vies”. “Rita, jouw Boxer heeft ook behoeftes”. Mijn boxer is onrustig, mevrouw gaat van de stoel, ze gaat met haar knieën en handen op het gazon. Bas slaat zijn voorpoten om haar heen, schuddend op zijn achterpoten zie ik zijn enorme donkerrode hondenlul in mevrouw gaan, ze slaakt een kreet; “Jezus wat groot ….. oooh …..”. Met keiharde korte stoten neukt mijn boxer de oude mevrouw klaar. Ik ben nieuwsgierig, kijk van dichtbij hoe de grote hondenlul door de schaamlippen gaat. Plots schiet zijn enorme zaadballen ertussen, mevrouw schreeuwt; “O Rita, jouw hond spuit”.
Met de tong uit zijn bek, voorpoten om haar lijf blijft Bas in haar kale kut spuiten. Mevrouw rilt als een gek, ze kan geen kant op, ik moet van al die opwinding plassen: “Waar is de wc?”. “Rita, …. Oooh kom hier”. Mevrouw steekt haar tong uit, gehurkt moet ik plassen. Stralen urine gaan over haar grijze haren, gezicht en in haar mond. Eindelijk komen de ballen van Bas los, mevrouw wankelt naar de stoel; “Jeetje ik kan wel merken dat ik zestig ben geworden”.
Mevrouw Marjan kijkt op haar horloge; “Shit, al zo laat, Rita je moet gaan, anders worden jouw ouders ongerust”.

Op het moment dat ik bij onze caravan kom, komen vader en moeder eruit. Ze zijn aardig tegen elkaar, geven elkaar kusjes.
Wat is er gebeurd? Vader ziet me eindelijk staan; “Rita, ga zitten, wij hebben goed nieuws. Papa en mama zijn weer verliefd op elkaar”. Moeder vraagt; “Henk, zullen wij een eindje gaan wandelen?”. Ze lopen hand in hand van het veld. Moeder heeft papa van mij afgepakt en daar gaat zij voor boeten!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13301 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Liever een hond (2)”

Plaats een reactie