BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vier dagen cursus in een hotel (deel 2)

Dag 2 – met één man in de fitnessruimte

De tweede avond
Na een eerste lange dag cursusstof tot me genomen te hebben had ik me voorgenomen dat ik zou vanavond zou gaan sporten in de fitnessruimte van het hotel. Wie weet waren er daar wel leuke sportieve mannen. Ik hoopte dat na de geile ontmoeting van gisteren er vanavond weer een zou volgen. Terugdenkend aan gisteren ben ik de hele middag al in een opgewonden staat, hopend op nog zo’n ervaring. En als er niks op mijn pad komt kan ik altijd Barry nog proberen te bellen. Terugdenkend aan hem raak ik opnieuw opgewonden en voel ik dat ik weer een vochtige kut krijg.
Ik trok een kort driekwart strak broekje aan en een shirtje en ging naar beneden waar de fitnessruimte was. Bij binnenkomst ervoer ik een lichte teleurstelling omdat ik alleen in de fitnessruimte was. Ik besloot voor een warming up op de loopband te gaan staan. De loopbanden staan tegen een muur met spiegels zodat je tijdens het lopen achter je kon kijken. Terwijl ik aan het lopen was keek ik naar mezelf in de spiegel. Ik schrok maar moest tegelijk een beetje grinniken. Je kon duidelijk zien hoe ik opgewonden was. Door het strakke broekje was een camel toe duidelijk zichtbaar. De contouren van mijn dikke schaamlippen waren goed te zien, net als het forse geultje ertussen.
Na een tijdje op de loopband gerend te hebben hoorde ik achter mij de deur van de fitnessruimte opengaan. Via de spiegels vóór mij zag ik een man binnenkomen. Ik had hem nog niet goed kunnen bekijken maar het idee dat ik nu alleen met die man in één ruimte was gaf mij al kriebels in mijn buik. Zou dit de juiste persoon zijn om eens wat mee te proberen? Hij nam schuin achter mij plaats op een toestel om zittend je borstspieren te trainen. Ik keek een paar keer onopvallend via de spiegels naar hem. Telkens als ik zag dat hij niet keek bleef ik naar hem kijken. En zodra ik zag dat hij opkeek keek ik weg. Het feit dat ik zag dat hij ook telkens naar mij keek zorgde voor nog meer kriebels in mijn buik. Ik keek naar hem en de gedachte of ik met hém zou willen flirten en mijn fantasie mee te beleven. Hij was het niet en type waar ik hard achteraan zou lopen maar er was ook niets aan hem op te merken waardoor hij zou moeten afvallen. Om mijn fantasie mee te beleven juist daarom misschien wel het perfecte type. Iemand die misschien niet altijd midden in de aandacht van vrouwen staat en juist daarom wel geïnteresseerd zou zijn om met mij te flirten.
Na een tijdje was duidelijk dat hij de pauzes tussen de setjes van zijn oefeningen gebruikte om naar mij te kijken. Ik keek dan snel voor me uit en deed alsof ik niets gezien had. Maar na elke volgende set oefeningen zag ik dat hij steeds weer keek.

Stare down
Nadat hij zijn borstoefeningen gedaan had ging hij naar het toestel tegenover hem. Dat was een toestel om je dijbenen te trainen door ze naar buiten te drukken. Dat bood mij de gelegenheid om het vrijgekomen apparaat voor borstspieren te gebruiken en recht tegenover hem te gaan zitten. Maar eerst besloot ik het zitje waar hij net op gezeten had te gaan reinigen. Niet omdat ik dat zo belangrijk vond maar zo kon hem even goed naar mijn kont laten kijken. ‘Wie weet ziet hij behalve mijn kont ook mijn bolle kut wel’, dacht ik. Nadat ik klaar was met het afnemen van het zitje ging ik zitten en zat recht tegenover hem. Met mijn voeten links en rechts van het zitje waren mijn bovenbenen gespreid. Dat zorgde ervoor dat hij goed zicht had tussen mijn benen en op mijn kruis. Ik begon aan mijn oefeningen en deed alsof hij er niet was. Maar natuurlijk keek ik af en toe naar de overkant. Ik zag hem ook kijken maar deed alsof ik het niet gezien had. Ik vermeed direct oogcontact met hem. Als hij naar mij keek zag ik dat zijn ogen tussen mijn benen gericht waren. En eerlijk gezegd was mijn aandacht daardoor ook alleen maar gericht tussen zijn benen om te zien of het hem wat deed. Ik zag duidelijk de contouren van zijn lul. Ik kon het niet heel goed zien maar die leek mij ook al wat hard te zijn. Bij het doen van mijn oefeningen zuchtte ik expres een beetje alsof ik het zwaar had. En naarmate ik meer sets deed veranderde ik mijn zuchten in kreuntjes. Ik zag een lichamelijke reactie bij hem. Er begon zich duidelijk een bult in zijn broekje af te tekenen. Een bult die groter en groter werd. Hij kreeg duidelijk een harde. Ik vond het spannend om door te gaan en te zien dat hij opgewonden van mij raakte. Ik was nieuwsgierig wat er ging gebeuren. Het kriebelde al een beetje in mijn buik.
Ik besloot van toestel te veranderen en nam plaats op het toestel naast hem. Ook dit was een beentoestel, net als dat van hem. Alleen moest je op dit toestel je benen naar elkaar toe drukken en werden je benen door de gewichten uit elkaar geduwd. Niet veel later was mijn buurman ook klaar en liep voor mij langs tussen de apparaten door. Ik zag hem weer stiekem naar mij kijken. Weer waren zijn ogen op mijn kruis gericht. Ik besloot mijn beenspieren abrupt te laten verslappen en de weerstand die ik met nijn benen op het apparaat uitoefende op te heffen. Met een ruk trok het apparaat mijn benen uit elkaar en klapten achter mijn rug de gewichten van het apparaat op elkaar.

In gesprek
Door de klap van de gewichten keek hij mijn kant op en hadden we oogcontact. We lachten. Ik besloot eens af te tasten en zei: “Ik ben ik niet meer zo getraind, ik dacht dat ik wat meer kracht in mijn dijen had”. Hij antwoordde en zei: “Nou je drukt behoorlijk wat weg met die dijen van je. Ik denk dat veel vrouwen jaloers op je zijn”. Ik lachte beleefd naar hem. En na hem aangekeken te hebben zakten mijn ogen omlaag. Ik zag dat hij duidelijk een erectie had. Ik besloot er een opmerking over te maken om te zien hoe hij erop zou reageren.
Ik keek hem aan en zei: “Jij mag anders ook niet klagen. Volgens mij zijn er ook genoeg mannen jaloers op jou”. En nadat ik dat gezegd had liet ik mijn ogen afdalen naar zijn kruis om duidelijk te maken dat mijn opmerking over de bult in zijn broek ging. Hij keek naar zijn kruis en begon te kleuren en zei sorry. Ik zei dat zijn excuses niet nodig waren en dat ik het als compliment opvatte.
Het ijs bleek gebroken en hét onderwerp was aangeroerd en hij zei: “Volgens mij was jij anders ook al aardig opgewonden toen ik hier binnenkwam”, en dit keer knikte hij met zijn hoofd voorover naar mijn kruis. Ik zat nog steeds op het beenapparaat en de armen van het apparaat stonden in de ruststand. Hierdoor waren mijn benen waren maximaal gespreid. Ik wist meteen dat hij mijn bolle lippen bedoelde en zei dat hij daar wel eens gelijk in kon hebben. Waarschijnlijk doordat we nu in gesprek waren en door het onderwerp van gesprek kwam hij een stap dichterbij. Hij kwam vlak voor me staan. Omdat ik nog zat en hij stond kon ik de bult in zijn broek nog beter zien. In mijn hoofd fantaseerde ik over wat er in zijn broek zat. Ik keek gefascineerd naar de bult in zijn broek. Ik zat door de druk van de machine nog steeds met mijn benen wijd gespreid. Hij deed nog een stap naar voren en kwam bijna tússen mijn benen staan. Hij stond nu onbeschaamd naar mijn kruis te kijken. Ik keek omlaag en zag dat mijn schaamlippen goed zichtbaar waren in mijn broekje.

Geen weg meer terug
Zelfs als ik het nu had gewild en de kracht er voor zou hebben gehad kon ik mijn benen nu niet meer sluiten. Maar ik wilde mijn benen ook helemaal niet sluiten. Ik vond het geil om zo voor hem te zitten en voelde mij bloed stromen door mijn onderbuik. Mijn kut jeukte en schreeuwde inmiddels om aangeraakt te worden. Langzaam liet ik één hand over mijn buik naar beneden glijden. Zodra mijn vingers over de bult tussen mijn benen liet glijden reageerde mijn clit direct. Er ging een schok door mijn buik en had moeite om stil te blijven zitten. Ik hoorde hem zeggen: “Ik word geil door hoe je er nu bij zit, met die dikke lippen van je, en hoe je met je hand er overheen gaat…”. Ik zei zwoel: “Ik ben óók geil”. Ik besloot er nog een schepje bovenop te doen en zei: “Zeker nu die bult van je zo vlak voor mijn gezicht. In mijn hoofd raasden de gedachten:
‘Zal ik doorgaan…? Eigenlijk kon het helemaal niet. Maar als er zo iemand binnen zou komen, dan was het moment voorbij. Dan baalde ik vast en dacht: had ik maar…’.

Mij laten betasten
Ik was geil. Hij was dat duidelijk ook, door mij! Vooral dat ik met hem kon spelen en dat ik hem kon opwinden wond mij op. Ik besloot dat het nu of nooit was. Ik zei: “Jij mag er ook wel even met je hand overheen gaan hoor”. Ik had het nog niet gezegd of hij kwam voorover. Met zijn ene hand rustte hij op mijn bovenbeen terwijl hij zijn andere hand over mijn blote dij richting mijn kruis glijden. Ik moest ervan kreunen.
Ik was machteloos. Ik kon mijn benen niet sluiten door de beugels van het apparaat die tegen de binnenkant van mijn knieën zaten en mijn benen naar buiten drukten. Die druk tegen de binnenkant van mijn benen, mijn wijd gespreide benen, de machteloosheid, dat ik door het apparaat mijn benen met geen mogelijkheid kon sluiten, dat maakte mij extra geil.
Met mijn benen wijd voor een vreemde man wiens hand langzaam langs de binnenkant mijn been richting mijn kut bewoog. Ik voelde de warmte van zijn hand, steeds hoger. Ik zuchtte: “Lekker, die warme hand”.
Mijn kut begon te kloppen en te pulseren, verlangend dat hij me daar zou aanraken. Maar dan zonder mijn broekje ertussen, huid op huid, dat is wat ik nu wilde. Voelen hoe zijn vingers in mij zouden zitten en mij aan zouden raken. Aan zijn zware ademhaling wist ik dat het hem ook opwond. Hij gleed langzaam maar in één doorgaande beweging naar mijn kruis. Hij kwam nog een stapje dichterbij en stond nu naast mij. Hij legde zijn andere hand op mijn borst en kneedde deze. Weer kreunde ik: “Ohhh jaahhh, mijn tepels”. Al snel liet hij deze hand naar boven gaan om hem via de hals van mijn shirt onder mijn shirt te steken. Mijn tepels waren stijf en stonden al recht naar voren. Zijn vingers waren warm en ik schrok even toen hij zijn hand direct onder mijn sportbeha liet glijden. Hmm, hij ging er gelijk voor. Ik kreunde en kon een “Ohhh jaahhh“ niet onderdrukken. Ik kon geen kant op. Het enige wat ik kon was op mijn tenen proberen te staan en proberen mijn heupen gekanteld naar voren te bewegen. Zachtjes speelde hij met mijn tepel. Ik werd bloedgeil van zijn aanrakingen.

Hem betasten
Nu hij zo aan mij zat wilde ook zijn lul aanraken. Ik wilde nu ook bij hem voelen. Ik stak mijn hand vooruit en liet de binnenkant van mijn hand over de bult in zijn broek gaan. Ik voelde zijn dikke paal onder mijn hand. Hij reageerde meteen door te kreunen. Ik deed mijn vingers en duim ieder aan een kant van zijn paal en liet mijn hand zo langzaam naar boven glijden. Boven aangekomen voelde ik zijn harde knop. Ik probeerde erin te knijpen. Weer kreunde hij. Nu wilde ik hem voelen, echt voelen, zónder kleding. Met mijn vrije hand trok ik zijn broekje naar voren en omlaag tot onder zijn ballen. Zonder veel moeite bevrijdde ik zijn lul die inmiddels op knappen stond. Ik zag het topje van een diep paarse eikel met een dikke geaderde stam eronder. Een stam die van onderen steeds breder werd. Zijn lul viel een beetje naar voren. Ik omvatte zijn paal en voelde dat hij echt dik en keihard was. Dat was een plusje. Ik liet mijn hand zakken tot onder zijn ballen en masseerde zijn zak. Een geschoren zak, dat was nóg een plusje. Ik speelde wat met zijn ballen en hoorde zijn ademhaling versnellen. Zijn paal bevond zich vlak voor mijn gezicht. Ik trok zijn veel omlaag en zijn eikel kwam helemaal tevoorschijn. Ik zag een druppel geil uit zijn eikel komen. Die wreef ik met het topje van mijn duim uit over zijn knop. “Ooohhh, jaahhh”, kreunde hij hees. Hierna trok ik een paar keer flink aan zijn lul waarop hij kreunde: “Oohhh ja ga door”. Ik zag dat er nog meer geil begon te lekken uit zijn harde knop.

Ik wil hem pijpen
Ik twijfelde of ik door zou gaan maar ik werd ook geiler en geiler en kreeg net als gisteren die onweerstaanbare drang om te pijpen. Ik bukte naar voren en likte het geil van zijn knop. Daarna opende ik mijn mond en liet ik mijn hoofd ver naar voren gaan en nam vlug zijn paal diep in mijn mond. “Ohhh fuck ja, pijp me”, kreunde hij zacht. Ik keek omhoog en grijnsde. Ik liet zijn paal kort uit mijn mond en vroeg plagend: “Wát wil je dat ik doe?” Hij kreunde harder: “Dat je mij pijpt”. Ik nam zijn paal nog een keer diep in mijn mond en liet zijn paal weer uit mijn mond glippen en zei: “Ik weet niet of ik je goed verstaan heb”. “Pijp me”, kreunde hij nu nog iets harder en dwingender en hij klonk bijna wanhopig. Ik moest grinniken van binnen. Hij trok zijn hand uit mijn shirt en legde zijn hand achter op mijn hoofd. Hij drukte mijn hoofd omlaag. “Hmm”, kreunde ik. Ik opende mijn mond en liet zijn lul diep in mijn mond verdwijnen. Ik zoog als een wilde op zijn geile harde paal. Met één hand verwende ik zijn ballen en de andere gleed onder langs de stam van zijn lul die niet meer helemaal in mijn mond past. Ik had mijn kut niet meer aangeraakt maar dat was niet nodig om te voelen dat mijn kutgeil naar buiten liep. Ik draaide met mijn tong rond zijn eikel, dan pijpte ik hem diep en dan weer oppervlakkig.
Zijn hand greep naar mijn borst en kneep er zacht in. Hij zocht mijn tepel en begon deze te masseren, door de stof van mijn shirt. Ik hoorde hem bij elke beweging van mijn hoofd kreunen. Ik werd bloedgeil van zijn warme hand die over mijn borst ging. Zijn knop begon steeds meer geil uit te stoten. Zoveel dat ik bang was dat hij klaar ging komen. Iets wat ik wilde voorkomen en bewaren voor later.

Ik wil hem voelen
Ik liet zijn lul uit mijn mond glijden en stond op. Ik ging vóór het sporttoestel staan. Toen ik stond trok ik mijn broekje naar voren en zei: “Voel dan hoe nat ik ben”. Ik was nog niet uitgesproken of zijn hand zat al in mijn broekje en gleed omlaag. Ik plaatste mijn benen wat uit elkaar en gaf hem zo het teken en de gelegenheid dat om me even goed tussen mijn benen te pakken. Dat deed hij ook meteen. Weer ging hij meteen direct mijn string in en met zijn hand over mijn blote huid. Hmmm, zijn warme vingers gleden over mijn kut. Als vanzelf gleed zijn middelvinger door de natte geul tussen mijn dikke lippen. “Hmmm, jij bent echt heel nat”, kreunde hij. “en je lippen zijn dik en gloeien en je kut staat zelfs een beetje open”. Ik kon alleen maar kreunen als bevestiging. Na een paar keer op een neer bewegen bracht hij een tweede vinger tussen mijn lippen. Eerst bewoog hij zijn vingers alleen langs de binnenkant van mijn lippen die daardoor uit elkaar geduwd werden. Ik kreunde en drukte mijn kut tegen zijn hand. Ik wilde méér. Na een paar keer heerlijk zo langs mijn lippen gestreeld te hebben drukte hij zijn vingers naar binnen. Mijn kut werd hierdoor opgerekt en ik werd er nog geiler van. “Ohhh ja, ga door”, kreunde ik. Hij stopte zijn vingers steeds dieper bij me naar binnen. Zijn vingers raakten me precies goed. “Oh ja, ohhh, daar ja”, kreunde ik. Hij speelde met zijn vingertoppen en liet ze in mijn kut bewegen. Precies daar waar ik hem wilde voelen. Ik was bang dat ik nu degene was die zou gaan komen. Ik voelde dat mijn knieën slapper werden. Zo stond ik tegen zijn hand te rijden. Het was spannend en geil tegelijk. Een vreemde man die liet merken dat hij me aantrekkelijk vond en geil van me werd. Die me pakte zonder bedenkingen en recht op zijn doel af ging.

Mijn mond laten volspuiten
Ik voelde nog steeds dat heerlijke geile gevoel door mijn opgewarmde kut trekken. Ik trok met één hand weer zijn broekje naar voren en omlaag en met mijn andere hand pakte ik zijn lul. Weer viel het meteen op dat zijn lul dik en hard was. Zijn eikel was nat van het lekkende geil. Ik voelde met mijn vingers de aders op zijn stam. Ik begon hem af te trekken. Hij kreunde: “Ik wil dat je me pijpt, zoals net.” Ik besloot hem verder op te geilen en zei: “Oh, en dan zeker mijn bek vol spuiten?” Hij kreunde: “Als jij dat goed vindt wel ja”. Terwijl ik hem nog steeds langzaam aftrok vroeg ik hem: “Nu?” Hij hield het niet meer en kreunde: “Fuck jaahhh”. Ik keek of er een plek was waar dat kon. Nu stonden we midden in de fitnessruimte. Iedereen die binnenkwam zag ons meteen. Ik zag een kast met dumbells en gewichten. Deze kast was bijna anderhalve meter hoog en ik dacht dat ik gehurkt achter deze kast wel even mijn ding kon doen. Ik zei: “Kom mee dan”, en trok hem me naar de achterkant van de kast. Daar knielde ik voor hem neer. Ik trok zijn broekje omlaag en speelde eerst weer even met zijn ballen.
Hij was zo opgewonden dat hij niet kon wachten. Ik vond het alleen maar geil als hij zo de leiding nam. Hij pakte met één hand mijn achterhoofd vast en met de ander begeleidde hij zijn lul naar mijn mond. Zonder af te wachten drukte hij zijn stijve harde lul weer diep in mijn mond. Toen hij in mijn mond zat pakte hij met beide handen mijn hoofd vast en begon mijn mond te neuken. Fuck wat vond ik dit geil.
Het duurde niet lang of ik voelde dat hij zijn lul weer achter in mijn keel voorbij mijn huig drukte. Ik voelde zijn lul weer dikker worden en deze begon te pulseren. Een seconde later voelde ik de eerste straal zaad door mijn keel mijn maag in glijden. Ik had niet de drang om te moeten slikken en voelde een aantal van zijn stralen direct mijn maag in glijden. Toen hij klaar was met spuiten haalde hij zijn lul uit mijn keel en mond. Ik was bloedgeil geworden om als een onderdanig sletje door een dominante kerel gedwongen te worden om hem te pijpen. Hoe hij zijn paal diep naar binnen drukte. Ik was niet alleen bloedgeil maar ook zeiknat en begon bang te worden dat mijn er aan de buitenkant een natte plek in mijn broekje zichtbaar zou zijn geworden.

Ik hoorde hem hard kreunen: “Wat ben jij een geile slet”. Ik keek hem geil aan en zei: “dat klopt, ik ben ontzettend geil. Door jou!” Meteen nam ik zijn lul weer diep in mijn keel. Ik liet hem nu een paar keer op een neer, in een uit mijn keel gaan. Weer liet ik zijn lul uit mijn mond glijden en de slierten geil hingen van mijn mond naar zijn paal. Ik keek hem aan en met kleine ogen zei ik hem: “Ik wil dat je me neukt. Ik wil die paal van je in me voelen.” Ik kwam overeind en trok zijn broekje omhoog maar zijn harde paal was zo groot dat die niet meer in zijn broekje paste. Ik zei dat hij mee moest komen en liep voor hem uit naar de wc’s. Die zaten aan de zijkant in de fitnessruimte.

We verplaatsen ons naar de wc’s
Mijn kut klopte, mijn buik kriebelde en alles in mijn lijf had behoefte aan ongecompliceerde harde seks! Het enige wat ik nu wilde is hard genomen worden en zijn dikke harde paal in mij voelen.
Bij de wc’s ging ik het mindervalidetoilet binnen. Hij volgde mij en sloot de deur achter zich. Ik stond voor hem en was al mijn schroom verloren. Ik trok zijn broek weer omlaag en begon hem meteen weer af te trekken. Hij duwde mijn broekje omlaag tot over mijn kont. Ik voelde zijn warme handen op mijn billen. Heerlijk kneep hij met zijn grote handen stevig in mijn billen. Ik kreunde en stond dicht tegen hem aan. Hij begon mij in mijn nek te zoenen. Dat was mijn zwakke plek! Ik kreunde en stond te trillen op mijn benen. Ik kreunde: “Ik wil je dikke paal in me voelen. Neuk me. En hard ook.”
Ruw draaide hij me om en duwde mij voorover. Hij greep mij bij mijn heupen en trok mij tegen zich aan. Ik voelde zijn harde tussen mijn billen glijden. Even was ik bang dat hij zijn dikke paal in mijn kont zou steken. Er flitste door mijn hoofd: ‘Dat heb je er nou van’. Maar dacht toen: ‘als dat gebeurt dan is dat maar zo’. Ik was nu zo geil en door de afgesloten ruimte voelde ik mij geruster een kon ik mij gemakkelijk overgeven aan mijn geilheid. Het kon mij niet meer schelen.

Ik voelde zijn warme knop tussen mijn billen zo over mijn ster omlaagglijden. Een siddering ging door mijn lijf. Maar zijn knop gleed verder en ik voelde hem op mijn kutlippen. Toen zijn knop voor mijn lippen stond drukte hij zijn heupen hard naar voren. “Oefff”, kreunde ik, “laat hem voelen dan, die dikke paal van je”. Hij kreunde ook en begon gelijk hard in mij te stoten. Zo hard dat ik me moet vasthouden aan de wastafel. Heerlijk. Zijn ballen sloegen hard tegen mijn kut. Mijn kut was nog nooit zo opgerekt door een echte lul. De tranen stonden in mijn ogen van genot. “Ohhh jaahhh”, kreunde ik. Hij ramde zijn lul diep in mij en bij elke stoot kwam er een kreun over zijn lippen. Ik keek voor mij in de spiegel een zag hoe hij zijn best stond te doen. Geil.
Hij pakte met één hand mijn haren vast en trok mijn hoofd naar achter in mijn nek. Hierdoor voelde ik mijn buik naar voren gaan en mijn rug wat meer krommer gaan staan. Bij zijn volgende stoot toen hij diep in me zat raakte hij een plekje in me dat direct mijn orgasme stimuleerde.
Ik kreunde: “Ga door, dan ga ik komen, ga door.” ‘De kerel neukt me gewoon zo goed dat ik al ga klaarkomen’, dacht ik verbaasd. Hij kreunde steeds heftiger. Ik keek achterom en beet op mijn onderlip. Ik kreunde: “Waar wil je je zaad spuiten? Zeg het dan!” en bleef hem geil aankijken. Hij kreunde: “Ik wil die geile kont van je volspuiten”. “Oh, geil”, zei ik hees. “Erop of erin?“, vroeg ik naar de bekende weg. “Erin”, kreunde hij hees. “Ohhh geil”, moedigde ik hem aan, “maar dan wel heel voorzichtig want je bent groot”.

In mijn kont genomen
Hij stopte met stoten en liet zijn lul uit mij glijden. Ik voelde mijn kut nog nagloeien. Langzaam kwam deze weer terug in zijn vorm. Ik begon te twijfelen of ik zijn paal wel in mijn kont kon hebben. Maar ik was zo geil dat ik het gewoon wilde proberen. Veel tijd om te twijfelen had ik niet want ik voelde zijn warme natte knop al tegen mijn ster. “Oh wat is ie warm”, zei ik hees. “Zachtjes”, kreunde ik. Ik was mega geil maar ook een beetje gespannen of ik hem wel kon hebben. Ik probeerde te ontspannen om hem in mij te ontvangen. “Blijf stilstaan”, kreunde ik, “ik beweeg wel”. Zacht drukte ik mijn kont naar achteren. Mijn ster werd langzaam opgerekt door zijn warme knop. Zijn natte knop gleed makkelijk in mij. Oefff, wat was hij groot. Zijn knop gleed voorbij mij kringspier en ik kon een beetje ontspannen. Ik moest even stil blijven staan maar ik had de geile drang om de grens op te zoeken. Langzaam drukte ik weer naar achteren. Mijn kont werd steeds verder gevuld. Gelukkig was zijn dikke paal nog glad en glibberig van mijn kutgeil. Mijn ster werd steeds verder opgerekt, de spanning werd steeds groter naarmate ik mijn kont naar achteren drukte. Ik duwde tot ik bijna over de grens van fijn naar pijn ging.

Ik kreunde: “Oh fack, wat vul jij mijn reet lekker met die dikke paal van je”. “Zo’n grote heb ik nog niet eerder in mijn reet gehad”, kreunde ik. Langzaam begon híj nu te drukken en steeds als ik dacht dat hij niet dieper kon. Precies dan stopte hij, alsof hij het aanvoelde. Daarna gaf ik dan weer aan dat ik zijn paal weer verder in mijn reet wilde door mijn kont naar achteren te duwen. Net toen ik dacht dat ik uit zou scheuren als hij nóg dieper zou gaan kreunde hij: “Aarghhh, mijn hele paal zit in je reet”. Hij begon langzaam terug te trekken. Steeds iets verder. De pijn trok langzaam weg en mijn geilheid overwon het van de pijn. Hij begon steeds iets sneller te stoten en te kreunen. En ik ook. Ik was nog nooit zo uitgewoond. “Ohhh kom dan, spuit mijn reet vol dan!”, jammerde ik. Ik voelde kriebels over heel mijn lijf opkomen. Hij stootte nu zo hard dat ik mijn borsten moest vasthouden omdat die hard heen en weer zwiepten. “Ik ga zo komen”, kreunde hij. Ik voelde zijn paal opzwellen. “Kom dan, spuit je zaad in mijn reet, ik wil je zaad in mij voelen”, moedigde ik hem aan. En toen werd het licht in mijn hoofd. Spontaan begon ik klaar te komen. Ik kreunde hard: “Jaa, jaahhh jaaahhh, ik kommm”. Ik was nog net genoeg bij mijn positieven om hem te horen kreunen dat hij ook ging komen. Hij greep zich stevig vast aan mijn heupen, trok mij diep op zijn paal. Ik voelde zijn paal opzwellen en voelde hoe zijn warme zaad in stralen mijn reet in stroomde. Ik moest me goed vasthouden aan de wastafel om niet om te vallen. Ik voelde mijn orgasme op gang komen. Dit was zo geil om tegelijk klaar te komen. Mijn orgasme denderde door mijn lijf. Langzaam kwam mijn kracht terug. Langzaam bewoog ik naar voren en gleed zijn lul uit mijn kont. Mijn kont gloeide. Maar ik was nog nooit zo heftig klaargekomen van een paal in mijn kont. Toen ik overeind kwam voelde ik zijn zaad omlaag lopen in mijn kont. Vlug schuifelde ik naar de wc-pot en liet zijn zaad uit mij lopen.

Vanaf de wc keek ik hem geil aan en zei: “Als je wil mag je straks na het eten naar mijn kamer komen, dan doen we het nog een keertje over. Maar dan comfortabel op een bed”. Hij lachte en zei dat hij graag kwam. Ik liet hem zijn telefoonnummer in mijn mobiel intoetsen en zei dat ik hem vanavond zou bellen. Toen ik hem zei dat we ons niet eens hadden voorgesteld zei hij dat hij Frits heette.
Ik vroeg hem of hij wilde gaan kijken of er niemand in de fitnessruimte was. Als dat wel zo was moest hij gewoon doorlopen en weggaan. Dan zou ik even wachten in het mindervalidetoilet. En als er niemand was moest hij mij op komen halen. Ik graaide wat wc-papier van de rol en droogde mij af, van voren en van achteren. Ik fatsoeneerde mijn kleding en gelukkig zag je geen natte plek in mijn broekje. Maar mijn bolle kut was nog gevoelig en nog steeds zichtbaar onder de stretch stof.

Frits kwam vlug terug en vanuit de geopende wc-deur zei hij dat er nog steeds niemand in de fitnessruimte was en liep weg. Ik was net klaar met mezelf droogmaken van onderen en stond op om mij te fatsoeneren maar Frits had de wc-deur al dicht gedaan en was weg. Toen ik in de fitnessruimte kwam was Frits ook daar nergens meer te zien. Hij had denk ik genoeg gesport, ik moest lachen bij die gedachte.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7981 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Vier dagen cursus in een hotel (deel 2)”

  1. Weer complimenten Robbert!Jouw verhalen beantwoorden echt helemaal aan mijn fantasieën, de manier van versieren enzo.. ’t spannendst van ’t hele proces.. en hoe je ’t beschrijft..’t zijn steeds hele kleine subtiele dingetjes in je schrijftand die me enorm opwinden, in elke zin wel iets.. Ik voel en beleef ’t echter dan echt! Eerlijk waar..in ’t echt ben ik te verlegen in zo’n situatie, maar nu kan ik me er heerlijk aan overgeven!

Plaats een reactie