BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwacht lekker 2

Enkele dagen nadat Elvira onverwacht gedekt was door Nero. Ging ze een stuk met hem wandelen in het bos. Normaal zet hij het op het lopen maar nu wijkt hij niet van haar zijde en drukt telkens zijn neus tussen haar benen om de heerlijke zoete geur van haar kutje op te snuiven. Telkens als ze hem van zich af duwt ziet ze dat zijn pik al half uit zijn omhulsel hangt. Ze lopen verder en zijn nog niemand tegengekomen. Elf ziet een dicht begroeid stuk en probeerd door het struikgewas te klauteren. Dan ziet ze een mooie kleine grasvlakte en roept de hond. Die staat in no time naast haar en drukt gelijk zijn neus weer in haar kruis, nu duwt ze hem niet weg maar knoopt haar broek los en neemt gelijk haar string mee als ze hem uit trekt. Geil als ze is luisterd ze goed of ze iets hoort en streelt Nero over zijn rug en buik. Ze zakt door haar knieën en gaat als een loops teefje op de grond zitten, draait haar al kletsnatte kutje naar Nero toe, die haar gelijk met zijn tong begint te likken. Een kreun ontsnapte aan Elf haar keel. Ze is bloedgeil en kletsnat. Nero springt zonder aanmoediging op haar en zijn pik glijdt in 1 keer tussen haar gezwollen lippen. Gelijk slaat hij zijn poten om haar taille en trekt haar zo verder over zijn pik en begint haar meteen voluit en diep te neuken. Zijn gehijg overstemd het gekreun van Elf die nu voor de tweede keer geneukt werd door onze hond, midden in het bos. Nero ramde zijn zaad staaf in een niets ontziend tempo in haar gevulde kutje. Ze was al 3 keer klaargekomen toen ze voelde dat zijn pik verdikte. Ze wist wat er nu zou gebeuren. Hij drukte nog harder en zijn knot schoot voorbij haar schaamlippen. Hij zat nu vast in haar en pompte nog even door, ze voelde dat haar lippen de druk amper aankonden toen hij diep in haar explodeerde en zijn lading in haar baarmoeder spoot. Daar zaten ze dan kont aan kont vast aan elkaar, ze wist niet hoe lang dit kon duren. Ongeveer 10 minuten later voelde ze dat Nero’s pik wat dunner werd en toen hij iets trok gleed hij uit haar heerlijk verwende kutje gevolgd door een straal hondenzaad die een plasje vormden in het gras. Met haar slip droogde ze haar kutje een beetje en trok haar broek weer aan. Riep Nero en ze liepen samen weer naar het pad en naar huis.

Ik zat thuis een beetje ongerust te wachten, want zolang bleef ze nooit weg. Ik hoorde de achterdeur en zag het nog rode hoofd van opwinding van Elf de kamer in komen. Ze ging zitten en vertelde me waarom ze zo lang weg was gebleven. Zo naar haar luisterend werd ik zo geil als boter en zei haar dat ik het jammer vond dat ik het niet had gezien. Ze reageerde gelijk door te zeggen; treur niet lieverd, ik ga me even opfrissen en dan mag Nero nog een keertje, want ik vind het heerlijk om zo bruut genomen te worden. Elf kwam even later naakt naar beneden, met een paar sokken in haar hand. Liep op de hond af en vroeg mij even tape te pakken. Ze trok hem de sokken over zijn voorpoten en plakte ze vast. Nero een beetje vreemd kijkend naar zijn poten, draaide een rondje en ging weer liggen. Elf liep geil op mij af en trok mijn broek in 1 ruk naar beneden, mijn keiharde pik veerde gelijk omhoog. Ze begon me af te trekken. Ik voelde tussen haar benen. Haar lippen waren zwaar opgezwollen en behoorlijk nat van haar sappen. Soepel drukte ik 2 vingers haar kutje in en zocht haar gspot. Ik wreef daar nu stevig overheen. Elf trilde op haar benen en slaakte een kreetje van genot, toen ze klaar kwam. De zoete geur van haar kutje vulde de ruimte. Nero begon een beetje onrustig heen en weer te drentelen en probeerde af en toe met zijn tong haar kutje te likken. Elf hijgde zwaar, drukte mij achteruit op een stoel. Zakte door haar knieën en zoog mijn pik diep haar mondje in, haar tong speelde met mijn eikel. Met 1 hand vingerde ze haar eigen kutje waarop Nero reageerde en haar nu uitgebreid ging likken. Elf begon me nu steeds heftiger te pijpen en toen ik bijna klaarkwam stopte ze. Stond op en draaide zich om, pakte mijn keiharde lul en zakte er gelijk met haar drijfnatte kutje overheen. Ze begon me nu te berijden als een volleerd amazone, ze kletste telkens hard met haar heerlijke kont op mijn buik, die inmiddels nat was van haar sappen.

Nero deed pogingen om haar te blijven likken waarbij hij af en toe ook mijn zak likte om met lange halen op Elf haar klitje te eindigen. Wat haar nog wilder maakte en mijn pik explodeerde diep in haar buik. Zij kwam ook weer klaar, toen mijn verslappende pik langzaam uit haar kutje gleed. Stond ze op en vroeg mij hoe of haar geile mannetje wou dat ze gedekt werd door Nero. Ik keek haar aan, Nero stond al naast haar met een groot gedeelte van zijn hondenpik al uit zijn schacht. Er sproeide af en toe al wat vocht uit.
Ik zei haar dat het me geil leek als ze als een loops teefje gedekt zou worden, dus gewoon op haar knieën. Elf zakte nu op de grond en begon op haar knieën om Nero heen te kruipen en pakte af en toe zijn pik vast. Toen deed ze iets wat ik nooit verwacht had van haar. Ze pakte zijn pik weer en trok er wat aan, Nero bleef staan. Ze nam de hondenpik, keek ernaar en stopte hem toen in haar mond, ze begon het nu te pijpen. Nero sproeide nu wat voorzaad in haar mond. Ik zag haar twijfels. Zag het haar nu door haar mond spoelen en na een paar seconden doorslikken. Liet zijn pik nu los. Ik vroeg haar of ze het lekker vond waarop ze antwoordde dat dat van mij zoeter was, zijn zaad is iets zouter maar dat het prima smaakte.

Nu begon ze weer om Nero heen te kruipen en met haar kontje te draaien. Nero wist nu wat er van hem verwacht werd toen ze een paar keer een klopje op haar kont gaf. Ze draaide zich zo dat ik haar gezicht goed kon zien. Nero sprong op haar rug. Ze voelde zijn pik tegen haar billen slaan en langzaam gleed hij tussen haar bilnaad naar beneden. Bij haar sterretje probeerde hij toe te slaan en drukte naar voren. Elf schrok niet maar pakte zijn pik achterland vast en plaatste zijn pik tussen haar nog steeds gezwollen lippen. Nero greep haar taille weer en drukte haar net als vanmorgen weer zover als mogelijk over zijn hondenpik.
Ik zag haar gezicht een grimas van lust en genot trekken, haar borstjes wiebelen op het idiote tempo wat Nero nu inzet mee.
Ik sta op en pak een kussen, leg dat bij haar neer en fluister; “leg hier je hoofd en schouders maar op” wat ze gelijk doet en kermt; “oohhhh nu komt hij nog dieper, lieverd hij zit nu in mijn baarmoeder. Ik kijk naar het tafereel. Geheel willoos hangt mijn vrouw voorover, op haar rug loopt nu een straaltje kwijl van Nero die haar ziet als zijn loopse teefje, genadeloos blijft hij haar kutje vullen. Ik kan er niets aan doen maar heb weer een stijve pik.

Elf blijft Nero aanmoedigen en roept nou schreeuwt om zijn zaad. Na een aantal minuten roepen ze tegen me dat hij bijna komt want ze voelt zijn pik verdikken. Ik sta op en kijk nu hoe Nero zijn verdikking tussen Elf haar lippen perst en zie hem dan helemaal verdwijnen. Hij gromt maar blijft stoten. Ik wrijf nu stevig over haar klitje. Ze gilt het uit dat ze weer klaar komt. Dan begint Nero te piepen en trekt Elf nu maximaal over zin klaarkomende pik. Met mijn vrije hand druk ik Nero nog iets dieper mijn vrouw in, die schreeuwt dat hij haar baarmoeder vol spuit. Nero komt met vele stralen diep in haar klaar. Dan stapt hij van haar af en daar staan ze weer, kont aan kont. Elf zit nog vast en een langgerekt orgasme. Als de hondenpik na een paar minuten dunner wordt lukt het bij de eerste twee pogingen nog niet waarop Elf gelijk weer geil begon te kreunen. Ik had nog steeds een harde pik en zag dat Nero nu succesvol zijn pik uit mijn vrouw trok. Haar kutje bleef iets open staan en ik zag zijn zaad nu met een straal uit haar kut lopen.
Ik bedacht me geen moment, liep op haar af en stak mijn harde pik gelijk tot aan de wortel diep in haar volgespoten kut. Ze kirde geil;”hmmm wat lekker”.

Ik stootte nu even in haar tevenkutje en trok haar billen met 2 handen uit elkaar, smeerde met mijn duimen het mengsel van hondenzaad en haar kutsap op haar sterretje en drukte gelijk een duim in haar anus. Ik trok mijn glimmende pik uit haar kut en drukte mijn eikel zonder moeite langs haar kringspier. Ze ging weer met haar hoofd in het kussen liggen en holde haar rug. Mijn pik gleed zonder tegenstand tot aan mijn kloten in haar darmen. Ik zag dit en zei haar; “lieverd je was net Nero zijn teefje maar nu maak ik jou mijn teefje”. Ze zei alleen maar “ik wil jullie teefje graag zijn” en drukte haar kontje naar achteren. Ik trok haar billen weer uit elkaar en pakte haar heupen vast en pompte haar, net als de hond even geleden in haar kutje deed, kontje in een ongehoord tempo. Het zaad wat nog uit haar kutje liep spatte op, telkens als mijn zak ertegen sloeg en smeerde gelijk mijn pik die met lange halen tussen haar billen gleed. Elf had dezelfde grimas op haar gezicht als even geleden en kermde weer dat ze zo klaarkwam, alleen van het stoten in haar darmen. Ik stootte nog even door en voelde mijn ballen borrelen en kwam hard hijgend en met een oerkreet klaar. Ik trilde over mijn hele lichaam. Totaal uitgeput laat ik me naast mijn vrouw vallen. Nero die al weer aan het snuffen was, likte haar kutje en kontje schoon terwijl zij mijn pik schoon likt, zoals een goed teefje betaamt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 8099 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Onverwacht lekker 2”

Plaats een reactie