BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bijna betrapt

Ik was reuze blij dat Sasha instemde met een date. Ze was prachtig, 23 jaar jong, zwart haar tot op de schouders, felblauwe ogen die ze vaak verborg achter een zonnebril. Haar lijf? Een echt zandloperfiguurtje met perfect passende borsten. We hadden al een tijdje een fijne vriendschap, ze was een paar jaar jonger dan ik. Met een regelmaat gingen we samen uit eten of naar de bioscoop en… we hadden echt geweldige seks. Als we samen waren, konden we niet van elkaar afblijven en zorgden we ervoor dat we zoveel mogelijk alleen waren.

Toen ik ontdekte dat een vriend van mij, en ik allebei met haar gefriend waren op een online datingsite, en dat ze met ons allebei had gedate hield ik mijn mond. In plaats van er open over te zijn. Toen ze erachter kwam dat we elkaar kenden, confronteerde ze me ermee en besloot dat het het beste zou zijn als ze een tijdje een pauze in zouden lassen. We hadden een paar weken geen contact, omdat ik haar wat ruimte wilde geven, maar na vier weken begon ze me te appen. Ook al waren we weer in gesprek, het zou nog een paar maanden duren voordat we elkaar weer zouden ontmoeten.

We gingen naar een restaurantje in de buurt van haar werk, en we verontschuldigden ons allebei voor allerlei dingen – zij omdat ze me niet over mijn onze gezamenlijke vriend had verteld, ik omdat ik haar niet had laten weten toen ik erachter kwam. We waren allebei zachter door het verstrijken van de tijd. Mijn boosheid was weggezakt en Sasha had gemerkt dat die andere gast een stuk minder geïnteresseerd was in haar. We spraken af dat we het weer zouden oppakken, maar dat we niet exclusief zouden zijn. Er waren dus geen boze gevoelens. Ze vertelde me dat ze, telkens als ze aan mij dacht, of als we samen waren zichzelf moeilijk kon beheersen als ze bij me in de buurt was. Dat gevoel herkende ik. Voor nu spraken af elkaar de komende weken alleen via de app te spreken. Niets fysieks. Niets seksueels. Het duurde maar een paar weken voordat dat voorbij was.

Op een avond, terwijl mijn huisgenoot weg was en ik aan het eten was, waren Sasha en ik aan het appen. De sfeer zat er goed in en mijn spanning groeide. Ik zei dat ik net een film van Erika Lust gedowload en vroeg of ze zin had om te komen kijken. Ik ging er vanuit dat ze nee zou zeggen. Tot mijn verbazing vroeg ze hoe laat ze langs moest komen. Ik vertelde het haar wanneer ze maar wilde, en ze zei dat ze over een half uur klaar zou zijn.

Ik ruimde de woonkamer op en haalde wat dekens tevoorschijn omdat het een koudere nacht was, en mijn huisgenoot was niet zo’n held in het aanzetten van de verwarming als hij het kon vermijden. Het duurde niet lang of ze stond voor de deur ik verwelkomde haar binnen met een knuffel. We liepen naar de woonkamer en gingen op de bank zitten, en ik bood haar een wijntje aan. “Ik denk niet dat dat een goed idee is,” zei ze. “Doe heb een alcoholvrij biertje voor je.” antwoordde ik met een glimlach.

Ze keek naar beneden, een beetje beschaamd, en glimlachte terug en zei dat dat goed klonk. Ik zette de tv aan en ging de keuken in om een paar glazen te pakken. Toen ik ze vulde en terugkwam, had ze zich opgerold in de hoek van de bank en een deken over haar schouders getrokken. Ik zette het glas op de tafel naast de bank, ik startte de film en ging tegenover haar zitten, om haar wat ruimte te geven en haar meer op haar gemak te laten voelen. We waren naar een Marvel-film aan het kijken, eentje die ik al had gezien, dus gingen we zitten voor een paar uur grapjes en plezier we lagen heerlijk onder de deken. Halverwege de film strekte ze haar benen en zette haar voeten op mijn schoot, nog steeds bedekt door de deken.
“Wanneer start je die andere film?” vroeg Sasha glimlachend. Ik wist niet of dat een signaal was, maar ik greep de kans en begon haar voeten te wrijven. Ze draaide zich op haar zij en wiebelde met haar tenen terwijl ik haar voeten masseerde door de pluizige sokken die ze droeg.

Ik trok deze uit en wreef over haar voeten, daarna over haar hakken, en bewoog een hand langs haar enkels naar haar kuiten. Haar ogen fladderden even, voordat ze verschoof om zichzelf te kalmeren en naar de film te blijven kijken. Ik greep de uitnodiging, schoof op de bank en ging zitten met haar benen over de mijne, beide bedekt met dekens, mijn handen gingen verder omhoog langs haar dijen. Terwijl ik zachtjes langs de onderkant van haar been wreef, bleef ik de achterkant van één been masseren terwijl mijn andere hand tussen haar benen gleed. Ik keek even naar haar, me afvragend of ze misschien iets zou zeggen, me zou vragen om te stoppen…

Langzaam begon ik over haar spijkerbroek te wrijven, trage strelingen langs de opening tussen haar benen. Dit had zijn impact, haar hoofd rolde naar achteren en ze slaakte een zachte zucht. Ze rolde zich op haar rug, tilde haar benen een beetje op, ik knoopte haar broek los en trok hem uit, nog steeds onder de deken. Mijn hand keerde terug naar haar bovenbenen en voorzichtig streelde ik over haar slipje. Ze kreunde zacht en bewoog haat bekken heen en weer alsof ze mijn hand ergens heel specifiek wilde ervaren. Ik ging er niet direct op en. Ze pakte mijn hand en keek mij aan. “TEASE!” klonk haar stem zacht. Ze duwde mijn hand het punt waar haar benen samenkomen. Het kruis van haar slipje was doorweekt. Ik liet ze op hun plaats, Sasha klemde haar benen samen en bewoog traag haar bekken heen en weer. Ik reikte met mijn andere hand in haar topje en sloop onder haar BH en streelde haar borst, waarbij ik een tepel tussen mijn wijs- en middelvinger kneep. Sasha open de haar benen en nam mijn hand beet. Ze trok het kruis van haar slipje opzij en duwde mijn vingers tussen haar natte schaamlippen. “Toen dan… ga mij binnen. Geef mij twee vingers en streel mijn clitje… ” Ik had duidelijk de juiste knoppen gevonden, cirkelend en strelend, en Sasha’s stille gekreun werd overstemd door de muziek en explosies die uit de geluidsinstallatie dreunden. Toen ik voelde dat ze dichtbij een orgasme was en liet ik de vingers in haar kutje sneller en dieper in haar dringen. Haar ene hand dook ook in haar broekje en ze streelde haar clitje. Haar tepels verhardden, ze kreunde luider onder mijn geplaag. Alles bracht haar dichter bij een ogasme. Terwijl ze haar rug kromde, legde ik mijn lippen op de hare en kuste haar terwijl ze naar adem snakte in mijn mond, haar gejammer het zwijgen opleggend terwijl mijn tong zich met de hare sloot.

Nadat haar orgasme was uitgeraasd en haar ademhaling iets rustiger werd, haalde ik haar van de deken af en zette haar rechtop op de bank. Ik zette haar bril af en trok haar topje over haar hoofd; ze trok haar BH uit liet de bandjes over haar schouders en van haar rug glijden. We zaten daar even, het licht van de tv verlichtte haar huid in de verder donkere woonkamer. Ik legde mijn hand achter haar hoofd, pakte een hand vol haar en trok haar mond naar de mijne. Onze tongen worstelden, haar borsten lagen tegen mijn torso. Haar hand ging naar mijn broek. Ze opende mijn jeans en duwde deze met mijn slip omlaag. Liefdevol streelde ze mijn geslacht. “Toe maar… ik wil je pik diep in mijn kutje voelen. Ik wil weer één met je zijn.” Op dat moment merkten we een heel helder licht op dat van om de hoek kwam, door de keukenramen.

“Shit! Mijn huisgenoot komt thuis!” zei ik, misschien een beetje te hard. Ik verbrak de knuffel, hees mijn broek op, raapte Sasha’s kleren bij elkaar en zette haastig de TV uit. Sasha pakte haar bril, haar tas en de deken, en we renden de hoek om naar mijn kamer.
Zodra we de deur hadden gesloten, hoorden we zijn sleutels in de voordeur en het onmiskenbare geknars van scharnieren die een shot olie nodig hadden.

We gooiden kleren, portemonnee en bril op mijn bureau, wikkelden de deken om ons heen in het midden van de kamer en waren opgelucht om ons tijdige vertrek. Maar we waren nog niet klaar om onze avond af te sluiten, ze boog zich naar mij en we kusten, terwijl ze haar laatste kledingstuk, haar doorweekte slipje, van haar heupen liet glijden. Ik brak mijn kus af om haar tieten in mijn handen te nemen en ze tegen elkaar te duwen, waarbij ik mijn lippen om de ene tepel en dan om de andere wikkelde. Met mijn handen en lippen bezet, duwde Sasha mijn broek en boxer omlaag, mijn pik schoot omhoog en raakte haar lichaam. Ze trok mij dicht tegen haar en en we genoten van het moment dat twee geliefden hebben als ze opgewonden en naakt tegen elkaar aan staan, of liggen. We zoenden traag, lang en intiem. Onze lippen en tongen waren de uiting van wat we wilden. Toen we dat deden gleed de deken van onze schouders, waardoor we naakt waren in de koude, donkere kamer.

We bleven daar een paar minuten spelen totdat Sasha mijn handen wegduwde van haar borsten en op het bed ging zitten. Ze ging op haar knieën zitten toen ik haar wenkte.
Toen ze haar plaats tussen mijn benen innam, nam ze mijn harde lul in haar mond. Haar tong streelde mijn geslacht vanaf de basis. Ze hield mijn pik daar een paar ogenblikken, liet haar tong heen en weer glijden en kokhalsde, voordat ze me er weer uit trok en op mijn hoofd zoog, het even uit haar mond liet komen voordat ze het langzaam weer naar binnen trok. Ze pijpte mij en ik keek in haar ogen terwijl een van haar hand mijn ballen omklemde terwijl de andere tussen haar eigen benen zat.

Hoewel ik niet snel klaarkom als ik gepijpt wordt zorgt de situatie, haar vingeren op de bank, bijna betrapt worden, naakt naar mijn kamer rennen, vrijen en met elkaar spelen in het donker, ervoor dat ik er heel dichtbij kwam. Daar was ik nog niet klaar voor, dus legde ik mijn handen op haar schouders, leidde mijn geslacht uit haar mond. Ik duwde Sasha zachtjes tegen haar hoofd. “Ga liggen en spreid je benen!” probeerde ik streng te klinken. Ze keek me aan en bood weerstand. “Anders neuk ik je niet de hemel in!” Ze lachte en ging liggen. Ze spreidde haar armen. Ik duwde haar benen op en nam er tussen plaats. Mijn handen gleden over haar lichaam. Ik pakte haar borsten beet en kneep venijnig in haar tepeltje. Ze kreunde luid. “Dat is je straf omdat je je benen voor me gesloten hebt…” Sasha wist dat ik haar wilde nemen, ze genoot er van als ik ruiger was, ze greep me bij mijn armen en trok mij bovenop haar en spreidde haar benen. Ik hing er tussen zitten. Haar mond vond de mijne en terwijl we zoenden, reikte ze naar beneden en trok mijn pik naar haar kut. We kusten elkaar diep terwijl ze mijn geslacht naar binnen leidde, stoot na stoot duwde ik haar in het matras. “Toe dan… geen mij je ruige kant. Dat had die andere niet!” Ik wist nu wat we wilde. Ze wilde het hard, ruig, met misschien een randje pijn. Ze eiste dat ik haar haar diep zou neuken terwijl onze kusjes ervoor zorgden dat haar gehuil mijn kamergenote verderop in de gang niet alarmeerde. Ik kneep in haar borsten en ving haar tepeltjes tussen mijn vingers en perste deze tezamen. Ze kreunde. “Toe dan… ruige hond”

Ik trok me met tegenzin terug uit onze kus zodat ik haar nog dieper kon nemen. Ik legde haar benen over mijn schouder en tilde haar kont een beetje in de lucht. Ik keek haar aan en legde mijn handen op haar schouders. Ze pakte mijn linker hand en ;legde deze om haar smalle hals. “Toe dan… naai me… Geef het mij!” Ze hield mijn hand vast en duwde mijn vingers tezamen. “Toe dan… ik ben niet van suikergoed. Harder… Dieper. Jaaaaa. Knijp mijn keel dicht als je komt…” Met dat laatste had ik moeite. Ik keek haar in de ogen, en ze knikte… Ik ramde mijn pik hard en snel in haar strakke natte kut.
De kut die ik een aantal maanden ZO had gemist. Ik hield mijn vingers om haar nek, terwijl ik met mijn andere hand haar polsen naar beneden hield, terwijl ik haar diep beukte. Ik voelde hoe ze slikte, haar zachte kreunen van plezier, ogen gesloten en mond wijd open terwijl haar schede steeds vaker en harder samentrok. Mijn orgasme kwam snel en ging keihard. Na mijn eerste stralen zaad kwam Sasha ook klaar. Ze duwde mijn hand strakker om haar hals. Ze verkleurde terwijl haar schede het laatste zaad uit mijn pik molk. “Jezus meid! Zo ben ik lang niet klaar gekomen.” Kreunde ik terwijl ik de greep op haar hals verminderde en op haar ging liggen. Ze begroef haar gezicht in het kussen naast haar. Ik bleef door gaan met stoten. Ik wist dat er minimaal een tweede lading zaad wachtte om gelost te worden. “Toe… geef mij een tweede orgasme…” kreunde ze. “Ik heb je lul, je ruigheid en je geur gemist.”

Volle kracht ging ik door, wetende dat ik het eerste orgasme kon laten overlopen in een tweede. Ik en we rolden om. Ik lag nu lepeltje-lepeltje achter haar. Mijn handen zochten over haar lichaam. Ik hield haar flank vast en stootte mijn geslacht diep in haar. “Owww. Dit is lekker…” kreunde ze. “Owww God!” kreunde ze, haar stille smeekbede om door te gaan, gaf me een boost zodat ik haar zo diep mogelijk aan een paal spietste en haar stevig vast hield, terwijl ik mijn heupen harder tegen haar bovenbenen liet slaan, mijn pik op een zelfde wijze telkens in haar rammend. “Holy fuck,” kreunde ze, en de golf waarop we reden ging over in weer ander orgasme, haar strakke kut greep me vast terwijl ik mijn pik maximaal in haar geramd had. Hoelang we zo gelegen hebben? Geen idee. Ik pakte de deken beet en trok deze over onze nagloeiende lichamen heen. Na verloop van tijd voelde ik de spanning in mijn pik afnemen en wist dat ik uit haar zou glibberen. Terwijl mijn geslacht uit haar gleed voelde ik klodders zaad uit haar sijpelen en over mijn bovenbeen lekken. We ruimden een beetje op en vielen zo in slaap.

Ik werd wakker toen ik ergens in de verte een auto hoorde starten. 09:23 stond er op de wekker. Ik streelde het warme naakte lichaam van Sasha die nog in diepe rust leek. Toen ze iets om rolde kon ik haar hals zoenen en met haar heerlijke borsten spelen. Langzaam gingen haar ogen open. “Nog een?” was het eerste dat ze zei. Ik lachte ze sloot haar ogen en knikte enthousiast goedkeurend. “Zal ik eerst wat te eten halen?” vroeg ik. “Is je huisgenoot al weg?” Ik knikte van ja en ze nam mijn hand en we liepen samen, naakt door het appartement. In de keuken zetten ik de espressomachine aan en stelde oven in om wat broodjes te bakken. Sasha wiebelde op haar knieën en kwam tegen me aanstaan. Haar ogen gingen omlaag naar mijn geslacht. Ze speelde er zachtjes mee en binnen een paar tellen was deze terug op oorlogssterkte. Ze zette haar handen tegen de rand van het aanrecht en keek mij over haar schouder aan. “Toe dan… Neem me dan! We hebben 8 minuten voor de over klaar is.” Ik duwde haar verder voorover en duwde mijn pik weer in haar en begon langzaam te stoten. Sasha’s tieten zwaaiden heen en weer. Ik reikte rond haar middel en greep ze vast. “Voorzichtig… ze zijn gevoelig van daar straks.” Mijn andere hand ging naar haar hepen en ze pikten een heerlijk ritme op. Ik trok terug en tilde haar op het aanrecht. Direct duwde ik mijn pik in haar en begon weer te stoten. Mijn hoofd ging omlaag om op haar borsten te zuigen, en ze moet gevoeliger zijn geweest dan ze had laten blijken, want zodra mijn lippen contact maakten met haar borst, schokte haar lichaam hevig. “Oh… mijn… God…” kreunde ze terwijl haar kutje wild op mijn lul bleef stuiteren, haar billen klapperden hard tegen mijn bovenbenen.

Ik zag de klok van de over terug tellen en net voordat de laatste minuut aanbrak kwam Sasha klaar. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en duwde mijn bekken weg. “Na het ontbijt mag jij klaarkomen!” beloofde ze.

Ik was blij met deze onderbreking. Mijn lijf was brak van de eerdere inspanningen en het met twee mensen slapen in een daarvoor niet bestemt bed. Na het ontbijt douchten we en genoten opnieuw van elkaar.

Tegen elven kleedde Sasha zich aan. Haar dienst zou om twee uur beginnen en ze moest haar kleding nog wisselen en zich iets opmaken om de blos die ik haar gegeven had wat weg schminken
.
Helaas zou dat de laatste keer zijn dat Sasha en ik elkaar zouden zien. We hielden contact, maar niet lang daarna ontmoette ze een man met wie ze contact had en sindsdien zijn ze samen. Ik was blij voor haar, ze verdiende iemand die haar goed zou behandelen.

Een jaar later, toen we elkaar spraken via de app vertelde ze hoe ons liefdesleven verliep, zelfs met een man die haar gelukkiger maakte dan voorheen, bekende ze nog steeds dat ik de beste was die ze ooit had gehad.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 20557 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie