BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De wereld is klein (Britt) 2

Remco stond te wachten om de hoek van het appartementencomplex waar mevrouw Jansen woonde, hij was haar voorbij gefietst onderweg erheen en had net gedaan of hij haar niet zag. Hij zag Britt aan komen lopen en wachtte tot ze voorbij liep en en wachtte 10 tellen en liep achter Britt aan.

Britt kwam bij de deur die toegang gaf tot de hal van het complex, ze draaide de deur open en keek over haar schouder. Ze voelde 2 handen in haar taille en duwde de deur open. Ze liep de hal in gevolgd door Remco. Ze voelde al kriebels in haar buik en kruis.
Ze liep door naar de lift en drukte op het knopje, ze wachtte wat er zou gebeuren.

Remco twijfelde of hij haar zou omdraaien en zou zoenen. “Nee, straks in de lift.” dacht hij alleen maar. Het was maar goed ook want de lift ging open en daar stond een oudere dame die gelijk Britt aansprak. ‘Hi Britt, bijles geven?’ en ze liep ons voorbij.
‘Ja mevrouw Keijzer, ik moet wat met mijn vrije tijd.’ en ze legde haar hand in de rug van Remco en duwde hem zachtjes de lift in.

Remco draaide zich om en zag dat mevrouw Jansen ook de lift instapte en zich omdraaide om naar mevrouw Keijzer nog iets te roepen. ‘De jeugd van tegenwoordig is niet zo goed in wiskunde als vroeger.’ en de deuren sloten zich. Remco pakte mevrouw Jansen weer vast in haar taille en draaide haar om, zijn handen bleven op haar taille liggen en mevrouw Jansen kwam nu recht voor Remco te staan.

Britt werd omgedraaid en ze keek in de ogen van Remco, ze zag ze dichterbij komen en voelde zijn lippen op haar mond. Ze voelde de tong tegen haar lippen drukken en ze opende deze automatisch. “Hij kan lekker zoenen zeg.” dacht Britt alleen maar en liet zich gaan. Haar tong ging enthousiast door de mond van haar leerling en ze vond het zalig. Hij drukte haar ook stevig tegen zich aan en wat ze tegen haar aan voelde drukken was niet verkeerd, althans dat was wat ze voelde.

De lift kwam tot stilstand en beide deden een stap naar achter, maar goed ook want hier stond een andere bewoner van deze verdieping die naar beneden wilden. ‘Hi Britt.’ meer zei de vrouw niet maar ze bekeek Remco van top tot teen en gaf Britt een knipoog. ‘Bijles?’ en ze liep langs Britt en Remco de lift in, drukte op het knopje en de deuren sloten zich met een grijnzende dame achterlatend.

Britt pakte Remco bij de hand en trok hem mee naar haar voordeur, draaide de deur open en trok hem naar binnen. Ze gooide haar spullen in de gang en trok Remco tegen zich aan , ze draaide zich zo dat ze tegen de muur aan kwam te staan. Ze trok Remco weer naar zich toe en kuste hem weer hartstochtelijk. ‘Remco, normaal doe ik niets met studenten maar voor jou maak ik een uitzondering. Ik zal bij iedereen alles ontkennen maar ik vertrouw je in dezen dat je het niet meld, ook niet bij Coen ok?’

‘Mevrouw Jansen, ik zou gek zijn als ik dit zou vertellen.’ en ik drukte mijn mond weer op die van Britt en ging tegen haar aanstaan. Mijn handen gingen via haar taille omhoog en ik kwam bij de aanzet van haar borsten, ik betasten de borsten door de bh heen en ik voelde de tepels al stijf staan. ‘U hebt heerlijke borsten mevrouw Jansen.’
‘Nu stop je gelijk met mevrouw Jansen en noemt me Britt.’ en ze zoende Remco weer op zijn mond. Zijn handen waren overal op haar lichaam, hij tilde nu haar rokje iets op en ze voelde zijn handen op haar heupen, de panty zat ertussen maar dat leek Remco wel lekker te vinden, dit aan de manier waarop zijn handen haar heupen streelde en er bleven. Britt voelde zich langzaam wegzakken in de handen van haar student.

“Ik sta mijn lerares te zoenen en ik heb mijn handen op haar heupen. What the fuck.” Ik streelde haar heupen en ging langzaam naar haar billen toe. Ik kneep in haar billen en drukte haar stevig tegen mij aan. Ze moest mijn stijve lul voelen want deze stond pijnlijk hard in mijn broek. Mijn handen gingen lager en kwamen bij de opening van de panty en ik streelde nu haar blote billen. Mijn vinger gleed haar bilspleet in en ik voelde haar sterretje.

“Jezus, wat is hij aan het doen met mij?” dacht Britt die een vinger tegen haar sterretje voelde drukken. “Als dit een voorbode is voor wat gaat komen dan is dit zeker niet de eerste keer met hem.”
Britt liet nu ook haar handen over het lichaam van haar student gaan, het voelde goed. Wat gespierd maar niet te. Ze kwam los van haar zoen en stond te hijgen in haar gang. Ze trok haar been op en ze voelde gelijk de hand van Remco op haar bovenbeen, die hield hem op die plek en ze keek geil in de ogen in de ogen van Remco. ‘Kom, ik wil je.’ en ze wurmde zich tussen Remco en muur uit en trok hem mee naar haar slaapkamer.

Ze kwam in haar slaapkamer en draaide zich om naar Remco, ze pakte zijn trui vast en trok deze gelijk over zijn hoofd. Ze gooide de trui in de hoek en haar handen gingen gelijk naar zijn broek. Ze knoopte zijn broek open en ging door haar knieën en wilde zijn broek uittrekken, ze schoof haar hand langs de rand van zijn broek en voelde de panty.
“O ja, Remco heeft een panty aan.” en ze trok rustig zijn broek een stukje naar beneden en zag dat hij zijn schoenen nog aan had. Ze liet de broek los en knoopte zijn schoenen los en trok zijn schoenen uit. Ze kwam weer omhoog en pakte nu ook zijn boxer die hij over de panty aan had en samen met de broek trok ze deze uit. Daar stond haar student in zijn panty in haar slaapkamer.

Remco zag alles gebeuren en wilde nu ook zijn lerares weleens zien in haar panty. Hij ging door zijn knieën en pakte Britt vast en trok haar omhoog. Nu pakte hij haar bloesje vast en scheurde deze open, de knoopjes vlogen door de kamer en hij drukte de panden van haar bloesje richting haar schouders. Hierdoor werden haar armen naar achter gedrukt en duwde ze haar borst vooruit. Remco had mooi zicht op de tepels die door het kanten bh staken.
Remco trok het bloesje achter de rug van Britt uit en stond nu heel dicht tegen haar aan. Remco keek in de ogen van Britt en zag een glinstering die hem goed deed, hij was op de goede weg.

Hij liet zich zakken en hij zat met zijn gezicht ter hoogte van haar heuveltje, 1 hand gooide het bloesje opzij en de andere streelde de rok die Britt aan had. Hij voelde de rits en ritste hem naar beneden, de rok viel op de schoenen van Britt. Remco keek recht tegen het heuveltje van Britt aan en zag dat de lipjes iets open stonden. Remco pakte de heupen van Britt vast en drukte zijn mond op haar heuveltje, zijn neus tegen de panty gedrukt. Hij kuste haar lipjes door zijn hoofd iets te kantelen. Hij hoorde Britt kreunen.

Remco streelde de benen van Britt en kwam bij haar voeten aan, hij maakte de schoenen los en Britt stapte eruit. Nu stond Britt in haar panty en bh in haar slaapkamer met haar student.
Remco stond op en pakte Britt vast en liep naar het bed, hij duwde haar met een lach op het bed en dook er achteraan. Hij ging naast Britt liggen op zijn zij met 1 hand onder zijn hoofd en begon met het strelen van haar buik en langzaam streelde hij omhoog richting haar borsten. Na wat strelen en wat zoenen gleed zijn hand over de bh en kneep even zacht in haar tepel.
‘Ja lekker Remco, het mag wel wat harder hoor.’ zei Britt zachtjes.

Remco kneep wat harder in haar tepel en hoorde Britt kreunen. ‘Ja, lieve schat. Speel met je lerares.’ Remco draaide Britt op haar zij en maakte de sluiting van de bh los, hij trok Britt weer terug op haar rug en met een snelle beweging ontdeed hij Britt van haar bh. Hij ging op zijn knieën zitten en met 2 handen pakte hij de borsten van Britt vast, hij streelde en kneep er in. ‘Britt, wat heb je lekker stevige tieten zeg.’ en Remco keek verlekkerd naar de bollen met de stijve tepels.
Britt zag het geile gezicht van haar leerling en ze voelde een geile rilling door haar lichaam gaan. Ze legde haar hand op zijn knie en voelde het nylon onder haar hand, ze streelde zijn been en gleed langzaam richting zijn kruis.

Remco voelde de hand van Britt omhoog komen en hij kwam omhoog met zijn kont, drukte zijn mond op haar tepel en voelde de hand van Britt nu zijn lul vastpakken.
“Jezus, wat een lul heeft deze jongen staan.” dacht Britt bij het voelen van het gereedschap van Remco.
Remco beet zachtjes op de tepel en verplaatste zijn mond naar de andere tepel en zo wisselde hij af terwijl Britt zijn lul langzaam aan het aftrekken was door de panty heen.

Britt voelde dat Remco langzaam naar achteren kroop en hij kusjes gaf op haar buik, hij kuste haar navel en ging verder via haar panty richting haar heuveltje. Ze kon niet meer bij zijn lul maar ze lag wel te genieten. Ze zag dat hij nu tussen haar benen kroop en haar benen streelde en zijn mond niet van haar kutje haalde. “Hij weet wat hij doet, dit is nog eens iemand die weet hoe je een vrouw opwarmt.” en Britt liet het over zich heen komen.

Remco liet het clitje van Britt met rust en knabbelde aan haar lipjes, stak zijn tong diep in haar grotje en slikte het vocht dat hij op likte gulzig door. Zijn handen gleden over haar benen en streelde haar dijen, zijn handen gleden over de blote huid in de richting van haar kutje en hij zette zijn duimen op de lipjes van Britt. Hij drukte er iets tegen en bracht zijn duimen naar buiten waardoor haar gleuf open en bloot lag, hij kwam omhoog met zijn hoofd en zag het clitje zichtbaar worden. Hij zette zijn mond op het clitje en sloot zijn lippen, het clitje zat gevangen tussen zijn lippen en hij zoog er hard op.

‘Jaaaaaa……’ kreunde Britt en ze pakte Remco bij zijn haar. Ze drukte hem hard op haar heuveltje en ze hield haar adem in. ‘Oooooooooo…..’ schreeuwde Britt hard terwijl het orgasme door haar lichaam denderde.
Remco zijn hoofd werd hard op het kutje van Britt gedrukt waar hij nog steeds vocht op likte wat uit haar kutje kwam. Hij likte alles op en slikte alles door. De druk op zijn hoofd werd minder en Britt lag na te trillen van haar orgasme.
“Hij is niet alleen goed in wiskunde maar beffen kan hij ook.” dacht Britt met gesloten ogen. Ze opende haar ogen en keek over haar borst naar een glunderend gezicht van haar favoriete leerling. ‘Je bent een natuurtalent.’ en ze streelde Remco door zijn haar.

Remco keek over de buik van Britt naar zijn lerares, hij wilde nu niet gelijk zijn lul in haar kut steken want dat zou ze zeker verwachten. Hij wilde haar laten smeken om zich door hem te laten neuken, dat was zijn bedoeling. Remco kroop al kussend omhoog en drukte zijn benen tegen die van Britt aan, hij opende haar benen verder dan ze al waren. Hij drukte zijn kruis tegen die van Britt aan maar er zat een panty tussen. Hij voelde Britt onder zich draaien om maar zijn lul tegen haar heuveltje te krijgen.

“Kom, steek die lul nu in mijn kutje.” Britt lag te wachten tot de jongen haar zou neuken en had de hoop dat hij zijn lul uit de panty haalde en in haar gleuf zou steken.
Remco lag Britt nu droog te neuken en hij voelde dat Britt terug aan het duwen was. Hij drukte zijn mond vol op die van Britt en begon haar geil te tongen. Hij kroop van Britt af maar zijn tong bleef in de mond van Britt ronddwalen. Zijn hand ging naar haar heuveltje en hij begon over Britt haar clitje te wrijven, eerst rustig van links naar rechts en daarna draaide hij rondjes. Britt stopte met tongen en lag met een open mond te genieten van wat Remco aan het doen was.

Remco zette nu zijn mond op een tepel en begon zachtjes te bijten, hij trok de tepel omhoog tussen zijn tanden en liet hem los toen hij Britt harder hoorde kreunen.
Snel zette hij zijn mond op de andere tepel en deed hetzelfde, hij herhaalde dit tot Britt weer kreunend klaarkwam.
Hijgend lag Britt op haar rug bij te komen en weer voelde ze dat Remco tussen haar benen kroop en zijn mond op haar kutje drukte. Haar kutje was gevoelig maar toch liet ze de jongen gaan, ze sloot haar ogen en liet het gebeuren.

Remco ging op zijn knieën zitten en ging over haar been zitten en stak 2 vingers in de kut van Britt en begon haar rustig en zachtjes te vingeren. Zijn andere hand legde hij op het clitje van Britt en en hij kromde zijn vingers iets. Hij voelde het ribbelige gedeelte en drukte iets harder op dit gedeelte en bewoog zijn vingers nu heen en weer.
Britt kreunde hard en ze drukte haar kont omhoog. Remco duwde haar terug en wreef weer over haar clitje. Nu bewoog hij zijn vingers sneller in en uit haar kutje en hij hoorde een soppend geluid, het kutje produceerde vocht, veel vocht.

‘O ja Remco, ik kom weer klaaaaaaaaaar…….’ en er spoot een klein straaltje vocht uit de kut van Britt.
Remco kroop weer tussen de benen van zijn lerares en drukte zijn mond weer op haar kutje.
‘O Remco, neuk me alsjeblieft.’ kreunde Britt.
Hier had Remco op gewacht en hij kroop weer over Britt heen en drukte zijn lul tegen haar kutje aan. Zijn gezicht was op 10 centimeter van het gezicht van Britt. ‘Wat wil mijn lerares van haar leerling?’ vroeg Remco geil.
‘Neuk me.’ fluisterde Britt.
Remco keek Britt recht in haar ogen en drukte harder zijn keiharde lul tegen haar kutje. ‘Jammer dat er een panty tussen zit, het lukt niet.’ en Remco kwam omhoog en trok de panty stuk ter hoogte van zijn lul.

Hij trok zijn lul naar buiten en pakte hem vast, hij zette deze tegen het grotje van Britt aan en duwde zijn lul in 1 keer helemaal naar binnen.
‘Jaaaaaaaaa……………’ kreunde Britt. ‘Neuk meeeeeeeeee…..’ en Britt sloot haar ogen.
Remco begon heel rustig in en uit het kutje van Britt te bewegen, en hij keek naar het gezicht van Britt. Hij zag de gesloten ogen maar wel een geile grijns op het gezicht van Britt.
‘Open je ogen geil wijf?’ Britt opende haar ogen en keek Remco aan. ‘Je bent een geile lerares die zich laat neuken door een leerling.’ en Britt zag Remco strak naar haar kijken.
Remco stopte met neuken en bleef Britt aankijken. ‘Wat wil je nu mevrouw Jansen?’

Britt zag dat Remco haar uitdaagde en begon met haar kut te knijpen. ‘Ik wil dat die jonge geile dekhengst me helemaal kapot neukt. Nu snel bewegen en niet meer stoppen.’ zei Britt streng.
Remco begon te glimlachen en trok zijn lul langzaam terug om hem langzaam weer in het kutje van Britt te duwen. ‘Dus dit sletje wil hard geneukt worden?’ en Remco bleef Britt strak aankijken.
‘Ja, neuk deze slet.’ en Britt pakte het hoofd van Remco en trok het naar haar toe. ‘Spuit je zaad in mijn doos.’ en ze duwde Remco weer van zich af.

Remco begon snel en hard het kutje van Britt te neuken. Britt lag te genieten en voelde alweer een orgasme aankomen. ‘Ja, neuk me hard, neuk je slet hard.’ kreunde Britt en en met een langgerekte ‘Jaaaaaaa….’ kwam Britt weer klaar.
Remco pakte de benen van Britt en legde deze tegen zijn borst, zijn armen plaatste hij naast Britt en vouwde Britt zowat dubbel. Op zijn tenen begon hij het kutje van Britt te bewerken met harde stoten. Britt wist niet wat haar overkwam maar ze voelde alweer een orgasme aankomen. “Wat gebeurt hier allemaal?” en ze liet ook dit orgasme weer over zich heen komen.

Remco voelde dat zijn hoogtepunt er aan kwam en zette de eindsprint in. Hard beukte hij op het lichaam van zijn lerares in en zijn lul ging kon niet dieper komen, zo perfect lagen ze op elkaar. Remco voelde zijn zaad omhoog komen. ‘Ik ga die kut van je volspuiten mevrouw Jansen.’ en met zijn laatste stoot spoot hij het kutje van Britt helemaal vol.
‘Ik voel het……O wat heerlijk.’ en Britt voelde dat de jongen zich leegspoot in haar beurs geneukte kutje.

Remco liet zich voorzichtig zakken en drukte zijn mond op de open mond van Britt. Allebei lagen uit te hijgen en te zoenen, wel kort want ze kwamen adem te kort.
Remco rolde van Britt af en ging naast haar liggen. Beide lagen stil te genieten en zeiden een paar minuten niets. Remco ging op zijn ellebogen liggen en keek naar Britt. ‘Mevrouw Jansen, mag ik zeggen dat ik u een geil wijf vind?’
Britt keek Remco streng aan maar schoot in de lach toen ze zijn grijns op zijn gezicht zag. ‘Je ligt me te pesten met Mevrouw Jansen. Je weet dat je Britt mag zeggen hier in dit huis, op school ben ik mevrouw Jansen.’ en ze draaide zich naar Remco toe.

Hij liet zich op zijn rug vallen Britt kroop tegen Remco aan. ‘Waar heb je dit geleerd?’ vroeg ze zachtjes.
‘Als ik zeg van mijn moeder en haar vriendin, dan geloof je dat toch niet.’ zei Remco met een grijns. Britt keek de jongen verbaasd aan. ‘Dat meen je niet?’
‘Nee dat meen ik niet, maar het had me wel geil geleken.’ en Remco lachte hard. “Heb ik het toch iemand verteld zonder dat ze het serieus nemen.” dacht Remco.
‘Nee Britt, mijn vriendin Jolanda heeft hier een stevige vinger in gehad. Jolanda is trouwens het buurmeisje van Iris.’
Britt keek Remco aan. ‘O daarom heb je nu contact met Iris?’
‘Ja, morgenavond gaan Jolanda en ik bij haar langs. Haar ouders zijn er niet.’ en weer kwam er een glimlach op het gezicht van Remco die Britt gelijk opviel.
‘Wat ga je bij Iris doen?’ vroeg Britt. ‘Hetzelfde wat je bij mij gedaan hebt?’
‘Ik weet het niet, maar u krijgt het woensdag wel te horen.’ Remco rolde van het bed af en ging naar de badkamer om zich te wassen.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6264 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie