BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dikke buurvrouw

Ik zal me even voorstellen. Ik heet Johan en ben een man van 40. Ik ben getrouwd met José en samen hebben we 2 dochters en een zoon. We hebben een goed leven en omdat de kinderen overblijven op school kunnen we allebei werken waarbij we om en om thuis werken en de kinderen opvangen. Alleen het sexleven is niet meer zoals het was. Mijn vrouw wil nog wel geneukt worden af en toe, maar er zal weinig initiatief uitgaan van haar. En verder wil ze geen “gekke” dingen zoals anaal e.d. Maar goed, ik klaag niet. Ik kan tijdens mijn werkuren thuis best af en toe eens een lekkere seksvideo opzetten en dan mezelf lekker aftrekken. Dus niks nieuws zult u zeggen.
Tot ik op een gegeven moment op Xhamster terecht kwam. En omdat ik best wel geil op dikke vrouwen was ik daarnaar op zoek. En wat schetst mijn verbazing toen ik plotseling de overbuurvrouw in zo’n video zag verschijnen. Ik wist wel dat er ook particuliere video’s opstonden, maar dat ze dan zomaar herkenbaar in beeld zouden komen had ik niet verwacht. En ik zag wel dat het niet haar eigen man was die haar eens goed neukte in een bos. Ik heb de video gedownload en vroeg me zelf af of ze dit wel wist zelf. Maar goed, opdat moment was ik nog niets van plan eerlijk gezegd.

Een paar dagen later was ik weer thuis aan het werk toen ik haar voorbij zag lopen. Door haar dikte een beetje waggelend. Ze heeft enorme tieten (minstens E), een dikke buik, echt enorme pilaren van benen en een achteruitstekende kont met heel ronde billen. Ze is ergens in de dertig en haar man is ouder. ZE hebben geen kinderen. Eerlijk gezegd werd ik er direct geil van omdat ze op het filmpje juist die billen liet zien. Een opgetrokken jurkje en een lul die stevig doggy in haar op en neer stootte. Verder heeft ze wel een lief gezicht met een iets te bolle toet. Ik bleef geil en besloot nu dan ook het filmpje maar weer eens op te zetten. En net toen ze weer langskwam spoot ik al mijn geil in de handdoek die ik daarvoor speciaal had gepakt.

Weer een paar dagen later zat ik in de tuin toen ik plotseling een harde gil hoorde bij de buurvrouw. Ik sprong overeind en liep naar het tussenhek. Toen ik daar met een beetje moeite overheen kon kijken zag ik haar liggen. Ze was gevallen en blijkbaar niet goed neergekomen. Dus ik riep dat ik wel even over het hekje zou klimmen om haar te helpen. Ik pakte het keukentrapje en binnen een minuut stond ik aan de andere kant. Ze lag op haar buik met een arm onder haar en haar benen een stuk uit elkaar. Ik keek zo onder haar jurk tegen haar onderbroek aan. Ik kon verder niets zien, maar het was voldoende om me een keiharde stijve lul op te leveren. Die tekende ook goed af in mijn broek. Maar goed, daar stond ik even niet bij stil. Ik vroeg of ze op kon staan als ik haar zou helpen en dat lukte. Haar pols was wel verdraaid en opgezwollen, maar niet gebroken. Dus met een beetje hulp kon ik haar naar binnen brengen en haar op de bank laten zitten. Daarbij schoof haar jurk weer een eind omhoog en keek ik weer tegen haar kruis aan. En dat niet alleen, ik zag dat haar tieten een beetje uit haar jurk hingen. Er waren wat knoopjes losgegaan. Het was alsof ik in een bergkloof keek. Ze zagen er overigens wel stevig uit.

Even later zaten we aan een kopje thee dat ik voor haar had gezet. Ze had geen aanstalten gemaakt om haar knoopjes dicht te doen of haar rok omlaag te trekken. Ze zat er voor mij heel lekker bij. En dat tekende weer opnieuw in mijn broek. We zaten lekker gezellig te kletsen tot ze ineens een rode kleur kreeg. Ik zag dat ze nu de dikke bult in mijn broek had gezien en dat ze begreep dat ik een stijve lul had. Ze keek me even niet aan maar bleef gefixeerd kijken naar mijn kruis. Ik schoof iets dichter bij op de bank en vroeg “onschuldig” of er iets mis was omdat ze zo rood kleurde? Toen hakkelde ze even dat er niks aan de hand was. Ze bleef naar mijn lul kijken en toen vroeg ik heel gemeen “Is het uitzicht interessant Rina (Want zo heet ze)”? Toen wist ze helemaal niet meer waar ze moest kijken. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg haar of iets brutaals mocht vragen? Toen keek ze me aan en zei dat ik dat wel verdiend had eerlijk gezegd. Dus ik vroeg haar of ze wist dat er een filmpje van haar op internet stond op een pornosite? Ze keek me even aan alsof ze water zag branden en zei dat ze daar zeker niets van wist. Ze kleurde zo mogelijk nog roder en vroeg aan mij hoe ik het wist. Dus ik vertelde het verhaal en ook wat ik gezien had. Toen begon ze te snikken en rolden de tranen over haar wangen. Ik schoof nog iets dichter naar haar toe en sloeg een arm om haar heen. En, al huilend, ging ze echt tegen me aanhangen. Ze vertelde dat ze eens een keer onderweg was met de auto toen ze moest plassen. Ze is toen een bos ingelopen en ging achter een bosje zitten. Toen ze op stond bleek er een man achter haar te staan die haar voorover duwde. En voor ze het wist voelde ze een lul in haar kut en werd ze geneukt. En dat voelde wel lekker dus had ze het maar laten gebeuren. Maar dat het gefilmd was had ze niet in de gaten.

Toen keek ze me aan en zei dat ik haar laptop even moest pakken en de site er op zetten. Ze wilde het filmpje zelf zien. Nou, dat wilde ik op dat moment ook wel weer en binnen no time stond het aan het begin. Ik had de laptop op haar linker- en mijn rechterbeen liggen tussen ons in. Toen ik op het knopje drukte zag ik Rina heel snel vuurrood worden. Ze knikte dat dit was wat er gebeurd was. Maar het maakte mij weer opnieuw geil en ze zag de dikke bult net naast haar laptop verschijnen. En toen zei ze “wordt je daar geil van als zo’n dikke vrouw geneukt word”? En ik knikte heftig. En wat er toen gebeurde had ik niet voorzien. Haar linkerhand kwam tevoorschijn en die legde ze snel op mijn keiharde lul. Ze wreef er eens lekker over. En op dat moment besefte ik dat dit misschien wel een gelegenheid was die ik niet voorbij moest laten gaan. Dus ik tilde mijn hand op en maakte snel haar knoopjes los van haar blouse. Haar tieten rolden er gewoon uit. Ze waren geweldig. En ik tilde ze allebei uit haar BH zodat ze gewoon naar voren hingen. Ik pakte een tepel tussen mijn vingers en begon die te wrijven en er aan te trekken. Ze werd er gewoon ook geil van volgens mij. Dus legde ik de laptop snel opzij en draaide naar haar toe. Ik trok haar rok omhoog en wreef direct met mijn hand in haar dikke kruis. Haar onderbroek bleek al flink nat te zijn. En toen voelde ik ook dat haar hand de rits van mijn broek opende. En ook de sluitknoop ging los. Ze trok mijn broek en mijn onderbroek direct uit zodat mijn lul rechtovereind veerde. Ze keek er verheerlijkt naar en pakte hem eens lekker vast. Toen ik naar haar gezichtje keek zag ik een heerlijk geile blik. Ik stond op en liet ook haar voorzichtig opstaan. Ik trok haar jurk, bh en onderbroek nu ook uit en zag haar volledig naakt voor me staan. Ze was letterlijk en figuurlijk geweldig. Maar hoe gek het ook klinkt, alles was in feite stevig. Dus geen flodderende tieten of een overvallende buik e.d.
Ik liet haar weer zitten en deed ook de rest van mijn kleren nu uit.
Ze keek eens naar mijn lul en begon diep te zuchten. Ze pakte hem direct weer vast en ik liep langzaam naar haar toe. Mijn lul kwam steeds dichter bij haar mond en toen begreep ze wat ik wilde. Ze deed haar mond open en slikte mijn harde staaf diep naar binnen. En, iets wat niet veel vrouwen kunnen, ze slikte hem direct door naar haar keel. Ik dacht dat ik op hetzelfde moment haar slokdarm vol zou spuiten. Maar dat wilde ik nog niet, dus vermande ik me en begon haar langzaam in haar keeltje te neuken. Mijn lul is ongeveer 19 cm en behoorlijk dik. Ik zag telkens een bobbel in haar keel verschijnen. Ik wist dat ik dit niet lang vol zou houden. Maar ik hoopte dat we nog vaker iets konden doen. En ik voelde mijn zaad nu gewoon uit mijn lul in haar keel schieten. Ik trok iets terug zodat ze de rest in haar mond kreeg. Ook dat vond ze geen probleem en slikte alles keurig weg. Ze keek me geil aan en zei dat ze dit vaker wilde. En op dat zelfde moment keek ik toevallig naar de klok. Ik schrok me een hoedje. Mijn vrouw zou al thuis kunnen zijn. En ook Rina zag dat het tijd werd om zich aan te kleden. Ik was binnen 2 minuten weer aangekleed en ook Rina was nu heel snel. En net op het moment dat ik opstond belde mijn vrouw waar ik was. Ik legde uit dat ik bij de buurvrouw was en dat ik haar geholpen had en dat we daarna iets te lang gekletst hadden. Ik vertelde ook dat ze nu een stukje beter was maar dat ik de komende week nog eens een keer zou checken misschien. En toen zei ik dat ik er aan kwam.

Rina keek me nog eens geil aan en zei dat ik elke dag wel mocht komen checken. En dan mag jouw thermometer overal in als je wilt. Ik gaf haar een kus en ging toen snel naar huis waar mijn vrouw al wachtte. Ik vertelde alles wat er was gebeurd vanaf het moment dat ze gevallen was, maar niks over de geile gevolgen daarvan.

Twee dagen daarna was ik weer de hele dag thuis aan het werken. En ik had gezien dat de buurman weer gewoon ging werken. Ik had Rina niet meer gezien, maar ik wist dat die thuis was. Dus ging ik gewoon even kijken bij haar. Ik zag dat ze binnen zat en klopte op de deur. Ze was weer vlug want binnen een paar tellen ging de deur open. En, hoe ze het zo snel gedaan had weet ik nu nog niet, ze stond compleet naakt voor me. Ik deed snel de deur dicht en liep naar haar toe. Ze zakte op haar knieën en haalde direct mijn lul er uit. Ze zoog hem als het ware weer naar binnen maar deze keer niet zo diep en intens als eergisteren. Voor ik er erg in had was ik alweer naakt en liepen we naar binnen. Ze deed direct de luxaflex dicht zodat niemand naar binnen kon kijken. En toen boog ze over de eettafel. Ze lag met haar grote tieten geplet voorover en zette haar benen uit elkaar. Mijn lul werd zo mogelijk nog harder en ik ging achter haar staan. En zonder dat we een woord gewisseld hadden stak ik hem direct helemaal er in. Ze was dan ook heel geil en glad van binnen. Ik had nu een prachtig gezicht op haar grote en ronde billen en ik kon het niet laten om daar eens lekker op te kletsen met mijn volle hand. Ik zag direct een rode vlek opkomen. Maar ze kreunde alleen maar terwijl ik haar zo diep mogelijk pakte. En toen sloeg ik flink hard op haar andere bil. En ook nu alleen een diepe kreun. Ze hield er wel van om hard aangepakt te worden blijkbaar. Dus vanaf dat moment sloeg ik regelmatig op haar billen die roder en roder werden. En mijn lul werd harder en harder. Maar voor ik ook maar dacht aan klaarkomen kwam Rina klaar. Ze spoot me gewoon nat. Maar dat is niet erg toch als je net een vrouw klaar geneukt hebt?

Maar de vorige keer had ze gezegd dat ik haar in alle gaatjes mocht neuken. Dus trok ik me terug en maakte haar sterretje (zeg maar ster) met haar kutgeil eens goed glad en stak ik er een paar vingers in. Dat ging heel gemakkelijk dus nam ik niet de moeite om veel voorbereidend werk te doen. Ik zette mijn eikel tegen haar poepgat en drukte toen langzaam door. Ze kreunde nu wel even van de pijn maar dat ging snel over. Ik schoot al snel door de barrière van haar kringspier en zat er toen voor de helft in. Ik sloeg haar weer een paar keer hard op haar billen en ze duwde nu zelf naar achter zodat mijn lul diep in haar darmen schoot. En nu wilde ik zelf ook wel klaar komen. En omdat het nog vroeg was kon er misschien nog een tweede ronde volgen. Dus ik ramde mijn lul nu tot aan de wortel in haar kont en begon haar stevig te neuken. Ze stond stevig te trillen op haar benen en iedere keer als ik haar weer op haar kont sloeg duwde ze zelf haar kontgat over mijn lul. Ik leek wel een drilboor zoals ik in haar kontgat tekeer ging. En ik begon nu te voelen dat ze weer flink trilde en kreunde. Ze begon weer klaar te komen. En op het moment dat ze volledig verkrampte spoot ik haar darmen vol met mijn overvloedige geil. Ik zat tot aan de wortel in haar nauwe gat en trok me na enkele minuten terug. En voor ik iets kon zeggen zat ze weer op haar knieën voor me en begon ze mijn lul schoon te likken.

Maar ik was even uitgeteld en ging op de bank zitten. Ze deed even een handdoek onder haar kont zodat geil dat er uit zou lopen opgevangen werd en kwam toen heerlijk tegen me aanhangen. En toen sprak ze voor het eerst dat dit een geweldige ervaring was geweest. En dat, als ik ook wilde, ze graag een neuksletje voor me wilde zijn. En als ik haar hard en onderdanig wilde behandelen dan vond ze dat helemaal prima. Ik had zonder dat ik het wist op die manier haar ware aard ontdekt. Ze was er volledig voor me wanneer, waar en hoe ik het ook wilde. Dus ik keek haar aan en zei dat ik haar dan maar dikke slet zou noemen. Ze knikte ijverig van ja en vroeg of ik haar helemaal wilde als mijn dik sletje. En natuurlijk kon ik dat niet weigeren. En dat wilde ik ook niet. Want thuis was neuken lekker, maar dit was van een andere orde. We kletsten nog een tijdje maar toen besloot ik toch thuis aan het werk te gaan. En Rina die zou zichzelf maar weer een beetje toonbaar gaan maken. En toen zei ze dat ik van haar een foto of filmpje mocht maken als ik dat wilde. En als ze haar slettenverantwoordelijkheid niet na zou komen mocht ik dat met naam en toenaam op pornosites zetten. Dus ik ging recht zitten en zei dat ze me dan maar even moest pijpen. Ik maakt daarvan een paar foto’s en begon toen te filmen. Als laatste liet ik haar toen opstaan en omdraaien. Ze moest haar billen van elkaar trekken en dan mijn zaad naar buiten persen. En dat lukte prima. Ik had dus nu een mooie filmpje van haar waarop ze volledig herkenbaar was. Dit kan dus leuk worden.

Maar dat zien we wel in een vervolgverhaal.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 28251 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Dikke buurvrouw”

Plaats een reactie