BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bi-schierig

Het was een stralende zaterdagmorgen en ik twee espresso gedronken en mij net gedoucht. Ik heb net mijn slipje aan als mijn telefoon gaat en jouw naam op het schermpje zie staan. Met een vrolijke “Hoi Noor!” nam ik op.

Ze blijft even stil. Ik hoor het ruizen van lakens of is het kleding. “Oh… hallo Anna… heb je plannen voor vandaag?” Ik geniet van haar zachte stem. “Niet echt. Ik was van plan wat te gaan shoppen, maar niet voor iets bijzonders. Heb jij een idee?” er valt een stilte. “Ik… vroeg me alleen af of… weet je. Ik zou graag met je praten.”

Ik vroeg me af of dit een vervolg zou zijn op onze gesprekken van de afgelopen maanden. Gesprekken over liefde, relaties en seks. Noor was zoekende, liefde wilde ze graag geven en ontvangen. Het stadium van wil ik een relatie? had ze afgesloten. Niet strikt noodzakelijk. Seks… tja, ze was zoekende. Was ze van de mannen, of van de vrouwen? Of was ze stiekem Bi? Dat ze zoekende was naar haar geaardheid had mij nieuwsgierig gemaakt. Hoe zou het zijn om te vrijen met een vrouw? Had ze mij ooit gevraagd. “Ohja,” ons gesprek liep nog. “Natuurlijk. Hoe laat? Kom je hierheen of zullen we in ergens in de stad afspreken?” Er volgde nog een pauze. “Eh… Vanmiddag? Zullen we bij jou afspreken? Ik wil hier eigenlijk niet in het openbaar over praten.” Nu wist ik waar het over zou gaan. “Ja natuurlijk meid. Lunchen we samen of gaan we aan de rosé en snacken we lekker? Tegen drieën afspreken?” Ik hoorde een nerveuze toon in haar stem. “Tot straks.” Ik kleedde me aan en ging naar de buurt super voor lekkere hapjes en twee extra flessen rosé.

Weer thuis voelde ik een kriebel. Zo één in mijn onderbuik. Omdat ik die zaterdag avond uit wilde gaan en de jacht op een vent weer ingezet was besloot ik om te douchen en zorgvuldig mijn oksels, benen, armen en poes te scheren. Daarna smeerde ik mij in met mijn favoriete bodylotion die ik van Noor cadeau had gekregen. Ik vermoede dat we na de rosé en de hapjes zouden gaan eten in de stad. heb lang voor mijn kast staan twijfelen. Rok met blouse, met daaronder een stringetje en het bijbehorende BH-tje? Of een off-shoulder jurkje. Nadeel daarvan was wel dat ik dan geen BH kon dragen. Met mijn 36D’s best wel een uitdaging. Okay, dat werd het en ik zou wat bodytape gebruiken tegen het afzakken. Na de vierde keer verkleden was ik er uit. Het werd het off-shoulder jurkje met bodytape om niet te hongerig over te komen.

Ik kende Noor al een paar jaar en ging er vanuit dat ze hetero was, ze was tenslotte ooit getrouwd met een vent, hoewel ik me er volledig van bewust ben dat dat niets betekent. De afgelopen maanden had ze allerlei vragen gesteld over mijn seksualiteit. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt en heb regelmatig vriendinnen meegenomen naar feestjes waar Noor ook kwam. Ze is een heel mooie vrouw. Ze is midden dertig en vijf jaar ouder dan ik, we zijn ongeveer even lang. Ze heeft donkerbruin haar, met hier en daar een vleugje zilver, geknipt in een heel kort pittig kapsel. Al met al een vrouw waar ik zeker op seksueel vlak achter aan was gegaan als ik haar niet had gekend. Dan had ik alles gedaan om haar te ontmoeten, te leren kennen en om mee het bed in te duiken.

De eerste keer dat ze erover begon, was toen we elkaar tegenkwamen in een pub. We waren allebei met een verschillende vrienden groep. We raakten we aan de praat, zoals we vaak doen. We zaten naast elkaar en er ontstond een rumoer van gesprekken om ons heen.
Ze glimlachte naar me en ik keek door haar bril in haar donkerbruine ogen. Uit niets vroeg ze, “Anna, is er een vriend of vriendin aan de horizon?” Ik grinnikte. “Niemand direct op de korrel op dit moment. Hoe zit het met jou?” Ze grinnikte ook. “Ik ben van de mannen, dus duidelijk geen vriendin, nee. Ik zou niet weten wat ik moest doen.”
Ik keek haar fronsend aan. ”Echt waar? Ik dacht dat je heel fantasierijk was.” Ze bloosde en straalde. “Nou… dat kan ik me voorstellen. Maar ik weet het niet.” Ze stopte met praten en keek om zich heen, om te controleren of niemand naar ons luisterde. Met zachte stem, bijna fluisterend, zei ze: “Ik bedoel… Wat ben je aan het doen? Flirt je met mij?” Ik glimlachte minzaam en wachtte met mijn antwoord. “Ik ga niet in op de details over mijn seksleven in een kroeg, Noor! Je kunt toch je fantasie gebruiken? Maar laten we zeggen dat de meeste dingen die je met een man kunt doen, ook met een man gedaan kunnen worden.” een vrouw. Het enige verschil is… geen pijpbeurten?” Ze giechelde. “Dus, een aantal voordelen.”

Het gesprek ging verder naar meer alledaagse onderwerpen, maar in de daaropvolgende weken keerde ze telkens terug naar het onderwerp als we elkaar zagen. Vragen stellen over hoe “het” smaakt of ik speelgoed heb en wat… Ik was meestal voorzichtig in mijn antwoorden, maar ik kon zien dat ze oprecht geïnteresseerd was.

Op een ochtend kwamen we elkaar tegen en gingen samen koffie drinken. Toen we ons hadden geïnstalleerd en alle gebruikelijke beleefdheden hadden doorstaan, wendde ze zich opnieuw tot het onderwerp van wat ik de voorkeur geef aan vrouwen boven mannen.
“Wat is er aan de hand, Noor?” vroeg ik. “Waarom deze obsessie met mijn seksleven?”
Ze slikte en keek in haar koffiekopje. “Ik vraag me af… of ik er misschien van zou genieten. Ik heb er veel over nagedacht.” Uh… zat ze te vissen naar een one-night stand met mij? “Nou, ik zou nooit iemand ertoe aanzetten iets te doen waar hij misschien spijt van zou krijgen, en eerst zou je iemand moeten vinden tot wie je je aangetrokken voelt en die zich tot jou aangetrokken voelt, en geloof me, dat is niet altijd gemakkelijk.”
Ze keek me strak aan. “Je lijkt het niet zo slecht te doen, Anna. Ik heb je in het verleden met een paar vrouwen gezien.” Ik glimlachte. “Het zijn meestal gewoon friends with benefits als je begrijpt wat ik bedoel….” Ze glimlachte schaapachtig, “Nou, ja, wel eens van gelezen, maar zulke vriendinnen heb ik niet. Voor zover ik weet.” Ik glimlachte en dacht: “Je hoeft het alleen maar te vragen.”

We hadden nog wat langer gepraat en nu, een paar weken later, maakte ik me klaar om Noor bij mij thuis te ontvangen. Terwijl ik mij voor de derde keer omkleedde schoot het bovenstaande gesprek door mijn hoofd… De golf van energie die ik voelde was geweldig! Tintelingen in mijn kruis en mijn tepeltjes trokken samen. Ik vond haar eigenlijk heel leuk, maar wist niet zeker of het gevoel beantwoord werd, hoewel het, gezien onze gesprekken en het feit dat ze naar mijn huis kwam, misschien iets betekende. Voor de zekerheid ruimde ik mijn slaapkamer op en dekte het bed met vers gewassen lakens en deed mijn speeltjes aan de lader. Ik had alles klaar staan, rosé gekoeld, een paar schaaltjes met hapjes, op het terras zodat we samen aan de borrel konden in de warmte van de zon.

Ze belde aan en ik door de keuken en zag haar staan. Ze was prachtig gekleed en ze oogde enigszins nerveus. Ze is wat je peervormig zou noemen, breder in de heupen, smalle schouders, klein buikje en verder mooie rondingen. Vandaag droeg ze een gebloemd blousje met een knielang rokje. Ik nam haar schouders in mijn handen en we kusten elkaar in de lucht. “Hoi Noor! Kom maar door. De rosé staat koud of wil je starten met koffie?” Ik leidde haar mee naar de tuin zodat we op het terras konden gaan zitten. minuten klaar en toen dacht ik dat we wel buiten in de zon konden zitten, als dat goed is? “Je ziet er prachtig uit.”

Ik schok twee stevige glazen rosé in en wachtte af. Nu moest het maar van Noor komen. Ze keuvelde wat over het OV en de bus met vertraging. Plots was ik het zat en kwam ter zake. “Waar wil je echt over praten?” Geschrokken nam ze een grote slok en proestte omdat ze zich verslikte. Een teken dat van haar ongemak of zenuwen. “Anna… ik moet je om een gunst vragen. Je kunt natuurlijk “nee” zeggen.”

Ik dacht dat ik wist wat er ging gebeuren. “Ja, Noor? Als ik ergens mee kan helpen, zal ik het graag proberen.” Ze keek op en staarde door haar bril in mijn ogen. Ze slikte even en hakkelde “Ik durf het nu niet meer te vragen.” Ik legde de palm van mijn hand op haar pols en kneep er zachtjes in. “Oké. Je kunt alles vragen wat je wilt. Ik beloof je dat ik niet beledigd zal zijn, oké?” Ze knikte en zei: “Ik… zou je… in staat zijn om… het mij te leren.” Ik trok een wenkbrauw op. “Je leren? Wat wil je dat ik je precies leer?” vroeg ik haar. “Hoe het is… om met een andere vrouw te zijn. Oh god. Ik heb het nu gezegd.” Ze keek nog een keer naar beneden.

Ik glimlachte, legde mijn hand onder haar kin en tilde haar hoofd op. “Kijk mij aan, Noor.” Ze staarde me aan en ik voelde tintelingen van verwachting tussen mijn benen. “Ik wil je graag helpen en ik ben vereerd dat je het mij vraagt.”
Ze zei: “Maar… dat doe je niet?” Ik schudde mijn hoofd en zag haar gezicht wegtrekken. “Nee, dat bedoelde ik niet. Ik zou dolgraag de liefde met je willen bedrijven.”

Ik zag de spanning uit haar wegvloeien. “O god. Dank je, Anna. En wat… nu? Gaan we ons nu uitkleden?” Ik glimlachte. “Nee, Hun. Is dat hoe het met mannen gaat? Ga je er gewoon mee aan de slag?” Ze grinnikte. “Nee, natuurlijk niet. Wel, ik weet zeker dat ze dat soms wel zouden willen! Ik dacht alleen maar…” Ik nam haar handen in de mijne en kneep er zachtjes in. “Kalmeer en laat wat er gebeurt, gebeuren.”

Ik leunde naar voren en drukte mijn lippen op de hare, een zachte kus. Ze reageerde eerst niet, maar ontspande zich daarna een beetje en beantwoordde de kus. Ik voelde haar handen in mijn flanken en onze kus werd hartstochtelijker. Ik liet haar handen los en schoof de mijne in haar korte haar, trok haar naar me toe en ik voelde dat de hare achter mijn nek me zachtjes streelde, iets dat altijd een heerlijk effect op mij heeft. Ik voelde mijn nattigheid toenemen, mijn tepels werden harder en mijn clitje onrustig. Ik kreunde zachtjes tijdens onze kus.

Ze trok zich terug en zei een beetje buiten adem: “O Anna. Dat was zoveel zachter dan een kus met een man.” Ik glimlachte en kuste haar kort voordat ik zei: “Noor… laten we dit niet meer vergelijken met hoe mannen zijn, oké? Geniet van het moment.” Ze kuste me opnieuw, dit keer met meer zekerheid en passie. Ik bewoog nu een van mijn handen onder haar arm en op haar rug, de andere liet ik naar haar nek glijden en gleed zachtjes naar een van haar borsten, waarbij ik met mijn vinger naar beneden ging en haar BH door haar blouse voelde. Ik vond het kuiltje in haar stijve tepel en begon er zachtjes omheen te cirkelen. Dit ontlokte een zachte kreun bij haar en ik voelde een hand langzaam tussen mijn borsten strijken. Ze verbrak de kus en zei: “Wat moet ik doen?”

Ik glimlachte geruststellend, terwijl ik de hele tijd om haar tepel draaide. “Nou, doe wat je lekker vindt en wat je hart je ingeeft om te doen. Het is vrijwel zeker dat ik er plezier aan zal beleven.” Ik streelde haar wang en hals met mijn hand. “Weet je zeker dat je dit goed vindt, Anna?” Mijn hart maakte een sprongetje.
“Maak je geen zorgen Noor. Ik geniet tot nu toe van alles en ben al opgewonden. Kijk…”

Ik stopte met strelen en pakte haar hand en legde die op mijn rechterborst. “Kun je mijn harde tepel voelen?” Ze knikte van ja. “Ik kan je vertellen dat mijn clitje op dit moment net zo warm is.” Ze huiverde. “O god. Alleen al de gedachte daaraan heeft me… nog natter gemaakt.” Ik gaf haar nog een kusje op haar lippen. “Voor mij is het precies hetzelfde, geloof me.” “O god. Dat wil ik zien. Echt waar.” “Alles op zijn tijd. Laten we iets goeds niet overhaasten.”

We hervatten onze kussen en ik voelde dat ze nu met meer zelfvertrouwen mijn borsten verkende. Van de een naar de ander gaan, mijn tepels plagend. Langzaam maakte ik de knoopjes van haar blouse los, van boven naar beneden totdat haar kanten BH zichtbaar werd. Ik voelde haar even verstijven toen mijn vingers in haar blouse gleden. Ze ademde diep toen ik mijn vingers in haar BH liet gleden. Ze begon me heftiger te kussen. Ik vond een harde tepel en begon hem zachtjes tussen mijn duim en wijsvinger te knijpen. Ze kreunde tijdens onze kus en ik voelde haar hand onder de dunne stof van mijn jurk glijden en ze vond een tepeltje en kneep er zachtjes in.

Ik trok me terug uit onze kus en zonder een woord te zeggen gebruikte ik beide handen om haar blouse voor de rest los te maken, hem uit haar rok te trekken en terug over haar schouders te duwen. Ze duwde haar armen naar achteren en ik schoof hem naar beneden en liet hem op de bank achter haar vallen. Ik reikte nu achter haar en vond de sluiting van haar BH, maakte hem los en trok hem over haar armen. Ik liet het op tafel vallen en nam even de tijd om naar haar borsten te kijken. Ik schatte dat ze ongeveer hetzelfde waren als de mijne. Haar tepelhof was klein, kreukelig en donker, haar tepels donkerder en keihard.
Ik keek haar aan en reikte achter me en maakte de rits van mijn jurkje los waardoor de voorkant iets naar beneden schoof. Ik trok voorzicht de bodytape van mijn huid en bevrijde mijn borsten.
Ze slikte en keek me in mijn ogen. “Kan ik… Mag ik… ze kussen?” Ik beet op mijn onderlip en knikte alleen maar in stille instemming. Ze kuste eerst mijn nek, over de bolling van mijn rechterborst en nam, aarzelend, mijn tepel in haar mond. Ze zoog zachtjes en ik voelde haar tong om me heen cirkelen. Ik werd gek en voelde haar handelingen effect hebben in mijn kruis. Mijn geilheid liep keihard op.

Ik voelde dat we zo ver waren gegaan als we praktisch konden gaan in de tuin, dus zei ik zachtjes: “Laten we doorgaan naar de slaapkamer, meid.” Ze stopte met sabbelen op mijn tepel. “Ja. Ja, alsjeblieft, Anna. Neem me mee naar jouw bed.”

Ik stond op en nam haar hand in de mijne en leidde haar door de woonkamer en door de keuken naar de hal en mijn slaapkamer. Ik stopte en we kusten elkaar, onze borsten drukten tegen elkaar. Ik voelde haar handen op mijn rug en ik streelde haar eveneens. Ik maakte de sluiting van haar riem los, schoof de ritssluiting naar beneden en duwde toen haar rok over haar heupen. Terwijl ik dit deed, was ik behoorlijk verrast toen ik voelde hoe ze mijn jurk naar beneden liet glijden en bijna tegelijkertijd vielen haar rok en mijn jurk op de grond.

Ik verbrak onze kus, en liet het jurkje van mijn heupen glijden en leidde haar naar het bed. Ze droeg nu alleen haar schoenen en een klein zwart slipje. Ik droeg een strak wit stringetje. We gingen op het bed zitten en kusten nog wat langer. Ik voelde hoe ze haar schoenen uitschopte en omdat ik slippertjes droeg, deed ik hetzelfde. We vielen allebei achterover op het bed en lagen naast elkaar om elkaar heen gewikkeld. Ik duwde mijn bovenbeen tussen de hare en zij opende zich. Ik drukte me tegen haar nog geklede kutje aan en zij duwde zachtjes kreunend tegen me aan.

Ze verbrak de kus en zei: “Ik ben zo geil maar ook ontzettend zenuwachtig voor de volgende stap.”
Ik glimlachte. “De volgende stop?” “Eh… ja. Waar jij mij ziet en ik jou… daar beneden. Ik wil wel, maar ik maak me zorgen.” Bekende Noor blozend. “We kunnen het met elke gewenste snelheid doen. We kunnen zelfs hier stoppen. Geen druk.” Stelde ik haar gerust.
“Nee. Nee… ik wil dit zo graag. Ik heb over dit moment gedroomd. Ik ben alleen bang dat je mijn lichaam niet leuk zult vinden.” Ik kuste haar opnieuw. “Nou, maak je geen zorgen. Ik heb genoten van alles wat ik tot nu toe heb gezien. Je hebt een prachtig lichaam, heerlijke borsten en kust geweldig. Je bent mooi en lekker. Weet je wat, ik ga eerst.” Ik schoof wat van haar weg en ging liggen en tilde mijn kont een stukje op en liet mijn string naar beneden glijden, waardoor mijn kale kutje zichtbaar werd. Ik liet de string op de grond vallen.

Ze keek naar mij. Ik voelde dat mijn poes kleddernat was en gloeide. “Wil je mij daar aanraken? Mijn poesje verkennen?” Ik zag de spanning wegvloeien en er was vastberadenheid in haar gezicht. Ze ging op haar rug liggen en volgde mijn voorbeeld. Tot mijn aangename verrassing was haar heuvel voorzien van een geile, volle bos, donkerbruin haar. Gewoon, alleen maar keurig getrimd. Ze gooide haar slipje bij de mijne.

“Ik weet het. Ik ben niet helemaal hip en trendy en ik heb een volle bos. Het is precies zoals ik het leuk vind. Is dat oké voor je?” Ik glimlachte. “Het is prima. Echt waar. Ik vind het leuk. Ik hoop dat mijn kale kutje jou ook niet van streek maakt.”
Zij schudde haar hoofd. “Owww nee, Anna. Je ziet er prachtig uit.”

Ik duwde mezelf omhoog en knielde aan haar rechterkant, mijn benen iets uit elkaar. Ik streelde haar borsten, vervolgens ging mijn hand naar haar verwarde bosje. Ik kon de glinsterende nattigheid op haar schaamhaar bij haar ingang zien. Ik gleed met mijn vingers door haar bosje. Ik zag dat ze zich een beetje oprichtte en haar zachtjes weer naar beneden duwde. Op dat moment voelde ik haar hand over mijn binnenkant van mijn bovenbeen strijken.

In afwachting van haar aanraking bewoog ik mezelf een beetje naar voren. Ze stopte haar bewegingen en ik keek in haar ogen, nog steeds omlijst door haar bril. “O god. Ik weet niet of ik dat kan, Anna. Raak je daar aan, bedoel ik. Het is weer een stap…” Ik knikte met mijn hoofd. Ondanks mijn brandende verlangen om door haar te worden aangeraakt, was ik niet van plan iets te forceren. “Het is oké, hoor. Dat hoeft niet. Ik ben er behoorlijk aan gewend mezelf daar aan te raken.” Nadat ik dat gezegd had liet ik de vingers van mijn rechterhand door haar bosje glijden en liet mijn andere hand tussen mijn benen bewegen. Ik vond haar clitje en streelde de mijne op de maat met mijn vingers op haar, terwijl ik zachtjes cirkelde en streelde.

Ze kreunde zachtjes, haar blik gericht op het zicht tussen mijn benen. “Oh fuck. Dat is zo geil, schat. Dat wil ik heel graag.” Ik glimlachte en zei alleen maar: “Het is oké. Ik beloof dat ze niet bijt.”
Dit deed haar snuiven en vervolgens giechelen. Ik zag hoe ze haar hand langzaam uitstak en mijn dij streelde. Ik durfde niet te bewegen, maar dat maakte alles net tien keer lekkerder. De waanzinnige spanning. Haar vingers streelden voorzichtig mijn kale heuvel en daarna gebruikte ze haar wijsvinger om langs mijn gezwollen buitenste lippen te gaan. Toen ze bijna bij mijn ingang was, stopte ze. “Ik wil net als jij zitten.” Ze duwde zichzelf omhoog en we zaten nu op onze knieën tegenover elkaar, onze kuiten onder ons. Zo dicht bij elkaar dat ik haar warmte voelde. Noor hervatte haar verkenning, deze keer beginnend bij mijn kutje en langzaam liet ze een vinger in mij glijden. Ik kreunde zachtjes. “O god, Anna, je bent zo nat. Het voelt heerlijk warm…”

Als antwoord plaatste ik mijn vingers in haar krullen en ging opnieuw naar haar clit, waarbij mijn wijs- en middelvinger naar beide kanten gleden. Ik keek naar beneden en zei: “Ik was vergeten hoe sexy schaamhaar eruit ziet.” Ze leunde naar voren en we kusten elkaar nog een keer. Ik voelde haar vinger in mij en wilde wanhopig dat ze mijn clitje aanraakte. *Wacht even,* dacht ik bij mezelf, *Noor heeft je gevraagd het haar te leren.*

“Noor. Ik wil heel graag dat je mijn clitje aanraakt. Ze heeft nogal wat aandacht nodig.” Ze keek me in de ogen, duidelijk bezorgd. “Oh god, het spijt me Anna. Ik voel je niet genoeg aan…” Ik kuste haar. “Nee hoor, het gaat gewoon perfect met je, ik hou van je aanraking, we zijn allemaal verschillend in wat we leuk vinden en wanneer. Ik laat het je gewoon weten, oké? En jij moet het mij ook laten weten.” Ze slikte. “Ik vind het geweldig wat je nu doet.”

Ik voelde haar vinger terugtrekken en toen gleed ze vakkundig tussen mijn binnenste lipjes en begon toen rond mijn clit te cirkelen. Ik kreunde en we kregen een natuurlijke, diepe en betrokken kus. Onze tongen streelden elkaar. Ik voelde mijn kutje om haar vingers sluiten en loslaten in een langzaam ritme dat overeenkwam met haar bewegingen. Ik trok mijn hand terug en kreunde: “Oh, Noor je doet geweldige dingen met me. Ik ben er heel dichtbij.”

Haar ogen flitsten en ze fluisterende “Dat wil ik zo graag. Ik wil je dwingen klaar te komen.” We hervatten onze kus die gevuld was met hitte en passie en ik voelde de tintelingen in mij opkomen en mijn kutje begon ritmische samentrekkingen. Ik liet mijn hand over haar lichaam glijden, van haar borsten terug naar haar kutje. Ik stuwde er drie vingers tegelijk diep in. Met mijn duim raakte ik haar clit. Binnen een paar seconden voelde ik haar poesje zich spannen en naar adem snakken. Toen ik opnieuw toe stootte, begon ze te trillen, waardoor haar streken op mijn clitoris intenser werden, wat me naar het volgende niveau dreef. Ze trok zich terug en zei: “Oh god. Oh god. Oh….”
Ze kromde zich een beetje naar achteren terwijl haar orgasme door haar heen scheurde en haar bewegingen op mij stopte toen ze klaarkwam. Ik stopte niet, ik ging gewoon langzamer rijden en toen, toen ze duidelijk naar beneden kwam, versnelde ik en ze riep alleen maar: “Oh god… ja… nog een keer!”

Haar tweede orgasme leek haar bleke huid meer te blozen dan het eerste, en haar oogleden trilden. Haar dijen trilden. Terwijl haar trillen afnam, stopte ik mijn bewegingen bij haar. Toen ze eindelijk voldoende hersteld was om te praten, staarde ze me aan en begon me toen diep te kussen, haar handen gingen om me heen en trokken me dicht tegen zich aan, terwijl onze borsten tegen elkaar drukten. Ze verbrak de kus en zei: “Oh wauw, Anna. Wauw. Dat was… ik heb nog nooit… intens zoiets van, god. Ik ben aan het brabbelen.” Ik grinnikte. “Het is oké, schat. Dus ik neem aan dat je genoten hebt van je eerste ervaring?”

Ze slikte. “Het was geweldig. Je weet echt wat je doet, nietwaar?” Ik glimlachte in haar ogen en zei: “Jaren oefenen, veel voor mezelf.” Ze huiverde. “Wauw. De gedachte dat je met jezelf speelt, is echt opwindend.” Ze wachtte even voordat ze zei: “Ben jij…?”

Ik schudde mijn hoofd. “Nog niet, maar er is geen haast. We hebben zo lang als je maar wilt.” Ze glimlachte en sloeg haar armen om mijn middel. “Ik ga niet egoïstisch zijn, liefje. Ik wil dat je voelt wat ik net voelde. Blijf ik gewoon doen wat ik was?” Ik haalde mijn schouders op. “Dat is aan jou. Het hangt ervan af hoe ver je wilt gaan, schat.”
Ze keek vragend. “Wat bedoel je?” vroeg ze. “Stop met analyseren. Ik bedoel, doe met mij wat je wilt. Ik ben de jouwe voor vandaag. Wat was het leukste wat je man voor je deed? Doe je dat misschien voor mij?” “Oh god. Ik weet het niet… hij liet me altijd klaarkomen met zijn mond… eh…”

Ik besefte dat ze daar niet zeker van was. “Dat hoeft niet, hoor, maar je weet toch wel hoe het smaakt. Je hebt toch zelf geproefd, toch?” Noor schudde haar hoofd. “Nou, ja. Maar… het…” Ik zag een vastberaden blik over haar heen komen. “Nee. Ik wil dit doen. Voor jou. En mij.” Ik glimlachte en liet haar armen rond mijn middel glijden, terwijl ik haar handen in de mijne nam. Ik ging achterover op bed liggen, mijn hoofd op een kussen, en spreidde gewillig mijn benen. “Alsjeblieft, schat. Ik heb dit zo hard nodig.” Ze keek aarzelend, maar zei: “Dus, wat moet ik doen?” klok het onzeker. “Ga tussen mijn benen liggen en onderzoek. Doe wat je denkt dat ik leuk zal vinden.”

Ze hurkte neer en ik voelde haar vingers langs de buitenkant van mijn lippen naar mijn ingang gaan. Ik staarde op haar neer en we hielden oogcontact terwijl ze haar mond naar me toe bracht. Ik voelde haar warme adem en hapte toen naar adem toen haar tong heen en weer begon te bewegen terwijl haar vingers in mij gleden. Twee van hen. Het voelde geweldig. Onze ogen waren nog steeds gesloten en ik knikte. “Oh Jezus! Perfect.”

Ik voelde haar vingers in en uit mij glijden en ik kreunde. “Niet zo snel van binnen, het is geen race. Ga voorzichtig. Zoek mijn kleine kussentje en streel dat.” Ik voelde haar vingers zachtjes verkennen en toen had ze het en cirkelde rond mijn g-plek terwijl haar tong heen en weer ging over mijn clit. Ik voelde mij spanning steeds verder oplopen. Toen mijn orgasme begon terug terug te keren, weerstond ik de drang om mijn ogen te sluiten en keek hoe haar haarlok lichtjes zwaaide terwijl ze me van binnen en van buiten streelde. Mijn schede begonnen samen te trekken rond haar vingers, waardoor mijn kutje heerlijk gevuld voelde. Dit bracht me nog sneller naar mijn orgasme. De krampjes en spanningen in mij buik en poes liepen verder op. Noor stootte haar vingers steeds ruiger en dwingender in mijn schede. Ik liet haar gaan en …. Plotseling was het daar! Ik voelde elektrische schokken van diep in mijn kern naar mijn hoofd, tieteten en kutje schieten. Noors hand bleef stoten, ik pakte mijn tieten vast en begon er in te knijpen, wat mijn orgasme alleen maar versterkte. Ik kreunde: “Oh verdomme, ja. godverdomme. Ja. Ik kom…!”

Net als bij haar stopte mijn orgasme niet, het heerlijke gevoel hield heel lang aan. Met haar vingers nog in mijn samengeknepen schede kroop ze omhoog en we zoenden. Ik voelde haar borsten tegen de mijne. Toen ik weer een beetje terugkeerde naar de realiteit begon ze weer haar vingers heen en weer te schuiven. Ze gleed over mijn lijf omlaag en ging geknield tussen mijn gespreide benen zitten en kuste eerst mijn buik en ging steeds een stukje omlaag met haar mond. Ze likte mijn schaamheuvel en duwde haar tong tussen mijn gespannen lipjes en vond… “Òoooowww tering!” mijn clit. Ze omsloot deze met haar lippen en trok er aan, rolde haar tong er om heen.

Het ging zo snel… mijn tweede orgasme was er binnen NO-TIME. Deze was zo mogelijk nog harder en heftiger dan de eerste. Deze keer kon ik mezelf niet tegenhouden. Mijn ogen gingen dicht en ik boog me omhoog terwijl het genot door me heen stroomde. Voor mijn gevoel verloor ik even al het contact met mijn omgeving en was ik alleen maar een lichaam dat seks ademde en genoot. Langzaam keerde ik terug en voelde hoe Noor haar vingers uit mijn strakke kutje trok.

Toen ik mijn ogen weer opende, lag ze naast me. Ze stond op het punt mijn vocht van haar vingers te likken. Ik greep haar pols beet en samen likte we mijn vocht van haar hand. Toen zette ik mijn handen in haar korte haar en trok haar hoofd naar mij toe en likte haar vochtige wangen en lippen. “Waag het niet. Ik wil mijn vocht op jouw lippen proeven.”

Zonder een seconde te verliezen kuste ze me en ik voelde haar hand in mijn haar gaan, terwijl haar vingers mijn hoofdhuid masseerden.
Uiteindelijk verbraken we onze kus en ze zei: “O god, Anna. Ik hou van je smaak. Ik wist niet of ik dat zou doen, maar het is zo geweldig. Heb ik het goed gedaan?” Ik lachte een beetje.
“Je hebt het geweldig gedaan. Maak je geen zorgen meer. Zoals ik al zei, we hebben de hele dag om te verkennen.”
“Bedoel je… dat het nog niet voorbij is?”
Glimlachend zei ik: “Alleen als jij dat wilt. Twee is voor mij zelden genoeg.”
“Oh, dit wordt geweldig. Wat ga je me nog meer leren?”
Ik giechelde. “Nou, nieuwsgierig aagje, ik zou jouw kut graag willen proeven… en misschien iets toevoegen?”
Haar ogen schoten open… “Oh? Ja. Ik wil dat je mij proeft. Wat bedoel je met iets toevoegen?” klonk haar stem wat onzeker.

Ik glimlachte alleen maar en stapte uit bed, opende één van mijn kasten en opende mijn speelgoedladen. Ik keek naar een keur aan vibo”s en dildo”s. Ik haalde mijn favorieten vibo er uit en checkte of deze geladen was. 75%… Het is relatief dikke en lange, maar ze had jaren een vent gehad dus zou ze wel wat gewend zijn. Ik draaide me om en zag dat ze op haar zij lag en al mijn bewegingen bekeek. “Oh mijn god. Die is GROOT! Ik weet het niet zeker…” Ik liep terug naar het bed en ging naast haar zitten. “Maak je geen zorgen. Als het op enig moment te veel voelt, zeg dan gewoon: oké?”

Ze slikte en knikte. Ik zette een flesje glijmiddel klaar en kroop tegen haar aan op het bed. Het was Noor die mij streelde en zoende. Haar mond ging van mijn hals naar mijn borsten en ze streelde even later mijn kale schaamlipjes met twee vingers. Het was weer heerlijk. Dat zo”n mooie vrouw ooit met mij het bed zou delen had ik nooit kunnen bedenken. Plots hoorde ik mijn vibo zoemen en zag dat ze de kop van het ding likte. “En?” vroeg ik. “Iets grote dan die van mijn ex.” Grijnsde ze. Ik spreidde mijn benen en voelde de gladde kop over mijn kale lipjes gaan. Ik wilde haar tegenhouden maar dit was voor mij de eerste keer dat een vrouw mijn eigen speeltje bij mij inzette. Noor duwde het ding traag naar binnen en ik zette de trillingen uit. Toen de vibo voor meer dan de helft in mijn vulva stak ging ze zitten en bekeek mij. Haar ogen gleden van mijn knieën naar mijn gezicht en terug naar mijn borsten. Met haar handen spreidde Noor mijn benen een stukje. “Wat ziet dat er geil uit.” Kreunde ze. Ik pakte de vibo beet en schoof deze suggestief een paar keer heen en weer. “Durf jij het nu aan?”

Ze knikte van ja en bleef zitten. Ik trok de vibo traag uit mijn schede en rolde opzij. “Ga maar liggen.” Ze nam mijn plekje in op het bed en ik bekeek haar heerlijke lichaam. Zelfs als ze zo lag stonden haar tieten recht naar boven. Haar tepeltjes waren hard en vroegen er om, om gekust of zelfs zachtjes gebeten te worden. Mijn mond ging naar haar borsten en ik likte één voor één haar tepeltjes, ze kreunde zacht. Ik duwde haar benen open en likte de kop van de vibo. “Jezus wat ben je mooi…” kreunde ik en liet mijn blik naar haar prachtige tieten gaan.

Ik kuste haar buik en ze opende haar benen en ik ging er tussen zitten. Ik aaide haar donzen heuveltje en spreidde haar lipjes. “Wat een mooie kut. Je glimmende lipjes en je schaamhaar is geil.” Toen kuste de binnenkant van haar dijen. “En ik vond het geweldig om te zien hoe je heerlijke dijen trilden toen je klaarkwam.” Ik plaatste mijn lippen op haar clitje en genoot van haar muskusachtige geur en ziltig smakende poes. Terwijl mijn tong zachtjes met haar knopje speelde bracht ik de vibo naar haar poes. Ik duwde haar lipjes met mijn tong uitéén en liet de kop van mijn speeltje bij Noor naar binnen glijden.
Ze hapte naar adem. “Oh fuck. Dat voelt… oh… zo… goed.”

Mijn tong bleef rond haar clitje cirkelen en cirkelde en de vibo gleed steeds verder in mijn geile vriendinnetje. “Hij is zo veel beter dan de pik van mijn Ex…” Kreunde ze. “Dikker en harder.” Ik duwde het ding verder naar binnen en voelde een weerstand en wist. Dit moet haar baarmoeder zijn. “God oh GOD! Daar heeft hij mij nooit geraakt…” kreunde ze luid. Ze was zo nat en warm. Ze was er klaar voor. Ik zette de vibo aan. “Nee… Neee… Naai me met die kunstlul!” Ik zette te speeltje uit en trok het grotendeels naar buiten. Ze bokte hongerig haar heupen omhoog. “Naai me met die lul!” Ik perste het ding zoals gevraagd naar binnen en liet hem als een vent traag in en uit haar gaan. Haar hand lag op mijn hoofd en ze duwde mijn lippen naar haar harige poes. Noor rolde wild met haar hoofd. Telkens als ik terug trok stootte ze haar bekken omhoog. Ik genoot van haar gekreun en duwde twee vingers in mijn schede. Ze kreunde. “Oh, dat voelt zo goed. Doorgaan!” Ik likte langs de plastic lul en sabbelde op haar clitje. Noor begon te trillen en luider te kreunen, “Oh, Anna. Dat is… zo… zo… oh god. Ik kan het niet ophouden…” Ze begon harder te trillen, haar heupen gingen omhoog. Ik begon de vibo dwingender in haar te stoten.

Ik voelde haar vingers steviger in mijn lokken grijpen en mijn mond werd harder tegen haar heuvel geduwd. Met een luide kreun, of een ingehouden brul kwam ze schokkend en trillend klaar. Haar bewegingen waren op en neer, van links naar rechts, en het was het enige wat ik kon doen om bij haar te blijven, maar ik stopte niet, ik kwam klaar op haar golf. Mijn lippen en tong voelden de beweging van haar clitje terwijl ze klaarkwam, terwijl ze het ondertussen uitschreeuwde met betekenisloze geluiden van genot. Plots was door een golf vloeistof, warm en ziltig. Ze leek te schrikken. “Hoe…?” Ze zei: “Niet… oh god. Oh mijn god!” Terwijl haar orgasme leek aan te houden, voelde ik haar vocht rond de basis van de vibo stromen. Toen ze al enige tijd stil lag trok ik hem langzaam naar buiten. Er klonk zachte plop en de kleine stroom vocht stopte.

Terwijl ze langzaam weer tot leven kwam, gleed ik tegen haar op, ging tussen haar benen liggen en kuste haar. Ze reageerde door me diep te kussen genietend van de combinatie van onze ervaring. Uiteindelijk namen we de tijd om op adem te komen en keek ze me in de ogen. “Anna, lieveling. Ik heb nog nooit zulke orgasmes meegemaakt. Ik ben nu zo gelukkig.” Ik glimlachte. “Nou, het hoeft nog niet voorbij te zijn. We hebben alle tijd van de wereld. Oh… ik had niet verwacht dat je een spuiter zou zijn! Wat een geweldige verrassing.” Ze keek mij verward aan. “Een… spuiter? wat bedoel je?”

Ik verbrak onze knuffel en ging zitten en keek naar de natte plek op de lakens. “Kijk maar.” Ze ging rechtop zitten en keek naar beneden. “Heb ik dat gedaan, was ik dat… oh god. Het spijt me! Ik heb nooit… Ik zal je was doen…” Ik giechelde en hield haar tegen met een kus. “Dat zul je niet doen. Het is niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste zijn. Ik ben gewoon blij dat je zoveel plezier hebt gehad.” Ze was even stil. “Plezier is een te klein woord voor wat er net is gebeurd.”

Ik rolde mij tegen haar aan en trok het dekbed over ons heen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8982 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Bi-schierig”

Plaats een reactie