BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geplaagde Markus

Ankie schrikt van zijn enorme grote pikOp zichzelf was het wel een tragische geschiedenis. De jonge Markus was verschrikkelijk beschermd opgevoed door zijn geestelijk niet bepaald onwankelbare moeder en op school vaak gepest. Aanvankelijk beantwoordde hij het pesten met een paar welgemikte klappen, maar toen de schade een afgebroken tand van een slachtoffer opleverde, werd er bij de ouders van Markus geklaagd over zijn ‘gewelddadige gedrag’.

Jammer genoeg gaven de ouders Markus geen cadeau voor zijn terechte verweer, maar begonnen een traject met een ‘schoolpsycholoog’. Uiteraard werd Markus daarna nog veel meer gepest, maar de behandeling was er nu eenmaal op gericht dat hij zich het kindersadisme liet welgevallen en het resultaat was dat Markus uiteindelijk ongeschikt werd voor volwaardige deelname aan de maatschappij.

Hij kreeg ‘duurzaam’ te maken met een psycholoog en een begeleider van de Gemeente, plus nog zo wat van die grootverdieners en het uiteindelijke resultaat was natuurlijk dat hij levenslang klant zou blijven van die clubs. Als ze immers eenmaal beet hebben, laten ze nooit meer los. Daarnaast ontwikkelde Markus ook een stoornis: de minste of geringste aanleiding was voor hem genoeg om zich te gaan aftrekken. Aanvankelijk deed hij dat openlijk in de kamer, maar toen de ouders daar wat van zeiden ging hij naar het toilet en bleef daar soms wel een paar uur met zichzelf spelen tot hij klaarkwam.

Toen mijn vrouw Ankie (55) een weekend bij haar broer en schoonzus om de beide kinderen wat in de gaten te houden, had ze de inmiddels 20-jarige Markus betrapt terwijl hij zich onder een deken op de bank in de woonkamer heimelijk aan het aftrekken was. Nadat ze er wat van zei hield het onmiddellijk op en toen zijn stijve wat was afgenomen was hij met een rood hoofd naar de WC gegaan en had daar zeker een uur gezeten.

Later die zomer gingen Ankie en ik (Harm, 58) naar ons chaletje in de Eifel waar ik de woonkamer van nieuwe schroten wilde voorzien. “Mag Markus niet mee om te helpen?” vroeg mijn schoonzus. Ik had daar uiteraard geen bezwaar tegen en Ankie ook niet, dus een paar weken later waren Markus en ik druk bezig in het chalet. We waren op woensdag aangekomen en op donderdag meteen aan het werk getogen, met de afspraak dat we in het weekend volmaakt niets zouden doen. Behalve dan uit eten gaan bij een van de vele restaurantjes, waar je voor weinig geld overigens voortreffelijk kon eten.
Markus had tot dusver geen uren op de WC gezeten, waar ik hem overigens ook al voor gewaarschuwd had: “als je te lang op de plee zit, sleur ik je er zo vanaf en haal het slot uit de deur.” Dat was goed aangekomen kennelijk, want als hij naar het toilet ging was het van uitermate korte duur. Kennelijk was er ook voor hem gedurende ons bescheiden diner in het restaurantje aanleiding geweest, want amper weer terug in het chalet die eerste zaterdagavond, ging hij naar de WC en was er na een half uur nog steeds niet vanaf. Ik besefte dat de dienster die ons die avond bediende, hem te machtig was geworden. Geen uitzonderlijk knap meisje, maar wel met mooie benen in fraaie nylons onder een vrij kort rokje en een royaal balkon in haar witte blouse.

Maar geleidelijk aan wilde ik toch wel graag de twee glazen bier wegpissen, dus ik liep naar de WC-deur en adviseerde Markus om rap van het toilet af te komen, “want anders…” Na een seconde of 5 hoorde ik wat kleding geritsel en na zogenaamd ‘doorgespoeld’ te hebben, kwam Markus met een rood hoofd van de WC af. “Sorry jongen, maar ik moet pissen als een paard met een zwakke blaas”, zei ik terwijl Markus weer naar de woonkamer liep. Toen ik even later in de woonkamer kwam, lag Markus rustig op de bank naar de televisie te kijken en was Ankie patience aan het spelen op de laptop. Zelf besloot ik nog even wat te lezen in de krant die ik die morgen in het dorp had gekocht, tegelijk met de broodjes.

“Het begint fris te worden geloof ik” zei Markus na korte tijd en Ankie stelde voor dat hij een trui aan zou trekken of een plaid uit de berging te pakken. Zijn keuze viel op de laatste optie en al spoedig lag hij onder de lekker warme plaid naar de TV te kijken. Na verloop van tijd zag ik vanuit mijn ooghoek dat er wat beweging onder de plaid zichtbaar was en kennelijk zat Markus aan zijn paal te sjorren. Ik besloot niets te zeggen en liet hem zijn gang maar gaan. Zo tegen twaalven ging we alle drie naar bed. We lagen amper in bed of Ankie vroeg: “zat Markus nou vanavond weer te frunniken onder de plaid?” “Ja, volgens mij wel” antwoordde ik. “Moeten we er niet wat van zeggen, want thuis leren ze hem kennelijk ook niks”. “Luister nou eens, die jongen is geil geworden van die serveerster. Hij zal zich nu wel aftrekken, klaarkomen en gaan slapen”. Ankie was even stil, maar draaide zich uiteindelijk om en ging kennelijk slapen. Ik ook en al gauw was ik vertrokken.

De volgende morgen werd ik wakker omdat het bed bewoog en al gauw kreeg ik in de gaten dat Ankie zich lag te vingeren. Toen ik me omdraaide in bed hield het meteen op en deed ze alsof ze sliep, maar ik wist wel beter; ze was zo geil als boter. Na nog een half uurtje gelegen te hebben, besloot ik maar eens even te gaan pissen. Zo te zien lag Markus nog te slapen, het was verder doodstil in huis en op het toilet zat hij (gelukkig) ook niet. Toen ik klaar was en weer terug op de slaapkamer, kwam Ankie er net uit en pakte wat kleding bij elkaar en zei dat ze ging douchen. “Oké” zei ik en draaide me nog even lekker om in het warme bed.

Na verloop van tijd kwam Ankie weer terug op de slaapkamer om de kleding van de vorige dag op te ruimen en ik zag dat ze er wel lekker uitzag. Net als de serveerster van de vorige avond had ze zwarte nylons aan en een rokje wat eigenlijk wel wat aan de korte kant was voor haar leeftijd. Ook had ze voor wat inkijk in haar blouse gezorgd door een knoopje teveel open te laten. Ze zag er gewoon geil uit en toen ze zich voorover boog zag ik de boorden van haar kousen; kennelijk had ze grootse plannen voor deze zondag. Ik ging me ook gauw even douchen en nadat ik me aan had gekleed bleek Ankie de tafel al gedekt te hebben voor het ontbijt en vroeg me om Markus wakker te maken. Die bleek echter al wakker en zat op de rand van z’n bed met zijn hoofd in zijn handen: kennelijk in gepeins verzonken. “Kom je zo eten?” vroeg ik hem. “Ja, dat is goed” antwoordde hij. Ik keek nog even en meende een enorme ochtenderectie bij hem te zien: hij moest een flinke lul hebben, meer dan wat ik in de broek had.
Ik kwam terug in de kamer en zei tegen Ankie “hij was al wakker, komt er zo aan.” Ankie keek me aan en vroeg, “zie ik er goed uit?” Ik tuurde nog eens over mijn bril voor controle en constateerde “geil!” Ze schrok zich kapot. “Niet zo hard, gek. Straks hoort ‘ie het en zit hij zomaar weer een paar uur op de WC” fluisterde ze. Ik besloot haar te vertellen dat ik zijn ochtenderectie had gezien en dat zijn lul zo groot was als een kinderonderarm. “Dat meen je niet” fluisterde ze terug. “Reken maar van wel, minstens twintig centimeter, als het niet meer is”. Ik zag haar ogen glinsteren. Het kon niet anders of ze kreeg verschrikkelijke jeuk aan de kut.

Niet lang daarna zaten we met z’n drieën aan het ontbijt en Markus vroeg of we nog wat gingen doen vandaag. “Volgens mij gaat Ankie zo naar de kerk, want ze is er op gekleed met haar zwarte kousen.” Ik zag Ankie en Markus een beetje kleuren, alsof ze niet helemaal met de opmerking overweg konden. Na het ontbijt wilde Markus zich gaan douchen, maar ik vroeg hem even te wachten omdat ik mijn oude kleren nog even wilde pakken, zodat we die vandaag uit konden wassen. Ik ging naar de doucheruimte en pakte mijn plunje op, maar meteen ook de handdoeken. Die handdoeken legde ik stiekem in de textielkast in de berging en mijn gedragen ondergoed, werkbroek en polo nam ik mee naar de keuken waar ook de wasmachine en de droger stonden. “Ga je gang, ik ben klaar” zei ik, terwijl ik mijn plunje in de wasmachine deed en Ankie bezig was de tafel te ruimen.

Het duurde een paar minuten, maar toen ik de douche hoorde stromen wist ik dat hij straks tot de ontdekking zou komen dat er geen handdoeken lagen. Ik hoefde nu alleen nog maar te zorgen dat Ankie die in de douche ging brengen terwijl Markus in zijn blote kont stond… Na tien minuten hoorden we de benepen stem van Markus: “tante Ankie, er zijn geen handdoeken.” Ankie keek me aan met een lichte blos op haar wangen. “Harm, je hebt toch niet…” Ik zei tegen haar: “ga maar gerust, ik weet zeker dat je zijn dikke lul wilt zien.” Terwijl ze Markus toe riep “komt eraan” en naar de berging liep om de schone handdoeken te pakken, stelde ik me al voor dat zij zo meteen de enorme lul van Markus zou zien en dat ze de hele zondag nog geiler zou zijn dat toen ze was opgestaan na de onafgemaakte zelfbevrediging.

Waar ze normaliter slechts een minuutje nodig zou zijn om de handdoeken naar de douche te brengen, nam ze nu kennelijk ruim de tijd om de jongen en vooral zijn tamp eens goed te bekijken. Volgens mij was de missie geslaagd want na een minuut of drie kwam ze met een rood aangelopen gezicht terug en stak meteen van wal: “Jezus nog an toe, als jij zo’n lul had zou ik wel drie keer per dag zaad willen.” Ik antwoordde minzaam “als jij die jongen vandaag drie klaar kan laten komen is hij waarschijnlijk meteen ook genezen van zijn pleezittingen.” Ze schoot in de lach, “kan toch niet jongen, het is ons neefje, de zoon van mijn eigen broer en schoonzus.” “Dus als het niet onze neef was geweest dan had je hem zonder meer geneukt?” Betrapt keek ze me aan. “Nou… nee dat ook weer niet. Ik wilde alleen maar zeggen dat het so-wie-so niet kan omdat het familie is.” “Nou en? Je hoeft geen kinderen van hem te krijgen en dat kan ook niet meer. Er komt niets meer van op jouw leeftijd en als je eens lekker doorgenaaid wilt worden door zo’n grote, harde lul zoals die van hem, dan ga je maar gerust je gang. Ik vind het wel geil.”

Ankie zei niets meer, had slechts een blos op haar wangen en ik wist dat ze inmiddels zo geil was als een hele emmer vol boter. Na enige tijd kwam een zichtbaar opgelaten Markus van de douche af, maar ik stelde hem snel gerust met een brede glimlach en een knipoog, wat hem zichtbaar goed deed. Opgelucht nestelde hij zich op de bank en ging televisie kijken, terwijl Ankie en ik besloten een paar potjes yahtzee te spelen. Na enige tijd vroeg Markus of hij de plaid nog even mocht pakken omdat hij het toch wel weer fris vond in de kamer. “Natuurlijk” antwoordde Ankie meteen “ik haal ‘m wel even voor je.” Toen ze met de plaid terug kwam zei ze gedecideerd “ga maar liggen, ik leg hem wel over je heen.” Terwijl ze de plaid over hem legde, zorgde ze ervoor dat hij voldoende goed onder haar korte rok kon kijken om de boorden van haar nylons en een stukje bloot bovenbeen te zien in de hoop dat hij knettergeil zou worden, waarna ze weer aan tafel kwam zitten om verder te gaan met yahtzee.

Na verloop van tijd merkte ik dat Ankie de bank wel erg goed in de gaten hield; kennelijk was er weer wat beweging onder de plaid waar te nemen. Ankie gaf me een knipoog en een vaag knikje met haar hoofd in de richting van de bank; kennelijk was daar wat te zien. Voorzichtig draaide ik me half om en zag meteen dat Markus zijn lul aan het strelen was onder de plaid en er kennelijk van overtuigd dat het ons niet opviel. Ik pakte het papiertje waarop ik mijn yahtzee resultaten had genoteerd, draaide het om en schreef er op: ‘vraag maar of jij het even mag doen’ en gaf het aan Ankie. Met glinsterende ogen keek ze me aan en trok de wenkbrauwen boven haar zwaar opgemaakte ogen ver op. Ik knikte nog een keer ter goedkeuring en met alweer een blos op de wangen stond ze op om naar de bank te lopen.

Ze ging met opgetrokken rokje bij hem op de bank zitten, zodanig dat hij niet alleen de boorden van haar nylons kon zien, maar ook haar die morgen gladgeschoren kut die van pure geiligheid al glinsterend open stond: ze had haar slipje bewust niet aangetrokken Ik had haar de laatste jaren nog niet zo geil gezien en dat kon eigenlijk ook niet anders na ruim dertig jaar huwelijk en deze nieuwe neukpaal onder handbereik. Een paar jaar terug hadden we na een verjaardag wel seks gehad met Geert en Dieneke en een tijdlang van partner geruild, maar zo geil als nu was ze zelfs toen niet.
Ze vroeg met zachte en van geilheid trillende stem aan Markus: “Mag ik het even voor je doen?” terwijl ze zonder het antwoord af te wachten haar hand op de plaid legde, bovenop zijn eigen hand die daaronder zijn lul strak tegen zijn buik hield om te voorkomen dat zijn harde tamp al teveel opviel. Het gezicht van Markus was intussen vuurrood geworden en zijn ademhaling werd sneller en dieper, maar hij durfde kennelijk geen antwoord te geven. Ankie vatte het op als een soort van uitnodiging en probeerde de plaid wat naar beneden te trekken, wat Markus krampachtig probeerde te voorkomen met zijn andere hand. “Laat me maar, ik wil het graag” en daarop werd zijn verweer een stuk minder fanatiek, op grond waarvan ze erin slaagde de plaid terug te trekken tot bij zijn knieën. Voorzichtig nam ze daarna de broeksrand en schoof die samen met zijn onderbroek een stukje naar beneden.

De grote ogen van Ankie spraken boekdelen; de jongen hield met zijn hand een werkelijk keiharde lul vast van ruwweg zo’n twintig centimeter lang en had een doorsnee die inderdaad moeiteloos kon concurreren met de onderarm van een kind in de pubertijd. Zachtjes omvatte Ankie zijn beide ook al zo grote kloten die losjes in zijn zak onder de lul naar beneden hingen en begon ze te masseren, terwijl ze met haar andere hand een vinger uitstak om de druppel voorvocht uit te smeren over de glanzende eikel die boven zijn hand uitkwam. Ik werd bloedgeil van het schouwspel wat zich voor mijn ogen ontplooide en mijn 58-jarige, veel kleinere lul roerde zich stevig tegen de stof van mijn onderbroek.

Plotseling boog Ankie zich, als in een opwelling voorover, en nam de glanzend paarse eikel bovenop de dikke lul van Markus in haar mond. Het was teveel voor de jonge knaap die nog niets was gewend en vrijwel onmiddellijk spoot hij het zaad uit zijn harde kloten in de dankbare mond van Ankie die nog flink moest slikken om al het zaad te verwerken. Ze bleef nog even slobberen aan zijn lul terwijl ze hem met min of meer verliefde ogen aankeek, maar beschaamd keerde hij zijn gezicht naar de achterzitting van de bank. Hij wist duidelijk geen raad met de situatie. “Dat was een flinke lading en het smaakte beter dan ik gewend ben” riep ze uit, waarna ze mij aankeek. Ankie en ik zijn beiden rokers en ze had me al vaker verteld dat mijn zaad, vermoedelijk door het roken, smaakte alsof ze een hap asfalt “in haar geile hoerenbek” kreeg.

Er ontstond een wat merkwaardige, van stilte doordesemde situatie, die een oplossing vergde. “Markus, ga je zaakje maar even wassen in de badkamer, dan zet ik verse koffie”, zei ik en min of meer opgelucht stond de jongen op nadat hij zijn broek weer omhoog had getrokken. Nadat ik de deur van de badkamer dicht hoorde slaan vroeg ik aan Ankie of de lading zaad inderdaad zo groot was als ik meende te zien en of het ook echt zoveel anders smaakte dan het mijne. “Ik telde zeven schoten met zaad en het smaakte een beetje naar soep, totaal niet naar tabak. Ik vond het wel lekker eigenlijk. Daar lust ik wel meer van.” Ik glimlachte en ging koffie zetten.

Na enige tijd kwam Markus terug van de badkamer en het was duidelijk aan hem te zien dat hij niet goed raad wist met de nieuwe ervaring van die morgen. Ankie merkte dat natuurlijk ook op en liep op hem toe waarna ze hem omarmde en de zijkant van haar hoofd tegen zijn borst liet rusten. “Je bent een lieve jongen en je smaakt heerlijk. Ik ben blij dat ik even aan je mocht zitten.” Meteen leek de gezichtsuitdrukking van Markus wat meer opgelucht, alsof er een last van hem af was gevallen. Voor het eerst van zijn leven had hijzelf kennelijk de grenzen kunnen bepalen van wat was toegestaan en niet dat anderen voor hem bepaalden waar en wanneer hij een stijve lul mocht krijgen en ermee spelen, laat staan dat anderen er mee speelden. Terwijl Ankie en hij nog omarmd stonden, keek hij naar de tafel waar de beker met dobbelstenen, de score-papiertjes en de pennen nog lagen. “Wat van spelletje waren jullie aan het spelen?” vroeg hij belangstellend. “Yahtzee” antwoordde ik. “Wil je meedoen?”

Terwijl Ankie hem de bedoeling van het spelletje ging uitleggen, haalde ik verse koffie uit de keuken en kwam er even later bijzitten, waarna we begonnen. Al gauw bleek dat Markus behoorlijk bedreven was in het werken met getallen en in het spel betere keuzes maakte dan Ankie of ik. Het tweede potje won hij dan ook zonder al teveel strubbelingen. Gaandeweg de potjes echter, kregen we ook wat meer inzicht in de pestgeschiedenissen waar Markus onder gebukt was gegaan en kennelijk nog ging. Het bleek dat Markus op vrij jonge leeftijd geen controle kon krijgen over zijn eigenzinnige pielemans, die soms spontaan stijf werd en die dus ook nog eens veel groter was dan die van zijn leeftijdgenoten. Precies daarom was het pesten begonnen en dat was op de basisschool gewoon doorgegaan omdat drie kinderen van de kleuterschool op dezelfde basisschol kwamen. Nadat hij een paar kinderen een flink pak slaag had gegeven, was het gelazer begonnen. “Toen moest ik naar de schoolpsycholoog, die iedere vrijdag spreekuur op school hield. Dan riep de juf of de meester hardop dat ik ‘even naar de schoolpsycholoog mocht’ en dan begon de hele klas mij uit te lachen en dat werd in de pauze natuurlijk nog veel erger. Maar ik mocht niks terug doen, zelfs niet als ze mij begonnen te slaan of stenen begonnen te gooien. En dat ging zo verder; dag in, dag uit, week in, week uit. Jarenlang.”

Ankie en ik waren er werkelijk stil van. Hij was als kind gewoon continue geestelijk mishandeld, door nota bene zijn eigen ouders, de school en die zogenaamde ‘hulpverleners’. In plaats van te helpen was die jongen door samenspannende volwassenen geestelijk en mentaal compleet naar de bliksem geholpen. Van die hulpverleners begrepen we dat nog enigszins, want als die eenmaal een verdienmodel in handen hebben dan zorgen ze er wel voor dat zo’n kind nóóit weer beter wordt: een kip met gouden eieren moet je immers niet slachten. Maar de ouders?

We liepen na die toch nog gezellige middag naar het dorp, een wandelingetje van een klein kwartier en kozen café-restaurant Brauhaus voor het diner. Na de smakelijke ‘schnitzel mit jägersauce’ besloten we geen dessert te nemen, maar in ons vakantiehuis koffie te drinken. Terwijl ik naar de toog liep om af te rekenen, gingen Ankie en Markus als vast naar buiten waar het inmiddels al flink schemerde; bijna donker zelfs. Nadat ik had gepind bij de kassa liep ik naar buiten, waar ik Ankie en Markus niet meteen zag staan. Het bleek dat ze allebei weer geil waren geworden en schuin achter de grote kastanjeboom stonden te vrijen, wat Markus nog wat onwennig af ging. Ik liep er op af en zag dat Ankie met haar hand het kruis van Markus masseerde en aan het lichte gekreun van de jongen te horen beviel hem dat goed. Ik greep Ankie vanachter bij haar beide c-cup tieten en knoopte even later haar blouse nog verder los, terwijl ik mijn inmiddels ook harde tamp tegen haar kont wreef.

Ankie maakte zich plotseling los van zowel Markus als mij en streek haar kapsel wat in fatsoen. “Kom jongens, we gaan snel naar huis want ik wil met jullie allebei tegelijk seksen. Jullie hebben me geil gemaakt en nu moeten jullie me eens flink doorneuken met die stijve pikken; ik ben eraan toe.” Ze pakte de hand van Markus en gaf mij een arm en zo, tussen ons in sopte ze naar huis, opgewonden van het vooruitzicht. En ze zou de beurt van haar leven krijgen, maar dat is voor een andere keer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12624 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Geplaagde Markus”

Plaats een reactie