BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op Zolder

Ik ben al sinds jong geïnteresseerd in sex met jongens/ mannen. Al op jonge leeftijd had ik mijn eerste ervaringen maar ondanks dat heb ook altijd vriendinnen gehad. Ben nu ook getrouwd maar regelmatig heb ik nog dates met mannen. Ik ben zelf licht onderdanig ingesteld, draag wel eens lingerie en pijp graag. Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen op deze website.

Na mijn eerdere verhalen met de titels ‘elektrahuisje’ en ‘schuur 1’ heb ik nu een redelijk bizar verhaal gebeurd op zolder toen ik met mijn inmiddels ex-vrouw Marieke op visite was bij kennissen..

Het stel waar we op visite waren geef ik in dit verhaal de naam Evert en Janneke. Janneke was een goeie vriendin van mijn vrouw en ze trokken samen redelijk vaak op. Ik zag haar wel eens bij ons thuis maar over het algemeen bleef het tot contact tussen hun tweetjes, dus ik kende Evert eigenlijk niet zo goed.

Van mijn vrouw Marieke had ik al eens begrepen dat Evert en Janneke een wat aparte relatie hadden. Evert ging regelmatig op pad voor zijn werk en zijn vrouw gaf hem dan altijd een pretpakket mee met condooms e.d. Wij thuis gingen er dus vanuit dat hij dan dus van zijn vrouw met een ander mocht neuken als hij op pad was. Die avond zou ik ontdekken dat dat inderdaad klopte maar net iets anders dan wij dachten.

Wij waren daar dus op een doordeweekse avond op visite. Het was de eerste keer dat ik Evert echt sprak. We waren een beetje aan het praten over werk en zo kwam Evert erop dat zijn laptop niet meer wilde opstarten. Aangezien ik in de computers zit bood ik aan om even te kijken of ik er weer leven in kon krijgen.

Zo belandde ik dus met Evert op zolder. Zijn laptop deed niets meer, resetten leek de enige optie. Zo gezegd zo gedaan, ik die laptop gereset en toen begon het wachten tot de herinstallatie was voltooid. Al wachtende begon Evert te praten over zijn zakenreizen en hoe fijn hij dat vond om zo af en toe even lekker in een andere omgeving te zijn. Evert vertelde ook dat hij dan inderdaad een pakje condooms en glijmiddel meekreeg van zijn vrouw. Op mijn vraag of hij dan vaak andere vrouwen scoorde tijdens die reisjes antwoordde hij heel open dat hij bi was. Hij had met zijn vrouw een afspraak dat hij tijdens zijn reisjes niet met andere vrouwen naar bed mocht maar wel met mannen.

In gedachte had ik zoiets van wow! Ik zou ook wel zo’n deal met mijn vrouw willen. ‘Jij wel eens wat met een man gedaan’? Evert keek me indringend aan na deze vraag. Ik antwoordde ontkennend maar kreeg een flinke rode kop. ‘Volgens mij is er iemand aan het liegen’ zei Evert. Evert bleef me heel indringend aankijken en ik besloot hem op te biechten dat ik inderdaad ook bi ben. Ik drukte hem op zijn hart om het voor zichzelf te houden. Met een glimlach op zijn gezicht zei Evert dat alles een prijs heeft, en zo’n geheimpje dus ook.

Om zijn woorden kracht bij te zetten stond hij op van zijn stoel en ging voor me staan. Terwijl ik nog in een stoel zal keek ik naar zijn kruis en zag dat daar een flinke zwelling was ontstaan. Evert legde een hand op mijn schouder en trok me een beetje naar zich toe. In mijn eerder verhalen heb ik al beschreven, ik ben onderdanig en door een dominante man goed te gebruiken als pijpsletje. Evert voelde dit goed aan! Ik knoopte zijn broek open en trok de rand van zijn broek wat naar beneden. Met mijn rechterhand trok ik de voorkant van zijn boxer omlaag terwijl ik met mijn linkerhand zijn harde pik en ballen eruit viste.

Evert was helemaal kaal, twee mooie volle ballen met een mooie dikke pik van zo’n 17 cm lang en een centimeter of 5 dik. Ik begon langzaam aan zijn pik te trekken en al snel kon ik het niet weerstaan om om zijn eikel tussen mijn lippen te nemen. Zachtjes begon ik Evert te pijpen en tevreden legde hij een hand op mijn achterhoofd. Dat is iets waar ik altijd enorm geil van wordt, een hand op mijn achterhoofd die mij zachtjes dwingt om steeds iets dieper te pijpen. Ik had inmiddels mijn broek ook open en zat aan mijn pik te trekken.

We waren heerlijk relaxed bezig, ik had zijn 17cm al een paar keer helemaal in mijn mond en keel gehad. Ik was zelf ook lekker aan mijn pik aan het trekken. Ineens werden we opgeschrikt door een schreeuw van beneden van Janneke. Of we nog wat wilde drinken? Evert riep naar beneden dat we ons zelf al hadden geholpen en dat we nog even samen bezig waren. Best wel een cryptische zin die je op meerdere manieren op kon vatten maar op dat moment zocht er niets achter.

Evert begon duidelijk op stoom te raken want hij begon wat meer te kreunen en ook de grip op mijn hoofd werd wat steviger. Het was uiteindelijk ook niet meer zo dat ik hem aan het pijpen was maar meer dat hij mij in mijn mondje aan het neuken was. Ik raakte hier zelf ook steeds geiler van en voelde mijn zaad opborrelen. Evert pakt mijn hoofd nu met twee handen vast en begon nu echt heel stevig te pompen. Ik voelde zijn pik opzwellen en terwijl Evert stevig aan het kreunen was spoot ik mijn eigen zaad over mijn handen heen. Ook Evert duwde zijn kloppende eikel nog een keer dieper in mijn mond en kreunend spoot hij zijn zaad in mijn mond. Hij hield me stevig vast zodat ik geen andere keuze had dan slikken, maar daar had ik geen bezwaar tegen.

We bleven even een minuutje zo zitten, Evert met zijn slap wordende pik in mijn mond. Ik met mijn handen onder mijn eigen zaad. En…niet te vergeten, onze vrouwen beneden op de bank! Uiteindelijk kwam Evert met wat handdoeken uit de wasmand aanzetten zodat we ons een beetje konden opfrissen. Al met al had het hele gebeuren 20 minuten geduurd en de laptop was inmiddels ook al klaar. Evert maakte nog wat opmerkingen dat hij het erg lekker had gevonden en dat hij mij een heerlijk sletje vond.

Het was redelijk ongemakkelijk om weer naar beneden te gaan, naar onze vrouwen. Evert had het hoogste woord dat hij blij was dat zijn laptop het weer deed, terwijl ik alleen maar kon denken aan het feit dat ik zijn zaad nog proefde in mijn mond. Janneke, de vrouw van Evert, keek mij een beetje raar aan en knipoogde naar mij. Die knipoog zou later, een week later, duidelijk worden. De rest van de avond was prima, mijn vrouw had niets gemerkt en we gingen naar huis alsof er niets was gebeurd.

Maar goed, die knipoog van Janneke… Ik kwam haar een week later tegen en het bleek dus dat die cryptische zin die Evert naar beneden had geroepen door Janneke was begrepen. Ze was stiekem naar boven geslopen en had gezien hoe haar man zich door mij liet pijpen. Ze beloofde me dat ze niets tegen mijn vrouw zou zeggen, maar dat alles een prijs had…Om het verhaal af te ronden, ik ging mee met Janneke naar huis en zij was net zo dominant als haar man. Ik moest op bed gaan liggen en naakt ging ze met haar kale kut op mijn mond zitten. Gedurende 20 minuten lang bereed zijn mond en tong voordat ze gillende klaar kwam.

Een maand of twee daarna gingen Marieke en ik scheiden, niet door dit voorval hoor. Evert en Janneke heb ik nadien nooit meer gezien. Kort na mijn scheiding zijn ze vertrokken naar Engeland, Evert kreeg daar een betere baan.

Ikzelf heb daarna nog vaker leuke avontuurtjes gehad, vertel ik over in andere verhalen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Multibiman

Ik ben getrouwde bi man die zo nu en dan behoefte heeft aan een avontuurtje. Ik ben licht onderdanig en vind het enorm geil om te dienen en te pijpen. Ik vind het leuk om over deze ontmoetingen verhaaltjes te schrijven, hoop dat jij als lezer dat ook lekker vindt.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of eens wilt chatten of mailen! (multibiman2@gmail.com)

Dit verhaal is 10983 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

12 gedachten over “Op Zolder”

  1. Hi Multi , heerlijke pik heb je, die zou ik graag willen proeven. Heerlijk verhaal heb je geschreven , komt er een vervolg? Waarbij de dames ook meedoen en de mannen elkaar ontmaagden? Groetjes Kees

Plaats een reactie