BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kim, mijn liefje en hoertje (4)

Kim het lekkerste en geilste tienerhoertjeGeile ontmoeting met mijn lover John

Tijdens mijn supergeile verjaardag vorige week en weekendje Londen met John heb ik hem natuurlijk ook uitvoerig verteld over mijn romance met mijn lieve Kim. En dat ze, sinds ze bij mij woont, zich ook aanbiedt als hoertje. Hij was best onder de indruk van de foto’s die ik hem had laten zien. Hij zei dat hij haar wel een keer wilde ontmoeten. Het weekend meteen na ons uitje had hij verder geen afspraken en hij nodigde ons uit om langs te komen voor een lunch een een borreltje. Zondag is ook de dag dat Kim geen klanten ontvangt en een vrije dag heeft. Ze was echt enthousiast en wilde hem wel eens ontmoeten na al mijn wilde verhalen. Natuurlijk wist ze ook van de orgie die we bij hem thuis hadden gehad. Ik weet dat John van sexy kleding houdt en ik had Kim wat nieuwe kleren gegeven.

Het was een plaatje om te zien zoals ze voor me stond. Een heel korte zwarte overgooier en daaronder een wit bloesje met korte mouwtjes, een paar witte sokjes met kanten randje En dit keer geen hoge hakken maar een paar zwarte schoentjes met een klein hakje en een bandje over de wreef. Voor de verandering had ik haar lange blonde haar in twee staartjes gedaan en haar leuk opgemaakt. Ze zag er helemaal als een jong schoolmeisje uit, zo geil. Als een vent daar niet opgewonden van raakt weet ik het ook niet meer. Ik kreeg er zelf al een beetje een natte kut van. Om een uur of elf kwamen we bij de villa in Veenendaal aan. Kim keek haar ogen uit, zo’n huis had ze nog nooit gezien. Zoals gebruikelijk deed Noah, het huisslaafje van John, weer open. John was in de salon en nadat Kim kennis had gemaakt met hem kwam Noah met de koffie. John wilde natuurlijk alles van Kim weten en vroeg haar echt helemaal uit. Ik zag aan haar dat ze een beetje verlegen werd van alle aandacht. Maar langzamerhand begon ze al wat vrijer te worden. Het ging ook al snel over ons weekend en de orgie die we hebben gehad bij John. Hij vertelde hoe we geneukt hadden en waar en dat in alle details.

“Zal ik je wat laten zien lieverd? Volgens mij ben jij wel benieuwd naar wat hier soms gebeurt.” Hij pakte de afstandsbediening en zette het grote scherm aan. Tijdens de orgie had hij al de ene na de andere film afgespeeld en ik wist dat er heel wat geils voorbij zou komen. Maar wat ik nu zag had ik niet verwacht. Blijkbaar had hij tijdens de orgie ook opnames gemaakt met de camera’s die overal bij hem verborgen waren opgehangen. Het duurde even voor ik het in de gaten had, maar ineens zag ik mijzelf en Julia, pijpend, neukend en alles wat er meer met ons was gebeurd. Ik keek hem vragend aan, maar zijn enige reactie was een brede glimlach. Kim hing achterover in de bank en zat aandachtig te kijken naar het scherm. Ik zag aan haar dat ze er zelfs een klein beetje geil van werd want ze had haar hand op haar jurkje in haar kruis liggen. Bijna een uur toonde John allerlei films van neukpartijen bij hem in huis. Ook de zogenaamde screentest van Julia kwam voorbij. Die had ze al eerder een keer gedaan. En ik was er zeker van dat het niet bij het kijken van films zou blijven. John had alleen nog maar aandacht voor het jonge ding tussen ons in.

Zo tegen enen kwam Noah ons halen voor de lunch. Ze bleek meer kwaliteiten te hebben als alleen maar het seksliefje en dienstmeisje van John. Er stond een uitgebreide lunch op tafel, aan alles was gedacht. Ruim een uur hebben we ons er toe goed aan gedaan voor we weer naar de salon terug gingen. Met zijn drieën zaten we later weer op de enorme bank. Kim moest er echt aan wennen dat ze zichzelf steeds in die enorme spiegelwand zag. En John zou John niet zijn als hij Kim niet verder zou uithoren. “Thamara vertelde me dat je als hoertje de kost verdient liefje. Was dat jouw eigen keuze?” Ze was nu helemaal op haar gemak. In het begin zei ze nog meneer tegen hem maar nu was het ook al John. Met zijn hand op haar blote bovenbeen ging hij verder. “Je hebt ook wel een heel mooi lijfje liefje, ga eens staan. Ik wil even goed naar je kijken.”

Kim keek me aan en ik zei dat ze het maar even moest doen. Ze stond op en ging voor John staan. Toen hij het vroeg draaide ze zich ook even om, met haar kontje naar hem toe. Ze bukte zelfs voorover toen ik dat zei. John liet zijn hand onder haar jurkje over haar billen glijden. Zonder te protesteren liet ze het toe. Ook niet toen twee handen onder haar jurkje gingen en hij haar slipje naar beneden trok. Hij liet haar weer omdraaien, pakte de zoom van haar jurkje en tilde het omhoog. “Wat heb jij een mooi geschoren kutje, ik snap wel dat er mannen zijn die dat willen neuken. Ik wil best wel wat meer van je zien. Mag dat?” Opnieuw keek ze mij vragend aan. “Is goed liefje, laat John maar zien hoe je er uit ziet. Trek je jurkje en bloesje maar uit.” Ietwat schromend deed ze haar jurkje omhoog en trok het over haar hoofd. Ook haar bloesje had ze een minuutje later uit en ze stond naakt voor mijn lover. Hij aaide zijn hand over haar buikje en heel steels ook even langs haar kutje.

Ik wist waar John op uit was, die wilde niets liever als het kutje van mijn liefje om zijn pik voelen. “Loop eens mee schatje, ik wil je iets laten zien.” Hij stond op, pakte haar bij haar hand en liet haar meelopen. Ik was er al eerder geweest, we waren op weg naar de 50 shades kamer. Kim keek verbaasd om zich heen naar alles wat ze daar ik die kamer zag. “Je bent wel heel mooi lieverd, ga maar eens lekker op het bed zitten.” Ze deed wat haar werd gevraagd ging op de rand zitten en leunde een beetje achterover., een beetje onwennig. Wij hadden per slot van rekening allebei onze kleren nog aan. “Schatje, hoe zou je het vinden als John een beetje met jou gaat spelen? John is heel lief.” Een antwoord wachtte ik niet af en liet haar nog wat verder achterover leunen. Ik legde mijn hand op haar knie en trok haar benen een beetje uit elkaar.

“Laat John maar zien hoe lekker je met je kutje kunt spelen.” Ik pakte haar hand en wreef hem over haar spleetje. “Ga je kutje maar lekker vingeren schatje.” Het duurde maar even, ze ging achterover liggen, deed haar benen uit elkaar en langzaam aan deed ze haar vinger tussen haar schaamlippen en begon te vingeren. John bukte voorover en zette zijn lippen op haar tepel. Zachtjes begon hij er aan te zuigen terwijl hij met zijn hand haar andere tietje kneedde. Mijn Kimmie werd steeds geiler en haar vingertoppen gingen nu snel op in neer over haar gleufje en clitoris. John liet zijn hand zakken en stak hem tussen haar benen, hij nam het van haar over. Hij verwende niet alleen haar clitje maar stak twee vingers in haar inmiddels natte neukgaatje. Ze lag zwaar tegen me aan en begon te hijgen en te kreunen. Steeds sneller bewoog hij zijn vingers in haar kutje en ze lag echt een beetje te kronkelen nu. Ineens greep ze me met twee handen mij mijn arm, kromde haar rug en kwam heerlijk klaar op de vingers van John. Hij haalde ze uit haar gaatje, stak ze in haar mond en liet haar haar eigen kutgeil proeven. “Wat ben jij een heerlijk geil hoertje schatje.” zei hij terwijl hij op stond.

Hij liet zijn broek zakken en haalde zijn stijve lul tevoorschijn. Vervolgens ging hij op zijn knieën naast haar zitten en hield zijn eikel voor haar mond. “Volgens mij is jouw mondje net zo lekker als jouw kutje.” Ik wilde nu niet achterwege blijven en kleedde me ook uit. Ik hield haar hoofd vast toen John zijn pik in haar mond naar binnen stak. Onmiddellijk begon ze, er als in een reflex, aan te zuigen en hem te pijpen. Ik kroop tussen haar benen, deed ze uit elkaar en plaatste mijn eigen mond op haar warme flamoesje. Mijn liefje smaakt zo lekker, dat had ik al menig keer thuis in bed ondervonden als ik haar befte. Zeker 5 minuten zijn we zo met haar bezig geweest, John met zijn harde pik in haar mond, ik met mijn tong tussen haar schaamlippen en op haar clitje. Terwijl ik haar nog even bleef likken deed John ook de rest van zijn kleren uit en pakte haar op. Hij legde haar voorover op de rand van het bed met haar kontje en kutje achteruit. Vervolgens pakte hij een paar polsboeien en riemen en bond haar armen vast aan het bed. Hij ging achter haar zitten, trok haar schaamlippen iets uit elkaar en duwde zijn pik in haar spleetje. Hij neukte haar alsof het voor het eerst in tijden was. Net zolang tot hij zijn zaad uitstortte in haar onderbuik.

Hij trok zijn pik uit mijn geile meisje. “Help eens Tham.” Ik liep met hem mee en zag wat hij tevoorschijn haalde. Ik wist niet dat hij er een had maar het het kunnen verwachten. Het was een forse neukmachine die we voor haar kutje plaatsten. Hij deed een spreidstang tussen haar benen waardoor ze die niet meer bij elkaar kon doen. Hij schoof de neukmachine nog wat dichterbij zodat het voorste stuk van de dildo in haar spleetje zat. Hij zette hem aan en langzaam zag ik de kunstpik in haar kutje verdwijnen. Zachtjes lag ze te kreunen toen hij hem binnen voelde komen. Beetje bij beetje voerde John de snelheid op en de volle 20 centimeter ging nu op en neer in haar kutje. Het kermen en kreunen werd nu vergezeld door hevig kronkelen. Ik klom op het bed en ging met gespreide benen voor haar gezicht zitten. Ze slaakte een kreet toen John het apparaat op de volle snelheid zette.

Ik weet wat het is als zo’n ding in je kut pompt, heb het zelf al vaak mee gemaakt. Ik schoof wat dichterbij en legde haar hoofd in mijn schoot. Ze lag zwaar te hijgen en te kreunen en ik voelde haar hete adem op mijn eigen flamoes. Al vijf minuten ging het ding in haar kut op en neer en mijn meisje was niet meer stil te krijgen. Ze hief haar hoofd op uit mijn schoot en keek met met naar wit wegdraaiende ogen aan. En daar kwam het, ze had een orgasme en lag spastisch te spartelen. Ik zag de zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. John zette het apparaat uit en trok de dildo uit haar druipende kutje. Ik dacht dat hij nu wel klaar was met haar maar ik zag dat hij de dildo van de stang haalde en er een andere opzetten. Een dubbele dildo. Hij trok haar billen iets uit elkaar en smeerde er een glijmiddel tussen. Opnieuw zette hij het apparaat dichterbij en plaatste de beide dildo’s voor haar neukgaatjes. Nu begon hij niet voorzichtig net als net. Hij zette het apparaat meteen op een gemiddelde snelheid en ik zag hoe de dildo’s in haar kut en anus verdwenen. Haar reactie kon niet uitblijven. Een DP had ze al een paar keer gehad, maar niet een van zo’n mechanisch ding dat van geen stoppen wist.

Steeds sneller en dieper liet John de pikken in haar gaatjes op en neer bewegen en ik dacht dat mijn Kimmie er in zou blijven. Ze lag te gillen, iedere keer als de kunstlullen weer diep in haar kut en darmen zaten. Een beetje medelijden had ik wel met haar, maar ik werd er zelf zo verschrikkelijk geil van. Ik pakte de eerste de beste dildo die ik zag liggen en ramde hem in mijn eigen flamoes. John liet het apparaat zijn gang gaan, kwam naar me toe en nam de dildo van me over. Hij tilde een van mijn benen op en of hij zelf een machine was begon hij hem flink diep in mijn kut te pompen. Hij was nu twee hoeren aan het bevredigen. Ik voelde zelf al snel dat al mijn opgekropte geilheid een weg naar buiten zocht en zette mijn sluizen open. Tijd voor John om weer aandacht aan Kim te besteden die al tien minuten lag te krijsen. Maar ook voor haar was het ogenblik daar. Als ze heel geil is wil ze wel een een klein beetje spuiten, maar nu was ook zij net een hete pulserende geiser.

John zette het apparaat uit en trok hem uit haar gaatjes. Ze lag nog heftig na te schokken maar John ging weer achter haar zitten. Het was niet echt nodig maar hij spuugde een beetje op haar sterretje, wreef het er in en duwde zijn pik naar binnen. John trok haar flink op zijn pik en zat helemaal bij haar binnen tot hij opnieuw zijn zaad in haar spoot, maar nu in haar darmen. Mijn liefje had haar best gedaan. John trok zijn pik uit haar kontje, maakte de boeien los en legde haar op het bed. We hebben allebei nog even met haar geknuffeld en gekroeld, net zolang tot ze weer helemaal bijgekomen was. Met zijn GSM gaf hij Noah een seintje dat ze maar een paar borrels moest komen inschenken. Vijf minuten later zat ze bij ons op het bed, allemaal aan een heerlijke neut. “Geef de afstandsbediening eens Noah.” Hij zou toch niet…

Ook in de SM kamer hingen camera’s en een scherm en twee tellen later zagen we ons hoertje, hoe ze zich uitkleedde, zich liet betasten en door de machine liet neuken. Hij had het weer gedaan en ook onze Kim was nu vereeuwigd. Ik denk dat ze op volgende party’s wel heel wat bekijks zou hebben. Ik ben uiteindelijk met Kim even naar de badkamer gegaan zodat ze zich een beetje kon opfrissen. We hebben ons weer aangekleed en zijn naar de salon terug gegaan. John was ook weer helemaal het heertje toen we terug kwamen. “Doe je hand eens open Kim,” zei hij en stak haar iets toe. “Je bent toch een hoertje, en hoertjes neuken niet voor niets toch!” Kim keek in haar hand en zag dat hij haar een paar briefjes van 50 had gegeven. Ze was helemaal blij en gaf hem een dikke pakkerd en een zoen. Een uurtje zijn we nog gebleven voor we naar huis gingen. John fluisterde nog wat in mijn oor. Hij had binnenkort weer een feestje en had iemand in de bediening nodig die Noah kon assisteren. Ik gaf hem een kus en een knipoog. Ik wist al weer genoeg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9012 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Kim, mijn liefje en hoertje (4)”

  1. Thamara, wat een lekker geil verhaal weer.
    Ik mag toch hopen dat jij, Kim en Tiffany Noah lekker geil gaan helpen.
    Heeft Kim haar kutje al laten laseren, lekker zo’n spiegelgladde kut net als Tiffany, voor jouw kut ook niet verkeerd lekker geil ding.

Plaats een reactie