BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Frappuccino

Heerlijk dik meisje opgepikt in de coffeeshopHet was een vroege start geweest. Na 3 uur rijden stond ik in de buurt van Maastricht bij de klant in de haven op de stijger. De storing aan de elektronica van zijn jacht oplossen kostte ruim drie uur en ja, liggen in de technische ruimte van een jacht is niet heel comfortabel of schoon. Gelukkig kon ik in de haven douchen. Nog even het boekingssysteem gecheckt voor een vervolg opdracht. Ik moest die avond om elf uur in Wijk bij Duurstede staan om op een vrachtschip een ander elektrisch probleem op te lossen. Ik had dus een uur of tien de tijd voor mijzelf. Ik besloot vast die kant op te rijden, terug naar het midden van het land. Ik had trek en de tijd om te rusten en wat te snoepen. Ik stopte in Meerkerk bij een vreetplek. Zou ik laat lunchen bij LaPlace? Een burgertje happen bij de M? Of een frappuccino bij Starbucks halen?

Het was woensdagmiddag, bij de M was het druk met schreeuwende kids en niet geïnteresseerde ouders. Bij Laplace was het stil. Bij de Starbucks zaten wat mensen. Ik bestelde mij frappuccino met aardbeien en wandelde de zaak ik. Her en daar zaten mensen te werken of met zijn tweeën te praten. Aan de lange tafel zat een jonge meid. Begin twintig, guitige kop, mooi roodblond haar. Ze staarde in haar laptop en had oortjes in. Ik vroeg of ik mocht gaan zitten. Ze keek me aan en deed haar oortjes uit. “Of ik mocht gaan zitten.” Zei ik. Ze lachte vriendelijk. “Het is niet mijn tafel dus neem plaats.” Klonk haar stem vriendelijk. Haar groene ogen keken mij aan. “Wilde niet zomaar gaan zitten en je storen.” Weer die lach. Ik zette mij frappuccino naar en ging zitten. “Was je bang dat ik boos zou worden?” glimlachte ze. Ik knikte van ja. “Ik ben niet boos, maar ik baal omdat mij date niet is komen opdagen. Maar dat is het dan ook.” Ze deed haar oortjes in en ik opende mijn laptop. Na twee mailtjes te hebben beantwoord en mijn uren en onderdelen voor die morgen te hebben verantwoord keek ik haar kan op. Mooi wangen, volle lippen, wilde manen. Ze was klein van stuk, zeker in vergelijk met mijn ruime twee meter lengte. Ze was redelijk zakelijk gekleed. Jasje, blouse en een pantalon had ik gezien. Het grietje kon mij wel bekoren. Op de cover van haar laptop stond een bedrijfsnaam en een 06 nummer.

Ik pakte mijn telefoon en zette het nummer in mijn geheugen. Toen ik whats-app opende zag ik dat het nummer op haar laptop er ook op stond. Ik beproefde mijn geluk. “Kan ik je een aardbeien frappuccino aanbieden?” tikte ik in en keek over mijn scherm. Ze keek om zich heen. “Stuur jij die vraag?” Ik knikte van ja. “Lekker, zonder slagroom. Ik wil aan mijn lijn werken.” Grijnsde ze. “Dacht even dat mijn date er toch nog zou zijn.” Ik stond op en liep naar de bar. Toen ik met twee drankjes terug kwam klapte ze haar laptop dicht en bekeek mij. “Jij bent lang.” Ik beaamde. “2 meter 8cm.” “Ze stond op van haar stoel. “Ik ben slechts 1.51” Ze draaide om haar as. Ze was mooi, een beetje een propje. Volle romp, dikke billen en stevige benen. Haar lichaam werd gesierd met een naar verhouding paar kleine tietjes. Ik complimenteerde haar. “Je bent mooi. Alles prachtig in verhouding en je kontje… om te zoenen.” Ze grinnikte en bloosde.

“Ga jij eens staan. Is alles aan jouw ook zo groot in verhouding.” Die vraag krijg ik vaker. Ik besloot het netjes te houden en keek haar niet begrijpend aan. “Uh… schoenmaat 47.” Zei ik bleu. “Je weet toch wat ze zeggen?” reageerde ze. Ik keek haar niet begrijpend aan, ze schudde haar hoofd. “Grote voeten dus zwaar geschapen.” Nu begon ik te blozen. Ze lachte onbedaarlijk. “Hoe oud ben je?” Ik loog een paar jaar omlaag en zei dat ik tweeëndertig was. “Ik ben tweeëntwintig. En had een leuke, dacht ik, tinderdate gevonden. Maar die komt niet opdagen.” Ik voelde mijn geslacht reageren en hield mijn hand er voor. Toen ik ging zitten zag ze even hoe ik mijn pik iets verlegde en ze lachte. “Voel je wat? Zou jij mijn date willen zijn?”

Kohlere, zo direct had ik nog nooit die vraag gehad. Ik heb veel rare dingen gedaan en heb veel vragen gekregen maar die vraag van zo’n leuke, jonge meid? Nee, zeker niet. Ik hou me zelf in shape, sport regelmatig en let op met eten, maar die vraag had ik niet verwacht. ”Ik heb een kamer geboekt.” Zette ze door en ging iets verzitten en leek haar borsten naar voren te duwen. Ik vertelde dat ik die avond nog aan het werk moest. Ze tikte iets op haar scherm. Mijn telefoon piepte. “Ik zie wel dat je naar mijn tietjes kijkt. Zou je ze willen likken en mijn tepeltjes zoenen?” SLIK. Ik tikte terug. “Ik zou je laten rillen en niet alleen je borsten likken.” Ze keek naar haar scherm en lachte. “Als een hond aan mijn kutje snuffelen en likken? Dan op handen en knieën nemen als een teefje?” Ik keek haar aan en knikte van ja. “Ik ga een tweede kaart voor de kamer halen. 347. Tot zo! Geef me tien minuten.”

Ze legde haar kamerkaart op tafel en duwde deze mijn kant op. Ze stopte haar spullen in een tas en wandelde heupwiegend weg. Ze was een propje, klein van stuk, stevige benen, volle kont en een bolletje als lijf. Heerlijk. Ik bleef verbluft achter. Sinds het uit elkaar gaan met mijn, nu ex, had ik geen seks meer gehad. Dat was nu vier maanden terug. Dit was echt niet wat ik verwacht had. Piep Piep. Weer een appje. “Heb jij condooms, want ik wil alleen veilig.” Ik grinnikte. “Uiteraard!” appte ik terug.

Tja met mijn lichaamslengte had ik niets aan de standaard rubbers en had een pakje in mijn servicebus liggen. Ik ruimde de tafel op en ging snel langs de bus. Vijf XXL rubbertjes… dat moest voldoende zijn dacht ik. Met nog een paar seconde te gaan klopte ik op kamerdeur 347 en hield de kaart tegen de deur. Ik stapte binnen. Het was er schemerachtig. Ze zat ik een stoeltje naast het bed. Op het bureautje stond haar tas en leek haar BH te liggen. Ze ging staan en stapte op me af. “Ik wil eerste een knuffel. By the way, ik heet Milou.” Ik sloeg mijn armen om haar heen en tilde haar op. “Ik ben Rolf.” Ze drukte haar lippen op de mijne en we zoenden. Ik verschoof mijn handen van haar middel naar haar kont en ze sloeg haar benen om mij heen. Terwijl ze dat deed voelde ik hoe ze haar bekken langs mijn geslacht reed. “Wow…” kreunde ze zacht. Ik zette Milou op de rand van het bed en begon de knoopjes van haar blouse los te maken. Toen ik bij haar navel met piercing aankwam duwde ik de panden open en hapte één voor één naar haar borsten. Haar tepels waren groot en zacht, ozo zacht. Terwijl ik er op sabbelde werden ze harder, Milou kreunde. Weer reed ze haar bekken tegen mijn groeiende geslacht. Ze duwde me weg. “Ik wil je naakt zien! Kom op dan kleden we ons allebei uit.” Ik keek naar haar terwijl ze de blouse uitdeed. Mijn polo was snel weg. Mijn NIKES schopte ik uit. Terwijl ik aan mijn broek begon keek Milou toe. Ik draaide mij om, legde snel mijn vrijwel stijve geslacht iets anders en draaide terug naar haar. Ze zat op de rand van het bed in een zwart stringetje. “Toe dan… SHOW ME!” ik liet mijn jeans en boxer in één roetsj zakken. “Jemig wat een ding.” Kreunde ze zacht.

Ik nam de leiding. *nemen als een teefje?* had ze gezegd. Ik duwde haar op het bed en schoof tussen haar benen. Ik kuste en likte haar buik en dijen, steeds net niet haar slipje rakend. Verder omlaag tussen haar benen. Mijn handen waren op haar zachte buike en tietjes. Ik tilde haar iets omhoog en likte haar billen. Vlak langs de veter van haar string. Toen draaide ik Milou op haar buik en trok het snoer van haar stringetje opzij. Mijn tong ging van haar onderrug tussen haar billen door richting haar ster. Ze kreunde. Haar geur was een lichte zweetlucht, zalig. Mijn tong ging weer terug. Ik herhaalde dat een paar keer om haar te plagen. De geur van haar poesje werd sterker en het kruis van haar broekje vertoonde een groter wordende natte plek. “Vuile tease…” kreunde ze. Ze duwde me weg en pakte iets van het nachtkastje. “Leg je condooms ook daar neer. Dan hoeven we straks niet te zoeken.” Zo gezegd zo gedaan. “5 maar? Jezus Rolf, XXL?”

Ik keek naar wat ze gegeven had. “Een beflapje. Ik wil dat je doorgaat met je tong.” Ik duwde haar terug het matras in en spreidde haar benen. Weer likte ik haar bilnaad. Toen pakte ik het lapje en legde deze over haar ster en likte daar. Ze kreunde luider dan voorheen. “Dat ik… lekker!” Ik duwde de punt van mijn tong tegen haar sterretje en voelde haarspieren ontspannen en spannen. Weer een kreun. “Je bent daar mijn eerste…” Ik legde mijn hand op het bed onder haar schaamheuvel en met mijn gezicht duwde ik haar omlaag. Mijn duim gleed tussen haar natte lipjes haar schede in. Terwijl ik deze daar liet likte ik haar sterretje en duwde mijn tong steeds een stukje naar binnen. Veel was het niet maar haar lawaai nam toe.

Op het nachtkastje had ik de afstandsbediening van de TV zien liggen. Je moet toch wat om onze geluiden te overstemmen dacht ik. CLICK! In de verte klonk een fake Amerikaans accent van zo’n TellSell show. “Niet één maar twee als u nu besteld.” Ik draaide mijn hand en likte mijn wijsvinger tot deze goed nat was. Haar billen zoenend duwde ik met mijn wijsvinger tegen haar sterretje. “Jaaa… neem me daar! Ik wil het!” Ik begon mijn hand heen en weer te schuiven telkens de vinger in haar kontje en poes stotend. Ze duwde haar bekken omhoog en ging helemaal op in mijn hand. Plots begon ze te schokken en nog luider te kreunen. “Jaaaa… jaaa… ik…” ik voelde haar schede samentrekken om mijn duim en voelde dat ze nog harder begon te lekken. Zou ze squirten? Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ze zakte voorover op het bed en hijgde zachtjes. Toen Milou haar ademhaling weer wat op orde leek te hebben duwde ze mijn hand weg en draaide zich om. “Dat was wat… Ik heb nog nooit anaal iets toegelaten…” Milou kroop in mijn armen en leek uit te rusten.

Na verloop van tijd draaide ze zich om en keek me aan. “Mag ik?” Ze streelde eerste mijn buik en pakte toen mijn geslacht in haar hand. Ze trok me zachtjes af en keek tussen haar borsten door omlaag. “Zal dat wel gaan passen?” grinnikte ze. Ik lachte. “Behalve veilig zal ik ook voorzicht met je zijn.” Ze duwde me het matras in en ging op mijn gesloten bovenbenen zitten. Haar hand ging steeds een stukje sneller heen en weer over mijn stijve. Het eerste voorvocht lekte langs mijn geslacht omlaag. Ze kwam naar voren en duwde haar bovenlijf tegen mijn torso en zoende mij. Traag en diep, onze tongen streden. Toen en nog een golf voorvocht kwam verbrak ze onze kus. “FF mijn hand afdrogen en een condoom bij je aanbrengen…” Ze reikte langs mij heen, ik liet mijn hand van haar schouders naar haar kontje gaan. Haar daar in nemen zou de trofee zijn, dacht ik. Het condoom was snel omgeschoven. Milou was er duidelijk bedreven in. Ze schoof nog dichter tegen me aan en duwde mijn geslacht in de lengte tussen haar schaamlippen en begon te grinden. Traag haar poesje over de lengte van mijn pik schuivend, heen en terug. Ik liet mijn handen naar haar tietjes gaan. Haar tepeltjes waren ozo zacht en reageerden met hard worden op mijn strelingen. Milou wipte iets op en liet mijn eikel tussen haar gladde lipjes gaan. Ik voelde haar hitte door het dunne rubber heen. Ze zakte een klein beetje en ik voelde haar hitte om mijn eikel. “Jezus… wat ben je dik…” kreunde ze.

Ik liet Milou het voortouw nemen, ik had al eens eerder mee gemaakt dat een meisje van mijn pik was gestapt omdat ik iets te enthousiast was geweest en haar pijn had gedaan. Ze wipte voorzichtig heen en weer, telkens een beetje meer van mijn geslacht in haar opnemend. “FUCK. Het voelt alsof je mij ontmaagd…” ik keek naar de plek waar mijn pik nu voor de helft in haar stak. Mijn iets getinte geslacht tussen haar glimmende felrode schaamlippen. Ze keek me blozend en met een van pijn vertrokken gezicht aan. Weer wipte ze op en keek mij aan. Ik streelde haar billen en voelde hoe ze zich ontspande en weer liet zakken. Ik voelde een weerstand tegen mijn eikel. Ze kreunde, zo te horen niet van plezier maar van schrik. “Je kunt niet dieper.” Klonk het zacht. Ze leek te wachten, ik tilde haar aan haar billen en stukje op en liet mijn lid iets uit haar glijden om mijn bekken iets op te stoten. “Jaaa… zachtjes… Dit is heftig.” Ik genoot van haar lichaam. Prachtig om te zien, haar kleine tietjes zwiepten bij elke stoot heen en weer. Haar blond-rode haar hing in bezwete strengen langs haar gezicht. Haar mond hing open, ze kreunde telkens als ik mijn geslacht heen en weer schoof. Ik kreeg dat bekende, heerlijke gevoel in mijn donder. Ik wist dat ik hard zou komen en het condoom met zaad zou vullen. Ik versnelde mijn stoten. Ze begon te kreunen. “Ik ga komen… op jouw dikke pik…” ze begon te schudden en te shaken, haar lichaam schudde alle kanten op haar schede trok samen. Voor het eerst in maanden voelde ik mijn lichaam volledig spannen en ontspannen en mijn zaad het condoom in schieten. Milou verslapt en liet zich op mijn lichaam zakken. We kusten en ik streelde haar. Ergens diep tussen ons in voelde ik de spanning in mijn geslacht afnemen.

Hoe lang we zo, iets verdoofd hebben gelegen, geen idee. Ik kwam bij mijn positieven omdat Milou van mij af rolde en met mijn pik speelde. Ik keek toe hoe ze mijn lid zoende en het zaad gevulde condoom van mijn pik haalde. “Zou het waar zijn?” vroeg ze. Ik keek haar niet begrijpend aan. Volgens een verhaal zouden borsten groter worden als je er vers mannenzaad op smeert. Ze hield het condoom bij haar borsten en perste mijn zaad er uit op haar handen. Terwijl ze mij blozend aankeek smeerde ze het zaad op haar tietjes. Mijn pik begon zich weer te roeren. “Ik weet het niet.” zei ik. “Misschien is dat zaad niet vers genoeg.” Ze keek naar haar zaad lekkende tietjes en speelde er mee. “Straks nog een keer?”

Ik vertelde dat ik tegen elf uur in Wijk bij Duurstede moest zijn. “Kom je daarna terug? Ik heb nog een wens…” Ik keek haar nieuwsgierig aan. “Een wens?” Ze lachte geheimzinnig. “Kom dan gaan we nu douchen en straks verder.”

Samen stonden we onder de douche. Het was koddig, mijn grote gespierde lijf en haar korte dikke lichaam. Terwijl we daar stonden nam ze mijn pik in haar handen en trok me af. “Ik wil je zaad!” haar hand ging sneller. “Hier, op mijn tietjes en…” Ze liet mijn pik los en gaf zichzelf een harde klap op haar kont. “Hier als je belooft mij geen pijn te doen.” Ik tilde haar op en voelde haar kruis tegen mijn harde pik. “De eerste keer doet altijd pijn.” Ze draaide haar kutje zo dat mijn eikel weer tussen haar lipjes schoof. Ze schudde van nee… “Niet hier en niet onveilig.” Kreunde ze.

We droogden elkaar af ze gaf speciale aandacht aan mijn pik. Ze zoende mijn eikel en likte mij daar zachtjes. Even probeerde ze haar mond op mijn eikel te schuiven maar ze durfde niet. Ik zoende en likte haar borsten en even later ook haar kale schaamheuvel. Ze spreidde haar benen en ik liet mijn lippen en tong vlak langs haar schaamlipjes gaan. “Godver Rolf, dat is lekker!” Ik zette mijn mond op haar poes en likte haar vanaf haar sterretje naar en over haar clit. “Toe… bef me. Lik me.” Ik liet mijn tong het werk doen. Ik likte en slobberde haar lipjes, trok er met mijn lippen aan. Speelde bijna pingpong met haar clitje en mijn tong. Ze kirde en kreunde. “Twee vingers… in mijn kut…” kreunde ze. Ik volgde haar aanwijzing en vrijwel direct kwam ze klaar. Mijn telefoon piepte. “Ik moet er vandoor.” Ze lag wijdbeens te kijken en streelde haar poesje en tietjes terwijl ik mij aankleedde. “Beloof je terug te komen?” Ik grinnikte. “Je hebt nog een wens… Die wil ik vervullen.” Na nog een zoen vertrok ik.

De klus aan boord van het vrachtschip in Wijk bij Duurstede viel mee. Een schakelaar vervangen en klaar was de klus. Een uurtje later was ik weer in Meerkerk. Zou ze er nog zijn? Ik zette de bus weg en liep het hotel in. Kamer 347 en ik klopte aan. Geen reactie. Ik opende de deur. De geur van seks kwam me te gemoed! Milou lag half onder het dekbed en leek te slapen. Ik kleedde me uit en gaf haar een kus. Ze kreunde zacht. “Kom je bij me liggen?” Ik kroop, naakt, bij haar onder het dekbed en ze krulde lepeltje-lepeltje tegen me aan. Ze was zacht en warm en rook heerlijk. Mijn hand zocht haar buik en zo probeerde ik in slaap te vallen. Mijn geslacht roerde zich. Half stijf lag deze tegen haar billen aan.

Zo werden we een paar uur later wakker. Ik kreeg een kus en Milou dook direct op mijn pik af. Deze kwam langzaam in actie. “Zou je willen en kunnen?” vroeg ze terwijl ze mijn eikel ontblootte en mijn pik in haar handen hard liet worden. “Geen probleem. Ik wil je dekken als een loops teefje…” Ze kreunde. “Je weet het nog!”

We speelden en streelden, ik likte haar poesje. “Ik ben daar nog wat rauw.” Bekende ze. Haar mond sloot om mijn eikel maar veel verder kwam Milou niet. “Ik ben bang dat ik je pijn doe met mijn tanden. Je bent ook zo groot.” Ik besloot de leiding te nemen en rolde haar op haar buik. Ik spreidde Milous benen en tilde haar bekken op. Ik kuste en kneedde haar billen. Likte haar schaamlippen en blies tegen haar sterretje. Ik pakte wat gezicht crème en smeerde haar sterretje daarmee in. Traag en voorzichtig liet ik mijn middelvinger in haar glijden. Ze keek me via de spiegel aan. “Wat ga je doen?” Ik lachte. “Ik ga je nemen! Met mijn pik straks tussen je geile billen.” Ze huiverde. “Doe me geen pijn…” Ik trok mijn eerste vinger terug en duwde twee vingers in haar. Ze kreunde. “Ontspan je maar.” Moedigde ik haar aan. Van twee ging ik naar drie vingers en ik spreidde ze voorzichtig. “Pijn?” vroeg ik. Ze schudde van nee. “Jezus ROLF. Ik wil het proberen! Ik wil je mij in mijn kontje neukt.” Ik gaf haar een knuffel en pakte een condoom van het nachtkastje. Ze bleef op haar knieën liggen met haar armen onder haar hoofd. Ik deed nog wat crème op de kop van mijn lul. Ik ging zo zitten dat ik haar eenvoudig achterlangs kon nemen. “Pas op met mijn poesje…” zei ze zacht. “Je bent zo groot.” Ik duwde zachtjes mijn eikel tegen haar sterretje. “Spannen…” ze gehoorzaamde. “Ontspannen” ik voelde haar ster zich ontspannen en duwde zachtjes. Ze kreunde en spande. “Ontspannen.” Ze kreunde en ontspande weer.

Ik voelde mijn eikel naar binnen glijden. “Wacht! Wacht!” klonk haar stem benepen. Ik gehoorzaamde. Ik goot nog wat crème op mijn lul en wachtte. Onderwijl streelde ik haar billen en liet mijn handen naar haar flanken gaan. Nu begon ze zich zelf naar achteren te duwen. Het voelde hemels. “Kun je bewegen?” vroeg ze zacht. Mijn pik zat voor ruim de helft in haar. Ik trok een stukje terug en duwde mijn geslacht weer een stukje verder. “Owwwwwwwwww…” klonk ze zacht. “Toe maar.” Ik pakte haar heupen beet en begon kleine stukjes te stoten, telkens een stukje dieper. Op gegeven moment sloegen mijn ballen tegen haar schaamlippen. Milous hand kwam naar achteren en ze inspecteerde haar kontje en mijn pik. “Je zit er bijna helemaal in. Dit voelt lekker en een beetje pijnlijk.” Ik trok mijn geslacht een flink stuk terug en stootte toe. Ze keek me aan en leek te genieten. Ik versnelde mijn bewegingen. Het gevoel was heerlijk! Nog nooit had ik een vrouw helemaal in haar kontje kunnen neuken! ”Toe dan dek je teefje! Geef mij je zaad!” Ik wilde het graag. Ze kreunde en ik voelde kippenvel op haar billen en benen. Nog een tikkie sneller. Het geluid van tegen elkaar kletsend vlees, gekreun en mijn gehijg was niet van de lucht. Plots leek ze in te zakken. Ik voelde mij orgasme aanstormen. Met een brul deponeerde ik mijn eerste kwak zaad in het condoom. Milou kreunde het uit. Ik rolde op mijn zij en lepeltje-lepeltje bleven we liggen. Ik wist dat het even zou duren voor mijn hardheid zou afnemen en mijn pik zou slinken zodat ik haar pijnvrij kon verlaten.

Toen mijn pik begon te slinken trok ik terug en Milou draaide zich maar mij om. “Jezus! Dat was geil! En Lekker!” We knuffelden nog wat en tegen elven checkten we uit. “Ik hoop je ooit weer te zien.” Zei ze en ze gaf me een kus.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13219 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie