BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Poets beurt met kamergenootje bij vreemde man (2)

Die avond gingen Kim en ik nog even stappen, geld genoeg nu. Kim deed net of er niets bijzonders gebeurt was, maar ik zat er vol van en vroeg of zij dit al lang deed en niet vreemd vond.
Kim keek mij serieus aan en zei dat zij dat al een jaar deed en er al snel aan gewend was. Jan betaald goed en valt mij niet lastig, en hij kan het geld goed missen hij is miljonair en kikt er op dat hij vrouwen in lingerie ziet rond huppelen, niks mee toch.
Wij dronken meer dan goed voor ons was, en toen wij op de kamer kwamen dook Kim bij mij in bed en begon mij te strelen en kuste mij op de mond en bedankte mij, en zei jij hebt flink wat meer geld in het laatje gebracht en zij begon mijn borsten te strelen, mijn tepels werden hard en ik voelde mijn kutje vochtig worden en dacht shit ik ben toch niet lesbisch, maar voelde even later Kims hand bij mijn kutje en werd heerlijk gemasseerd de volgende ochtend werd ik wakker en lag naakt in bed en Kim in de hare.
Had ik het nu gedroomd of was het werkelijk gebeurt, die massage van Kim.
Kim was opgewekt tijdens het ontbijt en vroeg heb je zin om mee naar de sauna te gaan, heerlijk zwemmen en zweten zei Kim lachend, ik was er nog nooit geweest maar vond het prima.

Een paar uur later kwamen wij het sauna complex, wat opviel vooral veel vrouwen en een paar stelletjes.
Wij kwamen bij de kleedruimte en daar stonden de mensen gewoon naakt, Kim zag mij kijken en vroeg wist jij niet dat het naakt was, maar je ziet bijna niets hoor, bijna iedereen zit in zijn badlaken gewikkeld.
Het zwemmen was natuurlijk naakt en was heerlijk, zo heerlijk vrij en het water langs de borsten en langs je kutje en billen.
De dag vloog voorbij, een paar dagen later vroeg Kim wat voor maat schoenen heb jij eigenlijk, hoezo vroeg ik lachend, wil jij mijn schoen lenen.  Maar ik heb maat 38 zei ik dus die passen jou niet. De telefoon ging en er werd verder niet over gepraat.

De zaterdag er op vroeg Kim heb jij nog zin om wat bij te verdienen, ik ga straks nog even poetsen bij Jan.
Ik kon het geld goed gebruiken en was dus snel overgehaald.
In de kleedruimte trokken wij onze kleren uit en nu moest ik een kort rokje en straks shirtje aan en geen lingerie er onder alleen kousen met jarretels, en er stonden een paar rode pumps maat 38 voor mij klaar, daarom moest natuurlijk weten.
Daar stonden wij dan 2 rechten studentes op pumps en hoerige kleren aan, wij liepen de kamer waar Jan aan het werk was, hij begroete ons en hij kleedde ons bijna uit met zijn ogen.
Wij gingen aan de schoonmaak en Kim bukte zo nu en dan dat Jan ook wat zicht had op haar billen en kutje, plagerig deed Kim de plumeau onder mijn rokje.
Even later viel tijdens het afstoffen een bakje met punaises op de grond, ik dus op de grond op mijn knieën die dingen aan het oprapen mijn rokje was wat naar boven geschoven zodat jan ook nog wat zicht had, hij betaalde er ook goed voor dus mocht ook er wel wat voor krijgen.
Nu voelde ik zo opeens een ruwe tong langs mijn kutje gaan ik keek maar Jan zat nog op zijn plek en Kim was nog bezig met afstoffen.
Ik keek om daar stond Lobbes een grond hond die mijn kutje likte ik gaf een gilletje en Jan en Kim keken direct.
Lobbes een super grote hond keek mij aan en begon nu wilder te likken mij kut werd nat en ik voelde mijn lipjes opzwellen, ik keek nog eens en zag dat de hond een enorme pik had.

Hij deed een paar stapjes naar voren en ik voelde zijn pik in mij kut verdwijnen hij ging op en neer en ik voelde zijn pik vast zitten hij bleef even stil en toen voelde ik een enorme harde straal in mijn kut spuiten, ik kwam klaar en raakte buiten westen een poosje later kwam ik bij, lobbes lag in de hoek.
Jan zei dat wij maar naar huis moesten gaan.
Ik zag een stapeltje van 50 euro’s liggen, en Jan zei ik hoop dat het genoeg is, Kim pakte het stapeltje en telde het en zei lijkt wel voldoende.
Terwijl ik weg strompelde met het zaad wat langs mijn benen liep, hoorde ik Jan nog vragen, hebben jullie er bezwaar mee dat een kennis de volgende keer er bij is. Kim zei zakelijk geen bezwaar maar het kost natuurlijk wel meer.

Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12296 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Poets beurt met kamergenootje bij vreemde man (2)”

Plaats een reactie