BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn stiefpa na carnaval(2)

Geile Kim in een triootjeMijn stiefpa had gelijk, ik ging onder de douche en toen ik beneden kwam zat mijn moeder aan de koffie en begroete mij en vroeg hoe de carnaval was geweest, zei was eerder ook een echte carnaval vierder maar sinds zij deze functie had waarbij je in principe 24 uur aan moet staan voor het bedrijf, is dat afgelopen, zij wordt daar dan ook grof voor betaald maar moet dus carnaval wat met rust laten.
Ik was nog duf maar vertelde dat het leuk was, mam zei ik zal eens even kijken of Peter (mijn stiefpa dus) ook nog uit bed wil komen.
Ik hoorde haar boven zeggen he schat heb jij het warm, hij lag nog naakt in bed natuurlijk, Peter was weer ingedommeld, en zei nu hu ja heel warm.
Een poosje later zaten wij aan de koffie, en ik knapte weer wat op.

Ik zou met Peter en mijn moeder naar de carnaval optocht maar de telefoon ging al weer van mam, of zei die dag nog naar België kon daar waren problemen in hun fabriek met contracten voor export mam sputterde tegen maar zei tegen ons dat zij er wel naar toe moest.
Kortom ik ging met Peter naar de optocht, en kwam Kim tegen, 1 van mijn vriendinnen waarmee ik de carnaval had gevierd, het sletje had gewoon zitten plassen in de berm onder het toezicht van andere mensen.
Kim begroete ons en fluisterde is dat jouw nieuwe vriend, ik zei lachend dat is mijn stiefpa, en dat mijn ma weg was voor haar werk.
Peter vroeg of wij ook een biertje wilden, wij stonden vlakbij een bier kraam, daar hadden wij wel zin.

Terwijl hij bier haalde fluisterde ik in Kims oor wat die nacht er voor was gebeurt.
Kim lachte en zei bofkont.
Die avond gingen we weer feesten en Kim vroeg kan ik bij jou slapen, mijn ouders zijn op vakantie en ik ben liever niet alleen thuis.
Dat was natuurlijk geen probleem, die avond kwamen wij thuis, Kim trok haar kleren beneden uit en vroeg waar is die dekhengst van jou.
Ik moest een beetje lachen maar had ook wel zin in seks, wij kwamen op de slaapkamer van Peter het was iets schemerig Peter mompelde he Evi kom je weer bij mij slapen.
Kim lag al in bed voor dat ik wat kon doen of zeggen haar hand ging gelijk in zijn boxer, Peter zei rustig aan Evi maar Kim had zijn pik al stijf en sjorde zijn boxer naar beneden toen Peter in de gaten kreeg dat ik niet maar een ander aan zijn pik zat.
Hij duwde Kim aan de kant en zei wat is dit?

Ik legde uit dat Kim een vriendin was, en dat ik haar had verteld wat wij die nacht er voor hadden gedaan en dat zij ook graag mee wilde doen.
Peter deed een lampje aan en zag ons nu beide naakt, Kim een donker harig slank meisje met een paar kleine borstjes zij had een mooi donker driehoekje boven haar kale kutlipjes.
Ik kon zien dat Peter het mooi vond hij zat te staren naar de opgezwollen lipjes van Kim.
Hij zei als jullie elkaar nu eens lekker klaar maken dat lijkt mij wel leuk.
Kim duwde mij om en begon mijn kutje te likken en gelijk zag ik haar openstaande kutje boven mijn mond het rook heerlijk en ik begon te likken of het dagelijks werk was hoewel ik dat nog nooit gedaan had.
Het was fijn Kims tongetje langs mijn lipjes te voelen, Kim zat op haar knieën boven mij en keek Peter aan en zei, jij hebt je zin gehad nu wil ik geneukt worden en schiet op.

Peter ging achter Kim zitten en duwde zijn stijve pik onder gekreun van Kim en boven mijn gezicht in haar kutje.
Hij neukte haar hard en Kim kwam gillend klaar toen Peter in haar klaar kwam.
Maar ik wilde ook geneukt worden en toen Peter op zijn rug lag, pakte ik snel zij slappe pik die nog nat was van mijn vriendins vocht in mijn mond en zoog er aan en naar een paar minuten kwam er al weer leven in, ik kreeg hem weer stijf en ging op hem liggen Kim pakte zijn pik en zette die tussen mijn lipjes, nu kwam hij natuurlijk niet zo snel klaar maar toen mijn kutje na een minuut of 10 samen spande spoot hij voor de tweede x zijn pik leeg en viel vermoeid in slaap.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10998 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie