BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De vreemde advertentie

De enorme pik van Wim krijgt een gratis pijpbeurtIk ben Wim, 25 jaar oud en ik zie er goed uit. Aan vrouwelijke aandacht heb ik geen gebrek, maar als ik met een vrouw in bed beland, dan is er een probleem. Ik ben namelijk nogal groot geschapen. Ik ben nog geen vrouw tegengekomen met wie ik normaal kan neuken. Ze vinden me allemaal te groot en áls een vrouw me toeliet, dan kon ik hem nog niet eens tot de helft inbrengen. “Stop stop”, kreeg ik dan te horen, “je bent te groot, je doet me pijn, je stoot tegen mijn baarmoeder.”

Door die ervaringen speurde ik regelmatig bij seksadvertentiesites. Maar ook daar kon ik niets vinden en bovendien bleken veel advertenties te zijn geplaatst door fakers. Tot op een dag mijn oog viel op deze advertentie:

Hallo, ik ben Christine, 26 jaar en ik ben dol op pijpen en slikken. Maar ik heb wel een voorkeur voor hele grote pikken. Stuur een foto van jouw stijve met een centimeter ernaast zodat ik goed kan zien hoe groot ’ie is. En misschien leg ik dan wel contact met je en geef ik je een gratis pijpbeurt. Dikke kus!

Ik zat even verbaasd naar die seksadvertentie op mijn scherm te kijken. Dit kon toch niet waar zijn? En als het al wel waar was, dan was die Christine waarschijnlijk een oerlelijke vrouw bij wie je hem nooit overeind zou krijgen. Ik scrolde door en vergat de advertentie. Een paar weken later zag ik een nieuwe advertentie verschijnen:

Hallo, ik ben Christine, 27 jaar en ik ben dol op pijpen en slikken. Ik heb wel een voorkeur voor hele grote pikken maar die lijken zeldzaam te zijn. Stuur een foto van jouw stijve met een centimeter ernaast zodat ik goed kan zien hoe groot ’ie is. En misschien leg ik dan wel contact met je en geef ik je een gratis pijpbeurt. Dikke kus!

Blijkbaar was die Christine net jarig geweest. Ik besloot een geintje uit te halen. Ik keek een pornofilmpje zodat ik een flinke stijve had, legde er een liniaal langs en maakte een foto. Die stuurde ik naar het opgegeven e-mailadres met de volgende boodschap: “Hallo Christine, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Is dit wellicht het cadeautje waar je op zat te wachten? Groet, Wim.”

Een uur later had ik antwoord: “Hallo Wim, dankjewel voor je felicitatie. Het cadeautje ziet er prachtig uit. Ik wil graag met je afspreken. X Christine.”

Ik drukte op reply: “Dag Christine, zoals jij eisen stelt, zo heb ik mijn eisen over wie de mij mag aanraken. Kun je een paar foto’s van jezelf sturen? En om uit te sluiten dat je een faker bent, wil ik graag dat op één van die foto’s jouw gezicht te zien is met daarnaast dit mailtje. X Wim.”

‘Hier hoor ik nooit meer iets van’, dacht ik, maar tien minuten later kreeg ik een nieuw mailtje van Christine. De mail bevatte geen tekst, alleen een jpg’tje als bijlage. Ik klikte erop. Ik zag een mooie, jonge vrouw met lange blonde haren die naast haar gezicht een laptop had. En daarop las ik mijn mailtje. Geen faker dus.

Ik stuurde een mailtje terug: “Op het eerste gezicht ziet dat er goed uit. Ik wil graag nog wat meer zien.”

Een kwartier later kwamen er twee nieuwe foto’s binnen. Op de eerste foto stond Christine helemaal afgebeeld. Ze bleek een slanke dame te zijn met een mooi figuur. De tweede foto was meer een portret. Onder haar kin hield ze een briefje met daarop de tekst: ‘Ben ik goedgekeurd Wim?’

Ik was overtuigd, maar ik bleef natuurlijk voorzichtig. Na nog wat mailwisselingen kwam ik er achter dat Christine een kleine 20 kilometer bij mij vandaan woonde. We spraken af op een openbare plek: het Centraal Station. Ik zorgde dat ik ruim op tijd was. Christine zag ik tien minuten vroeger dan het afgesproken tijdstip aan komen lopen en nam plaats op een bankje. Ik herkende haar van de foto, maar zij wist natuurlijk niet hoe ik eruit zag. Ik wachtte geduldig tot het afgesproken tijdstip en keek goed naar de omgeving. Zag ik vreemde, verdachte mensen? Zag ik vreemd gedrag bij haar? Ik kon echter niets geks ontdekken, dus op het afgesproken tijdstip liep ik naar haar toe. “Dag Christine”, zei ik, “wat leuk om je te ontmoeten.” Christine stond op van het bankje waar ze op gezeten had, boog haar hoofd voorover en gaf me een zoen op mijn wang. “Dag Wim”, zei ze, “je bent mooi op tijd.” Ik knikte en zei: “Laten we nog even gaan zitten”, en ik nam naast haar plaats.

Vanzelfsprekend wilde ik weten waarom Christine die advertentie had gezet. “Je bent een mooie vrouw”, zei ik. “Jij kunt toch makkelijk een vent aan de haak slaan?” Christine knikte: “Een man in bed krijgen, is inderdaad geen enkel probleem. Maar aan de buitenkant zie je niet of een vent groot geschapen is. En na de zoveelste teleurstelling, toen ik weer een grote, stoere vent met een kleine pik in mijn bed had, bedacht ik het anders aan te pakken. Ik dacht: met een advertentie kan ik het zelf uitzoeken. En welke man wil er nu niet gratis gepijpt worden. Ik kreeg veel foto’s binnen, maar ze stelden mij allemaal teleur. Totdat jouw foto ineens verscheen met een leuke boodschap. Ik zou normaal nooit een foto van mezelf gemaild hebben, maar juist door jouw leuke mailtje dacht ik: ‘Ik ga het gewoon doen.’ Dus zodoende.”

Ik bekeek haar ondertussen nog eens goed en ik dacht: het is echt een mooie meid. Dus toen zei ik: “Welnu, hier ben ik. Wat had je in gedachten?” Ze stond op, pakte mijn hand en zei: “Ik woon hier vlakbij. Ga je mee?” Niet veel later beklommen we vier trappen en betraden haar appartement. Ze leidde me naar de woonkamer, die smaakvol was ingericht. Ze liet me plaatsnemen op de bank, knielde tussen mijn benen en begon mijn broek open te maken: “Nu wil ik zien of jouw foto wel echt is.” Ze haalde mijn nog slappe penis uit mijn broek. “Dat belooft veel”, zei ze. Ze hapte toe en met haar vaardige handen en haar mond had ze hem in een mum van tijd volkomen stijf. Christine keek me aan en zei: “Kijk, hier word ik nu echt heel blij van.” Ze hapte opnieuw toe. Haar vaardige handen, lippen en tong wisten me snel naar een hoogtepunt te brengen. Eerst wilde ik haar waarschuwen dat ik ging klaarkomen, maar ik besloot dat niet te doen. Ze was immers dol op slikken, zo had ze geschreven. Ik genoot van de aanblik dat deze prachtige vrouw mij aan het pijpen was en toen kwam ik klaar. Mijn lichaam schokte en ik spoot mijn stralen zaad in haar mondje. Bekwaam bleef ze me pijpen tot er geen druppel meer uit kwam. Ze slikte en likte vervolgens mijn hele pik schoon. Ik zei: “Zo hee, dat was lekker.” Christine glimlachte: “Dat vond ik ook. Maar kan je zo nog een keer? Want hij is goedgekeurd en ik wil graag dat je me neukt.” Ik knikte bevestigend en ze stond op.

Heel langzaam begon ze zich uit te kleden. Ze voerde echt een stripteaseshowtje voor me uit. Toen ze als laatste haar stringetje uittrok, had mijn pik inmiddels weer een volle erectie bereikt door de aanblik van dat geile en goddelijke lichaam. “Kom mee naar de slaapkamer”, zei ze. Ik volgde haar en zij plofte op bed. Ik trok snel mijn kleren uit en sprong bovenop haar. Met mijn hand constateerde ik dat ze al hartstikke nat van onderen was. ‘Geen verder voorspel’, dacht ik en ik zette mijn eikel voor haar ingang. Ik deed twee kleine stootjes om mijn eikel naar binnen te brengen en toen plaatste ik een keiharde stoot waardoor ik in één keer tot aan mijn ballen naar binnen schoof. “Godverdomme”, kreunde Christine, “dat bedoel ik nou met groot. Neuk me Wim, neuk me hard!” En dat deed ik. Omdat ik net al was klaargekomen, kon ik dit een tijd volhouden. Ik pompte mijn pik in het zalige kutje en ik verbaasde mij erover dat deze vrouw mij helemaal kon hebben en er bovendien ook nog van genoot.

Ik vond het tijd worden voor een ander standje. Ik trok me uit haar terug en zei: “Ga op je knieën zitten.” Christine deed dat braaf en ik nam achter haar plaats. Ik wreef even met mijn eikel over het spleetje tot ik hem weer in één keer naar binnen schoof. Ik gaf haar een pets op haar billen en neukte Christine die me alleen maar aanmoedigde: “Ga door, harder. Je laat me komen…” Ik plaatste mijn duim tussen haar billen en wreef even over haar anus. “Jaaahh”, gilde Christine, “ga door.” Meer aanmoediging had ik niet nodig. Ik trok mijn duim even weg, spuugde wat speeksel op haar anus en drukte in één keer mijn duim naar binnen. “Jaaaah, lekker, ik kom…” Haar hele lichaam begon te schokken en ik neukte gewoon door. Mijn duim liet ik uit en weer in haar anus glijden. Christine leek ondertussen van het ene orgasme in het andere te glijden. “Jaaah Wim, jaaah… ga door… neuk me hard… neuk me diep… ik ben jouw sletje… ahh, ik kom weer.” Nog nooit had ik van een vrijpartij echt kunnen genieten, maar met Christine was het anders. Ik voelde dat ik weer ging komen en liet dat haar ook weten. “In mijn mond, in mijn mond”, schreeuwde Christine. Ik trok mij terug en razendsnel draaide zij zich om. Ze begon me weer te pijpen en snel spoot ik haar mondje vol. Ze keek me met dankbare ogen aan en terwijl ze mijn eikel nog in haar mond had, slikte ze mijn lading door.

Even later lagen we naast elkaar. Christine was in mijn armen gekropen en haar hand speelde teder met mijn slappe penis en balzak. “Hoe vond je het”, vroeg ze. Ik antwoordde: “Het was zalig. Jij bent de eerste vrouw in mijn leven die me helemaal kan hebben.” Ik vertelde haar over mijn eerdere teleurstellende ervaringen. Zij vertelde over de vriendjes die zij had maar haar, met de in haar ogen ‘kleine pikkies’, niet konden bevredigen. “Jij bent de eerste man die mij zo geweldig heeft laten klaarkomen.”

Inmiddels wonen we zeven jaar samen. Elke dag wanneer ik thuiskom van mijn werk, neem ik plaats op de bank en word ik tot een zalig hoogtepunt gepijpt. Christine heeft zich inmiddels bekwaamd in deepthroaten. En in bed neuk ik haar elke avond in diverse standjes. We zijn zielsgelukkig met elkaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 23233 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie