BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rijpe Nederlande hoer in Spanje (4)

Het was er langzaam in geslopen zonder dat ze er zelf erg in had gehad. Ze was zo’n beetje de populairste hoer geworden in de nabije omgeving. Ze had zoveel klanten en pikken af te werken dat ze nauwelijks nog tijd had voor haar twee mannen. Vanaf het middaguur tot soms wel ’s avonds laat lag ze met haar benen wijd en werd haar kut keer na keer vol gepompt. Het huis begon steeds meer op een bordeel te lijken met de hele dag vreemde mannen op het terrein. Ruim een half jaar geleden was Enrique alleen maar met zijn paarden en handeltjes bezig hij en ook Carlos hadden er nu hun handen vol aan om alles te regelen en in de gaten te houden. Soms zat de volgende man al weer op de patio te wachten terwijl de hoer zich in haar boudoir weer liet vol spuiten. Alleen de zondag had ze nog een neukvrije dag en vaak maakte ze van die dag gebruik door alleen op stap te gaan. De mannen achterlatend. En vandaag ging ze naar Benidorm. Even relaxen op een van de vele terrasjes. En het duurde ook niet lang voor ze, toen ze van een cocktail zat te genieten, contact kreeg met een stevige man op het terras. Ze raakten aan de praat. Het bleek een Antilliaan te zijn die al heel lang in Benidorm woonde. Ze had in haar jeugd heel wat jaren op de Antillen gewoond, was op jonge leeftijd door een Antilliaan ontmaagd en dus de klik was er meteen. En in die tijd dat ze daar woonde had ze al heel wat zwarte lullen gehad. Ze werd dan ook langzamerhand steeds geiler op hem. En natuurlijk, het kon niet uitblijven. Na menige borrel en een hapje te hebben gegeten nodigde hij haar uit naar zijn appartement. Ze was geil geworden op de vent, maar toen ze zijn enorme zwarte lul zag droop het kutvocht spontaan uit haar flamoes. Het was zo lang geleden dat ze zo’n grote donkere tamp in haar kut en anus had gehad en ze kon er geen genoeg van krijgen. Uren lang heeft ze zich door hem laten neuken. Uiteindelijk was ze helemaal uitgewoond en te zat om naar huis te gaan en besloot om de nacht bij hem te blijven.

De volgende morgen kwam ze pas thuis. Ze zag er uit alsof ze de hele nacht had liggen neuken en niet had geslapen. Ze wilde haar eigen kamer inlopen maar werd terug geroepen door Carlos. De mannen hadden het de vorige avond, terwijl zij in Benidorm lag te neuken, over hun hoer gehad. In het begin accepteerden ze het nog dat ze niet in de kosten bij hoefde te dragen. Ze konden haar neuken wanneer ze wilden en op die manier verdiende ze haar kost en inwoning. Maar de laatste tijd liep het de spuigaten uit. Ze verdiende op dit ogenblik een paar duizend Euro per week met haar kut en anus. En haar eigen mannen moesten genoegen nemen met een of twee keer per week dat ze hun hoer konden dekken. Ze werd op het matje geroepen. Ze wilde gaan zitten, niet wetende waarom ze moest komen. Maar Carlos gebood haar zich uit te kleden en op haar knieën te gaan zitten. Gehoorzaam als ze was zat ze even later naakt voor de mannen op de grond. “Zo hoer, je vond het dus nodig om, zonder het ons te laten weten, vannacht weg te blijven. Ik denk dat we wat veranderingen gaan doorvoeren.” Ze schrok van de manier waarop Carlos haar aansprak. “Al meer dan een half jaar teer je op onze zak. Maar op dit ogenblik verdien je meer als wij samen. Je bent onze hoer, je kunt hier blijven. Alleen de voorwaarden zullen wat worden aangepast.” Zoals ze daar op de vloer zat voelde ze zich steeds kleiner worden voor de twee mannen die op haar neerkeken. “Nu je een professionele hoer bent geworden en het hier steeds meer op een bordeel lijkt, heb je ook een pooier nodig. Of beter gezegd twee. Vanaf nu handelen wij de zaken met jouw klanten af, ze betalen ons en jij krijgt aan het eind van de week jouw deel. Je werkt op de uren dat wij dat zeggen. En als je het er niet mee eens bent, ook goed. Maar dan kan je je spullen pakken en elders je heil gaan zoeken.” Trillend zat ze op de vloer en hoorde het allemaal gelaten aan. Ze kon nergens anders heen en moest wel gehoorzamen. “En omdat je vannacht bent weg gebleven, krijg je vandaag straf. Je hoort straks wel wat dat inhoudt. Nu ga je naar je kamer, knapt jezelf op en over een half uur zien we je hier terug, naakt natuurlijk.”

Verslagen droop ze af, haar leven zou vanaf nu heel anders gaan worden. Een hoer in de tang genomen door twee pooiers. Ze kon niet anders. Er schoot van alles door haar hoofd terwijl ze onder de douche stond. Zoals haar was gevraagd stond ze een half uur later weer voor de mannen. Zowel Carlos als Enrique waren nu ook naakt, Ze wist waar het op zou uitdraaien. Opnieuw moest ze op haar knieën gaan zitten. Maar nu niet om nog een donderpreek aan te horen. Ze moest de mannen pijpen. Om de beurt nam ze de twee pikken in haar mond, begon te zuigen en de balzakken te masseren zoals ze al heel vaak had gedaan. Steeds dieper verdwenen de inmiddels harde neukpalen in haar mond, voorbij haar huig en in haar keel. Het begon haar gewoon te duizelen als haar hoofd werd vastgehouden en haar neus werd dicht geknepen. Kokhalzend en kwijlend werd dan weer de ene fallus, dan weer de andere in haar keel geschoven, tien minuten lang. Uiteindelijk trok Enrique haar overeind en nam haar mee naar de sofa. Hij ging zitten met zijn keiharde paal omhoog, wreef wat speeksel over haar anus en liet trok haar kont naar zich toe. Hij duwde haar kringspier op zijn pik en dreef hem in een keer naar binnen. Kermend lag ze achterover met haar benen wijd en gevulde anus. Carlos stond tussen haar benen, leunde voorover en boorde zijn pik, net als Enrique even daarvoor, met een stoot diep in haar kut. Normaal waren de mannen redelijk zacht met haar, maar ze werd nu zo grof en hard geneukt. Trokken aan haar haren, knepen in haar tepels en sloegen op haar tieten. Ze werd niet ontzien. En anders als anders, ze kwam niet klaar. Maar de mannen na een poosje wel. Grommend spoten ze na verloop van tijd hun zaad in hun privéhoer. Was dit haar straf, zo hard geneukt worden? Carlos kroop van haar af en ook Enrique trok zijn pik uit de zaad lekkende anus. En opnieuw moest ze op de grond gaan zitten. Ze waren nog niet klaar met haar. Even later kwam Enrique weer naar haar toe met een hondenriem en een halsband. Aan de leiband moest ze meelopen naar de stal voor het vervolg. Eenmaal in de stal werd de hondenriem aan een hekje van een van de stallen vastgeknoopt. Doordat ze voorover moest bukken legde ze haar handen leunend op de rand. Carlos zetten haar benen uit elkaar en zette haar enkels vast aan een soort geïmproviseerde spreidstang.

Ze kon niet achterom kijken maar gilde het uit toen ze een striemende pijn op haar billen voelde. Carlos had haar met een korte paardenzweep geslagen. En bij die ene klap bleef het niet. Tot tien keer toe kwam het zweepje neer op het zachte vlees van haar kont, die nu al behoorlijke sporen begon te vertonen. Ze stond nu echt te huilen leunend tegen het hek. Enrique had het zweepje overgenomen en sloeg nu ook onderlangs enkele keren tegen haar tepels en bungelende tieten. Ondertussen kwam Carlos weer terug met de geitenmelkmachine die ze tijdens het feestje ook hadden gebruikt. Een voor een werden de zuigers op haar tepels gezet. Wat zou er allemaal nog gaan gebeuren? Enrique had een camera in zijn hand en begon foto’s van haar te maken. Haar achterste deed nog steeds zeer maar nu ook haar tieten en tepels. En toen hoorde ze het bekende geluid, de hoeven van de pony op de stalvloer. Nog voordat het zou gaan gebeuren bukte Enrique iets naar haar toe. “Ik ga een serie foto”s maken dat de pony je neukt. En je weet het, het is verboden hier in Spanje. Als je niet doet wat wij zeggen in de toekomst, weet je wat we met de foto’s gaan doen! Vanaf nu ben je onze hoer en hebt niets meer in te brengen.” Ze stond nog steeds te snikken toen de pony opsprong, zijn voorbenen over het hek en zijn enorme fallus tussen haar benen. Zo was ze nog nooit door een pony geneukt. De pik werd voor haar kut geplaatst en kwam met kracht in haar schede. De pony begon zijn merrie te neuken en stootte zijn pik keer op keer ver bij haar naar binnen. Opnieuw stond ze te gillen. Normaal was het niet zo heftig maar nu werd ze echt als een tochtige merrie gedekt. De neukmachine aan haar tieten zwiepte heen en weer, elke keer als ze door de stotende pik naar voren werd geduwd. Het gevoel van tijd was ze kwijt maar in haar beleving duurde het een eeuwigheid voor de pony haar rood geneukte flamoes vol spoot. Het zaad droop langs haar gespreide benen als een kleverige waterval naar beneden. Carlos liep weg met de pony, ze lieten haar nog zeker vijf minuten staan met de pompende melkmachine aan haar tieten. Enrique maakte van het ogenblik gebruikt om haar anus ook nog even vol te pompen. Uiteindelijk werd de melkmachine uitgezet en namen ze haar weer mee naar het huis. Ze moest naar haar kamer gaan en mocht er vandaag niet meer uit komen. Met haar rauwe billen en overgevoelige tepels en tieten ging ze op haar bed liggen. Het duurde lang voor ze snikkend in slaap viel. De mannen hadden er vandaag voor gezorgd dat ze hun hoer voor eens en altijd aan zich hadden gebonden. Een echte melkkoe die hun geen windeieren zou gaan leggen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8853 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie