BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Salontafel

Het is alweer even geleden dat ik hier mijn verhaal gepost heb, maar naar wat me gister is gebeurd kan ik niet anders als dit met jullie te delen. Zoals verteld ‘zie’ ik verschillende oudere koppels een paar keer per jaar en deze keer kreeg ik een Whatsapp uitnodiging voor zaterdag, 19 mei. Ik moest me melden om 10u30 bij hun villa in Blaricum; Ze hadden weer eens wat bedacht! Dat is vanaf de campus van de sportacademie waar ik studeer, zo’n anderhalf uur fietsen. Het zou mooi weer worden dus omgekleed in mijn zomer-fietskleding (Een lange Rogelli Focus Fietsbroek met bretels, daaronder een T-shirt met korte mouw. Korte fietssokken en als laatste mijn Shimano RC300 fietsschoenen met driepunt-schoenplaatjes. O-ja, plus een scrotumring. Redelijk elastisch maar stevig om mijn scrotum niet door de strakke fietsbroek, in mijn maag te laten persen) Het weer was inderdaad droog toen ik daar aankwam. Meneer deed open, wees naar mijn schoenen, die moesten vanwege de stekende plaatjes uit om verder te mogen komen. Hij leidt me naar een van de woonkamers en wijst naar de bar. Daar staan mijn favoriete Red-Bulls klaar. Ik neem een eerste nip als mevrouw ook binnenkomt. Ze heeft een losse Pareo-doek om. “Dag Janus, wat leuk dat je er weer bent. Je ziet er goed uit!”. “Je hebt er zin in zie ik…, wow, zo’n verpakking verhuld niets he!”. Ja inderdaad, mijn lijf tekent zich duidelijk af in zo’n outfit, wat wil je… Intussen loopt ze naar een enorme plofbank, waar ze in gaat zitten. “Kleed je maar eens uit voor me en kom dan maar eens hier zitten. Terwijl tikt ze met twee vlakke handen op de lange, lage salontafel die ervoor staat. Ik kleed me dus langzaam uit, stroopt letterlijk de strakke stof van mijn lijf en ga voor haar staan, draai me rond want ik weet, ze houdt ervan om me naakt te zien. Altijd, zowel in/rond hun huis, als ook op hun boot waar ik zomers vaak weekend-matroos ben. Dan ga ik recht voor haar op de salontafel zitten, spreid mijn benen zo ver dat mijn slappe zaakje er diep tussendoor zakt, mijn balzak nog net op de rand van het dikke, stenen blad. Meneer geeft me mijnglas weer aan, “Drink maar op joch, dan gaan we zo snel mogelijk met je verder. We hebben wat bedacht voor jou en ons…” klinkt het eigenlijk heel onheilspellend.

In twee teugen drink ik het glas leeg, mevrouw pakt het lege glas uit mijn handen terwijl meneer zegt. “Draai je maar eens, benen aan de korte kant en je kont op het midden”. Ik ga dus op de tafel zitten. Ik zie mevrouw een kussen pakken wat ze achter me op de tafel legt terwijl ze mijn schouders naar achter duwt. “Ga maar eens liggen…., hoger…, platter..” en zo plaatst ze ma helemaal achteroverliggend, met het kussen onder mijn billen, op de salontafel. “Handen” klinkt het van haar, “Voeten” van haar man. Ik voel hoe ze mijn handen achterover en voeten uiteen duwen, er iets overheen trekken en terwijl ook vele metalen kliks. In no-time lig ik achterover gebonden op de salontafel, handen uiteen boven mijn hoofd, polsen vastgeklikt aan iedere poot, net zoals mijn enkels. Wijd uiteen vastgeklikt, ieder aan een poot. Ik kan geen kant op, alleen wat gekronkel. Als meneer met een gemene glimlach een tube vaseline aan me laat zien, weet ik het; Uit mijn zicht schuiven twee, drie vingers met gemak in mijn aars. Heel even recht, dan vooral gekromd om mijn P-spot flink te raken. Mevrouw kijkt me recht aan, bekijkt mijn reacties en streelt mijn maag. Lijkt mijn 6pack te tellen als ik voel hoe er een dikke, geribbelde buttplug in me geperst wordt. Geperst. De dikke kop wringt zich wreed door mijn sluitspier, die zich daarachter onmiddellijk weer strak sluit; De dikke kop er diep in achterlatend. Ze lacht hard, “Dirk-Jan, ik voel hem hier!” terwijl ze met vingers in mijn maag priemt, precies op de plak waar de plug mijn platte maag een ronde bult geeft. Ik hap naar adem en voel het onvermijdelijke; Ik krijg een stijve.

O’s en A’s van meneer en mevrouw. Meneer bedient mijn fallus, trekt eraan, knijpt in mijn eikel die zich helemaal blootgeeft. Ik ben onbesneden maar als ik een stijve krijg, heb wordt mijn voorhuid helemaal en strak, binnenstebuiten over mijn stijve schacht teruggeschoven. Ik ben goed, diep gebruind (kind in naturistenfamilie, van geboorte af aan) maar dan lijkt mijn lul wel twee kleren te hebben. Bruin vanaf de wortel tot een centimeter of 13..14, dan spierwit voor de laatste van mijn twintig centimeters. Het wordt een steeds beter gevoel, ik krijg mijn adem onder controle. Snel, hijgend, maar toch. Dan staat mevrouw op. Ik hoor haar Pareo-doek licht ruisend vallen, als ze voor me gaat staan en met een wijde zwaai op mijn buik gaat zitten, benen aan weerszijde van mij, dus ook van de salontafel. Ze is met 31 jaar aanzienlijk leniger als haar man van 52. Ze streelt me, masseert mijn schouders en schuift verder en verder omhoog. “Mondje open ding”, fluistert ze als ze iets opstaat en met haar romp op mijn hoofd beland. Facesitting.., toch? Ik kan niets. “Lil..! Lik..! gilt ze hard”. Ik schrik maar doe nagenoeg instinctief wat ik moet, ik lik. Ik weet niet wat allemaal want ze beweegt haar lijf heen en weer en vooral op en neer. Dan lijkt ze haar plekje gevonden te hebben, ik proef en ruik haar kutvocht. Ik concentreer me echt, doe mijn best als ik ook plots voel hij mijn hele lul omhult wordt. Warm, strak, nat! Ze berijden me; Zij als een cowgirl met haar kutje op mijn mond, hij als een cowboy op mijn lul. Was ik eerst nog moei van de fietstocht, alles is weg, alles is geil. Ik weet niet hoe lang maar meneer komt het eerst. Ik hoor hem kreunen, voel vocht langs mijn heupen omlaag druipen. Dan mevrouw, helemaal als meneer haar van achter bij hij borsten pakt. Stuiptrekkend zakt ze steeds weer terug op mijn mond, totdat ze krachteloos opzij glijdt. Mij laten ze niet klaarkomen.

Ik kijk opzij en zie hoe ze me vanaf de plofbank bekijken. Ik nog steeds vastgebonden, achterover op de salontafel met mijn billen als hoog punt, vanwege het kussen maar nu mijn stijve lul als allerhoogste, plat op mijn ondermaag liggend; De eikel boven mijn navel en nog helemaal volle ballen diep tussen mijn gespreide benen bungelend. Ik weet niet wat ze van plan zijn, maar iets is zeker.
Meneer staat op. Loopt om de tafel en gaat achter me staan. Trekt me aan mijn oksels naar de rand van de tafel, de handboeien waarmee ik vastzit aan de poten, helemaal aanspannend. Het kussen onder mijn billen schuift makkelijk mee. Dan duwt hij mijn hoofd achterover. Dat gaat makkelijk, er zit immers geen tafel meer. Ik blijf kijken en zie hoe hij met een zucht op zijn knieën gaat zitten en vervolgens zijn dikke buik dichterbij komt. Hij perst zijn pik in mijn mond. In 1 diepe haal, helemaal mijn mond in tot achter in mijn keel. Ik heb geleerd het kokhalzen te beletten want hij gaat voorbij mijn adamsappel, mijn slokdarm in. Met diepe, trage halen gaat hij op en neer en na een keer of tien voel ik ook hoe mijn balzak stevig gemasseerd wordt, mijn lul omgebogen en afgezogen wordt. Mevrouw! Opnieuw weet ik niet voor hoe lang, maar deze keer ben ik als eerste. OMG, wat kom ik klaar! Zo diep, so intens. Zijn facefuck doet me niets, ik snak, snuif, hijg naar adem en weet het zeker; Al stuiptrekkend krijgt Mevrouw haar portie! Toch laten ze me niet meteen met rust. De is enorm als mevrouw me kneedt, masseert en aftrekt. Ze concentreert zich op mijn nog supergevoelig eikel. Ik word gewoonweg niet slap omdat ze een aanval uitvoert en me dwingt geil, stijf te blijven. Is dat de straf omdat ik als eerste klaarkwam? Geen idee maar ik sidder, kreun en huil bijna als ze van plaats wisselen, ofwel, meneer loopt om naar de andere kant van de tafel.

Mevrouw schuift op. Legt haar vlakke hand op mijn ondermaag waar de dikke buttplug, net boven mijn navel, een bult doet bollen. Ik zie het niet, maar voel het. Net zoals dat meneer de buttplug bij het handvat grijpt en op en neer schuift. Tot groot genoegen van mevrouw. “OOoooh Dirk-Jan, kijk eens hoe die platte strakke buik hem grijpt!” terwijl meneer knort en gromt. Ik geloof niet dat ik ooit zo’n bevalling heb gehad! Zo dik, zo enorm. Het ontneemt me iedere adem. Hijgend, proestend, kuchend ben ik hun speeltje voor ik weet niet hoe lang. Mijn lul blijft stijf en zwiept op hetzelfde ritme op en neer, af en toe beetgegrepen, geknepen en afgetrokken door mevrouw. De halen worden sneller en langer; Meneer heeft besloten mijn sluitspier te bewerken, beter, forceren! Ik voel het scheuren, letterlijk, hij scheurt mijn aars uiteen! Zelfs ik hoor de plop als de plug eruit schiet. Letterlijk. Wat er dan gebeurd is mij onbekend: Ik kom direct, ongeremd klaar! O shit, wat kom ik klaar. Ik besef niets als alleen de spurts, mijn lijf, de zwarte vlekken. Het duurt dan ook lang voordat ik bij besef kom, merk dat mijn boeien los zijn. Toch blijf ik liggen, hijgende, bijkomend. Meneer en mevrouw lopen rond als ik probeer rechtop te gaan zitten. Val bijna van de tafel, zo duizelig. “Kalm aan jochie” mompelt meneer terwijl hij me bij mijn schouders rechtop houdt. “Hier”, een Red-Bull. Rechtop zittend kom ik bij. Mevrouw is al lang weg als ik probeer op te staan. Meneer groet me: “Je kent de weg Paul”, tot een andere keer. En inderdaad, ik weet de weg in hun villa. In de grote gang bij de voordeur liggen mijn kleren met daarop een enveloppe. Leuk, die tweehonderd Euro! Ze hebben het naar hun zin gehad. Het valt me nog niet mee in de fietskleding te hijsen. Ik laat het T-shirt achter. Met bloot bovenlijf (op de bretels na) fiets ik terug naar de campus. Kostte de heen weg anderhalf uur, de terugweg tweeënhalf uur. Als ik om 16u38 daar aankom ben ik ervan overtuigd; Ik moet iets aan mijn conditie doen!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 10722 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie