BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 12 )

Ook voor verliefde stelletjes is er iets in de slaapkamer wat minder prettig is en dat is de wekker die ‘s morgens laat weten dat het tijd is om op te staan. Half slaperig nog deed Dennis zijn ogen open en voelde hoe Tineke nog in dezelfde houding lag als toen ze waren gaan slapen. Hij voelde haar heerlijke borsten tegen zijn rug drukken. Een kus in zijn nek gaf aan dat Tineke intussen ook wakker was en hij werd zich er tegelijkertijd van bewust dat hij een flinke odol had. Hij pakte de hand van Tineke en legde die op zijn pik, maar dit keer bleef het bij een tedere streling. We moeten gaan opschieten schatje, vanavond mag je mij weer verwennen. Dennis zag op de wekker dat zij gelijk had en zo liepen zij samen naar de badkamer om met voor hun doen beperkte handtastelijkheden samen te douchen. Toen ze aangekleed beneden kwamen voor het ontbijt was Hans alweer vertrokken, maar Margot had voor de hongerige tieners weer een heerlijk ontbijt klaargemaakt.

Toen ze de deur uitstapten was het even wennen om nu niet meer rekening te hoeven houden wie hen samen op straat zagen lopen en Dennis sloeg gelijk een arm om Tineke heen terwijl ze naar school liepen. Ze genoten er van om eindelijk vrij op straat te kunnen lopen zonder de dorpsbewoners die vanachter de gordijnen iedereen in de gaten hielden die op straat liep. Tineke begon steeds meer te beseffen hoe bekrompen haar dorp wel was. Eenmaal op school aangekomen werd Dennis gelijk begroet door vrienden en vriendinnen uit het vorige jaar en iedereen stelde zich ook hartelijk aan Tineke voor. Ze kreeg zelfs van enige kameraden van Dennis een welkomstzoen. De klas waar zij deel van uit gingen maken bestond grotendeels uit klasgenoten van Dennis van het jaar daarvoor en zo waren zij dus al snel opgenomen in het vriendengroepje. Er was weinig tijd voordat de lessen begonnen, maar in de pauze werd Tineke bestookt met vragen over hoe ze Dennis had leren kennen en zij gaf hier zo goed mogelijk antwoord op, zonder teveel in details te treden. De dag verliep verder als een gewone schooldag en voor het komende weekend werden Dennis en Tineke uitgenodigd voor een feestje bij iemand thuis. Dennis belde even met Margot en toen hij hoorde dat er nog geen plannen waren voor het weekend namen ze de uitnodiging maar al te graag aan.

De eerste schooldag in Amsterdam zat er zo al weer op en net als die ochtend liepen ze als een echt stelletje terug naar huis. Het was vrijdagmiddag, dus de tassen konden dicht blijven en nadat ze wat met Margot hadden gedronken verdwenen ze naar de kamer van Dennis, waar Tineke uitleg kreeg over zijn spelcomputers en het duurde dan ook niet lang voor Tineke druk aan het gamen was. Heb je ook nog aandacht voor mij vroeg Dennis quasi verontwaardigd. Wil je het spannend maken vroeg Tineke. Als ik de hoogste score heb, dan lik jij mij en als jij de hoogste score hebt dan pijp ik jou. Deal zei Dennis, . overtuigd ervan dat hij ging winnen en zelfs al zou hij verliezen dan was dat zeker ook niet verkeerd. Tineke had net haar game afgerond en noteerde de score. Nu was het de beurt aan Dennis en of hij nu al teveel met zijn gedachten was bij datgene wat ging komen of dat hij gewoon pech had, maar zijn score was belabberd. Tineke was blij met haar overwinning en was in een mum van tijd naakt en ging op bed liggen om haar winst te ontvangen. Dennis was ook snel uitgekleed en liet zich dat lekkers goed smaken. Intussen wist hij goed waar Tineke het meeste van genoot terwijl hij afwisselend zoog en likte aan haar kut en clit. Het duurde niet lang voordat Tineke heerlijk klaar kwam op zijn verwennerij en hem dan verder op zich trok om zich door hem te laten nemen.

Tineke was zo nat geworden dat hij moeiteloos bij haar naar binnen gleed en ze gingen helemaal op in elkaar. Met wisselend tempo neukte Dennis haar en Tineke was constant bezig om hem aan te moedigen om haar zijn zaad te geven. Na een tijdje wisselden ze van positie en zat Tineke nu bovenop en bereed Dennis wild. Eindelijk kreeg ze datgene waar ze om gevraagd had, ze voelde hoe het zaad in haar spoot en voldaan liet zij zich op Dennis zakken om het geheel af te sluiten met een lange tongzoen.
Ze lagen nog na te genieten toen ze Margot hoorde roepen dat het eten bijna klaar was en na snel een douche genomen te hebben kleden zij zich weer aan en gingen naar de eetkamer waar intussen ook Hans was aangekomen. Dennis en Tineke moesten verslag doen van hun eerste dag op school en Hans vond het leuk dat ze al gelijk weer waren uitgenodigd voor een feestje. We zullen ook kijken wanneer jullie hier een feestje kunnen geven en dan een feestje wat jullie op de zolder kunnen houden. Maar eerst gaan we morgen voor een ander bed voor jullie kijken. Dat bed van Dennis is wel knus zo met 90 cm, maar iets groter zal denk ik toch beter slapen voor jullie. Een bed van 140 breed moet goed kunnen in jullie kamer en dan kijken we gelijk ook voor een wat grotere kledingkast nu jullie die moeten delen. Gaaf pa reageerde Dennis, maar afgelopen nacht hadden we ruimte zat, we gebruikten hooguit de helft van het bed. Hans en Margot keken elkaar aan met een blik van herkenning. Heel in het begin hadden zij samen op 1 bank geslapen en dat was ook prima gelukt.

Na het eten bleef iedereen beneden in de woonkamer hangen en keken ze een film op Netflix, totdat Tineke zachtjes bij Margot informeerde hoe dat spoelen nu eigenlijk ging. Zij wilde dit voor Dennis ook zeker uitproberen na wat zij gisteren op de zolder had gezien. Het begon al bijna vreemd aan te voelen om zo een paar uur gekleed met elkaar in de kamer te zitten merkte Margot lachend op. Laten we eerst maar om beurten naar de wc gaan om het meeste er al op de gewone manier uit te werken stelde zij voor, dan zal Hans daarna laten zien hoe het spoelen gaat bij mij. Nadat ze allemaal naar de wc waren geweest verzamelden ze zich allen naakt in de badkamer, waar Hans de douchekop had vervangen door een buis met voorin een aantal gaatjes. Toen hij de kraan opende was duidelijk te zien, dat de waterstraal een soort van krans vormde van kleinere stralen die hij via de thermostaatkraan goed op temperatuur kon regelen. Hans legde uit dat het belangrijk was om de straal niet te hard te laten spuiten om beschadiging van de darmflora te voorkomen en om ook diegene die gespoeld werd de gelegenheid te geven zoveel mogelijk water in zich te laten spuiten. Dit gezegd hebbende ging Margot voorover gebogen in de douche staan en ze konden zien hoe Hans eerst het lauwe water over de ster van Margot liet lopen om deze te ontspannen voor hij de buis bij Margot inbracht. Na een paar tellen gaf Margot aan dat ze vol zat en Hans hield een emmer op om het spoelwater op te vangen. Tineke en Dennis verbaasden zich erover om te zien met welke kracht het spoelwater uit de kont van Margot spoot. Toen Margot leeg was herhaalde Hans dit nog twee keer en na de laatste keer kwam er vrijwel schoon water uit de kont van Margot gespoten.
Nu was het de beurt aan Hans om zich te laten spoelen en ook bij hem kwam er na drie keer spoelen schoon water uit zijn kont. Wie van jullie wil eerst vroeg Hans aan Tineke en Dennis. Waarom moet ik ook spoelen vroeg Dennis. In de eerste plaats omdat we hier allemaal hetzelfde ondergaan en het best een dingetje is om dit te doen terwijl anderen toekijken en in de tweede plaats omdat we straks nog een verrassing voor je hebben.

Nog aarzelend stapte Dennis onder de douche en Hans gaf de spoelbuis nu aan Tineke. Laat eerst maar even goed dat lauwe water over zijn ster lopen legde Hans nogmaals uit en dan zachtjes naar binnen drukken tot Dennis aangeeft het niet tegen te kunnen houden. Het voelde vreemd voor Tineke om zo achter Dennis te staan met die spoelbuis in haar handen. Zoals aangegeven liet zij het water over de ster van Dennis lopen en duwde dan heel voorzichtig de buis bij hem naar binnen. Voor Dennis was het een vreemd gevoel om zo met water gevuld te worden. Eerst voelde hij alleen het water stromen in zijn darmen, maar al snel begon de druk zich op te bouwen en gaf hij snel aan dat hij vol zat. Net als Hans en Margot eerder hadden gedaan hield Tineke een emmer klaar en was net op tijd om het spoelwater van Dennis op te vangen. Nu zag zij voor het eerst ook wat er in de emmer belande en daar zat nog aardig wat ontlasting bij. Maar ook bij Dennis was alles schoon na de derde keer spoelen en was het nu de beurt aan Tineke. Voordat Dennis met de spoelbuis aan de slag ging gaf hij Tineke een kus en vertelde haar hoe ontzettend lief hij het van haar vond dat zij dit wilde doen om hem een nieuwe ervaring te gunnen. Voor jou doe ik alles schat, ik wil dat je niks tekort komt bij mij reageerde Tineke en hield uitnodigend haar billen uit elkaar om Dennis zijn werk te laten doen. Ook voor Tineke was het een vreemde ervaring van zich gevuld voelen worden in haar darmen en de plotseling sterke druk om te persen, maar ook dit werd tot een goed einde gebracht.

Nu dit achter de rug was gingen ze met zijn allen naar de zolder, waar tot de verbazing van Dennis en Tineke Hans plaats nam in de swing en met zijn enkels aan de kettingen werd vastgezet. Margot legde uit dat een pik in het lijf doorliep tot aan de prostaat, die zich vlak onder de ster bevindt. Als een man eraan gewend is kan dit heel opwindend zijn als je met je vingers via zijn kont die prostaat bewerkt en dat hij dan nog heftiger kan klaarkomen. Dit gezegd hebbende pakte Margot een tube glijmiddel erbij en smeerde de ster van Hans goed in voor ze een vinger in zijn kont stak en die nadat ze even wat neukende bewegingen had gemaakt liet volgen door een tweede vinger. Ze duwde nu de beide vingers geheel in de kont van Hans en legde uit dat zij deze nu gebogen had en zijn prostaat aan het bespelen was. Dit was ook duidelijk te zien aan de pik van Hans die recht overeind stond. Heb je genoeg energie om twee keer te komen vroeg Margot hem pestend. Zeker wel reageerde Hans en terwijl Margot door bleef gaan met zijn kont te vingeren begon zij hem te pijpen. Op het gezicht van Hans was duidelijk te zien dat hij genoot van de behandeling en het duurde dan ook niet lang voordat Margot een stevige lading zaad te slikken kreeg.

Nu was het de beurt aan Dennis om de plaats van Hans in te nemen. Hij vond het toch wel eng om daar zo te liggen en straks voor het eerst iemand in zijn darmen toe te laten, maar hij zette zijn angst opzij omdat hij net als Tineke alles wilde doen om hun beider genot te vergroten. Het glijmiddel voelde koud aan toen Tineke het voorzichtig op zijn ster smeerde en dan was het moment daar dat Tineke haar vinger in zijn kont ging steken. Voor de zekerheid controleerde Margot nog even de nagels van Tineke of die niet te scherp waren en dan was het zover. Langzaam verdween de vinger van Tineke in de kont van haar schatje en ze voelde hoe hij met zijn ster in haar vinger kneep. Tineke begon net zoals zij Margot had zien doen neukende bewegingen te maken tot ze voelde dat Dennis wat ging ontspannen en ook zij bracht toen een tweede vinger in het maagdelijke kontje van Dennis . Op aanwijzing van Margot kromde zij nu haar vingers en taste naar de prostaat van Dennis. Door alle spanning was de pik van Dennis tot op dat moment slap, maar opeens merkte Tineke dat zij hem kennelijk op de juiste plek stimuleerde, want met schokken kwam zijn pik overeind en was het nu aan Tineke om tegelijkertijd de vingeren en te pijpen. Wat geil riep Dennis en ook bij hem duurde het niet lang voor hij zich leegspoot.

Dennis was zo heftig klaargekomen dat hij nog even stond te trillen op zijn benen toen hij uit de swing stapte en plaats maakte voor Margot. Hans kwam zijn belofte na in ieder geval en stond al klaar met een stijve om Margot te neuken. Eerst neukte hij Margot in haar kut tot een geweldig orgasme en dan bewerkte hij op zijn beurt de ster van Margot met glijmiddel en zijn vingers tot zij soepel genoeg was om door hem in haar kont genomen te worden. Langzaam drukte hij zijn pik in de uitnodigende ster van Margot en begon tegelijkertijd met zijn duim en wijsvinger de clit van Margot te bewerken. Aan Margot was duidelijk te zien dat een nieuw orgasme zich aan het opbouwen was en Hans gaf haar zijn volle aandacht. Het nieuwe orgasme van Margot zorgde er ook voor dat zij haar ster extra hard dichtkneep en Hans nu letterlijk gemolken werd en het ook niet langer kon volhouden. Zijn tweede orgasme ontlaadde zich in de darmen van Margot en over haar heen gebogen genoten ze samen even na van dat moment.
Terwijl Margot uit de swing stapte was het dan nu de beurt aan Tineke om plaats te nemen en Hans waarschuwde Dennis nog even dat hij als hij haar kutje wilde neuken dat hij dat eerst moest doen, anders was er risico dat er bacteriën uit haar darmen in de kut van Tineke zouden komen en die hoorden daar niet.

Dennis ging achter de swing staan en had toe tegelijkertijd zicht op het prachtige kutje van Tineke en op de liefdevolle blik waarmee zij hem aankeek. Dennis liep nog even om de swing heen om Tineke hartstochtelijk te zoenen voor hij ook eerst haar kutje likte. Dan begon datgene wat ze al kenden van elkaar. Hij schoof zijn pik in het smachtende kutje van Tineke en begon haar toen heel zachtjes te neuken. Al snel spoorde Tineke hem aan om het tempo op te voeren en was zij bezig om haar orgasme op te bouwen, wat even later losbarstte. Ben je er klaar voor schat vroeg Dennis terwijl hij de tube glijmiddel van Margot aanpakte. Ja schat, mijn laatste maagdelijke gaatje is voor jou, neuk mij maar heerlijk in mijn kont en geniet ervan reageerde Tineke met weer die liefdevolle uitdrukking op haar gezicht. Dennis smeerde nu de ster van Tineke in en bracht dan ook bij haar eerst voorzichtig een vinger in. Net zoals hij eerder Hans had zien doen liet hij Tineke even wennen voor hij een tweede vinger inbracht en haar zo ruim genoeg maakte om zijn pik te kunnen ontvangen. Voor de zekerheid smeerde hij nog wat extra glijmiddel op de ster van Tineke en zette dan zijn eikel tegen de ster van Tineke. Het kostte best even wat moeite om bij haar binnen te dringen en Tineke gaf ook even een kreuntje maar dan zat hij een stukje in haar en bewoog rustig om steeds dieper in haar kontje te dringen tot uiteindelijk zijn ballen haar kont raakten. Voor Tineke was het eerst even pijnlijk toen hij in haar drong, maar al snel wist zij zich te ontspannen en gaf zij aan dat hij wel harder mocht stoten. Voor Dennis was het ook een hele nieuwe ervaring om in dat strakke gaatje te neuken en het deed hem denken aan de keren voordat hij Tineke leerde kennen en zich aftrok terwijl hij zijn pik stevig omklemde. De kracht waarmee Tineke met haar ster zijn pik omklemde zorgde ervoor dat hij het niet lang kon volhouden voor hij ging spuiten en met een laatste stoot spoot hij dan ook voor het eerst zijn zaad in de darmen van Tineke.
Iedereen was nu behoorlijk verzadigd en nadat ze nog even op de matrassen op zolder hadden liggen knuffelen besloten ze dat het tijd werd om te gaan slapen. Morgen weer een dag met veel te doen. Meubels kopen overdag en dan ’s avonds het feestje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 4580 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie