BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verrassing…maar deze keer anders 10

“Zo horen wij het graag,” zegt Marlies tegen Jolanda als ze de kamer weer zijn binnen gekomen en kijken keurend naar Jolanda. “Wat vindt jij ervan, Rachel? Kan ze zo haar eerste dag beginnen?” “Ja hoor, ik denk dat dat wel goedkomt Marlies, laten we haar maar meenemen naar de kamer, dan kan ze meteen aan de slag.” Ze nemen Jolanda mee naar de kamer en zetten haar weer midden in de kamer. We zitten inmiddels alle 4 op de bank en Marlies zegt tegen Jolanda: “Veel regels zijn er niet nodig, je weet zelf denk ik wel wat je moet doen. 1 regel is belangrijk, je spreekt ons aan met mevrouw en meneer en als wij je iets vragen doe je dat. Is dat begrepen?” “Ja mevrouw,” antwoord ze, “ik heb het bergrepen.” “Dan mag je nu je blinddoek afdoen. Nu begrijpt Jolanda dat het moment daar is dat ons gaat zien en twijfelt even voordat ze haar blinddoek af doet. Ze kijkt een beetje verlegen naar ons en weet zich niet ze goed houding te geven. De kleding waarin Marnix en ik gekleed zijn heeft ze niet eerder gezien en ook zoals Rachel en Marlies gekleed zijn is redelijk nieuw voor haar. Ze vindt het wel geil en spannend en stamelt: “Bedankt voor de uitnodiging en wat zien jullie er goed uit” “Dankje, zegt Marlies, jij ziet er ook goed uit en we zijn blij dat je er bent. Draai je eens rond dan kunnen we je eens goed bekijken.” Jolanda draait zich langzaam rond en goedkeurende geluiden klinken vanaf de bank. “Dat ziet er prima uit, nou eens kijken of ook een echte huishoudster is. We hebben wel zin in champagne, haal eens 4 glazen en een fles uit de keuken en schenk ons iets in,” zegt Marlies en wijst Jolanda waar de keuken is.

Meteen loopt Jolanda naar de keuken en haalt champagne en glazen. Ze schenkt ze in en geeft ze aan ons. Ze doet netjes een stap terug en zegt: “Kan ik verder nog wat voor jullie halen?” “Ja,” zegt Marlies, “we willen straks graag buiten in de hottube, haal maar een stapel handdoeken uit de slaapkamer, en neem ook een fles glijmiddel mee” Lachend kijkt Marlies ons aan als Jolanda wegloopt. “Ik heb zin om straks lekker elkaar op te geilen, maar vooral Jolanda. Zij mag toekijken hoe we lekker met zn 4en elkaar verwennen en als we zien dat zij ook flink geil is geworden mag ze voor ons een striptease doen.” “Goed idee,” zegt Marnix, “zo kan ze alvast een beetje wennen aan ons zonder meteen mee te doen, dat komt vast later wel.
We genieten van onze champagne en als Jolanda terugkomt met de spullen lopen we met zn alleen naar buiten. Bij de hottube aangekomen willen we ons uitkleden maar Marlies heeft andere plannen. “Dat kan Jolanda prima voor ons doen, anders staat ze er ook maar een beetje bij” “Begin maar met ons,” zegt ze tegen Jolanda en loopt naar haar toe. “alleen helpen uitkleden, geen onnodige aanrakingen” zegt ze streng tegen haar en Jolanda knikt. “Ja mevrouw,” en begint haar uit te kleden. Ze heeft met de dames al vaker contact gehad en dat is duidelijk te zijn.

Behendig kleed ze hun uit, en al was de afspraak anders, heel toevallig komt haar hand daarbij toch in aanraking met een tepel en glijd haar vinger “per ongeluk” toch tussen hun benen. De dames genieten er stiekem toch van en zeggen er niks van. Ze stappen in het bad en geven de opdracht nu de mannen uit te kleden. Ze begint bij mij en ze komt achter me staan en trekt soepel mn shirt uit. Dan voel ik haar handen bij mn rits en drukt ze zich expres stevig tegen zich aan. “Foei, die is niet bang, ze heeft er echt zin in” schiet er door me heen en mn pik krijgt meteen een lichte zwelling. Behendig schuift ze mn broek naar beneden en ik voel haar borsten langs mn rug naar beneden glijden. Dan hurkt ze zich voor me, trekt mn boxer naar beneden en kijkt vol bewondering naar mn half slappe maar forse pik. Ze likt met haar tong langs haar lippen en kijkt geil omhoog. “Alstublieft meneer, u kunt in bad. Dan herhaalt ze het zelfde ritueel bij Marnix en nadat ook hij in het bad zit beveelt Rachel haar om een stoel een paar meter van het bad te zetten en daar plaats te nemen. Marlies is ondertussen tussen mij en Marnix in gaan zitten en heeft onze pik in haar hand en begint die rustig hard te maken. Rachel zit op de rand van het bad en begint zichzelf te vingeren en kijkt met een schuin oog naar Jolanda. Die ziet alleen Rachel zitten maar aan de bewegingen die Marlies maakt weet zij wel wat daar gebeurt. Te zien is aan haar dat het haar niet ongeroerd laat want stil zitten is er niet bij en onrustig draait haar kontje op de stoel.

Rachel gebaard naar ons dat wij ook op de rand moeten komen zitten en nu heeft Jolanda goed zicht op onze inmiddels keiharde penis. Weer likt ze langs haar lippen en een vinger verdwijnt tussen haar benen. Dat gaat Rachel iets te snel en roept streng: “Alleen kijken naar ons, nergens aankomen.” Meteen haalt ze haar hand terug en knikt gehoorzaam. Inmiddels is Marlies voorover gebogen op het bankje gaan staan en heeft de pik van Marnix in haar mond genomen. Haar kontje steekt geil naar acht en Rachel pakt de fles glijmiddel, spuit een flinke straal op haar kontje en begint haar kontgaatje te vingeren. Ik pak ondertussen 2 glazen buttplugs met mooie rode siersteen en smeer die flink in. Zodra Rachel haar vingers uit het kontje van Marlies haalt zet ik een plug tegen haar half openstaand kontgaatje en druk hem voorzichtig naar binnen. Rachel heeft haar kontgaatje inmiddels ook flink ingesmeerd en bied mij haar kontje aan en ook bij druk ik de plug voorzichtig naar binnen. Dan gebied ze mij om ook op de rand te gaan zitten en begint mij ook te pijpen.

Jolanda heeft nu een uitzicht wat haar enorm geil maakt. Ze kijkt bijna recht in 2 strakke kontjes met daarin een flinke buttplug en ziet 2 mannen op de rand van het bad die beiden gepijpt worden. Dit doet haar draaien en wiebelen op haar stoel, haar benen wijd gespreid en haar stringetje strak tussen haar gezwollen kutlipjes. Een natte plek op de stoel verraad dat ze supergeil is geworden van dit schouwspel. Ook de mannen hebben zicht op haar en dat wind hun nog meer op. Het duurt dan ook niet lang of beide keeltjes worden volgespoten met een flinke lading warm zaad. Alsof ze het afgesproken hebben slikken ze het niet door maar stappen uit het bad, gaan vlak voor Jolanda staan en geven elkaar een tongzoen. Het zaad gaat daarbij van mond tot mond en druipt langs hun mond naar buiten. Na een poosje stoppen ze en laten het uit hun mond over hun borsten lopen. Jolanda is door dit schouwspel niet meer te houden en zat zichzelf te vingeren. “Dat was niet de afspraak” zei Marlies streng. “voor straf moet je ons schoonmaken, en niet met een handdoek, nee, je moet alles schoonlikken” en zonder te wachten drukte ze haar borsten in het gezicht van Jolanda die zich dit geen 2e keer liet zeggen en in no time had ze alle opgelikt. Ook Rachel werd vakkundig schoongelikt en Jolanda slikte alles door.

Dit schouwspel had mij en Marnix niet koud gelaten en we zaten dan ook alweer met een behoorlijk stijve pik op de rand van het bad. Rachel wenkte ons en we kwamen dichterbij. “Laat Jolanda eens kort proeven waar dat lekkere zaad vandaan kwam” zei Rachel en duwde mij naar voren. Jolanda opende haar mond en wou mijn penis pakken maar dat liet Marlies niet toe. “hoho, alleen proeven, niet voelen!” zei ze streng en pakte haar handen en hield die vast achter haar rug. Gulzig zoog ze mn pik naar binnen maar was niet helemaal voorbereid op dit formaat en kokhalsde meteen. Ze wou mn pik weer uit haar mond laten maar dat liet Marlies niet toe en duwde haar gezicht weer naar voren. Nu rustiger zoog ze voorzicht maar heerlijk aan mn pik. Na enkele halen vonden de dames het genoeg en was het Marnix zn beurt. Ook hij werd rustig een aantal keren lekker leeggezogen en toen vonden de dames het genoeg. We stapten weer met zn 4en in het bad en de dames gingen wijdbeens op de rand zitten. Marnix en ik knielden voor hun neer en begonnen hun flink gezwollen en kletsnatte putjes te likken. Ze waren van dit teasen en alle geile handelingen flink geil geworden en al snel kreunden ze luid van genot. Aan Rachel merkte ik dat ze dicht tegen een spuitmoment aanzat en stopte met likken, stak 2 vingers in haar kutje en begon haar g-spot zo te bewerken dat het maar even duurde voor ze flinke stralen kutsap het bad in spoot. Ze hielp maar niet op, zo geil en opgewonden was ze.

Marlies zag dit alles gebeuren en duwde Marnix teder weg en zei geil: “Dat wil ik ook, spuiten door die geile vingers van jou” en trok mij naar haar toe. Ze was nog minder opgewonden dan Rachel en het duurde dus even voordat ook zei haar hoogtepunt bereikte en een flinke straal kutsap het bad in spoot. Marnix was ondertussen verder gegaan waar ik gebleven was bij Rachel en likte haar natte kutje heerlijk schoon. Ik deed hetzelfde bij Marlies die dat wel kon waarderen en nog een straaltje had bewaard voor mij en dat recht in mn mond spoot.

Jolanda was ondertussen zo geil geworden dat 2 vingers haar kutje aan het verwennen waren en met de ander hand ze een borst aan het strelen was. Rachel nam nu de leiding en zei: “Sta op!” Meteen gehoorzaamde ze en deed haar kleding goed. “Zo te zien vond je het allemaal wel erg opwindend wat wij deden? Laat nu maar eens zien hoe geil je het vond en kleed je langzaam uit. Maar denk er aan: Strelen mag maar niet te lang anders kom je veel te snel klaar!” Jolanda begon zich nu langzaam uit te kleden. Ze begon met haar blouse wat haar eigenlijk net te krap was en bij het 2e knoopje sprongen haar lekkere borsten dan ook al naar buiten. Dan volgde haar mini schortje en elegant schoof ze haar natte stringetje vervolgens naar beneden. Toen nam ze plaats op de stoel, ging wijdbeens zitten en gespte haar schoenen 1 voor 1 los en liet ons genieten van een geweldig uitzicht. Vervolgens schoof ze sensueel haar kousen af en stond toen weer op. Haar kanten halsband liet ze om, iets in haar had dat bedacht. Daar stond ze dan. Jolanda, de een paar weken nog zo verlegen ogende medewerkster van de van der Valk. En kijk nu eens, alsof ze nooit anders gedaan heeft, een striptease weggeven alsof het niks is.

“En, deed ik het goed” vroeg ze grappig en we schoten alle 4 in de lach. “Jazeker, we hebben genoten” zei Marlies, “maar waarom heb je de halsband nog om?” vroeg ze en Jolanda antwoorde: “weet ik eigenlijk niet, misschien wel omdat ik jullie hulpje wil blijven?” “Haha, onderdanig dus, nou dat komt dan goed uit, we hebben dorst en willen wel wat drinken. Haal maar een fles champagne en 5 glazen. Met haar billen draaiend loopt Jolanda weg en wij wisselen snel een paar woorden. “Wat een lekker ding zeg, dat word een geweldige dag,” zegt Marnix, “kan ze niet wat langer blijven?” “Nou misschien wel maar laten we dat vanavond bekijken en nog niks tegen haar zeggen” zegt Marlies en kijkt ons aan. We stemmen in en dan horen we Jolanda weer aan komen lopen. Ze rijkt ons de champagne aan en wil zelf een slok nemen maar daar steekt Rachel een stokje voor. “Hoho, nu eerst in het bad en dan kunnen we samen proosten.” Jolanda stapt snel in het bad en we brengen een toost uit. “Op een gezellige en spannende dag” zegt Marlies en Rachel vult aan: “dat we maar veel van elkaar mogen genieten. Ze genieten van hun champagne en praten wat over het huis, de reis van Jolanda hier naartoe en over andere dingen. Als de champagne op is vraagt Jolanda of ze nog nieuwe moet halen maar dat hoeft niet zegt Marlies. “Ik wil nu eens ff lekker met jou zoenen” zegt ze en trekt Jolanda naar zich toe. Die laat dat gewillig toe en gaat op haar schoot zitten. Al snel zijn ze verwikkeld in heftige tongzoen en lijken alles om zich heen te vergeten.

Rachel gaat achter Jolanda zitten en begint haar in haar nek te zoenen. Marnix en ik hebben weer plaatsgenomen op de rand van het bad en beginnen met onze pik te spelen. Rachel heeft ondertussen de borsten van Jolanda in haar handen genomen en is die heerlijk aan het kneden en strelen. Een paar flink gezwollen tepels verraadden dat ze dat wel kan waarderen. Haar ademhaling klinkt steeds luider en als ook Marlies haar handen gaat gebruiken en 2 vingers en het strakke kutje van Jolanda laat verdwijnen, wordt het haar te veel en komt ze wild schokkend klaar. Jolanda wordt nu op de rand van het bad gezet en Rachel knielt op het bankje en begint zachtjes haar flink gezwollen kutje te likken. Marlies gaat door met zoenen en strelen en al snel kreunt Jolanda weer luid en alles wijst op haar 2e orgasme. Die dient zich inderdaad al snel aan een luid kreunend komt ze klaar, nog intenser en heftiger dan de eerste keer. Als ze haar ogen weer opent ziet ze mij en Marnix op de rand van het bad zitten en vraagt lief aan de dames: “mag ik…?” “jahoor, ga je gang, maar denk er om, rustig aan niks doen wat je niet wil.”

Ze komt tussen mij en Marnix in zitten, op haar knieën op de bank. Ze neemt, voorzichtig mijn al weer keiharde pik in haar hand en begint me langzaam af te trekken. In haar andere hand neemt de de pik van Marnix en die krijgt dezelfde behandeling. Om de beurt neemt ze nu 1 van onze pikken in haar mond en begint er heerlijk aan te zuigen. Eerst rustig en korte halen maar al snel steeds dieper en sneller. Dan consenteert ze zich op mijn pik en pakt me met een hand bij mn ballen. Ze zuigt zo heerlijk en hard dat het niet lang duurt of mn zaad begint te borrelen. Ik waarschuw haar dat ik ga komen maar ze vertrekt geen spier en blijft met diep pijpen. Met een paar flinke stoten diep in haar keel kom ik klaar en zonder iets te zeggen zuigt ze al mn zaad uit mn pik en slikt alles door. Dan draait ze zich iets om en neemt de nog steeds keiharde pik van Marnix in haar mond en begint ook hem flink te pijpen. Ook hij is al flink opgewonden en zo`n heerlijke pijpbeurt van zo`n lekker jong ding doet ook zijn zaad al snel borrelen in zn zak en met een paar flinke stralen spuit hij zn zaad diep in haar keel. Weer slikt ze alles door en neemt even een korte pauze. Rachel en Marlies hebben ondertussen op het gras plaatsgenomen en liggen in standje 69 elkaar heerlijk te likken. Zo te horen vinden ze het heerlijk want er wordt luid gekruind en soppende geluiden zijn er ook genoeg. Marnix en ik laten het initiatief nog even bij Jolanda en wachten dus rustig af. Als ze weer een beetje is bijgekomen en wenkt ze ons om mee te gaan naar binnen. Eenmaal binnen zegt ze zachtjes en een beetje verlegen: “ik wil eigenlijk wel geneukt worden door jullie, om de beurt, en gewoon op bed” “Dat is goed hoor, zegt Marnix, “zullen we dan maar gaan?” en we pakken haar hand. Samen lopen we naar de sexkamer en sluiten de deur achter ons.
Wordt vervolgd……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wheely1980

Vindt het leuk om erotische verhalen te schrijven. Schrijf ook op aanvraag dus kom maar met ideeën. Hoop dat julie het waarderen en ben erg benieuwd naar jullie reacties

Dit verhaal is 4598 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Verrassing…maar deze keer anders 10”

Plaats een reactie