BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Flixxen

Quinty vingert zichzelf klaar in de busQuinty vond zichzelf een reiziger. Tijdens haar studie had ze veel met vliegtuigen en de trein gereisd. De halve wereld had ze al gezien, maarja, milieu was ook belangrijk en tegen vliegen had ze al een paar keer gedemonstreerd. Tegenwoordig reisde ze regelmatig met Flix, misschien ken je deze bussen wel. De vorige keer, een rondreis door Europa op deze manier was haar goed bevallen. Ze had toen geen vast plan en op weg naar Gdansk ontmoette een jongen die haar een slaapplek aanbood in zijn appartementje in Berlijn. Het appartementje was een puinhoop geweest, maar hij kookte goed en bleek een kundige minnaar. Na drie dagen reisde ze verder en boekte een ticket naar Gdansk. Ze genoot van de stad maar helaas het weer was slecht, constant regen. Dus boekte ze een trip naar het zuiden. Venetië was haar volgende doel. De medereizigers waren vaak mensen die korte stukjes hopten. 26 uur in een bus hangen was veel, veel te veel. Dat wist ze nu voor de volgende trip.

Deze keer zou ze in een paar stappen naar Nice gaan. De rit naar Parijs had ze geboekt. Quintys plan was om via Lausanne naar Nice te trekken. Telkens een paar nachten op een plek blijven om bij te komen en de stad te zien en mensen te ontmoeten.

Ze stapte op de bus in Amsterdam. De avond ervoor had ze bij een vriendin doorgebracht en ze hadden twee flessen witte wijn op gemaakt. Dat wist ze nu… Niet handig! Met een lichte kater stond ze met haar rugzak te wachten met nog een paar reizigers. Wat Engelsen, een jongen met een gitaar en een veertiger met een rugzakje en een kleine koffer.

De bus kwam en was vrijwel leeg. De Engelsen kropen achterin en sliepen voor ze de stad uitwaren. De gitaris duwde zijn oortjes in en leek afwezig. Een slaappilletje of een Amsterdamse specialiteit dacht ze. De veertiger had een laptop op schoot staan en was met een fotocamera in de weer. Zelf fotografeerde ze ook veel en ze verwachtte dat hij foto´s van Amsterdam aan het verwerken was. Halverwege België was hij gaan staan en speelde wat met zijn camera. De chauffeur vroeg hem om te gaan zitten en hij nam plaats op de rij naast Quinty een de overkant van het gangpad.

Haar vermoeidheid en lichte kater zorgende er voor dat ze af en toe indommelde. Ze werd wakker van gerammel, ja, die snelwegen in België zijn van een matige kwaliteit en de bus was wat ouder en schudde en kraakte. Quinty keek opzij. Maakt hij nu een foto van mij? Dacht ze. Tuurlijk, ze is een mooie, maar niet opvallende vijfentwintig jarige vrouw met donker, schouderlang haar. Zongebruinde huid, een kop vol sproetjes. Ze droeg een truitje met knoopjes tot haar navel en een strakke jeans. Okay… het truitje hing een flink stuk open maar waarom zou hij haar fotograferen? Ze zat met haar gezicht zijn kant op. Ze keek om en zag een nachtelijke stad met lichtjes. Misschien was hij dat aan het vastleggen. Ze had haar ogen tot spleetjes gesloten en zag dat de man inzoemde op haar borsten.

Hij kan toch niets zien! Was Quintys eerste gedachte. Ze rolde iets om en duwde het truitje achteloos iets verder dicht. Okay… ze droeg geen BH en veel was er niet te zien geweest. Ze voelde wel dat haar tepels stijf waren. Ze reikte omhoog om de luchtstroom van de airco zachter te zetten en van haar weg te richten. Hij bleef maar het zijn camera haar kant op kijken. Ze keek hen rechtsreeks aan en schudde haar hoofd. De camera ratelde. Ze glimlachte en keek hem rechtstreeks aan. Hij gaf haar een luchtkus. Nu draaide ze van hem weg en keek hem nog een keer afkeurend aan. De enige andere persoon in de buurt was een zachtjes snurkende oude vrouw. Daar had ze ook niets aan, wist Quinty. Ze zat nu met haar rug naar hem toe. Ze dacht na… Geven wat hij wil in de hoop dat hij haar met rust zou laten? Of negeren. Ze dacht na, als ik wat toon, wat geef ik dan prijs? Quinty besloot voor het hele pakket te gaan.

Met haar rug naar hem toe rommelde ze aan haar truitje en trok, zonder dat hij iets kon zien, het hemdje onder haar truitje vandaan. Haar stevige borsten hingen nu vrij in de dunne stof. Haar tepels waren kei en keihard! Ze duwde de rits van haar jeans omlaag en maakte het knoopje los.

Ze draaide haar gezicht en romp naar voren en leunde tegen de ruit. Ze draaide haar bekken verder en opende haar knieën een beetje, net genoeg om hem de hoop te geven iets te zien. En ja hoor, zijn ogen gingen verder open en hij pakte zijn camera er weer bij. Haar knieën klapten weer dicht en haar hart klopte. Zijn ogen gingen van naar kruis naar haar gezicht, ze keek snel weg. *Zo, nu weet hij wat ik doe…* dacht ze. Ze keek langzaam achterom en zijn camera was op haar gericht, hij keek door de zoeker. Ze keek hem aan en zag toen dat hij inzoomde. *Ik wist het! Hij was foto’s aan het maken.* Haar hart klopte en plotseling realiseerde ze zich dat haar slipje een beetje nat werd. Die viezerik kijkt naar een foto waarop haar tepels zichtbaar zijn en hij hoopt op meer. Ze voelt dat ze opgewonden wordt, haar poesje wordt natter. Wat is er mis met haar?

Quinty heeft deze vorm van seksualiteit nooit echt gevoeld. Ze kwam uit een dorp waar weinig te doen was. Ze fietste dagelijks vijftien kilometer naar haar middelbare school met dezelfde tien jongens en meiden waarmee ze naar dansles en het jeugdhonk ging. Ze waren allemaal jong snel en wild. Quinty kwam pas in het examen jaar van de middelbare school in haar bloei en schoonheid terecht. Tijdens haar studie was er wel mannelijke interesse, maar ze was gefocust op haar studie. Elke weekend reisde ze terug naar haar geboorte dorp om bij haar ouders en voetbalclubje te zijn.

Met wat ze nu voelde, opwinding of zelfs geilheid, had zo nog nooit zo heftig ervaren. De situatie was spannend, ze voelde opwinding, zeker omdat ze zo een deel van haar zou blootgeven op een plek waar dat niet hoort, aan een man die ze niet kent en… ook nog eens foto´s van haar zou maken. Quinty keek de man aan en glimlachte. Ze hield een hand voor haar gezicht en toen deed ze alsof ze een foto maakte. Hij stak zijn duim op dat hij haar begrepen had. Geen foto’s van haar gezicht. Ze legde haar linkerbeen op de bank en keek hem aan. De cameralens daalde af naar de plek waar haar benen samenkwamen. Ze wipte op en schoof haar broek iets omlaag. Ze was er zeker van dat hij nu haar slipje kon zien. Haar hand gleed omlaag, in haar jeans en ze streelde haar schaamlippen door het slipje heen. In de verte hoorde ze de camera ratelen. Weer wipte ze haar billen van de zeten en ze schoof haar jeans tot haar stevige bovenbenen. Haar hart ging te keer. Zou ze het durven? Haar linkerhand schoof haar slipje in en ze liet haar vingers op haar harige kutje rusten. De man ging staan en liet zijn hand over zijn kruis gaan. Blijkbaar lag zijn geslacht klem. Hij deed een stap tussen de bankjes vandaan.

Zou hij weg gaan? Was haar showtje zo slecht. Hij liep vlak langs haar heen en ging op één bankje naar voren zitten. Quinty zette beide handen op haar schoot en liet er één haar kruis bedekken. Daar kan hij onmogelijk iets zien. Heeft hij de camera opnieuw gericht? Waarop? Haar handen bedekte alles wat hij wilde zien. Ze dacht even na en toen kwam het bij haar op. Vanuit zijn gezichtspunt lijkt het alsof ze zichzelf speelde. Met haar rechterhand duwde ze haar slipje iets omlaag. Haar andere hand bedekte haar vrouwelijkheid. Fantasie is krachtiger dan het echte beeld, wist ze. De camera was op haar gericht, ze bewoog de vingers van haar linkerhand suggestief. Ze hoorde de fotograaf diep ademhalen.

Zou ze het aandurven verder te gaan? Zou ze haar gouden driehoek prijs geven of… Met haar rechterhand ging ze omhoog naar haar borsten en kneep er zachtjes één voor één in. De lens was nu hoger gericht. Ze voelde met haar ene hand haar vochtige schaamlippen en met haar andere hand haar harde tepels.

Weer ging de man staan. Weer plukte hij aan het kruis van zijn broek. Hij liet zijn vingers over zijn pik glijden. Ze was onder de indruk van het formaat van zijn geslacht. Haar rechter hand ging omlaag, in haar shirtje. Ze streelde haar borsten. De man ging zitten en keek aandachtig toe. Ze wachtte tot hij zijn camera weer pakte. Hij maakte foto’s van een mooie jonge vrouw die met zichzelf speelt in een Flixbus. Toen schoof ze haar linkerhand iets opzij, meer van haar schaamstreek tonend. Zijn ogen werden zo groot en ze staarde hem recht aan. Er ging een moment voorbij en ze realiseerde zich dat ze, door haar hand daar te leggen, haar poesje een lipjes bijna helemaal zichtbaar waren. “Waar ben ik mee bezig…?” schoot door haar hoofd. Ze wist het wel, ze gaf een geil showtje aan een onbekende man met fotocamera. Ze werd steeds geiler besloot verder te gaan. Haar linkerhand pakte de onderzijde van haar truitje beet en ze tilde de stof zover omhoog dat deze boven haar tepels kwam te liggen. *Jemig… hij kon mu mijn hele kutje zien!!* schrok ze van haar actie. Hoe ze nu zat kon ze zijn pik tegen zijn broek zien drukken. Ze draaide haar knieën. Ik heb hem nu per ongeluk alles gegeven wat hij wilde.

Er ging een minuut van rust voorbij. Hij maakte wat foto’s van haar kut en van haar knieen tot haar hals, hoopte ze. Zou hij… als er niemand in de buurt was geweest een poging gedaan hebben haar te neuken? Zou Quinty dat toegelaten hebben. Hij legde zijn camera op de bank en wreef hij zijn pik door zijn broek en keek haar aan. “Holy shit! ik lig hier open en bloot voor een veertiger en heb zin om mij zelf te bevredigen.” Dat kon toch niet, dat mocht toch niet.

“Verdomme!” kreunde ze zacht, “Fuck it.” Laat ik een proberen hoe ver ik kan gaan. Ze draaide haar knieën naar hem toe en spreidde haar benen een stukje. Hij kon haar glimmende schaamlippen zien. Het natte plekje moest zichtbaar zijn. Hij maakte snel wat foto’s. Haar linkerhand ging omlaag naar haar poes. Ze liet twee vingers tussen haar schaamlippen glijden. Terwijl ze het langzaam naar haar kutje bewoog, kreeg ze een gedachte. “Ik wil dat hij het ziet!” Ik zou mezelf hier zo naar een orgasme kunnen vingeren!. Ze wist het zeker. Ze duwde twee vingers haar schede in. Zo nat was ze zleden geweest.

Toen ze hem aankeek zag ze dat zijn handen bij zijn kruis waren. Hij ritste zijn broek open. “Oh. Ugh, daar gaan we.” dacht ze bij zichzelf. Quinty keek strak naar zijn kruis, hij rommelde aan zijn boxer en trok plots een grote harde lul tevoorschijn. De lul van een man die haar misschien wel wilde neuken. Plotseling was haar kutje doorweekt. Ze wilde dit. Ze wilde het zien. Ze zou hier later nog heel vaak aan kunnen terug denken. Zijn pik was, in haar ogen, enorm. Zelfs naar normale maatstaven was het een grote lul, maar in haar ogen was zijn pik een voorhamer. Hij streelde er gestaag overheen terwijl hij naar de vingerende Quinty keek. Ze keek naar hem en paste haar snelheid aan, aan zijn rukkende hand.

De man probeerde discreet te zijn hij verbeet zich om niet te kreunen, dat kon ze horen. Hij stond half tussen de bankjes op nog geen meter van haar. Dit vond ze zo spannend! De man kwam als eerste klaar en spoot een paar stralen zaad gewoon de vrije ruimte in tussen de bankjes vandaan in het gangpad. Quinty werd helemaal gek en bereikte ook haar hoogtepunt. Ze genoot van het gevoel en de kracht die ze blijkbaar op de man had gehad. Na een korte rust zag ze hem zijn broek dicht ritsen. Quinty lachte omdat het hem zo snel niet lukte om zijn nog grotendeels stijve geslacht weg te bergen. Zelf trok ze haar truitje omlaag en hees haar broek weer op. Ze sukkelde weg in een heerlijke droom. Twee uur later in Parijs stapte ze uit en bleef de man zitten.

De volgende ochtend vond ze een briefje met een Frans telefoonnummer en de naam Leonard.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10867 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie