BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maes – Beestachtige Moord

Hoofdcommissaris Mertens zegt; “Maes dit is inspecteur Tanja Schippers zij komt jouw team versterken”. Een robuuste roodharige dertigjarige vrouw geeft me een hand; “Dag hoofdinspecteur het is een eer om voor u te werken”. Ik brom; “Tanja laat dat hielen likken achterwege”. Mertens snauwt; “Maes kun je voor één keer aardig zijn”. Tanja zegt; “Hoofdcommissaris laat maar ik heb van zijn nukken gehoord “.Met een grote grijns zeg ik; “Tanja nukken klinkt een stuk beter, kom ik ga je voorstellen”. Inspecteur Tom zegt; “Tanja welkom in ons team, je bent precies op tijd we hebben een moord”. Ik zucht; “Tom ik heb mijn koffie nog niet eens op”. “Maes drink die in de auto, wij moeten gaan”. In de middle of nowhere doet een collega van de politie het afzettingslint omhoog; “Dag Maes, anonieme tip, het slachtoffer ligt achter de boerderij in een oude koeienstal”. Schouwarts Willems is ter plaatse; “Maes hoe erg wil je het hebben?”. Tanja wordt spierwit, ik zeg tegen Tom; “Jullie gaan naar de boerderij op zoek naar aanwijzingen”. De schouwarts zegt; “Maes het slachtoffer is rond de vijftig, met haar knieën en handen op de stenen vloer gezet. Vervolgens zijn haar enkels en polsen in ijzeren vloerringen geboeid. Waarschijnlijk misbruikt daarna geboeid achtergelaten. Ik schat zes dagen gelegen, rest na autopsie”. Op de knieën bij het gezicht van het slachtoffer wordt ik spierwit; “O Nee het is niet waar! Femke Peeters”. Schouwarts vraagt; “Maes wie is Peeters?”. “Peeters was vroeger inspecteur nu privé detective. Wij zagen elkaar regelmatig, we konden het als zure vrijgezellen goed met elkaar vinden”. Zoals verwacht hebben Tom en Tanja in de leegstaande boerderij niets gevonden. Tom zegt; “Vreemd, er staat een bord ‘Te Koop’ maar dit adres staat op geen enkele makelaar site”. Ik zeg; “We gaan hier niets vinden, kom we gaan naar het adres van Femke Peeters”. In haar woning is het een puinhoop, in haar kantoor is alles leeggehaald. Ik zeg; “Tom jij regelt een sporenonderzoek, Tanja jij gaat met mij mee”. Tanja vraagt; “Maes kunnen we eerst naar mijn huis, ik moet Moos uitlaten”. Ik vraag; “Kan iemand anders dat niet doen?”. “Maes ik ben vrijgezel”. “Tanja dan is een hond niet echt handig, sorry wij gaan nu naar de ouders van Femke het verschrikkelijke nieuws te brengen”. De moord op hun enige dochter dringt nog niet door, de klapt komt altijd later. Ik vraag: “Weten jullie waar Femke mee bezig was?”. De vader zegt; “Volgens mij deed zij een onderzoek bij Star een modellenbureau”.
Op het bureau opent Tanja hun site; “Maes het oogt professioneel, ze zoeken modellen vanaf zestien jaar in alle soorten en maten”. Ik zeg; “Langs gaan heeft geen zin die laten niets los, ik ga even nadenken en
jij regelt eerst slachtofferhulp voor de ouders van Femke”. Een paar later belt de schouwarts; “Maes je kunt beter eerst gaan zitten”. De schouwarts had gelijk wat een smerigheid. Het wordt tijd om mijn plan uit te voeren!
————————————————————————————————————————
O mijn God, undercover zijn is spannende dan gedacht, ik krijg spontaan rode vlekken in het gezicht. Om versprekingen te voorkomen moet ik mijn voornaam Tanja aanhouden. Met een vals gemaakt paspoort op zak druk ik op de intercom; “Star castingbureau wat kan ik voor u doen?”. “Hallo ik ben Tanja Bloem heb een afspraak”. “U kunt de auto achter de villa parkeren en u melden in het witte bijgebouw”. Een knappe man rond de veertig zit in een chique kostuum achter zijn bureau; “Dag Tanja, ik ben Karel Jan, heb helaas niet veel tijd, trek je kleren uit dan kan ik je bekijken”. Ik zeg; “Sorry meneer er is blijkbaar een misverstand”. “Tanja al onze modellen gaan naakt, als je niet wilt prima dan is daar het gat van de deur”. Ik denk: ik mag Maes niet teleurstellen. Ik leg mijn jas op een stoel en begin me uit te kleden, Karel zegt; “Alles graag”. Hij loopt keurend om me heen; “Tanja je bent niet geschikt, lelijk, fors, mollig, je hangborsten zijn ongelijk, een vet buikje en gruwel van jouw bos rode schaamhaar”. Totaal overrompeld door zijn keiharde oordeel krijg ik tranen. Karel Jan zegt; “Tanja het is niet de einde van de wereld, ik maak video’s voor oude rijke liefhebbers.”. Hij haalt zo zijn enorme lul uit de broek, ik schrik me kapot, hij vraagt; “Tanja je hebt toch wel vaker een pik gezien?”. Ik stamel; “Alleen in films …… ik wil dit niet”. Karel Jan snauwt; “Godverdomme Bitch, geef ik je een kans”. Vol afschuw begin ik aan zijn lul te trekken; “Tanja je doet het goed of je sodemieter op”. Ik doe zijn voorhuid terug, lik zijn lul en laat mijn tong rond de eikel gaan.
Karel Jan laat mijn borsten door zijn handen gaan en knijp de tepels hard. Strelend door mijn rode haren moet ik zachtjes zijn ballen masseren, aftrekken, zijn eikel likken en afzuigen, hij kreunt; “O Tanja ……… niet slecht ……. Doe je mond open …….. ooooh ik kommm…….” Hij drukt zijn eikel op mijn tong en spuit ladingen sperma erover; “Tanja slikken, wil mijn kwakjes in je keel zien glijden”. Ladingen zaad gutst door mijn mond, hij knijpt mijn neus dicht; “Slikken Bitch……… O ja ……. heel goed”. Het lauwe zaad is minder vies dan gedacht, het smaak naar zoetige fruitmelk en lik de laatste druppel van zijn lul. De deur gaat open, een chique oude dame zegt; “Tanja je hoeft niet te schrikken ik kom voor zaken”. Zij neemt plaats achter het bureau; “Tanja ik heb via de camera’s hier vernomen dat jij nog maagd bent, wil jij je voor tienduizend euro je maagdenvlies kwijt?”. Van verbazing weet ik even geen antwoord.
De dame geeft een zwarte gsm; “Tanja deze is voor jou, jij wordt gebeld”. Ik vraag; “Wie gaat mij bellen?”. Zij kijkt streng; “Tanja je spreekt me aan met Dame, kleed je aan, tot ziens”.
——————————————————————————————————————————
Thuisgekomen ben ik behoorlijk van slag, voel me een lelijke dikke vrouw. Moos springt tegen me op, ik zeg; “Jij vindt vrouwtje wel leuk hè, kom ik laat je uit”. Een blokje om met mijn Basset doet me goed.
Mijn werk gsm gaat; “Tanja hoe is het gegaan?”. “Maes ik wordt hoogstwaarschijnlijk voor een tweede gesprek uitgenodigd”. “Tanja dat klinkt goed, zodra zij contact met jou opnemen, bel je mij voor verdere overleg”. Na de wandeling geef ik Moos zijn voer, ga douchen en gooi een maaltijd in de magnetron. Zoals elke avond plof ik met Moos op de bank en moet mijn trouwe viervoeter over zijn buik aaien. Door de gebeurtenis met Karel Jan krijg ik een bizar idee. Tijdens het aaien over zijn buik voel ik even over zijn harige schacht. Moos die normaal gesproken gromt als hem iets niet bevalt blijft rustig op zijn rug liggen. Zachtjes schuift ik zijn harige schacht terug, vol spanning zie ik zijn
rode glanzende penis steeds uit de schacht komen. Met wat koudwatervrees begin ik de hondenlul likken, die roder en dikker wordt. Ik houdt de hondenlul recht omhoog, schuift zijn schacht nog verder, doe mijn lippen strak eromheen en begin de hond af te zuigen.
Ik lik zijn enorme dikke donkerrode hondenlul tot zijn topje, schuif mijn lippen er weer strak omheen en zuig mijn basset diep af. Moos wordt onrustig, zijn ballen schieten uit de schacht tegen mijn kin en begint te spuiten, om de paar seconde spuit Moos een lading lauwe sperma in mijn keel. In al mijn geilheid slik ik steeds een kwakje door. Moos ligt nog op de bank met zijn ballen en lul nog uit zijn schacht. Heerlijk op me gemak lik ik zijn ‘zaakje’ schoon.
Ik wordt door de zwarte gsm gestoord; “Tanja wil jij die tien duizend euro verdienen?”. Ik zeg: “Dame ik weet het nog niet”. “Tanja ik ga ervan uit dat je komt, morgenmiddag om twaalf uur bij de villa en zorg dat je fris geschoren bent”. Wat een arrogantie toch zie ik de ontmaagding door Karel Jan wel zitten. Het geld kan ik trouwens heel goed gebruiken die auto van mij is rijp voor de sloop. De volgende dag besluit ik Maes niet te bellen, ik zie seks met Karel Jan als een privékwestie. Bij de villa kijk ik mijn ogen uit, op de parkeerplaats staan de duurste auto’s, Lamborghini, Pagani, Ferrari, Porsche en een Rolls-Royce. Met een grote boog eromheen parkeer ik mijn oude Fiat Panda uit de buurt.
In de villa wordt ik door De Dame ontvangen; “Tanja loop met me mee”. In een kamer moet ik me helemaal uitkleden en de zwarte gsm inleveren, De Dame zegt; “Ben benieuwd wat jij op gaat brengen?”. “Dame wordt ik verkocht?”. Ze grapt; “De slavernij is helaas afgeschaft”. De Dame kijkt op haar horloge: “Tanja het is tijd, nu of nooit!”. Karel Jan doet een enorme deur voor ons open en sta ineens in een soort arena. Het licht wordt gedempt, een spotlight met een rode gloed begint op me te schijnen. Gordijnen voor geblindeerde ramen rollen omhoog, De Dame spreekt via een microfoontje; “Geachte heren vandaag heb ik Tanja in de aanbieding een robuuste roodharige vrouw, dertig jaar en maagd. Het liefst zou ik hard weglopen, dit is slavernij, kopers achter de geblindeerde ramen bieden, De Dame roept; “Drie honderdduizend, wie meer? Drie vijftig! Vier! Niemand meer, verkocht voor vier honderdduizend euro aan de heer in kamernummer twee”.
—————————————————————————————————————————
De oude rijke vent parkeert de Lamborghini bij zijn landhuis, mijn mond valt open als ik door zijn vrouw wordt ontvangen; “Dag Meisje, ik ben Claire, je bent precies wat ik zocht”. Zij geeft haar man een kus; “Egbert dat heb je goed gedaan hier gaat onze Bernard blij van worden”. Ik raak de kluts kwijt; “Wie is Bernard?”. De vrouw zegt vriendelijk; “Onze zoon, kom ga je eerst fris maken”. In een badkamer zo groot als mijn woonkamer lig ik een enorm bad met gouden kranen. De vrouw komt binnen: “Tanja ik heb met Egbert overlegd hij wilt graag eerst van jouw diensten gebruik maken”. Het valt me zwaar om in bijzijn van Claire haar man af te zuigen; “Kom Tanja doe je best dat heeft Egbert wel verdiend”. Of het de normaalste zaak is lig ik op een groot bed waar de oude vent onder toezien van zijn vrouw zijn stijve in mijn kale kut steekt, hij drukt door mijn maagdenvlies, schuift verder en begint me te neuken. Wow mijn kale kutje wordt spontaan nat, dit is zo lekker en geniet van elke stoot; “O Meneer…… wat fijn…….ooooh……”. Rustig met lange halen neukt hij me eindeloos door, ik voel elke spier in mijn lichaam samentrekken: “O Meneer ………. ik kommmmm ………..”. De oude vent kwijlend aan mijn hangborsten drukt zijn ballen tegen de schaamlippen en laat zijn zak leeglopen. Claire zegt; “Nu onze zoon”. In totale extase laat ik me graag op de knieën en handen zetten. Smachtend wacht ik op hun zoon, ik kijk over mijn schouder en schrik me kapot. Een enorme Duitse Dog, verlamd door angst kan ik niets doen of zeggen, Claire slaat zijn voorpoten om mijn heupen, aait de hond over zijn kop; “Toe maar Bernard, voor jou”. O God ik zie zijn grote dikke donkerrode lul tegen mijn been schuiven. Trappelend op zijn achterpoten voel ik ineens de hondenlul tussen de schaamlippen gaan en knalt door de kut. In een razend tempo wordt ik door de Duitse Dog geneukt, ongewild wordt ik zeiknat, mijn sap druipt over de enorme hondenlul eruit, trillend op mijn knieën krijg ik een hevige orgasme. Met de tong uit zijn bek dicht bij mijn gezicht kom ik tot besef; “O stop…..ik wil dit niet….”. Met meer dan tachtig kilo op mijn rug kan ik niet ontsnappen, de Duitse Dog ‘schiet’ zijn enorme ballen tussen mijn schaamlippen, klemt mijn kut vast en spuit ladingen sperma, schuddend op zijn achterpoten spuit hij steeds een straal zaad. Er lijkt geen einde aan te komen en wordt door de hond helemaal volgepompt.
Na de zaadlozingen, krijgt de hond van Claire een aai over zijn bol; “Lieve Bernard, vond je het fijn”. Ik ben totaal overstuur; “Mevrouw alstublieft haal die hond weg”. Ze snauwt; “Meisje iets meer respect, jij moet wachten tot Bernard klaar is”. Eindelijk ploft zijn ballen eruit, ladingen sperma, hondenzaad, kutsap gutsen over mijn mollige benen. Claire zegt; “Bedankt voor je diensten, Egbert brengt je terug”.
———————————————————————————————————————–
In zijn Lamborghini moet ik nog bijkomen, kan niet geloven wat er is gebeurd. Egbert zegt; “Tanja ik vond het erg fijn met jou”. Ik knik; “Meneer vond het ook fijn met u maar met jullie hond was smerig”. Egbert lijkt verbaast; “Tanja, je wist toch dat de bieders een teef zochten voor hun hond, heeft De Dame of Femke dat niet verteld?”. “Meneer wie is Femke?”. Hij zegt; “Femke is de rechterhand van De Dame ”. Het hek voor de villa gaat voor ons open, op de parkeerplaats stap ik uit zijn auto; “Egbert bedankt”. Zowel bij de villa als bij het witte gebouw blijft de deur gesloten. Ik denk: dit was het dan ik ben bedonderd. Dat blijkt anders als ik mijn Fiat Panda instapt, op de voorbank ligt de zwarte gsm met een doos vol met geld. Thuisgekomen zie ik op mijn werk gsm tig gemiste oproepen van Maes en Tom. Wat nu?. Ik kan Maes niet vertellen dat ik naar een tweede afspraak ben gegaan. Even denken en bel de hoofdinspecteur; “Maes sorry, ben ziek”. “Tanja potverdomme dan kun je toch wel bellen, ik heb je undercover gemaakt jij bent mijn verantwoordelijkheid! Je bent geschorst, meld je over een week op het bureau dan hoor je meer”. Uit frustratie smijt ik het geld tegen de muur en schreeuw tegen mezelf; “Tanja! Trut! Je hebt alles verkloot! Moedeloos zak ik op de bank, ik wil zo graag een goede inspecteur zijn. Twee dagen later gaat de zwarte gsm, ik denk: geschorst of niet, ik ga deze zaak oplossen; “Hallo met Tanja”. “Met De Dame, ik heb een nieuwe klus voor”. Ik rij eerst naar het bureau om wat te regelen, Tom zegt; “Tanja je bent geschorst, ik werk niet mee anders hang ik ook”. Ik smeek; “Tom ik wil het zelf rechtzetten, please”. Snel scheur ik naar de villa, parkeer de mijne naast die van De Dame en bel aan: “Tanja?! Wat doe jij hier?! Dit was niet de afspraak, doe wat ik heb gezegd”.
————————————————————————————————————————
Twee uur later heerlijk fris, vagina kaal, mooi opgemaakt in mijn leukste jurk sta ik in een grote parkeergarage verdieping min vier plaats K2 te wachten. Uit een zwarte bestelbus stapt een onbekende man; “Jij bent Tanja?”. Achter in de bestelbus moet ik al mijn kleren uittrekken, ik vraag; “Waar gaan we heen?”. De man draait met zijn schoen een peuk uit; “Geen idee, ik krijg zo de locatie, Weet iemand dat jij hier bent?”. Ik zeg; “Nee ik heb niemand iets vertelt”. De man gooit al mijn kleren in mijn auto en neemt de sleutels en de zwarte gsm in beslag; “Tanja geen zorgen je krijgt alles terug”. Zorgen heb ik wel, naakt op een kleed in een laadruimte zonder ramen en met geblindeerde tussenschot. Na meer dan een uur rijden, hobbelt de bestelbus alle kanten op, eindelijk schuift de autodeur open. Midden in een oude loods staat De Dame met twee grote Rottweilers, zij kijkt de honden aan; “Brutus, Boris dit is Tanja jullie teefje voor vandaag”. Ik krijg een paniek aanval, De Dame zegt; “Tanja er hangen overal camera’s op jou gericht, speel een beetje mee”. Ik ren schreeuwend door de loods, alles is hermetisch gesloten. Uit een andere auto stappen twee grote mannen met bivakmutsen. Ik ben geen schijn van kans, wordt op mijn knieën en handen gezet met de enkels en polsen geboeid in ijzeren vloerringen. Mijn wereld vergaat, één van de mannen drukt een pistool op mijn hoofd; “Je werkt mee of knal je hersenen eruit”. De Dame heeft een bivakmuts opgedaan, zet een rottweiler voor mijn neus, ze aait hem over zijn bol; “Boris, Tanja gaat je lekker oraal verwennen”. De Dame begint aan de hondenlul te trekken; “Dit vind Boris lekker hè”. De rottweiler wordt onrustig er verschijnt een enorme dikke donkerrode hondenlul. De Dame legt zijn voorpoten op mijn rug; “Tanja laat zien wat je kunt” Met een ongekende hartslag schuif ik mijn lippen strak om de hondenlul. De rottweiler laat zich rustig likken en pijpen. De Dame voelt tussen mijn benen; “Zo Tanja je wordt nat van het pijpen van een hondenlul, je bent echt een teef”. De andere rottweiler Brutus loopt onrustig om me heen, De Dame doet een paar passen terug, Brutus slaat zijn voorpoten om me heupen, na een paar stoten tegen mijn bil zit hij gelijk goed, zijn enorme hondenlul schiet in mijn kale vadsige kut en wordt in een razend tempo door de rottweiler geneukt. De andere hondenlul raast strak tussen mijn lippen door, vastgenageld aan de vloer wordt ik door de rottweilers uitgewoond. Door extase laat ik al mijn sappen stromen, Boris ook, met zijn ballen strak tegen mijn kin loost hij lauwe stralen over mijn tong de keel binnen. Om de paar seconde slik ik straal hondenzaad door. Door de sneller harder stoten van Brutus kom ik klaar, hevig trillend op mijn knieën voel ik zijn ballen tussen de schaamlippen knallen, met zijn ballen klem in mijn kut zijn enorme dikke hondenlul diep spuit de rottweiler me helemaal vol. Schuddend op zijn achterpoten blijft hij zijn stralen sperma in mijn kut spuiten. Dit is echt genieten en krijg weer een orgasme.
De Dame grijnst; “Jouw video gaat ons tonnen opbrengen, jammer dat onze samenwerking hier stopt”. Ik zeg; “Dame ik wil niet stoppen vond het lekker”. Zij zegt; “Dat heb ik gezien Tanja Bloem of moet ik Schippers zeggen”.
——————————————————————————————————————————-
O shit mijn leven hangt aan een zijden draadje, ik ga sterven als Femke Peeters. De Dame lacht en zegt; “Eén zendertje onder jouw auto was genoeg, stomme inspecteur”. Het geluid van een helikopter vlak boven de loods, aankomende sirenes laat de mannen en De Dame schrikken; “Wat gebeurt hier?”. Ik zeg met een grote grijns; “Eén zendertje onder jouw auto was genoeg, stomme trut”. Zij springen in een auto, de rit is kort buiten worden ze opgepakt. Maes legt zijn regenjas over mij heen en zegt; “Eigenlijk moet ik je in ringen laten zitten, eigenwijze donder”.
Ik zeg; “Maes sorry maar moet het zeggen Femke Peeters was plat”.
Maes knikt; “Weet het inmiddels, kom we gaan, zullen wij samen jouw Mous uitlaten”. Ik lach; “Maes het is Moos”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 11411 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Maes – Beestachtige Moord”

Plaats een reactie