BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rijpe Nederlande hoer in Spanje (2)

Eigenlijk had ze de tijd van haar leven hier onder de warme Spaanse zon. Een eigen plek had ze nog niet, maar het was wel goed zo. Veel bij haar Spaanse lover Carlos en natuurlijk samen bij Enrique. Dat ze haar af en toe als sloofje en slaafje gebruikten, nam ze op de koop toe. Per slot van rekening had ze gratis onderdak en ze werd zo vaak als maar kon geneukt door een van de mannen en soms door allebei. Meestal gebeurde dat op het warmst van de dag, zo rond de siësta. Na een borreltje en een hapje eten. Kleren droeg ze niet of nauwelijks. Dan lag ze weer voorover op de eettafel en werden haar kut en anus lekker vol gepompt. De mannen zaten weer op de veranda en zelf was ze nog even in de keuken bezig. Carlos riep haar en vroeg of ze een paar biertjes wilde brengen. Ze deed haar schortje af, pakte een paar flesjes uit de koelkast en liep naar buiten. Ze liep om het hoekje naar de mannen toe en schrok een beetje. Niet alleen Carlos en Enrique zaten daar, er waren nog twee andere mannen. Alle vier druk in gesprek. Hoewel ze weer helemaal naakt was deed ze net of haar neus bloedde en liep op het viertal af. De biertjes waren voor de twee vreemde mannen die er zaten. Die konden natuurlijk hun ogen niet van haar afhouden. Wat ze allemaal zeiden begreep ze niet helemaal, maar ze wist zeker dat het over haar ging. Een van de mannen pakte haar bij haar bungelende tieten toen ze voorover bukte om het flesje op tafel te zetten. Even bleef ze zo staan en liet hem zijn gang gaan. Aan de andere kant voelde ze hoe er een hand tussen haar billen en over haar kut werd gewreven. Carlos zat tegenover haar aan de tafel en ze zag dat hij zijn rits open trok en zijn pik tevoorschijn haalde. Kijkend naar zijn puta, die werd betast, begon hij aan zijn pik te trekken.

Hij hoefde niet veel te zeggen, aan zijn gebaar begreep ze dat ze moest komen. Even later zat ze op haar knieën met zijn pik in haar mond. Terwijl ze hem gulzig een pijpbeurt gaf bleef hij doorpraten met de andere mannen. Vijf minuten later voelde ze zijn pik kloppen en spoot hij zijn sperma in haar zuigende mond. Ze stond op maar Carlos hield haar vast met zijn arm om haar middel. Met zijn andere hand vingerde hij haar kut. “Cien Euros el hombre”, hoorde hij hem zeggen. Dat begreep ze donders goed: honderd Euro de man. Hij had zijn puta aan de mannen aangeboden. Geil als ze inmiddels was geworden sputterde ze niet tegen. Geneukt zou ze toch worden door Carlos of Enrique. En nu kon ze er nog een centje mee verdienen. Nadat de mannen hun portemonnee hadden getrokken ging ze op de rand van de tafel zitten met haar benen wijd. De eerste man had een flinke leuter en ze genoot er van om achterover liggend op de tafel zo geneukt te worden terwijl de drie andere mannen toekeken en met hun leuters speelden. Na een minuut of 5 haar kut te hebben volgepompt draaide de man haar om en lag ze voorover. Opnieuw kwam de pik bij haar binnen, maar nu in haar anus. Nadat de eerste zijn zak in haar had geleegd was de volgende aan de beurt. Twintig minuten en twee pikken later kroop ze met een zaad lekkende flamoes en anus van tafel af. Haar siësta was weer goed geweest.

Tijdens de siësta was ze lekker geneukt door die twee mannen maar de rest van de dag was ze ook niet tekort gekomen. Het was vroeg in de avond toen Carlos vroeg of ze zich wilde uitkleden. Ze moest weer meelopen naar de stal. Ze had er wel oren naar. Die pony stond ook weer klaar. Maar nu lagen er 2 hooibalen op elkaar, iets hoger als eerder. Carlos vroeg of ze er nu op haar rug op wilde gaan liggen. En Carlos zou Carlos niet zijn als hij zijn pik, die inmiddels weer op oorlogssterkte was, niet in de kut van zijn geile puta zou boren. Liggend op de strobalen neukte hij haar naar haar eerste orgasme. Ze lag nog bij te komen toen Enrique aan kwam lopen. Ze hoorde de hoeven op de stenen vloer. Maar nu kwam hij niet met de pony maar met Portos, de schimmel. De enorme pik, die ze al eerder had afgetrokken, zwabberde onder zijn buik. Ze wilde overeind komen maar moest blijven liggen. Zouden ze haar door de hengst laten dekken nu? Die pik was zo groot! Enrique stond naast haar en die lul hing er al helemaal uit. Hij aaide de lul over haar buik. Er kwam al heel wat vocht uit en haar buik was helemaal nat.

Zonder verder te vragen zette hij het paard over haar heen. Ze had de zenuwen maar zei dat hij het maar moest proberen. Hij wreef eerst de pik een hele tijd langs haar kut waar het zaad van Carlos nog uit droop en toen duwde hij een beetje. Dat paard begon te hinniken en duwde ineens mee. Ze dacht dat ze uitscheurde toen de kop van de pik in haar natte kut naar binnen kwam. Carlos hield hem weer in bedwang en Enrique hield de pik vast in haar kut. Ze gilde het uit. Ze had best al wel de gekste dingen in haar kut gehad maar dit overtrof alles. Ze voelde haar ingewanden en alles in haar buik bewegen als de grote platte kop van de hengst in haar onderlijf tegen haar baarmoeder stootte. Carlos had het halster aan een paal vastgebonden waardoor de schimmel niet weg kon en stond naast haar. Terwijl ze door de enorme leuter werd genaaid stak hij zijn pik, die weer helemaal op sterkte was, in haar mond. Het begon er op te lijken dat ze er inmiddels aan gewend was. Het gillen was nu een verschrikkelijk geil kreunen geworden. Doordat ze op haar rug lag kon ze nu ook zien hoe diep de paardenpik in haar kut zat. Enrique had nog steeds de pik vast en zorgde er voor dat hij niet uit de spleet van hun puta zou floppen. De hengst bleef maar gaan, veel langer als de pony die ze eerder had gehad. Dat de hengst klaar zou komen stond als een paal boven water, en dat het in haar kut zou gebeuren zorgde Enrique wel voor.

Ze klampte zichzelf vast aan de borst van het paard en lag gillend te schokken op de strobalen toen het gebeurde. Het hete zaad perste aan alle kanten uit haar gaar geneukte flamoes. Uitgeteld lag ze achterover op de strobalen toe Enrique met Portos weg liep. Zo veel zaad had ze nog nooit in haar kut gehad. Carlos was bij haar gebleven en lag half over haar trillende lichaam heen. Ze was helemaal in een trans en had niet eens in de gaten dat Enrique weer terug was gekomen. Maar niet alleen, hij had ook weer de pony bij zich. En voor ze het wist voelde ze opnieuw een enorme pik in haar nog zaad lekkende kut naar binnen stoten. Doordat ze nu op twee balen lag, rustte het hele gewicht van de pony op haar lijf en kon ze geen kant meer op. Ze lag te kermen en te schokken en had orgasme na orgasme. Totdat ook de pony zijn lading zaad in haar kut loosde. 5 minuten later pas probeerde ze op te staan en trilde helemaal op haar benen, kon echt niet meer lopen. De paardenlul, de pik van de pony, ze waren zo groot. De mannen moesten haar ondersteunen toen ze haar naar het huis terug brachten. Nadat ze haar onder de douche hadden gezet viel ze uitgeteld op de patio in slaap. Pas toen ze veel later naar bed gingen hebben de mannen haar nog een keer met zijn tweeën genomen. De hoer was vandaag weer flink door de paarden en de mannen geneukt. Maar ze had blijkbaar haar plekje wel gevonden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9389 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Rijpe Nederlande hoer in Spanje (2)”

  1. Hey Thamara.
    Wat weer een lekker geil verhaal over Astrid. Ik kende het natuurlijk al, maar nu jij het zo hebt opgeschreven wordt ik weer geil.
    Lekkere profielfoto trouwens. Nieuw?

Plaats een reactie