BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bijzondere avond

Tijdens een rondje Albert Heyn liep ik pardoes tegen een prachtige vrouw aan. Ik verontschuldigde mij en bood mijn excuses aan. “Mag ik je een wijntje op een terrasje aanbieden?” Ze accepteerde. Ik moet toegeven dat, toen ik naar keek mijn fantasie met mij aan de haal ging. Ik kon alleen maar denken aan haar kut en haar prachtige tieten die opgeborgen waren in suffe, katoenen, ondergoed en dat alles verpakt in een korte jurkje dat ze droeg. Haar benen waren lang en stevig, haar glimlach wond me op. Ze was blond en had een figuur die in een mannenblad thuishoorde, en ik wist zeker dat onder die jurk een prijs lag die elke man zou koesteren.

Ik moet toegeven, ik ben een voyeur. Ik ben een kenner van mooie lichamen, en ik wist dat toen ik naar haar keek ze in het hart van mijn smaak viel. Een vrouw om in stilte van te genieten en te bewonderen. Ik sprak haar aan. Haar stem, zacht en iets hees, zelfs haar stem gaf me een shock door mijn donder die ik tot in mijn mannelijkheid voelde. Ze straalde seks uit…Na haar eerste woorden en die blik met haar groene ogen die mij aankeken wist ik dat ik nachtenlang aan haar zou denken. Omdat ik de voyeur ben kan ik kijken en fantaseren. Aanraken is niet nodig, de gedachte om seks met haar te hebben is voldoende voor de mooiste ervaringen.

Ben ik in jouw ogen vreemd? De eerste gedachte van een voyeur is kijken en ze was precies de vrouw waar ik op kickte. Ik lag op de bank, gordijnen dicht, zachte muziek op de achtergrond. Ik sloot mijn ogen en dacht aan haar. Binnen een paar seconden kon ik de beelden zien en mij voorstellen dat ik mijn stijve lul in haar kutje pompte, mijn handen op haar borsten, mijn mond tussen haar mooie benen. Binnen de kortste keren zat ik mij te bevredigen bij de beelden van de vrouw. Het moment was grandioos, mijn orgasme heftig.

Ik besloot om over mijn voyeur schap heen te stappen en ervoor te gaan. Toen ik haar weer trof knoopte ze een gesprek een en stelde zich voor, Claire. We zijn die middag op een terrasje terecht gekomen. Heerlijke wijn en een borrelplank gingen er in als “gods woord in een ouderling” Terwijl we een informeel gesprek voerden, vertelde ze me dat ze parttime model stond en ik glimlachte. “Dan ben je gewend dat er naar je gekeken wordt”, zei ik met een glimlach. Ze knikte van ja. “Ik ben een kijker en soms een voyeur…” zei ik openhartig, en besloot open te zijn. “Ik ben een liefhebber van mooie dingen: wijn, fotografie en mooie mensen,” zei ik. “Vooral vrouwen.” Er ontstond een glichlach om haar mond en na een korte stilte vroeg ze, “Dus je bent een mensenkijker?” ze zei. “Klopt, dat ben ik.” zei ik. “Je houd me in de gaten?” wilde ze weten. “Nou nee, maar ons eerste gesprek maakte me nieuwsgierig naar het mensje in dat mooie lichaam.” zei ik, “en een prachtig uitgezicht was het,” voegde ik eraan toe. Ze liet haar hand van het wijnglas glijden en ze maakte een extra knoopje van haar blouse los. “Dat is het nog steeds,” zei ik, gecharmeerd door haar ongelooflijke glimlach en het stukje inzicht dat ze mij verschafte. “Wat zie je mensen graag doen?” klonk het uit haar prachtige mond. “Sporten, winkelen, wandelen langs het strand, poseren in mooie kleren, of als ze seks hebben,” zei ik. Dat laatste trok haar aandacht. “Vind je het spannend om te zien hoe mensen seks hebben?” vroeg ze met een geïnteresseerde blik op haar gezicht. “Ja zeker!” zei ik.

Ze bleef even stil en leek na te denken terwijl ze mij doordringend aan keek. “Dat is interessant,” zei ze, “omdat ik graag bekeken word. Ik ben wat in de psychologie bekend staat als een exhibitionist,” zei ze zonder gêne.
Ik glimlachte, “Wat een mooi toeval.” Weer die glimlach om haar mond. “Een groot woord voor een gewone voyeur,” zei ze.
“Ik ben nauwelijks gewoon als voyeur.” zei ik. “Ik heb mijn HTS Bouwkunde papieren en ben dus een goed opgeleide voyeur.” Ze lachte en zei dat het de beste soort was. “Als je mij op straat zou zien, zou je mij dan volgen en toekijken als ik ga winkelen?” Vroeg ze. Ik slikte… hoe wist ze dit? “Dat zou ik doen,” zei ik. “Zou je kijken als ik ging sporten?” vroeg ze met een grijns. “Heel veel,” antwoordde ik na een paar tellen. Ze maakte nog een knoopje van haar blouse los. Het kant van haar BH werd zichtbaar net als de bollingen van haar borsten. Ik slikte hoorbaar. “En als ik seks zou hebben?” vroeg ze openhartig. Ik moest gaan verzitten, mijn geslacht roerde zich. “Vooral dan…” zei ik. “Misschien kan dat geregeld worden,” zei ze met een glimlach om haar mooie mondhoeken.

Ze gaf me een kaartje en schreef een telefoonnummer op de achterkant. “Bel me en we kunnen iets plannen. Ik zei toch dat ik het leuk vind dat mensen naar me kijken, zelfs als ik seks heb.” zei ze. Ik nam kaartje aan en stopte het in mijn borstzak en beloofde haar te bellen. “Ik zal er naar uitkijken,” zei ze met een sluwe glimlach. “Zoals ik al zei. Ik vond het heerlijk om bekeken te worden.”

Thuisgekomen heb ik eerst met mijzelf gespeeld. Na een heerlijke ontlading en een douche ben ik gaan slapen. Het kaartje had ik klaargezet om haar te bellen. Na een nacht waarin ik droomde dat ik haar meermaals zag klaarkomen, soms alleen, soms met een partner, een keer met een dildo en zelfs een keer met twee vrouwen. Ik werd heerlijk onrustig wakker en belde het nummer. Na 8 keer overgaan, eindelijk, haar stem. Ze vroeg of ik nog steeds geïnteresseerd was om haar seks te zien hebben. “Meer dan je kunt bedenken.” antwoordde ik. Ze zei dat ik die avond om acht uur naar haar huis moest komen en misschien heeft ze wat leuke bezienswaardigheden voor me. “Ik zou het voor geen goud willen missen,” zei ik haar.

Met het OV Amsterdam in. Eerst de tram en daarna een stukje lopen. De Rijnstraat. Ik sta voor een donkergroene deur. Naast de bellen staan namen. Ik moet 4H zijn. Ik bel aan, het slot zoemt, ik beklim de 4 lange nauwe trappen. Een donkerblauwe deur zonder bel. Ik klop aan. Toen ze de deur opendeed glimlachte ik. Claire droeg een lange jurk met doorzichtige stukken. Duidelijk zichtbaar was dat ze naakt was onder de jurk. Ze deed een stap achteruit en liet me binnen, sloot toen de deur en gaf me een heel lieve en tedere kus en leidde mij de woonkamer in. Er zat een man in de stoel en hij kwam naar voren en zij stelde hem voor als Julian.

Hij was lang, breedgeschouderd en droeg een kaftan die tot op de grond viel. Ik stond in de deur opening. Claire ging naar haar gast toe en ze zoenden en streelden elkaar. Zonder woorden gingen ze op in elkaar, alsof ik er niet was. Even stapte ze van hem weg en ze trok haar jurkje over haar hoofd en gooide die opzij. Ze was naakt zoals ik had gedacht en zag er heerlijk uit. Ze keek mij aan “Waar hou je van? Pijpen, missionaris, anaal, cowgirl?” vroeg ze terwijl ze haar arm om Julians middel sloeg. Hij nam Claires hand en trok deze onder zijn kaftan ter hoogte van zijn geslacht. Ik zag dat ze zijn geslacht streelde. De kaftan viel open. Haar hand en zijn geslacht werden zichtbaar. Ik huiverde bij het idee om hun in de voorgestelde poses te bewonderen. Julian genoot zichtbaar van haar aandacht en hij liet de kaftan van zijn schouders glijden.

Ze leidde me naar een fauteuil in de hoek van de kamer en gebaarde dat ik moest gaan zitten. Ze liep terug naar Julian en liep naar het kingsize bed in het midden van de kamer. “We vermaken ons hier vaak,” zei ze terwijl ze het bed opensloeg. Ze gingen op hun knieën zitten ze begonnen te kussen en te strelen. Toen duwde hij Claire om en legde haar op het bed. Ik had gezegd dat ik het heerlijk vond om orale bevrediging te zien Claire glimlachte alsof ze blij was met mijn keuze. Ik deed het kleine lampje naast mij uit. Zo kon ik hun zien, maar zij mij niet.

Op het bed werd geruild van plek. Claire stopte met pijpen en strekte zich uit op het bed en ging op haar rug liggen. Traag spreidde ze haar benen voor hem. Ze tilde haar knieën iets op om hem perfect toegang te geven. Julian kroop tussen haar benen en kuste eerst haar benen en liet zijn mond in alle rust naar haar schaamheuvel gaan. Julian kwam omhoog met zijn bekken en zijn stijve geslacht kwam tevoorschijn. Claire kreunde zacht toen hij haar vrouwelijkheid likte. Ze greep zijn hoofd beet en speelde met zijn blonde krullen. Ze tilde haar benen een beetje op terwijl hij haar beet en kreunde met een diep keelgeluid diep uit haar borst. “Ah, Julian,” kirde ze terwijl hij haar poesje zoog. “Je bent de allerbeste likker ter wereld,” zei ze met die schorre stem. Ze zorgde er voor dat ik het kon horen. ”Kom… rol op mij en voer mij jouw pik.” Ik had die vraag niet verwacht maar in gedachte had ik al gezien hoe hij zijn pik haar geschoren kut te zien dringen. Julian richtte zich op zijn mond glinsterde van haar vocht. Hij schoof langs haar heen en voerde zijn geslacht aan haar. Claire ving zijn harde mannelijkheid in haar mond. Julians hand ging naar haar borsten en hij speelde er mee. Even later liet hij zich in een 69 positie over haar heen glijden. Ik had intussen mijn riem losgemaakt. Gevolgd door het knoopje. Voorzichtig schoof ik de rist omlaag om vooral geen geluid te maken.

Het ging snel. Claire begon te kreunen en Julians heupen pompte zijn pik telkens in haar mond. Claire verkrapte en kreunde luid. Julian tilde zijn heupen omhoog en zijn lul schoot uit haar mond. Ik zag hij een straal zaad uit zijn geslacht schoot. Zoiets geils had ik nog nooit gezien…

Het kostte haar een paar minuten om te herstellen. Ze kusten en streelden. Julians geslacht bleef hard. Toen ze wat hersteld leek duwde ze hem in het matras en kroop boven op hem. Ze nam zijn geslacht in haar hand en rukte hem traag af. Ze keek me aan om te zien of ik hun spel goed kon zien. Ze schoof naar voren, tilde haar heupen op en geleidde zijn geslacht in haar kutje. Ik was verbaasd over hoeveel van hem ze in haar kon krijgen. Ik had mijn broek een stukje laten zakken en mijn harde geslacht tevoorschijn gehaald. Op het tafeltje lagen wat handdoekjes. Toeval of opzet? Claire bewoog haar heupen heen en weer en wiebelde totdat hij tot het uiterste in haar kutje zat. Ze begon langzaam te rijden als een amazone die een hengst door de velden jaagt. Haar snelheid verhogend van traag naar volle galop. Het was duidelijk, ze wilden dingen niet overhaasten, genietend van het gevoel van zijn harde pik in haar, genietend van neuken voor haar toeschouwer. Genietend van het gevoel van geneukt worden door een man met groot geslacht.

Mijn hand ging traag heen en weer over de schacht van mijn pik. Mijn voorvocht vloeide rijkelijk. Ik genoot van de ultieme droom van een voyeur. Om vermaakt te worden door twee mensen die genoten van wat ze aan het doen waren. Die genoten van de voyeur die toekeek hoe zij elkaar neukten.

Terwijl ze de liefde bedreven kuste hij haar en de kussen waren net zo erotisch als hun neuken. Elke kus was een lange en sensuele tongkus, beiden bewogen hun hoofd terwijl ze kusten. Ik vond het geweldig om twee mensen te zien die net zoveel genoten van neuken als ikzelf. Ik kijk ook graag naar goed zoenen en wat ze aan het doen waren.

Ik zat te genieten terwijl ze de liefde bedreven met mij, de voyeur op de eerste rang. Hun liefdesspel maakte me geil en gretig. Gretig om ze te zien klaarkomen, geweldig om te zien hoe hij zijn geslacht telkens in de vrouw duwde aan wie ik had verteld dat ik een voyeur was. Het geluid van heupen die tegen dijen sloegen, zijn ballen die telkens tegen haar billen ketsten. Het was opwindend om iemand te zien die het leuk vond om voor een publiek te neuken. Ze hielden ervan om te neuken en dat was goed te zien. Het was duidelijk dat Julian van haar genoot, en het was ook duidelijk dat ze het elkaar graag aandeden. Even was er rust op het bed. Ze rolden in elkaars armen. Ik had ze orale seks zien hebben, Claire als cowgirl zien rijden op Julian. Nu kwam het toetje!

Ze duwde hem weg en knielde op haar handen en knieën en bood hem haar kont aan, en hij knielde achter haar. Hij pakte een tube glijmiddel en smeerde haar sterretje en zijn geslacht zorgvuldig in. Hij zette zijn geslacht tegen haar ster, Claire trok haar billen open en hij drong haar kont langzaam binnen. Hij neukte haar kont en ze liet haar hoofd zakken en kreunde. Hij bleef met gestage slagen tegen haar billen glijden en stuiterde haar lichaam bij elke duw naar voren. Ik nam mijn pik nu resoluut ter hand en rukte me naar een geweldig orgasme. Om er geen zooitje van te maken legde ik een handdoekje om mijn pik. Ik haalde diep adem toen het zover was en spoot het handdoekje vol. Ondertussen zwaaide Claires borsten onder haar terwijl ze heen en weer bewoog met de kracht van zijn stoten.

Het was geweldig om ze te zien neuken, nooit had ik beter zicht gehad op een stel dat met zoveel plezier van elkaar genoot, neukend en kreunend van plezier. Het was Julian die klaarkwam en Claire in zijn orgasme meesleepte. Zoenend rolde Julian tussen haar benen vandaan. Ze bleven zo liggen. Clair keek mij aan en ik stak mijn duim naar haar op.

Ze stond op van het bed en liep mijn kant op. Ik stond op en ze gaf mij een knuffel. De geur van parfum en verse seks hing rond haar. Ik bedankte haar voor de show. “Show? Wij waren ons geen moment bewust van jouw aanwezigheid…”

Ik gaf haar een knuffel en bedankte hun. Even later stond ik op straat en verlangde naar nog een handjob! Het was zo bijzonder geweest! Ik was Claire bij toeval tegen het lijf gelopen, ik kende haar niet voor die dag, maar ik was zo blij dat ik open was geweest over mijn voyeurpassie. Ik hou er gewoon van om mensen te zien neuken. Zoals ik haar vertelde, hou ik ervan om mensen dingen te zien doen, maar mijn favoriete ding om naar te kijken is intens neuken.

Toen ik wegging vroeg ze of ik het naar mijn zin had. “Jullie twee waren fantastisch,” zei ik en bedankt haar.
“Volgende week weer een terrasje pakken?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10141 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Bijzondere avond”

Plaats een reactie