BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liever een hond (4)

Sir Wodan de enorme MastiffJan mijn ex beweert dat ik het leven van mijn moeder uit wraak heb verwoest. Hoe durft hij, ik ben het slachtoffer! Door inteelt ben ik klein gebleven en is mijn gezicht en lichaam ontsiert. Jan noemt mij een slimme monster. Mijn moeder was een monster, ze pakte papa van mij af! Spijt van mijn daden heb ik niet, zou het zo weer doen!

Vader eet niet zo smakelijk als anders; “Papa, ben je verdrietig omdat moeder is vermist?”. “Nee Rita, die hoer mag doodvallen”. Gezien zijn boze gezicht vraag ik niet verder, ruim de tafel af, doe de vaat en ga douchen. De spiegel blijft ramp, slappe tieten bungelen tot mijn navel. Dit zijn borsten van een bejaarde en niet van een zestienjarige meisje. Met een washand ga ik over mijn kale vagina waar dankzij papa mijn dikke schaamlippen uitpuilen. De laatste dagen heeft hij mij niet aangeraakt. Er speelt iets door zijn hoofd. Misschien kan ik hem zo troosten, trek alleen mijn dunne nachtjapon aan. Vader zit gebogen over de keukentafel, hij zucht; “Rita, ik krijg bezoek, je moet wat anders aantrekken”. Te laat, er wordt op het venster geklopt, ik heb die oude heer één keer eerder gezien. Chique in kostuum groet hij vader; “Hallo Henk, kunnen wij onder vier ogen spreken”. O shit, ik weet het weer, het is de directeur van de steenfabriek, de baas van mijn vader. Ik doe net of ik niets heb gehoord en ga koffie zetten.

De baas knoopt zijn colbertje open, gaat tegenover vader zitten; “Henk, ik ben bijna zeventig jaar, altijd hard gewerkt en daarom heb ik de steenfabriek verkocht. Over twee weken is de overdracht”. Vader zucht; “Dat begrijp ik maar waarom heeft u onze banen niet veiliggesteld?”.
Eén voor één zet ik de kopjes op tafel; “Meneer Baas, wilt u suiker en melk?”. Hij knikt; “Doe maar meisje”. Hij gaat onder mijn nachtjapon, voel zijn gerimpelde hand over mijn blote billen. Vader zucht; “Baas, ik ben zesendertig, heb alleen ervaring in steen, ik krijg nooit een andere baan”.
De baas lijkt niet onder de indruk van papa’s klaagzang, hij heeft meer oog voor mij; “Meisje, kom naast me zitten”. Amper op de stoel of hij zit tussen mijn korte benen te voelen. Jezus Mina, hij rits zo zijn pantalon open, haalt zijn lul eruit en legt mijn hand erop.
Vader blind door zijn kopzorgen ziet niet dat ik zijn baas moet aftrekken. De kleine stevige dikke lul valt niet tegen. Vader smeekt; “Alstublieft, u bent mijn enige kans”.

De baas aait door mijn korte haren, duwt mijn hoofd in zijn schoot, ik doe zijn voorhuid terug, likt de enorme eikel, schuift de stijve in mijn mond en begin hem rustig af te zuigen. Bizar dat vader er niets van zegt, hij moet toch zien dat het hoofd van zijn dochter op en neer gaat. Daarbij moet vader toch zien, dat zijn baas mijn nachtjapon omhoog doet en onder mijn billen twee vingers door mijn kale vagina schuift. Het geluid van mijn soppende kut overstijgt hun gesprek. De directeur is onrustig in de benen, knijpt in mijn wangen waardoor mijn mond open gaat en spuit ladingen sperma over mijn tong. Ik slik zo veel mogelijk het lauwe zaad door, resten druipen via mijn kin op zijn broek. Of er niets is gebeurd pakt hij een zakdoek en veegt zijn zeiknatte vingers en broek droog. Vader vraagt; “Baas nog een kopje koffie”. “Nee Henk. Laat dat baas gedoe achterwege, noem mij Boudewijn. Ik heb een voorstel”.

Een week later sta ik met een plastic tasje vol kleren, met open mond naar een enorme kroonluchter te staren. Vanaf de trap komt een chique dame van rond de vijftig; “Boudewijn, wat doet dit beperkte meisje hier?”. “Claire, dit is Rita, zij lijkt me geschikt”. Mevrouw met lang zwart geverfde haren, gekleed in een prachtige outfit loopt keurend om me heen. Ik vraag: “Mevrouw, ik kom hier toch voor de huishouding?”.
Ze lacht; “Alles op z’n tijd. Ik wil eerst zien of je geschikt bent, kleedt je uit”. Dit moet een nachtmerrie zijn, naakt op de marmeren vloer wordt ik door mevrouw bekeken. Grote antieke spiegels aan de muren maken me triest. Verslagen door mijn uiterlijk laat ik me gebukt aan de trap zetten. Mevrouw zet mijn beentjes wijd.

Meneer roept; “En? Claire! Is ze geschikt?”. Ze lacht; “Boudewijn, dit is niet normaal, wat een pruim heeft dat meisje”.
Ze knoopt haar blouse open; “Rita, kom voor me staan”. Mevrouw toont haar borsten; “Deze zijn mooier dan die slappe hangtieten van jou”. Met haar ranke, roodgelakte nagels streelt ze over mijn tepels. Ze kijkt vol in mijn gezicht, fluistert; “Je hebt scheve ogen, een dikke onderlip, toch heb ik de behoefte”. Mevrouw doet haar rode lippen op de mijne en stopt haar tong in mijn mond. Onze tongen krioelen over elkaar, een vinger van mevrouw schuift tussen mijn bungelen binnenste schaamlippen. Meneer gaat achter me staan, drukt zijn wijsvinger vol met speeksel in mijn anus. Hun vingers gaan steeds dieper, rillingen gaan door mijn hele lichaam. Mevrouw blijft tongen en vingeren, meneer op zijn hurken ramt met een vinger erbij door mijn kontje. Wankelend op mijn benen sla ik mijn korte armen om de heupen van mevrouw en schreeuw mijn orgasme uit. Rust krijg ik niet, mevrouw doet haar rok uit, dit kan niet waar zijn.

Tussen haar mooie slanke benen gehuld in prachtige zwarte hold-up panty’s hangt een enorme penis, ze drukt me op de knieën; “Schiet op mongooltje, breng die op lengte”. Haar slappe zak groeit in mijn hand; “Kom meisje, doe bek open …… ooooh ja …… dit beter ….. zuig jij mevrouw maar eens goed af …….. ooooh ……. Stop maar”. Meneer zet me gebukt aan de trap, schopt mijn voeten uit elkaar, trekt mijn billen wijd en spuugt speeksel ertussen. In de grote antieke spiegel aan de muur, zie ik mevrouw met keiharde achttien centimeters achter me staan, ze gaat door haar knieën, richt de enorme lul, drukt de eikel tussen mijn anus; “Mevrouw! Niet doen! Stop!”. Ze slaat me vol in het gezicht, pakt mijn haren vast, schuift de lul door en begint mijn kont te neuken. Ik wankel, kan bijna niet op de benen staan, meneer houdt me vast. Mijn gegil galmt door de enorme hal, mijn slappe tieten schrijnen van het schuren over een traptrede. Mevrouw spuugt tussen mijn billen, pakt mijn schouders vast, begint te rammen, haar zaadballen klotsen tegen mijn anus. Ik voel haar nagels vast in mijn schouderbladen; “O meisje ….. oooh …… ik kommmm”. Schokkend op haar hoge pumps spuit mevrouw ladingen sperma diep in mijn kont. Mijn endeldarm loopt vol, ze haalt de lul eruit, resten zaad uit mijn anus spatten als druppels op de marmeren vloer uiteen. Meneer rinkelt een bel, vaag zie ik iemand verschijnen, meneer zegt; “Thea, wil jij dit meisje oplappen en haar de mooiste logeerkamer geven”.

De volgende ochtend ontwaak ik in een groot zacht bed. “Goedemorgen Rita, ik ben Thea, tot uw dienst”. Het dienstmeisje wijst naar een ronde tafel bij het raam; “Uw ontbijt, eet smakelijk”. Het uitzicht op de enorme tuin met beelden is fantastisch. Ik had niet verwacht dat de baas van mijn vader in zo’n weelde leeft. En dan te bedenken dat zijn baas de opbrengst van de verkoop van zijn steenfabriek nog gaat krijgen. Hoe dan ook, ik hoop mijn vader baanzekerheid te geven. Wat ik daarvoor moet doen is anders dan afgesproken. Mijn vader en ik weten niet beter dat ik hier een week in de huishouding moet werken. Gezien wat mij is overkomen en hoe ik nu in de watten wordt gelegd, moet ik waarschijnlijk iets anders doen. Door het venster zie ik mevrouw en de heer samen met een prachtige zwarte hond door de tuin lopen. De vacht van die hond glinstert als sterren. Thea komt binnen; “Rita, wenst u nog warme broodjes?”. “Euh ….. nee dank je Thea. Ik heb wel een vraag; “Wat is dat voor hond?”. Ze lacht; “Rita, je kunt beter geen hond zeggen. Meneer en mevrouw beschouwen de Tibetaanse mastiff als hun zoon. Je moet de hond aanspreken met Sir Wodan”. Ik schiet in de lach; “Sorry Thea, dit gaat me te ver”. Thea kijkt op de klok; “Rita, ik wil je snel iets laten zien”. Door prachtige gangen lopen wij naar de andere vleugel. Op enorme houten deuren hangen gouden letters met Sir Wodan. Thea slaat de deuren open; “Rita, dit is de kamer van wat jij een hond noemt”. Vol verbazing sta ik te kijken, er staat zelfs een bad en een bed. Rita zegt; “Niemand anders dan de heer en mevrouw mogen aan Wodan komen. Zij verzorgen dag en nacht hun trots en geliefde”.

Terug op mijn logeerkamer laat Thea het bad vollopen; “Rita, kom je straks opmaken en aankleden”. Voor het eerst lig ik in een bad en voel echt warm water. Ongekende heerlijke geuren maken me relax en geven energie. Zelfs een zachte handdoek is ongekend voor mij. Thea doet haar best om mij knap te maken, tevergeefs, ik schrik; “Thea, ik lijk wel een clown”. Volgens het dienstmeisje maakt make-up me mooier. Ze trekt mij witte hold-up panty’s en een kort satijnen jurkje aan. Onderkleding is voor deze speciale dag niet gewenst; “Thea, wat maakt deze dag, speciaal?”. “Sorry Rita, dat mag ik niet verklappen. Wij moet nu naar de woonkamer”. Daar wordt ik met open armen ontvangen door de heer en mevrouw; “Rita, je ziet er schitterend uit. Laten wij jou voorgaan”.

In de kamer van de hond schenkt de heer drie glazen champagne; “Laten wij op Sir Wodan proosten. Onze geliefde Tibetaanse mastiff is vandaag vijf jaar geworden”. Mevrouw aait de zeer krachtige jarige job over zijn vacht en feliciteert de hond; “Van Harte Sir Wodan, vandaag gaat het gebeuren, wij hebben een cadeau voor jou”. Meneer rolt een mat uit, mevrouw heeft een fotocamera bij de hand; “Rita ga op jouw handen en knieën”. Ik schiet in de stress; “Jullie zijn gek!”. Meneer is woest, grijp me bij de keel; “Godverdomme Rita, je doet wij zeggen anders heeft jouw vader geen werk meer”. Gespannen op de mat wacht ik af. Mevrouw moedigt de hond aan; “Toe maar Sir Wodan, dit is jouw kans”. Meneer zucht; “Claire, Sir Wodan heeft geen zin”. “Boudewijn, wij moeten weten of Sir Wodan kan dekken”. Meneer heeft geen geduld, zet de hond achter me neer en drukt zijn snuit tussen mijn benen. O mijn God, voel de ruwe tong tussen de schaamlippen over mijn groeiende clitoris gaan. De hond lebbert het sap uit mijn kale vagina. Hij wordt onrustig, drentelt om me heen en probeert zijn voorpoten om me heen te slaan. Ik probeer in de benen te komen, mevrouw snauwt; “Rita blijf! Het is godverdomme een eer!”. Mijn satijnen jurkje gaat door de voorpoten aan flarden, ik roep; “Wodan af!”.

Het beest wordt agressief, grommend op zijn achterpoten rijdt hij tegen mijn bil. Met angst in de ogen zie ik de enorme donkerode hondenlul zoeken naar zijn prooi.
O mijn God, hij zit goed, met snelle korte stoten voel ik de hondenlul steeds dieper gaan. Schuddend op zijn achterpoten neukt de Tibetaanse mastiff me als zijn teef. De dikke lul rekt mijn kutje, spontaan laat ik mijn sappen lopen. De geur maakt de hond dol, met de voorpoten strak om mijn heupen, zijn bek hijgend in mijn nek, schiet hij zijn ballen tussen de schaamlippen, zet mijn vagina klem en loost zijn eerste lading zaad. Na een paar seconden spuit hij de volgende lading, er lijkt geen einde aan te komen, ik krijg weer een shot hondensperma. De rillingen gaan door mijn hele lichaam en begin als een gek te trillen. Zo’n orgasme heb ik nog nooit gehad. De heer en mevrouw zijn trots op Sir Wodan, aaien over zijn kop; “Goed gedaan jongen”. Mevrouw geeft me een kus; “Je bent een lekker teefje. Dank je wel, je mag naar huis”. Meneer geeft me een hand; “Rita, ik breng je wel. Daarna ga ik naar de steenfabriek om mijn belofte in te lossen”.

Vader komt fluitend van zijn werk, ruikt de geuren uit de keuken; “Rita?! Ben jij nu al terug?!”. Hij schuift een formulier onder mijn neus; “Rita, ik een contract voor onbepaalde tijd gekregen met een behoorlijke salarisverhoging”. Het is fijn om mijn vader weer gelukkig te zien. Hij heeft ook weer zin in mij en hoe, vader pakt de rookworst van de boerenkool en steekt die tussen mijn schaamlippen. Wow, het is lekker om de warme worst door mijn kut te voelen. Wijdbeens op de stoel kijk ik hoe vader op zijn knieën de rookworst uit mijn vagina eet. Hij kauwt op het laatste stukje, laat zijn broek zakken en stopt zijn stijve lul ik mijn mond. Ik pak mijn lekkernij van de boerenkool en neuk mezelf met de rookworst. Vader staat in zijn werkschoenen te schudden; “O ….. Rita ….. ik kom al”. Ik steek gulzig mijn tong uit, vader spuit ladingen dikke sperma erover en kijkt hoe zijn kwakjes door mijn keel glijden. Hij neemt de rookworst over en stoot mij klaar.

Helaas het weekend is voorbij, geeft vader zijn broodtrommel; “Papa werk ze, tot vanavond”. Maandag is het wasdag, ik heb geluk, het prachtig weer om buiten te drogen. Lopend langs de waslijn bekijk ik of alles schoon is geworden. “Hallo! Ben jij Rita?!”. Jezus Christus ik schrik me kapot, ik heb die drie mannen niet zien aankomen. Iets in mij zegt dat ik me van de domme moet houden. Bewust met een domme blik laat ik speeksel over mijn dikke onderlip gaan. De jongste man wijst; “Dit zijn hoofdinspecteur Bartels, inspecteur Nelis en ik ben inspecteur Marle. Jouw moeder is spoorloos. Zij is door jouw buren hier het laatst gezien”. Speeksel druipt over mijn kin, ik brabbel; “Mama lief”. Kale Nelis kijkt me in de ogen; “Rita, de buren hebben jouw moeder niet zien weggaan. Jouw vader was op zijn werk en jij was thuis. Rita, waar is jouw moeder?!”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (69) en Richard (62) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Verzoekverhalen doen wij niet meer.
Ik ben monogaam en laat mijn jongere man graag zijn gang gaan.
Een mailtje van onze lezers waarderen wij. Heb je opmerking en/of een vraag stuur ons een mail.
richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 9400 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

10 gedachten over “Liever een hond (4)”

  1. Els en Richard jullie verhalen zijn top,stuk voor stuk spreken ze mij en meerdere aan dik genieten hoor als ik julullie verhalen lees.
    De laatste serie van jullie liever een hond heel goed geschreven en je fantasie slaat op hol naar mooie herinneringen aan de goede oude tijd dat nog alles kon.
    Groetjes Cor.

Plaats een reactie