BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nichtje Milou

Milou wil graag anaal geneukt worden door haar oomToen ik van mijn vrouw Petra scheidde, was Milou – de dochter van de zus van mijn vrouw – twaalf jaar. Als gevolg van de scheiding – maar ook omdat het tussen mijn ex-vrouw en haar zus niet boterde zodat die familierelatie staakte – zag ik haar nooit meer. Inmiddels zijn we ruim vijftien jaar verder. Een nieuwe relatie heb ik niet en dat bevalt me prima. Ondanks mijn 51 jaar zie ik nog goed (lees ook: veel jonger) uit en over aandacht van vrouwelijk schoon heb ik niets te klagen.

Een paar maanden geleden was ik in een stad aan de andere kant van het land voor een zakelijke meeting. Ik had dus een hotelkamer geboekt. Ik had die avond geen zin om op de hotelkamer te blijven, dus ik dook de stad in en belandde in een grand café. Ik nam plaats aan de bar, bestelde een glas Chardonnay en keek wat om me heen. Verderop aan de bar zat een aantrekkelijke jongedame die mijn kant uitkijk. Ze zag er geweldig uit: een prachtig figuurtje met een goedgevulde boezem en een leuk koppie met lange blonde haren die tot op haar heupen vielen. Ik knikte vriendelijk naar haar en lachte. Zij knikte terug. Toen mijn glas leeg was, bestelde ik een nieuwe en vroeg de barman om de dame ook een drankje aan te bieden. Ze accepteerde en toen ze haar glas had gekregen, kwam ze naar me toe. Ze hief haar glas om te proosten. “Mag ik naast je komen zitten?” Ik knikte instemmend. “Proost.” Onze glazen klonken en we namen allebei een slok. Ik zei: “Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Mark.” Ze glimlachte en zei: “Ik heet Milou.” Ik hief nogmaals mijn glas. “Een mooie naam. Ik had vroeger een nichtje die zo heette.” Milou keek me even indringend aan: “En ik had een oom Mark. Jij heet toch geen Van Vliet.” Ik schrok even en knikte. “Ja, ik ben Mark van Vliet.” Milou sprong om en viel me om mijn nek. “Wat leuk je weer te zien. Jij was altijd mijn favoriete oompje. Je bent in de loop der jaren wel veranderd zeg. Ik herkende je niet meer.” Ik moest lachen: “Dat kan ik ook van jou zeggen. Toen ik jou voor het laatst zag, was je nog een meisje. En kijk nu eens: je bent een prachtige vrouw geworden.”

We kletsten even lekker bij. Ook Milou bleek voor zaken in de stad te zijn. Ze zat eveneens in een hotel. “Welk hotel heb jij”, vroeg ik. “Centraal”, antwoordde ze. “Das toevallig, daar logeer ik ook”, riep ik. En toen bleek dat we allebei een kamer op de zevende etage hadden, schuin tegenover elkaar. “Toeval bestaat niet”, lachte Milou. “Zullen we naar het hotel gaan en daar samen nog wat drinken? Ik heb het hier wel gezien”, zei ze. “Goed idee”, zei ik en rekende af. Niet veel later liepen we buiten en haakte Milou haar arm bij mij in. “Gezellig oompje”, zei ze en ze drukte haar lichaam wat dichter tegen mij aan.

Toen we het hotel binnengingen, wilde ik in de richting van de hotelbar lopen. Maar Milou trok me mee richting de liften. “Laten we gewoon lekker mijn minibar plunderen”, zei ze. “Das veel gezelliger.” Op haar kamer aangekomen, plofte ik in een fauteuil terwijl Milou de minibar opende. “Wil je wijn?” Ik knikte instemmend. En even later zat Milou in de andere fauteuil, dronken we wijn en namen we onze levens door. Milou bleek net als ik alleenstaand. “Ik heb wel wat vriendjes gehad hoor, maar ik was altijd snel op ze uitgekeken. De seks stelde ook nooit zoveel voor. Mag ik je iets bekennen?” Ik keek haar even aan en knikte. “Ik kan me nog die vakantie herinneren dat we met z’n allen en met opa en oma in zo’n huisje van Centerparcs zaten. Dat huisje had een sauna.” Ik knikte: “Ja, dat weet ik nog. Die sauna hebben jouw vader en moeder en jouw tante Petra en ik toen gebruikt.” Milou knikte: “Ja, jullie waren allemaal naakt. Als kind vond ik dat best wel vreemd”

Ik keek haar aan: “Maar jij was daar toch niet bij?” Ze schudde haar hoofd: “Nee, maar ik heb toen stiekem door de deur gegluurd. Ik zag toen dat jij een veel grotere piemel had dan mijn vader. En tante Petra had veel grotere borsten dan mijn moeder.” Ik nam haar even goed in mij op: “Wat dat betreft lijk jij ook meer op je tante dan op je moeder. Ik weet nog dat jij als kind van die prachtige billen had. Mooi rond. Die van je moeder waren erg plat.” Milou stond op: “Ik heb nog steeds mooie billen hoor, kijk maar.” Ze draaide zich om en trok haar jurkje omhoog. Mijn adem stokte even. Ze droeg een rood stringetje waardoor haar billen compleet bloot waren.

“En? Vind je ze nog steeds zo mooi.” Ik stamelde: “Ze… ze… ze zijn prachtig.” Milou draaide zich weer om en liep naar me toe. Ze trok me uit de stoel omhoog en drukte een kus op mijn lippen. “Je mag ze wel even voelen hoor. Dat heb je vast ook gedaan toen je mij als baby verschoonde.” Ze sloeg haar armen om mijn nek en drukte opnieuw haar lippen tegen mijn mond. Die opende ze vervolgens iets en haar tong begon met mijn lippen te spelen. Mijn mond opende zich als vanzelf en daar stond ik te tongen met mijn veel jongere nichtje. Ik plaatste mijn handen op haar billen en trok haar jurkje omhoog zodat ik het warme vlees kon kneden en strelen. “Mmm”, zei Milou, “wat doe je dat lekker. Ik heb hier vaak van gedroomd.” Ik liet haar van verbazing los en ging weer in de stoel zitten. “Hoe bedoel je dat?” Milou ging op mijn schoot zitten. “Toen ik in de pubertijd kwam en de hormonen door mijn lijf gierden, speelde ik met mezelf en dan droomde ik altijd over jouw grote piemel en dat die mij zou neuken. Ik weet wel dat ik hem alleen maar slap heb gezien, maar zo te voelen is het echt een fijn exemplaar.”

Ze draaide even met haar billen over mijn inmiddels flinke erectie en gaf me opnieuw een kus. “Ik moet je ook wat bekennen”, zei ik. Ze keek me aan en vroeg: “Vertel!” Ik pakte mijn glas, nam een slokje wijn en zei toen: “Ik ben een liefhebber van mooie billen. In de afgelopen jaren heb ik mezelf steeds afgevraagd hoe jij zou opgroeien en hoe je je zou ontwikkelen. Als ik masturbeerde, dan deed ik mijn ogen dicht en visualiseerde jouw billen. Ik zag ze me kussen en likken en als ik me dan voorstelde hoe ik mijn pik tussen jouw billen plaatste, dan kwam ik altijd heftig klaar.” Milou keek me even aan, glimlachte en stond op. “Wat houd ons tegen. Kom op, kleed je uit, dan gaan we lekker douchen.” Zelf trok ze meteen haar jurkje over haar hoofd, deed haar bh af en schopte haar stringetje uit. Ik zag een kale venusheuvel met daaronder een werkelijk prachtig kutje. Ik nam haar even goed in me op. Ze zag het en draaide een rondje voor me. “En nu uitkleden jij. Zal ik je helpen?” Binnen de kortste keren waren ook mijn kleren uit. Milou keek naar mijn stijve penis en pakte hem met beide handen vast. “Hij is nog mooier en groter dan ik me kon herinneren.” Ze boog voorover en gaf er een kusje op. Daarna trok ze me mee naar de douche.

Ik ging achter haar staan en legde mijn erectie omhoog tussen haar billen. Milou draaide met haar kontje en dat gaf me een geweldig gevoel. Met mijn handen streelde en kneedde ik haar borsten. Dat kon ze wel waarderen want ze legde haar hoofd tegen mij aan. Ik ging verder met strelen. Langzaam gingen mijn handen naar beneden. Ik streelde haar strakke buik, vingerde even kort haar naveltje om vervolgens nog verder af te dalen. Bij haar kutje aangekomen, voelde ik haar warmte. Haar lipjes stonden al iets uit elkaar en moeiteloos stak ik een vinger bij haar naar binnen. Ik vingerde haar even maar toen draaide ze zich om: “Dat komt later. Laat mij nu eerst even jouw piemel aandacht geven. Ze zakte op haar knieën en pakte met één hand mijn geslachtsdeel vast. Ze duwde haar hand van zich af waardoor mijn eikel ontbloot werd. Direct opende ze haar mond en liet haat lippen over mijn eikel gaar. Een sensationeel gevoel trok door mijn lichaam. Milou probeerde hem zo ver mogelijk in haar mond te nemen, maar meer dan de helft lukte haar niet. Toen stond ze weer op. “Ik wil dat je mijn kontje neukt. Ik ben dol op anale seks maar zo’n grote heb ik nog nooit gehad. Doe dus wel voorzichtig.”

Ik knikte en liet haar wat voorover buigen. Ik pakte de douchegel en maakte daarmee een vinger goed glad. Daarna plantte ik het vingertopje tegen haar anus aan. De vinger gleed eenvoudig naar binnen, het was duidelijk dat ze daar vaker geneukt was. Ik pakte de douchegel opnieuw en bevochtigde daar ook mijn andere vingers mee. Als snel verdwenen drie vingers naar binnen. “Zo lekker”, zei Milou, “ga door.” Ik schoof mijn vingers steeds in en uit en toen alles soepel genoeg leek, vroeg ik: “Ben je er klaar voor?” Ze knikte: Neuk me, nu!” Ik liet wat douchegel over mijn erectie gaan en zette mijn eikel vervolgens tegen haar sterretje. Heel langzaam schoof ik hem naar binnen. Milou kreunde: “Wauw, wat is hij groot. Rustig aan alsjeblieft.” En dat deed ik natuurlijk. Heel langzaam bewoog ik mijn pik in en uit en daardoor kwam ik steeds dieper in haar. “Ik voel me nu echt gevuld”, zei Milou. “Neuk me. Neuk me hard. Spuit je zaad in me.” Ik begon het heerlijke kontje te neuken en verhoogde mijn tempo. Haar strakke darmen deden mij al heel snel klaarkomen. Een heerlijk gevoel trok door mijn lichaam toen ik mijn zaad in stralen bij haar naar binnen spoot. “Ik voel je spuiten”, riep Milou, “wat is dit geil.” Ik bewoog nog even rustig door, tot mijn erectie begon te slinken. Ik trok me langzaam uit haar terug. Daarna draaide Milou zich om en gaf me een tongzoen. “Dat mag je vaker bij me doen”, zei ze. “Maar we zijn nog niet klaar. Kom op, afdrogen en naar bed.” Zij stapte onder de douche vandaan en ik waste mijn piemel nog even goed schoon. Daarna volgde ik haar.

Toen ik de hotelkamer weer betrad, lag Milou al ruggelings op bed. Ik nam naast haar plaats en begon opnieuw haar lichaam te strelen. Ik speelde met haar borsten en stijve tepels. Toen zei ze: “Wil je me likken?” Ik stond op en trok haar naar de rand van het bed zodat ze daar nog net met haar billen op lag. Ik ging tussen haar benen op mijn knieën zitten en begon haar benen te strelen, vanaf haar voeten steeds meer naar boven. Ik liet mijn vingers de buitenkant van haar schaamlippen zachtjes aanraken, wat een kreuntje veroorzaakte. Ze wilde duidelijk meer. Voorzichtig ging ik met één vinger tussen haar lipjes en schoof naar boven. Toen ik haar klitje aanraakte, schokte haar lichaam even en weer liet ze een kreuntje horen. Ik besloot haar niet langer te plagen en bracht mijn lippen naar die van haar. Met mijn tong likte ik de lipjes en die stak ik ook zo ver mogelijk haar warme tunneltje in. Zo neukte ik haar een beetje en daarna likte ik verder, steeds meer de focus leggende op haar clitoris. Ik bracht een vinger naar binnen en streelde haar warme, vochtige kutje, Milou begon met haar lichaam steeds meer te kronkelen en haar hoofd draaide van links naar rechts en weer terug. Ik merkte dat ze er bijna was en enthousiast likte ik door. Toen grepen haar handen mijn haren en drukte ze mijn mond hard op haar kutje. Ze schreeuwde: “Jaaaah…” en direct begon haar hele lichaam te schokken. Ze begon ook ineens heel veel vocht te produceren. Ze squirtte dan wel niet, maar het extra vocht dat vrijkwam, lebberde ik met smaak op. Ik bleef mijn vinger in haar bewegen en haar kutje likken tot ze mijn hoofd wegduwde. Ze lag met haar ogen gesloten, duidelijk na te genieten. Ik ging naast haar liggen en streelde haar gezicht en wangen. Langzaam streelde ik met een vinger ook haar lippen. Die opende ze en ze zoog mijn vinger naar binnen. Ik voelde haar tong erlangs gaan, alsof ze mijn vinger aan het pijpen was.

Niet veel later opende ze haar ogen en keek me aan: “Mark, dat was intens. Dit was nog beter dan al die keren dat ik over je droomde.” Ik gaf haar een kus. “Voor mij was het ook beter dan in al mijn gedachten. Je hebt echt een goddelijk kontje dat ik graag nog veel vaker wil neuken.” Milou kwam overeind. “Maar eerst even wat anders”, zei ze. “Ik wil nu een andere droom laten uitkomen.” Ze pakte mijn slappe pik vast en begon me langzaam af te trekken. Toen ik weer helemaal stijf was, kwam ze bovenop me zitten en stuurde met haar hand mijn pik voor haar kutje. Langzaam liet ze zich over hem heen zakken. Toen ik helemaal in haar zat, zei ze: “Dit voelt zo goed.” Ze begon langzaam te bewegen en ik voelde mijn pik in en uit haar glijden. Omdat ik al was klaargekomen, duurde het nu extra lang tot ik opnieuw tot een hoogtepunt zou komen. Milou neukte mij en ondertussen streelde ze met haar vingers haar klitje. Ze was al twee keer klaargekomen toen ik zei dat ik ook bijna ging komen. Direct ging ze van me af, pakte mijn pik beet, trok me af en plaatste haar mond over mijn eikel. Ik liet haar even begaan, maar zei toen: “Milou, ik ga nu echt klaarkomen.” Met nog meer enthousiasme begon ze fanatieker te pijpen. Ik hield het niet meer en ik kwam klaar in haar mond. Straal na straal spoot ik naar binnen en mijn genot werd nog extra vergroot doordat haar tong om mijn eikel bleef cirkelen. Toen ik uitgespoten was, kwam Milou overeind. Ze opende haar mond en liet mij mijn kwakkie zien. Daarna sloot ze haar mond en maakte een slikbeweging. Vervolgens opende ze haar mond weer en stak haar tong uit zodat ik kon zien dat ze alles had doorgeslikt. Een grote lach verscheen op haar gezicht: “Dat heb ik bij al die losers van vriendjes nooit willen doen. Ik wilde alleen maar jouw zaad proeven.” Ze gaf me een kus en ik vroeg haar: “Viel het mee of tegen?” Ze streelde mijn wang met haar vinger: “Ik wil je vaker proeven, zegt dat genoeg?” Ik knikte. Milou kwam naast me liggen en nestelde zich in mijn arm. Haar hand speelde met mijn borsthaar. Zo vielen we in slaap.

Sinds die keer zien we elkaar ongeveer één keer per week en dan wil Milou in ieder geval in haar kontje geneukt worden en dat ik in haar mond klaarkom. En wie ben ik om daar nee tegen te zeggen…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 25783 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn nichtje Milou”

Plaats een reactie