BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Martine

Een waar gebeurd verhaal, alleen de namen van de personages en locaties zijn veranderd.

Ik ben Rick en woon in de Antwerpse rand. Dit verhaal speelt zich af, toen ik ongeveer vijfenveertig was. Ik werkte toen in een havenbedrijf in Antwerpen en wij woonden toen in het ouderlijke huis van mijn vrouw, Marianne. Wij, dat zijn ikzelf, mijn vrouw, mijn vier kinderen en mijn schoonmoeder. De kinderen studeerden toen nog en ik werkte niet op vrijdag. Mijn vrouw werkte toen ook, alle voormiddagen, inclusief de zaterdagvoormiddag. Gewoon om de bijkomende kosten van de studies van onze kinderen te kunnen bekostigen.

Dit verhaal gaat evenwel over Martine, een vrouw die ik leerde kennen toen ik op zoek was naar een verjaardagsgeschenk voor mijn vrouw. Je kunt niet elk jaar een fles parfum kopen en de tijd dat ik voor haar lingerie kocht als verjaardagsgeschenk, was al lang voorbij. Na de geboorte van de kinderen was ons seksleven erg bergaf gegaan en als we aan een gemiddelde van eens per maand kwamen, mocht ik me gelukkig prijzen.

Dat neemt niet weg dat ik mijn vrouw graag zie en ze niet kwijt wil, dus ging ik op zoek naar een origineel cadeau. Via een secretaresse van mijn werk wist ik dat in een bepaald deel van Antwerpen, een soort van gaanderij, een mini shoppingcenter was gevestigd, met allemaal kleine schattige winkeltjes. Volgens haar zou ik daar zeker wat kunnen vinden.

Ik dus op pad. In de gaanderij aangekomen, waren daar inderdaad een dertigtal kleine winkeltjes te vinden. Ik keek rond om toch echt iets apart te vinden en kwam zo voor de etalage van ‘Merlijn’ te staan. Een spiritueel winkeltje waar je allerlei stenen, juweeltjes, dromenvangers en zelfs speciale heksenkleding kon kopen.

De vrouw die de winkel uitbaatte, heette Martine en was ongeveer even groot als ik, net geen meter tachtig. Ergens eind in de dertig, begin veertig, slank, zwart krullend haar tot op de schouders en ze had zelf zo’n soort heksenkleed aan, in zwart fluweel. Ik zei waarvoor ik kwam en zij vroeg me naar het sterrenbeeld van mijn vrouw. Leeuw, zei ik, want ze is geboren in begin augustus.

“Voor een Leeuw past de kleur goud en als steen een tijgeroog”, orakelde ze. Ik nam dat dan maar voor waar aan, gezien ik geen fluit ken van spirituele zaken.

Martine kwam op de proppen met een goudkleurig doek dat een sjaal moest voorstellen en ze wees me een paar ringen aan in een platte doos met glas aan de bovenkant.

“Ken je de maat van haar ringvinger ?” vroeg Martine. Ik wist, eerder toevallig dat haar ringvinger ongeveer de dikte van mijn pink had, omdat ik ooit eens, ik weet al niet meer waarom, haar trouwring aan mijn pink geschoven had. Dus nam Martine de maat van mijn pink en wees me een goudkleurige ring aan. “Dat is wel maar 14 karaat,” zei ze, “maar wel echt goud”. De prijs viel redelijk mee en die ring zou me zeker een maand of twee een niet al te humeurige vrouw geven. Martine zei nog : “je hebt mooie handen, mijnheer”. Ik werd er zowaar wat verlegen door. “Zeg maar Rick” zei ik. “Martine” zei ze.

Het doek was bijna twee meter lang en een meter breed. Aan de twee uiteinden, hingen goudkleurige franjes. Martine zei : “voor een leeuw is de gouden kleur een uiting van zelfverzekerdheid, van dynamisme en temperament”. Ik was onmiddellijk verkocht voor de sjaal omdat ik bij mezelf dacht : ‘dat temperament is ze wat kwijt, wie weet, door die sjaal, komt dat wat terug’. Wat de ring met het tijgeroog betrof, die steen, lichtbruin van kleur met goudgele strepen er in, die zou haar beschermen tegen negatieve energieën of mensen met slechte bedoelingen.

Ik zei dan maar : “ik neem beide, als je dat tenminste mooi als cadeau wilt inpakken”. Martine nam een klein doosje, drapeerde die sjaal erin en stak in het midden een klein, zwart doosje met de ‘gouden’ ring met het tijgeroog er in. Dan verpakte ze dat doosje in met gouden inpakpapier en deed daarrond een goudkleurig lint.

Ik was erg tevreden en mijn vrouw, bij ontvangst van haar geschenken, was in de wolken. Missie geslaagd dus en ik had goeie punten gescoord. De naam en de locatie van het winkeltje hield ik evenwel voor mezelf, zodat ik er later nog dingen kon gaan halen voor andere verjaardagen en mijn kinderen of mijn vrouw daar niet zouden gaan winkelen.

In de maanden die volgden, ging ik er nog verschillende geschenken kopen. Voor de vijftiende verjaardag van mijn jongste dochter, Julie, kocht ik een ‘Dreamcatcher’. Dat is een rond ding dat je in de slaapkamer diende te hangen en dat alle nare dromen opslorpte.

Voor mijn oudste dochter, Mieke, kocht ik een heksenskleed in een combinatie van zwart fluweel, zwarte satijn en zwarte kant, dat tot de enkels reikte. Mieke is een zowat overjaarse hippie die vermoedelijk te laat geboren is, maar die zweert bij de vrije liefde, ongebondenheid en alternatieve denkwijzen van de jaren zestig. Zelf is ze in de jaren negentig geboren. Toen ze dat kleed voor haar negentiende verjaardag kreeg, dacht ik even dat ze flauw zou vallen van tevredenheid.

Doorheen de verschillende bezoekjes bij Martine, kwam ik haar levensverhaal te weten en zij zowat het mijne. Vier kinderen, een schoonmoeder en een vrouw die ik allemaal graag zag, werken in de haven op een expeditiebedrijf en totaal verdwenen passie. Dat is zowat de samenvatting voor mezelf.

In stukken en brokken kreeg ik het verhaal van Martine te horen. Toen ze op vroege leeftijd was, had ze de nobele kunst van masturbatie ontdekte. Dat deed ze met enthousiasme bijna dagelijks en soms zelfs drie, vier keer op één dag. Op haar zeventiende, in haar voorlaatste jaar middelbare school, zwanger, van school gestuurd en dat allemaal omdat ze zich toen, verliefd op een blonde krullenbol, Herman, die een jaar hoger zat, had laten penetreren, ergens in een portiek. De penetratie, inclusief ontmaagding en bevruchting, had geen vijf minuten geduurd. Abortus werd niet overwogen, ze trouwden, er werd een dochtertje geboren en ze gingen op een klein appartementje wonen met hulp van de ouders. Na zeven jaar gingen ze in echtscheiding want Martine had toevallig Herman betrapt toen die de dochter van de buurvrouw aan het neuken was.

Ze was er niet echt het hart van in, want tijdens hun huwelijk, was Martine nooit klaargekomen op de lul of tong van Herman. Hij likte haar meestal wel, zo’n vijf minuten, tot hij vond dat het kutje nat genoeg was en penetreerbaar. Dan deed hij zijn ding. Eens hij sliep of de dag erna, vingerde Martine zich dan maar zelf naar een orgasme.
Haar dochter, Maaike, was zeven toen Herman haar verliet en een kind alleen opvoeden, was niet zo eenvoudig, wat financiën betreft. Maar het was haar gelukt. Tot haar groot verdriet evenwel, besloot Maaike om bij haar vader en zijn nieuwe vriendin te gaan wonen, toen ze twaalf werd. Ze heeft haar dochter daarna nooit meer gezien. Vijf jaar lang had ze zich uit de naad gewerkt om voor haar dochter te zorgen en ineens was ze weg. Dat sloeg een diepe wonde en ze was toen zelf nog geen dertig.

Daarna had ze een paar one night stands gehad, tot ze Jack tegenkwam. Wat neuken betrof, kon Jack het erg lang volhouden, maar ook bij hem kwam ze nooit klaar. Jack was zelfstandig vertegenwoordiger voor een elektronicabedrijf, met nogal onregelmatige uren. Martine is er nooit mee getrouwd, maar de relatie duurde maar een jaar of vier. Dan vertelde Jack, dat vrijen met Martine, toch niet zo heerlijk was als eerst gedacht en dat hij beter gevonden had bij iemand anders. Martine was zesendertig, toen Jack haar verliet.

Sindsdien, zwoer Martine alle mannen af. Ze moest er niets meer van weten. Ikzelf reageerde daarop door te zeggen : “maar Martine, dan moet jij ondertussen al meer dan tien jaar zonder man zitten”. Ik schatte haar immers ergens tussen de veertig en de vijftig. “Niet helemaal” zei ze, maar ze ging daar niet verder op door. Over heel haar liefdesleven was ze heel open en communicatief geweest, maar hier klapte ze toe.

Het heeft zeker nog ongeveer een jaar geduurd vooraleer ze me vertelde dat ze haar winkeltje begonnen was, toen ze achtendertig was. Het jaar daarop, had ze voor het eerst in haar leven een vakantie geboekt. Helemaal alleen had ze voor veertien dagen een all-in reis naar Tenerife geboekt. De warmte, de stranden, de kleine restaurantjes, ze vond het zalig.

Ergens midden in de vakantie, had ze een winkeltje gevonden in Los Cristianos waar ze heel originele kledingstukken verkochten. In de etalage had ze een kleed op een etalagepop gezien, in zwart leder, met kanten broderie er op en een rijgveter aan de voorkant, waardoor haar boezem mooi tot uiting kwam en ze als vrouw er op haar allerbeste zou uitzien. Ze vroeg de prijs aan de uitbater en die noemde een torenhoog bedrag een bedrag hoger dan de kostprijs van haar hele reis.

Erg teleurgesteld was ze dan maar weggegaan. De uitbater had haar nagekeken. Die vent was zeker meer dan een meter negentig groot, erg donker van kleur en met heel donkere ogen. Later zou Martine vernemen dat die vent een Braziliaan was die al tientallen jaren op Tenerife woonde.

Twee dagen later, liep ze weer voorbij het bewuste winkeltje. Weer keek ze naar dat kleed. Weer wou ze doorgaan, maar de uitbater, riep haar binnen. Hij sprak gebrekkig Engels en zei : “try it on, please, that dress is perfect for you”.

Martine aarzelde, maar ging dan toch binnen. Helemaal achteraan in het met spullen volgepropte winkeltje, was een pashokje. De uitbater had het kleed van de pop gehaald en wees haar het hokje aan. Martine had een fleurig zomerkleedje aan met daaronder een bikini. Ze ging het hokje in en de uitbater bleef er buiten staan met het kleed in zijn handen. “Me Timo and me Brazilian” zei hij nog. Dan stak hij het kleed, met één hand in het hokje naast het gordijn.

Martine, nam het kleed aan, deed haar eigen jurk uit en trok het kleed over de bikini aan. “Can I see ?” vroeg Timo na een minuutje of twee, van buiten het hokje. Martine had zichzelf in de grote spiegel in het hokje gezien natuurlijk. Ze trok het gordijn open en op blote voeten, kwam ze het hokje uit. Ze draaide rond haar as. Het rokgedeelte zwierde mooi rond.

“Almost perfect” zei Timo. Dat kleed had een erg open, blote rug en daar zag je de sluiting van haar blauwe bikini. Op de schouders zag je trouwens ook de smalle bandjes en dat vloekte een beetje met het kleed. Timo zei : “take of bra, please, that will look better”. Martine ging het hokje terug binnen, loste de rijgveter vooraan een beetje en ontdeed zich van haar bh.

Ze had evenwel het gordijn niet helemaal toegetrokken en Timo, keek in de grote verticale spiegel naar haar. Ze stond iets voorovergebogen met blote borsten, toen ze de rijgveter wou dichtsnoeren, toen ze merkte dat Timo haar schaamteloos bekeek. Dan keken ze mekaar recht in de ogen en een soort van ‘vonk van geilheid’ sprong van het ene paar ogen in het andere paar.

Timo zette een stap voorwaarts, het hokje in, hij greep met één hand naar één van de borsten en met de andere in haar krullend haar op haar achterhoofd en een fractie van een seconde later, stonden ze te tongen.

Timo, kuste haar hard, hevig en gulzig. Erg dwingend schoot zijn tong door haar mond. Tegelijk kneedde hij hard haar ene borst. Hij plette haar tepel dan meermaals tussen duim en wijsvinger en kneedde dan afwisselend verder.

Hij tongde gulzig verder, liet die borst gerust, knoopte met die hand zijn linnen broek open en trok zijn boxer naar beneden. Een joekel van een lul kwam tevoorschijn. Niet besneden, maar van een erg groot en dik formaat.

Dan gleed zijn hand onder het rokgedeelte van haar kleed, trok het bikinibroekje opzij en schoof ineens twee vingers diep in haar kutje. Dat ging vanzelf en hij begon nogal hard in en uit te gaan met die twee vingers.

Plots duwde hij haar met de rug tegen de bakstenen muur links in het hokje, ging ietwat door zijn knieën, zette zijn eikel tegen haar kutje en duwde hard, schuin omhoog. Martine had die dikke lul ineens in haar kutje voelen binnendringen. Ze had zich nog nooit zo gevuld gevoeld. Zeker toen die lul tegen haar baarmoeder tikte. Ze kreunde hard. Timo begon te rammen, hij bleef gulzig tongen, en tegelijk in en uit rammen. Martine werd gek. Die vent stond haar staande te neuken, ramde haar tegen de muur, als maar hoger met zijn polsdikke pik. Ze kon niet meer blijven kussen en trok haar mond weg.

Ze legde haar twee handen op de achterkant van zijn hoofd en begon hevig te kreunen. Timo likte nu haar hals en ramde verder. Tot haar eigen verbazing, begon er in de buik van Martine iets te groeien. Vonken van geilheid schoten door heel haar lichaam. Het leek alsof haar onderbuik zwol van genot. Geen twee minuten later, ontplofte ze in een staccato van vuurwerk. Ze werd gek, die zot ramde verder en zij ontplofte in een allesoverheersend orgasme. Nog nooit was ze op een piemel kunnen klaarkomen en die Braziliaan deed haar in minder dan vijf minuten komen. Zo’n intens orgasme had ze nog nooit beleefd. Dan werd ze zich terug bewust van het gebeuren en alsof haar uit deinend orgasme terug omhoog geknald werd, in een verlengd orgasme door het hard en hevig gespuit van de Braziliaanse lul, diep in haar.
Na enkele momenten, stonden ze gewoon uit te hijgen, mekaar omklemmend en mekaar de tijd gevend om de hartslag terug tot een normaal ritme te laten zakken. Dan floepte de verslappende lul van Timo uit haar, gevolgd door een hele lading sperma en kutsappen. Timo gaf haar een zachte kus op de lippen en zei : “you are a good woman”. “For 200 Euros, you can have the dress”.

Martine keek verbaasd. De prijs die hij zei was minder dan één tiende van de prijs die hij twee dagen ervoor opgaf. “Deal” zei Martine. “On one condition” zei Timo, “I stop working at eight this evening, you come back here, we go to my home and we have dinner together”.

Martine, moest geen seconde nadenken en zei opnieuw : “deal”.

Stipt om acht uur stond ze terug voor de winkel. Een oudere man, blijkbaar de vader van Timo, kwam aangereden in een Suzuki Swift en deed de winkel verder. Timo kroop achter het stuur van de Swift en met Martine reed hij zeker een half uur tot ze aan een bescheiden woning kwamen op ‘las Hoyas’ in het dorpje Arona. Ze stopten voor een niet zo heel grote woning tegen een bergwand, volledig wit geschilderd en met in de verte een zicht op de zee voor Los Cristianos en Playa de las Américas. Het huis lag tegen een helling en was erg netjes met fleurige bloemen op de vensterbanken.

Timo stapte uit en riep : “Cassiana !”. Martine stapte ook uit en een jonge vrouw kwam in de voordeur staan. Ze was erg klein, een meter zestig schatte Martine, die zich direct afvroeg hoe Timo en Cassiana aan seks deden, want als Timo zich bovenop Cassiana zou storten, dan was dat tengere schepsel direct morsdood.

“My wife” zei Timo. Hij ging op haar toe en gaf Cassiana een kus op de lippen. Dan ratelden ze wat in Braziliaans-Portugees en dan zei Cassiana “welcome”. Martine liep naar binnen, achter Timo en zijn vrouw. Twee minuten later zaten ze aan tafel en Cassiana had blijkbaar het eten al klaar staan voor de thuiskomst van Timo. Er werd een soort grote roerpan midden op tafel gezet met paëlla er in. Met stukjes brood er bij, werd er met de handen gegeten en Cassiana kwakte eerst bij haar man een grote portie op het bord en dan bij Martine en dan bij haar zelf.

Alle drie aten ze erg lekker eten. Ze dronken er een lichte, rode wijn bij, zonder etiket, van lokale productie, blijkbaar. In de woning zelf was het redelijk donker. Er waren maar een paar kleine raampjes die licht binnenlieten. Cassiana begon af te ruimen en eens de tafel leeg, op de wijnglazen na, zei Timo iets in het Portugees om daarna onmiddellijk in het Engels tegen zijn vrouw te zeggen : “Cassiana, undress !”. De kleine Braziliaanse vrouw begon zich helemaal uit te kleden.
Cassiana, was klein, tussen slank en mager in, met appeltjes van borsten en een mooi figuur met getrimd kutje. Ze keek naar haar man. Die zei : “on your knees before Martine” en hij wees naar Martine.
Tegen Martine zei hij : “turn your chair, open knees” en tegen zijn vrouw zei hij : “lick her pussy”.

Martine was sprakeloos en als verlamd, keerde ze haar stoel, opende haar benen en wachtte af.
Cassiana, ging op haar knieën tussen die van Martine zitten, trok met één hand het slipje van Martine wat opzij en gaf een lange haal met haar tong van onderaan het kutje tot bovenop haar klit.

Martine schrok. Met haar kutje had ze nog nooit de tong van een vrouw gevoeld. Enkel haar ex, Herman en daarna Jack hadden ooit haar kutje gelikt. Helaas duurde dat nooit lang en was hun bedoeling enkel om haar nat genoeg te krijgen opdat hun pik gemakkelijker naar binnen geschoven kon worden. Die twee hadden nooit de bedoeling gehad om haar klaar te likken.

Nu ineens, likte een vrouw aan haar kutje. Die had geen piemel, dus die zou haar nooit kunnen penetreren en aan de gulzigheid waarmee ze likte, leek geen eind te komen. Dan hoorde ze Timo zeggen : “show your boobs Martine”. Door het gelikt aan haar kutje voelde ze zich erg geil worden en woordeloos knoopte ze haar jurk vooraan open, tilde haar beide borsten uit de bikini-bh en streelde die even. Cassiana stond recht, trok Martine recht en duwde haar midden op de grote sofa die in de ruimte stond.

Timo zei tegen zijn vrouw : “Cassi, suck her tits”. Gedwee boog Cassiana zich voorover en zoog direct één tepel tussen haar getuite lippen. Verschillende minuten zoog ze aan één tepel, daarna aan de andere. Dan zei Timo : “Cassie, make her come”. Direct ging Cassiana terug het kutje van Martine likken en liet haar handen verder de borsten en tepels beroeren.

Timo ging kleedde zich helemaal uit en ging naast Martine, op zijn knieën in de sofa zitten. Hij boog zich voorover, greep met één hand naar een borst en tegelijk bukte hij zich en begon haar gulzig te tongen. Het gekneed aan haar borst, die heftige tongkus en tegelijk het grondig gelik van haar kutje, deden bij Martine de geilheid gigantisch stijgen.

Dan boog Timo zich verder voorover, begon op de tepel van de vrije borst te knabbelen en te zuigen terwijl hij de andere borst ruw kneedde en af en toe hard aan de tepel van die borst trok.

Cassiana van haar kant begon zich op de klit van Martine te concentreren en zoog die zo hard ze kon. Tevens had Cassiana twee vingers in het kutje van Martien gestoken en bewoog die, licht gekromd, in en uit. Martine begon heftig te kreunen. Die twee, Timo en Cassiana, bewerkten haar lichaam met een gulzigheid en een gedrevenheid die ze nog nooit beleefd had. Het duurde nog maar een paar minuten alvorens Martine keihard begon te gillen en als een fontein spuitend klaarkwam. Verschillende stralen kutsap spoten in de mond en tegen het gelaat van Cassiana.

Timo stopte zijn gezuig aan haar tepel en zette zich op zijn kont naast haar. Eén arm sloeg hij rond haar en hij zei : “good girl”. Cassiana zat op haar knieën en met haar kont op haar enkels naar Martine te kijken. Eén hand liet Cassiana over de bovenbenen van Timo glijden om dan de stam van de dikke lul van Timo te omklemmen.

Eens Martine een beetje bekomen was van haar orgasme keek ze naar de lul van Timo. Die stond stokstijf omhoog en was echt een monstergroot geval. Daarmee had ze in de voormiddag geneukt, toen had ze die lul gevoeld, maar niet echt gezien. Nu wees die schuin omhoog en leek gigantisch te zijn. Zo bleven ze een paar minuten liggen. Martine met haar hoofd op de schouder van Timo. Die met een arm om haar heen en voor de zetel, Cassiana met één hand op een dij van Martine en met de andere had de lul van Timo vasthoudend.

Dan zei Timo : “Cassie, on your back”. Cassiana sprong recht, ging naast Martine, wat onderuit in de sofa liggen met haar kontje net op de rand van de zitting. Timo stond recht en zei : “knees”. Cassiane greep met elke hand onder één van haar knieën en trok haar onderbenen de lucht in en haar knieën in de richting van haar schouders. Ze presenteerde haar getrimd kutje en aars zo open en bloot aan Timo en Martine.

Timo ging voor haar staan, boog door zijn knieën en stak zijn eikel in het kutje. Martine keek verbaasd. De dikke eikel spande reeds de kutlippen op. ‘Dat arm schaap gaat die monsterpik nooit kunnen verwerken’ dacht ze. Maar dan zag ze de vette, dikke lul van Timo traag in het kutje van de erg tengere Cassiana verdwijnen. Dat leek Martine onmogelijk, maar de dikke pik schoof centimeter na centimeter dieper in Cassiana, tot het schaambeen van Timo tegen de kutlippen kwam. Timo gaf nog een stootje bij waardoor Cassiana wat opwaarts schokte.

Dan begon Timo zijn pik terug te trekken tot enkel de eikel in zijn vrouw zat, dan duwde hij weer opwaarts tot die opnieuw helemaal in haar verdween. Martine zag het met verstomming gebeuren.

Timo ging als maar sneller in en uit bewegen. De glinsterende lul, kwam telkens compleet nat van de kutsappen van Cassiana tevoorschijn om dan terug helemaal in haar te verdwijnen. Zeker dertig, veertig keer duwde Timo maximaal in zijn vrouw, dan plots trok hij zijn pik uit haar. Met één hand, duwde hij zijn lul wat lager, zette de top van zijn eikel tegen haar aars en duwde ineens weer door. Weer verdween heel die lul in Cassiana, maar ditmaal in haar darmen. Martine was sprakeloos.

Timo zette weer een strak tempo in, maar nu in de kont. Na ongeveer een veertigtal bewegingen in en uit, stak hij zijn pik terug in de kut. Cassiana begon als maar luider te kreunen en Martine bekwam niet van haar verbazing. Dat zo’n tenger, mager lichaam zo’n mastodont van een lul kon verwerken, leek haar irreëel.

Timo ramde evenwel aan één stuk door. Veertig keer in de kut, dan in de kont. Cassiana gilde dat ze klaarkwam en Timo trok zich daar geen fluit van aan en ramde gewoon door.

Na enige tijd begon hij evenwel ook te grommen en Martine zag hem met zijn dikke, lange lul diep in de kut van Cassiana spuiten. De laatste twee stralen zag ze uit zijn pisgaatje komen en tegen de kut van zijn vrouw kletteren, want hij had zijn spuitende lul uit haar getrokken.

Timo kwam achteruit en ging naast Martine op de zetel zitten. Tegen haar zei hij : “undress and lick her pussy”.

Zonder woorden, als een robot, trok Martine haar jurk over haar hoofd, deed haar bikini uit en zette zich op haar knieën voor Cassiana. Martine, bijna veertig had nog nooit in haar leven een kutje gelikt en nu leek dat vanzelfsprekend en dat terwijl er een hele boel sperma uit het kutje liep en naar beneden in de bilnaad van Cassiana beland was.

Martine stak gewoon haar tong diep in het kutje van Cassiana en likte omhoog. Timo liet begaan en Martine likte heel de bilnaad en het kutje vrij van sperma en kutsappen. Al en toe likte ze met lange halen van aan het staartbeentje tot boven de klit van Cassiana. Timo deed haar ook haar tong af en toe in het sterretje van zijn vrouw duwen. Die leek dat erg te waarderen.

Dan zei Timo : “now lick me”. Martine verplaatste zich tot tussen de knieën van Timo en likte op zijn vraag, heel de lul, de balzak en de reet van hem. Ze proefde nog restanten van sperma en kutsappen van Cassiana. Timo zei dan : “lick my balls” en tegen zijn vrouw zei hij iets in het Portugees. Die zette zich op haar knieën naast Timo en terwijl Martine de balzak van Timo grondig likte, zette Cassiana haar mond over de eikel van Timo. Ze liet haar tong een tijdje over die eikel ronddartelen om dan heel die eikel in haar mond te nemen.

Martine zag het van heel dichtbij en weer tot haar verbazing, zag ze de mond van Cassiana over de lul van Timo naar beneden gaan. Zeker tien, vijftien centimeter verdwenen in haar mond en keel. Martine kon het niet geloven en toch zag ze die dikke lul in de keel van Cassiana glijden.

Na een paar minuten zei Timo : “Martine, take over”. Cassiana ging opzij en begon de tepels van Timo te likken. Martine plantte haar mond over de lul van Timo. Ze moest zelfs haar best doen om gewoon haar lippen rond die eikel te krijgen. Dan ging ze naar traag beneden tot ze dacht te gaan stikken. In plaats daarvan begon ze te kokken. Ze trok terug. Na nog een paar pogingen, stopte ze hijgend. Timo lachte en zei : “on your back, pull up knees”. Martine ging in dezelfde houding liggen als Cassiana eerder. Timo zei : “prepare her cunt and ass”. Prompt plantte Cassiana haar tong in de aars van Martine en neukte zo het kontje, wat later deed die tong hetzelfde in de kut van Martine.

Timo stond recht, ging tussen de knieën van Martine zitten en stak in één vloeiende beweging zijn dikke pik in haar kut. Martine kreunde. Precies zoals eerder met Cassiana, neukte Timo zo’n veertig keer tot tegen haar baarmoeder om dan ineens in één beweging zijn dikke lul in haar aars te duwen. Martine wou protesteren, maar haar geest leek verlamd. Ook in haar darmen pompte Timo zo’n veertig keer om dan terug diep in de kut te gaan. Bij elke inwaartste stoot voelde Martine het schaambeen van Timo tegen haar onderlijf botsen.

Dan, toen de lul van Timo terug in de kont van Martine schoof, begon Cassiana de klit van Martine te teisteren met één hand en met de andere één van haar tepels te kneden.

De genotsscheuten in het lijf van Martine vermenigvuldigden zich exponentieel. Ze wist niet goed wat er gebeurde, maar bij de zoveelste stoot van Timo in haar aars, en door het hevig gewrijf over haar klit met drie vingers door Cassiana, begon het bij haar binnenin te zwellen alsof ze ging ontploffen.

Geen minuut later deed ze dat ook. Timo schoot zijn lading beschikbaar sperma in haar darmen en op het moment van de eerst straal die ze voelde, begon Martine oncontroleerbaar te krijsen. Ze gilde haar orgasme uit. Het geneuk van ’s morgens was slechts een proevertje geweest, nu ontplofte ze echt helemaal. Miljarden vonken van genot schoten kriskras door haar lijf. Ze kon haar geproduceerde geluiden niet onder controle houden. De spastische schokken van heel haar lichaam kon ze niet tegen houden. Ze gilde half Tenerife bij elkaar. Naar haar gevoel was haar orgasme eindeloos.

Timo was gewoon stil blijven zitten tot hij leeggespoten was, trok zich dan uit Martine en zei simpelweg tegen Cassiana : “lick her clean”. Cassiana begon onmiddellijk alle sperma dat uit het kontje van Martine kwam, op te slurpen. Daarna likte ze de massa sappen uit het kutje van Martine, zonder evenwel de klit te beroeren. Martine lag bezweet, uit te hijgen. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Dit orgasme deed alle vorige, meestal door eigen gevinger, in het niet verdwijnen. Dit wou ze nog, zoveel als enigszins mogelijk.

Nadat Martine proper gelikt was, zei Timo : “my dick”. Timo stond gewoon rechtop, Cassiana zette zich op haar knieën voor hem en begon heel zijn verslapte, maar nog steeds dikke lul af te likken. Dan deed ze hetzelfde met de balzak. Timo ging in zijn blootje naar buiten in de frissere avondlucht staan en stak een sigaretje op. Cassiana stond iets later, bloot, vlak achter hem. Zonder zich om te keren zei Timo : “you, good woman”.

Even later ging Martine achter beiden staan en zei : “Timo, Cassiana, thank you both, but I want more”. Timo lachte, Cassiana keek om en gaf Martine een zedig kusje op de lippen. Dan zei Timo : “the more, the better.

De rest van haar vakantie, nog vier dagen dus, deed de vader van Timo en diens broer de winkel.

Timo neukte alle dagen aan één stuk. Op één dag kwam hij telkens een keer of acht klaar. Ongeveer de helft van de keren in Cassiana en de andere helft in Martine en ongeveer gelijk verdeeld over kut en kont. Cassiana en Martine likten mekaar dagelijks meermaals naar de zevende hemel en Timo neukte hen allebei ook meermaals tot gillend klaarkomen met het geweld van zijn massieve lul.

Dan kwam de dag van afscheid en Timo en Cassiana brachten Martine, na het oppikken van de rest van haar bagage in het hotel, naar de luchthaven. “Come back soon” fluisterde Cassiana en ze gaf Martine een zwoele tongkus. Timo zei simpelweg na die kus : “she’s right” en gaf Martine ook een zwoele tongkus.

Sinds die eerste vakantie gaat Martine elk jaar voor veertien dagen naar Tenerife. Telkens neukt zij, samen met Cassiana en Timo zo veel mogelijk en laten ze mekaar zo veel mogelijk klaarkomen. Veertien dagen lang neukplezier en compleet beurs geneukt worden vond ze zalig. Bij de terugvlucht, had Martine het altijd moeilijk om comfortabel te blijven zitten in het vliegtuig.

Toen ze mij dit vertelde, voegde ze er nog aan toe : “Rick, die veertien dagen zijn zo allesomvattend en bevredigend dat ik voor de rest van het jaar meer dan toe kom”. “Elk jaar weer, neuken wij drie bij de beesten af, niets is teveel of te gortig, alles kan, alles mag, nul remmingen en massaal veel klaarkomen”. “Ik denk dat ik in die veertien dagen meer en heviger klaarkom dan de meeste vrouwen op een heel jaar of meer”. “Dus hier in België heb ik echt geen behoefte aan seks, ik zou enkel maar ontgoocheld kunnen worden”.

Daar ging mijn idee om Martine tussen de lakens te krijgen. Het is mij een paar jaar later toch nog gelukt, maar dat is voor een ander verhaal.

Voor nu : einde verhaal.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 13996 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie