BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Praagse Meisjes (3)

BALLERINA

Aan mijn avond in de club vannacht heb ik een heerlijk bedgenootje overgehouden, Tessy. Nadat we elkaar eerst om beurten in een soort van eenrichting verkeer hebben geneukt, zijn Tessy en ik zojuist voor het eerst sámen ontzettend gaaf klaargekomen. Voor de vierde keer deze nacht kon ik mijn zaad in haar kwijt, waardoor alle spanning uit mijn buik is verdwenen. Ondertussen bleef háár orgasme maar duren en ik vond het fijn haar daarbij te helpen door mijn pik zo lang mogelijk actief in haar door te bewegen. Daarna vielen we samen in slaap.

Inmiddels komt het daglicht vol mijn kamer binnen. Het maakte me wakker en naast me zie ik Tessy ook langzaam weer terug in het leven komen, slaperig kijkt ze me aan, een zacht glimlachje, zó lief. Ik kan het niet laten, ik wil haar metéén weer. Ik rol me op haar, werk me omlaag tot ik met mijn gezicht tussen haar benen aankom, vouw ze ver open en lik haar kutje helemaal schoon en nat. Ik proef er van alles, haar kutsapjes, mijn zaad, ons gezámenlijke zweet, het is een supergeil mixje waar ik me aan te goed doe. En dan schuif ik me omhoog, kus onderweg haar buik en tietjes tot haar tepeltjes mooi rechtop staan en Tessy genietend wat begint te kronkelen. Ik steun als ik eenmaal boven ben aangekomen op mijn armen terwijl ik Tessy in haar mooie donkere ogen kijk en tong haar dan.

‘Hmm’ gniffelt ze, ‘we smaken lekker samen.’ Die opmerking maakt me zó geil dat dat het sein is om direct en volledig ín haar te schuiven. Ik zet mijn paal met zijn boorkopje voor haar opnieuw te ontginnen tunneltje en jaag hem er één keer dieper diep in. Met een schokje komen daar beneden de heuveltjes op onze lijven tegen elkaar en ik zie hoe Tessy daardoor zelfs een stukje in bed opschuift. En zo beuk ik een tijdje door tot ze met haar hoofd tegen de muur aantikt en me een beetje benauwd aankijkt. Ik grijns wat tegen haar, plaag haar nog even door nog één keer hard te beuken, maar dan draai ik me met haar om.

Tessy neemt meteen het initiatief over, gaat rechtop zitten en begint me te berijden alsof ze op een op hol geslagen hengst zit. Ze kijkt me bloedgeil aan terwijl ze met strelen en kneden haar tietjes bewerkt en ondertussen snoeihard over me heen galoppeert. Iedere keer weer schuift ze zich bijna van mijn pik waarna ze zich er weer met hulp van de aantrekkingskracht van moeder aarde diep overheen ragt. En terwijl ík haar eerst met haar hoofd tegen de muur neukte, jaagt zij zich nu steeds weer hárd op mijn buik, bekken op bekken, kutje over pik, zich steeds weer heftig pushend over mijn paal.

De hele zondag en ook de daaropvolgende nacht bleef Tessy bij me, pas op maandagochtend heb ik haar op de trein gezet, naar Pilsen, waar ze met enkele vriendinnen een appartementje heeft. We hadden een heftige zondag samen, keer op keer neukten we elkaar, we konden maar niet van elkaar afblijven. Op een gegeven moment kregen we tegen vijf uur zó’n honger dat we de stad in gingen en gezellig wat bij een Italiaan aten. Het klikte echt tussen ons, we praatten over van alles en nog wat, wat ons bezig houdt, wat we willen in het leven, noem maar op.

Ons eerste idee was om daarna nog wat te stappen, want zo vaak kwam Tessy niet in Praag, maar al na een uur fluisterde ze in m’n oor dat ze liever terug ging om iets opwindenders te doen dan door de stad te slenteren. We renden bijna terug, eenmaal weer in mijn kamer rukten we de kleren van elkaars lijf en zat ik een minuut later alweer met mijn paal diep in haar neukgrotje. Onze klik is huge en ik had het er best moeilijk mee haar kwijt te raken. We spraken af dat we elkaar snel weer gaan zien…

Sexy montage

Nadat ik Tessy naar de trein heb gebracht loop ik een beetje sneu naar de Barrandov. Vanochtend gaat Andrej de opnames van dit weekeinde in de HardCore PartyClub monteren en hij wil dat ik hem daarbij help. Het is eigenlijk niet helemaal jofel dat hij dat onder werktijd doet, zei Andrej zaterdag nog, maar in de studio zijn nou eenmaal goeie edit- en montagemogelijkheden. Bij montageruimte drie bel ik aan en als Andrej me via een zoemer heeft binnengelaten steekt hij zodra hij me ziet als groet zijn duim omhoog.

Als ik naar hem toeloop zie ik dat de vier schermen waar hij voor zit allemaal verschillende opnames uit de Hardcore PartyClub tonen, waaronder die van mij. Ik zit amper of hij wijst naar het scherm met mijn opnames en zegt: ‘Luuk, je hebt écht oog voor het onverwachte. Ik heb gisteren al je opnames bekeken en ik had niet verwacht dat een extra camera in gonzo-style zoveel toe zou voegen. Het was heel opwindend wat je liet zien. Je hebt allerlei teruggetrokken meisjes die we anders nooit spotten voor je camera gekregen, heel echt en spontaan!’ Whow, dit is fijn om te horen! Eerlijk gezegd heb ik wel mijn best gedaan om leuke invalshoeken te vinden maar ik had geen enkele idee of het ook iets opleverde. Dit is echt zo’n vet compliment!

Dan vraagt Andrej: ‘Hey Luuk, wat vond je er nou van, van die seksparty?’ Ik denk even na: ‘ehm, nou, eigenlijk, ehm, nogal overweldigend… en heel lastig van al die mooie meiden af te blijven’ grijns ik er achteraan. Andrej grijnst terug: ‘nou, je hebt er anders wel een heel leuke vangst aan overgehouden, toch?’ Ik kijk hem lachend aan en steek mijn duim op, wat wel zo’n beetje ons handelsmerk aan het worden is. Als ik weer aan Tessy denk word ik blij van binnen, na Roosje is zij het eerste meisje waar ik weer een echte klik mee heb en waarmee de seks weer net zo lekker en zonder gecompliceerd gedoe is. Ik vertel Andrej dat ik haar pas een paar uur terug op de trein naar huis heb gezet en dat we elkaar snel weer opzoeken.

Andrej vertelt hoe hij te werk gaat. Er lopen drie cameramannen rond en best wel vaak komen ze bij elkaar in beeld, dat is amper te vermijden. Maar beelden van een andere cameraman mogen in de uiteindelijke film nooit voor komen en daarom is het nu puik dat als een soort rode draad mijn opnames er tussendoor kunnen. En tijdens het monteren wordt langzaam duidelijk wat hij bedoeld. Als je steeds alleen maar recht toe recht aan de acties van de strippers achter elkaar ziet wordt het erg veel ‘pik zoekt en vindt kut’, of omgekeerd. Wat wel ‘n dingetje is, doordat ik Tessy veel filmde komt ze vrij vaak in beeld, ik hoop dat zij en haar vriendinnen me dat niet kwalijk gaan nemen. Want er zitten nogal expliciete momentjes bij, zeker toen ze met elkaar bloot of bijna bloot in de ballenbak aan het rotzooien waren. Regelmatig gaan er wat beentjes van elkaar en zijn er kutjes te zien of anders wel die geile setjes tietjes die voorbijflitsen. Maar ohw, wat is ze echt een lekker lief mooi meisje om te zien, ik zou haar nu al wel weer bij me willen hebben. Gelukkig heb ik een stretched broek aan zodat mijn pik wat ruimte heeft…

Wat me nu ook echt opvalt is dat die Denis die mij droge kleren gaf een echt leuke gast is. Weird zoveel als hij op mij lijkt , iets kortere maar toch ook vrij lange blonde haren, net als ik, zelfde bouw, enige grote verschil is dat hij diepbruine ogen heeft en ik felblauwe. Altijd is hij vrolijk en is heel aardig tegen de meisjes, de andere strippers zie ik toch nog wel eens hun respect verliezen. Het doet me er trouwens aan denken dat ik die kleding nog aan hem terug moet geven en vraag Andrej zijn nummer.
Als we even pauzeren bij de koffieautomaat bel ik Denis en krijg hem meteen aan de lijn. ‘Hey Denis, ik ben die verzopen camerajongen van eergisteren.’ Aan de andere kant volgt luid gelach ‘ha Luuk, ja, ik weet ’t nog hoor.’ Dan vraag ik hem wanneer ik zijn kleding terug kan brengen. Denis nodigt me uit voor later vanmiddag, dan traint hij in het krachtzaaltje dat ze achter hun kleedkamer in de HPC-club hebben. ‘En Luuk, als je zin hebt, breng ook je sportspullen mee, kan je even meetrainen’ zegt Denis tot slot. Goed idee, ik kan wel wat andere dan neukbewegingen gebruiken.

Aan het eind van de ochtend is de film klaar en dat is maar goed ook. Al die beelden van de meisjes en van Tessy en van de seks die steeds weer in beeld verschijnt zijn best wel heftig, mijn pik steigert behoorlijk en opnieuw voel ik hoe de spanning in mijn buik komt opzetten. Volgens de dokter maken mijn ballen door die satyriasis onnodig veel zaad aan en dat wordt alleen maar erger als ik zo veel blijf neuken. Hij zei dat ik me daarom moet inhouden, ik heb dat geprobeerd maar dat werd echt hélemaal niks. Gelukkig is er vanavond weer een nieuwe shoot bij mij thuis met een meisje dat hopelijk met seks wil betalen.

Voordat we uit elkaar gaan vraagt Andrej me de film die nu klaar is op zowel een cd-rom als een usb-stick mee te nemen voor William, de eigenaar van Hardcore PartyClub . Hij stuurt de film nooit digitaal over het web, om hacken te voorkomen.

Jonge heren onder elkaar

Op de Hardcore PartyClub zoek ik eerst William op, hij neemt de spullen van me aan en grijnst tevreden, zal wel, die gast verdient volgens mij onwijs goed. ‘Was jij niet die jongen die zaterdag die gonzobeelden maakte?’ vraagt hij me dan. Ik knik. ‘Andrej belde me al enthousiast, goed gedaan jongen.’ Dan bekijkt hij me van top tot teen, zegt nog ‘als je ooit om werk verlegen zit…’ en dan loopt hij weg. Ik voel dat ik rood ben geworden en vraag me af wat-ie daar nou mee zou bedoelen?

Naja. Ik ga naar de kleedkamer van de strippers, loop er doorheen en zie daarachter inderdaad een krachthonk met puike apparaten. Denis heeft alleen een shorts aan en rent zich net op dat moment met earphones in uit de naad op een loopband. Als hij me ziet lacht hij weer zijn opvallende gulle lach, zet de band stil en komt op me af.
‘Hey Luuk, leuk joh’ en mept me op mijn schouder. Ik geef hem zijn kleding terug, bedank hem en kijk dan om me heen waar ik me om kan kleden. ’Kan je gewoon hier doen joh, iedereen ziet elkaar hier toch voortdurend bloot’ grijnst Denis.

Ik grijns een beetje verlegen terug, kleed me dan snel en van Denis afgewend uit, trek mijn shorts en een shirt aan en pak ook een loopband, eerst even goed opwarmen. Terwijl we allebei zo op een drafje lopen raken we aan de praat. Denis vertelt dat hij eigenlijk Jan heet en dit werk nu een jaar doet. Naast deze club heeft William ook een pornolabel en daar doet Denis veel gay werk voor. ‘Huh?’ ontsnapt me. En weer die gulle lach van Denis: ‘nooit gedaan Luuk? Is lekker hoor met jongens, meiden zijn natuurlijk het lekkerst maar jongens kunnen met elkaar ook heftig goed neuken hoor, je voelt elkaar dan beter aan.’
Zal wel, geef mij maar een leuk meisje…

Ballerina

Vanavond heb ik ook nog een fotosessie gepland staan, na mijn eerste shoot voor Karina krijg ik al wekenlang meisjes op mijn kamer, allemaal modellen die hun portfolio bij willen werken. Als betaling kiezen ze tot nu toe allemaal niet voor de volle prijs van tienduizend kronen voor een mix van drie duizend kronen en daarnaast drie keer neuken. De mooiste meisjes zijn zo al langs gekomen en vanavond is het de beurt aan Jelena. Maar na het heftige weekeinde met Tessy heb ik het wel even gehad met seks. Ik bel Jelena of ze ook morgen kan en gelukkig vind ze dat prima.

Een dag later staat ze voor mijn deur. Via mond tot mond reclame van die meiden ben ik blijkbaar ook terecht gekomen in de balletwereld, want Jelena is ballerina. Ze komt van origine uit Rusland, uit Moskou en zit nu nog in de grote groep achtergronddansers, het ‘corps de ballet’ van het nationaal ballet van Bohemen. Ze vertelde me al eerder door de telefoon dat ze graag carrière wil maken als solodanseres en daarvoor heeft ze een nieuwe portfolio nodig met filmpjes en vooral foto’s.

Als ze binnenkomt valt mijn mond nog net niet open. Ze is gemiddeld van lengte, überslank maar wat vooral opvalt zijn haar lange roodblonde haren en vooral haar groene ogen. Zo felblauw als de mijne zijn heeft zíj ze in het groen, ónwijs groen gewoon, alsof een katje in het donker met het licht op de ogen je aankijkt. Ze betovert me bijna en even kijken we elkaar alleen maar aan. Reageert zij ook op de kleur van mijn ogen? Whow, wat een beauty, maar volgens mij wel koel als een visje, geen glimlachje of niks. Dan stellen we ons voor en breekt het ijs wat. Ik geef haar thee en we praten een tijdje over wat ze wil met de shoot. En dan het moment van de betaling, ik bied haar weer de mix van geld en seks aan, inmiddels ben ik daar heel vrij en open in geworden. Maar tot mijn stomme verbazing is Jelena de eerste die zegt dat ze het volle pond gaat betalen. ‘Iek hebben geld genoeg, main pa ies roessische oligarch. Maar iek wiel wel foeck joe,’ voegt ze er met een knipoogje in een gemaakt vet Russisch accent aan toe.

Deze verrassing zag ik niet aankomen, whow, het beste van twee werelden, poen en seks! We gaan aan het werk en speciaal voor haar en mogelijke toekomstige ballerina’s heb ik aan een stuk van de muur een balletbar gemaakt, zeg maar zo’n soort van trapleuning waar balletdansers zich tijdens de kronkelige oefeningen die ze doen zich aan vast houden. Jelena kleedt zich om, heeft haar haren opgebonden en trok gelukkig niet in zo’n tuttig balletpakje maar meer een soort van katoenen shorts en een topje. Om haar enkels heeft ze van die wollen beenwarmers, op de een of andere manier vind ik het bloot van haar lange benen tussen die warmers en haar shorts niet te geloven zo sexy ogen. We werken een tijdje flink door, Jelena neemt allerlei ballethoudingen aan en ik leg haar daarbij zo goed mogelijk vast. De meest maffe is wel die als ze als een soort van slangenmeisje haar rechterbeen zowat verticaal tegen de muur omhoog legt, waardoor ze een soort van staande spagaat maakt. Ik kan niet zeggen dat het me niks doet, er bouwt zich weer een aardige spanning in mijn buik op…

Ballerina-standjes

Vervolgens wil Jelena ook nog wat glamourfoto’s, zoals zij die noemt. Ze doet haar bovenkleding uit en er komt een prachtig bikinisetje tevoorschijn. Niet dat het veel om het lijf heeft, het bedekt nét haar kutje en tietjes, maar het is vooral de kleur die ‘t ‘m doet. Op de een of andere manier heeft ze precies de kleur groen van haar ogen weten te vinden, en met dat lange roodblonde haar dat ze nu los heeft gemaakt is ze onaards mooi maar ook geil om te zien. Jelena heeft echt zo’n dun afgetraind lijf, geen overdreven spierengedoe maar wél is goed zichtbaar dat ze veel aan krachtsport en yoga en turnen en zo doet om al die capriolen uit te kunnen halen.

De dame blijkt niet alleen soepeltjes maar ook heel verleidelijk te zijn want het lijkt wel een gedaanteverwisseling die ik voor me zie. Van een geconcentreerde ballerina naar een verleidelijk stoeipoesje, het blijkt voor Jelena nauwelijks een verschil te maken. Voor mijn ogen begint ze fratsen uit te halen die een volleerde pornoactrice niet zouden misstaan en ik kán het mis hebben maar volgens mij heeft dit niks meer met fotografie te maken. Na een reeks foto’s van haar in allerlei seksuele hoogstandjes te hebben gemaakt is het wel mooi geweest. Ik leg mijn camera opzij, schep Jelena op alsof ze niet veel weegt, wat trouwens ook zo is en leg haar op mijn bed. Ik peuter de kleine lapjes van haar lijf en altijd weer geniet ik om voor het eerst zo’n mooi bloot meisjeslijf te zien.

Haar tietjes zijn volmaakt ronde bolletjes met zachtroze tepels in top en ook haar kutlipjes zijn zachtroze, echt, alles aan dit meisje is klein, strak en roze, óf felgroen. En ze óógt niet alleen als een katje, ze ís ook een katje. Want Jelena wacht niet rustig af tot ik verder actie onderneem, nee, ze neemt het roer stevig over. Ze duwt me nu op mijn beurt op het bed en weet in no time mijn kleren van me af te rukken. Mijn pik is er weer helemaal klaar voor, hij staat haar strak en glunderend aan te kijken, maar Jelena heeft eerst andere plannen. Ze gaat in spreidstand boven mijn hoofd staan en laat zich dan tergend langzaam zakken. Terwijl haar kutje zo centimeter voor centimeter op me af komt spreidt ze haar knieën steeds verder waardoor haar kutlipjes millimeter voor millimeter wat uit elkaar gaan, wat een zachtroze binnenste onthult. Echt, mijn pik wordt er voor mijn gevoel spontaan een halve centimeter langer van…

Enkele centimeters boven mijn hoofd blijft ze stil hangen, haar bovenlijf kaarsrecht, één en al spierbeheersing. Vanuit mijn positie zie ik vanaf haar kutlipjes tussen haar tietjes door haar kin in één lijn boven me. Als ik mijn hoofd ietsje optil kan ik met mijn tong net bij haar klitje en heel voorzichtig lik ik dat met het tipje van mijn tong. Jelena zucht zachtjes, ah, natuurlijk, toch een normaal meisje dus. Ik til mijn hoofd nog iets verder op, haal mijn tong volledig tussen haar kutlipjes door waardoor die zich nu helemaal openen en bewerk dan haar klitje nog iets langer. Ze smaakt heerlijk, dat echte kruidige meisjessmaakje, maar toch iedere keer weer zo anders, weird hoe dat kan. Maar mijn hoofd zo optillen is niet echt lang vol te houden, daarom leg ik mijn handen om haar heupen en trek haar zachtjes naar beneden.

Als ze dan met haar kutje vol op mijn mond zit en ik haar relaxed met mijn tong een stukje in haar bewerk is dat voor Jelena het signaal zich voorover te buigen richting mijn pik en hem in haar mond te nemen. En hoe ze dan doet, daar is helemaal niets subtiels meer aan. Ze neemt mijn pik in één beweging steeds dieper in zich en zonder ook maar een kik te geven voel ik hoe ze uiteindelijk met haar lippen de wortel van mijn pik bereikt. Ik kan niet echt zeggen dat ik een voorstander ben van deepthroat en dat geklodder van kokkende meisje rond mijn pik, maar echt, dit voelt bijna als een kunstwerkje. Ze heeft mijn paal, die er toch echt behoorlijk mag zijn, met een enorme beheersing honderd procent bij zich naar binnen geschoven en weet hem zo secondenlang daar te houden.

Dan laat ze hem beheerst weer helemaal uit haar mond glijden, komt overeind, klautert van het bed af en gaat in mijn stoel zitten, wat onderuit gezakt, met haar benen ver uiteen gespreid over de armleuningen en wenkt me. Het is overduidelijk, de dame heeft me nodig en dames moet je nooit laten wachten. Ik kniel tussen haar benen, plaats de eikel van mijn pik voor haar geopende kutje en schuif me op de zelfde wijze als ze hem eerder in haar mond nam langzaam, beheerst en diep in haar tot onze lijven elkaar daar beneden raken. Daar diep in haar houd ik mijn staaf stil, ondertussen Jelena onafgebroken aankijkend. Ze kijk onbewogen terug en als we dit spelletje zo een minuutje of wat hebben volgehouden voel ik in haar diepte rond mijn staaf een zacht kneepje. Het voelt als een ieniemienie uitnodiging om wat te gaan doen en dat doe ik dan maar…

Ik trek me zo langzaam als ik maar kan helemaal uit haar terug en als mijn eikel op het punt staat het contact met haar kutje te verbreken ram ik mijn paal onverwacht en hard diep terug in haar. Jelena’s groene ogen gaan ver en boos open en als ze vuur konden schieten deden ze dat nu. Ze geeft me met beide handen aan weerszijden een mep op mijn wangen en ik kan dat niet anders zien dan dat de dame om een lesje vraagt. Doordat ze achterover in de stoel ligt is ze behoorlijk aan me overgeleverd en daar maak ik flink misbruik van. Ik mep eerst een paar keer stevig tegen haar tietjes tot ze roze zijn en ga haar dan palen of mijn leven ervan afhangt, alsof alle houten palen van oud-Amsterdam opnieuw de zachte grond in moeten worden gemept, ik doorboor haar volledig, het voelt alsof ik haar binnenste naar buiten wil rammen. Jelena roept iets in me op wat het beest in me loslaat, ik wil haar alle hoeken van de seks laten zien. Op dat moment kom ik voor de eerste keer in haar klaar maar inmiddels maak ik me daar allang geen zorgen meer om, want dit kan ik lang volhouden.

Met mijn pik nog diep in haar sleur ik Jelena uit de stoel en als ik haar dan dicht tegen me aan getrokken heb, neuk ik haar door steeds haar lijf op te tillen en dan weer hard op me te laten zakken. Jelena gromt in mijn oor ‘you bastard’ maar werkt ondertussen ijverig mee door haar benen met veel kracht om mijn heupen te klemmen en zich steeds met haar armen om mijn nek omhoog te sjorren, zich loslatend precies op het moment als ik me weer diep in haar stoot. Allebei onze lijven beginnen al aardig te transpireren en het voelt zó onaards geil zoals dat strakke gladde meisjeslijf steeds weer op en neer tegen het mijne schuift, hoe haar harde tepels over mijn borstvel krassen en hoe onze buiken een soort van oorlogje voeren, elkaar hard raken en zich dan weer met een zuigend geluidje losrukken van elkaar.

Al snel kom ik voor de tweede keer klaar en voel tegelijk dat bij Jelena in haar buik een soort oorlogje is uitgebroken. Ze schroeft haar kutje steeds heftiger om mijn pik en om haar te helpen goed klaar te komen loopt ik met haar nog steeds op mijn pik terug naar bed, laat me met haar achterovervallen en meteen pikt Jelena het op. Ze richt zich op haar knieën naast mijn heupen op en galoppeert er op mijn pik vandoor. Zoiets soepels heb ik nog nooit gezien, ze kronkelt haar lijf alle kanten op terwijl ze zichzelf totaal klaar neukt op mijn pik. Haar ogen blijven ondertussen steeds in contact met de mijne, alsof ze me wil hypnotiseren, aan de lopende band schiet ze groene vonkjes naar me toe, zo voelt het ten minste. Met grote bewondering kijk ik naar haar capriolen en naar de schoonheid van haar goddelijke lijf.

Dag van de Tsjechische staat

Jelena en ik hebben elkaar drie avonden lang alle uithoeken van het sekswalhalla laten zien, iedere minuut die ze bij me was gierde de pure onversneden van hormonen doortrokken seks door mijn kamer. En even koel als ze binnenkwam vertrok het ‘Roessische’ Wolga-meisje weer uit mijn leven.

Enkele dagen later, het is vrijdagmorgen, vertelt mijn mentor Andrej dat de grootste studentenverenging van Praag hem heeft gevraagd hun ‘Wenceslaus-party’ te filmen. Andrej legt uit dat het morgen achtentwintig september is, de dag van de Tsjechische staat. De heilige Wenceslaus was vroeger zo’n duizend jaar terug de hertog van Bohemen, zoals Tsjechië toen nog heette, en hij gaf het land de vrijheid van godsdienst terug. Sindsdien is hij de beschermheilige van het land en is het feest op zijn geboortedag.

In september is het vaak nog flink warm in dit deel van Europa en overal wordt er dan heftig gefeest. De laatste jaren maken vooral studenten er dan een ruige boel van, hun feesten lijken meer en meer op de Amerikaanse spring-break-party’s, maar dan meer een autumn-break-party, zeg maar. Andrej is gevraagd dit jaar te komen filmen, de studenten willen voor hun vereniging-site een soort van ‘aandenken’ aan hun feest hebben, maar Andrej vind dit klusje meer iets voor mij. ‘Kan je nog wat repeteren, voor als je mij binnenkort moet vervangen in de PartyClub’, grijnst hij.
Nou, daar heb ik wel oren naar, leuk om te doen, leerzaam ook en er zullen als spin-off vast wel leuke studentenmeisjes in beeld komen…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 6452 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Praagse Meisjes (3)”

  1. Dag Zara. Wat schrijf je heerlijke geile verhalen, het bloed stroomt naar een heerlijke plek.
    En het is lastig typen met een hand boven en de andere onder de deken.
    Maar nu mijn vraag, schrijf je ook verzoek verhalen?

    • Hoi PO. Lief dat je reageert! maar eerlijk gezegd schrijf ik nooit op verzoek. Ik werk liefst mijn eigen fantasietjes uit! X. Zara

Plaats een reactie