BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tessa en Rex op hotel

Tessa neemt een hete doucheOndertussen had ik Tessa al een paar weken niet meer gezien. De zomervakantie was begonnen en ze was samen met haar man en de kids op een paar weken op vakantie in Spanje geweest, met de wagen. Ter plaatse hadden ze op een camping een huisje gehuurd, langs wat vrienden. Ze had met al verteld dat ze weinig tijd zou hebben voor me en had me enkel een paar berichtjes en een foto van haar op het strand in monokini gestuurd. Ik had haar een paar gevraagd wat spannenders te sturen, maar dat lukte helaas niet. Dat was wel teleurstellend, want ik was gewoon wat lekkere foto’s en geile berichten te krijgen, of haar taakjes te geven die ze ook altijd netjes uitvoerde.
Ze was sinds zondag terug en vanochtend, dinsdag, kreeg ik een berichtje: “Kan ik je even bellen?”
Ik antwoordde dat ik alleen thuis was, aant werk, dus dat kon…

“Goeiemorgend, schat. Alles ok? Heb je me gemist?”
“Hallo Tessa. Meer dan jij mij hebt gemist, precies”.
“Hoezo? Ik had je toch verteld dat het moeilijk ging zijn om met je bezig te zijn, met mijn man en de vrienden rondom me” zei ze.
“Mja. Ok. Ik had toch wel wat meer verwacht”, antwoordde ik.
“Snap ik. Ik ga nu even wandelen in’t bos, hier wat verder. Wil je even langskomen?”
“Sure. Ik zie je op de gewoonlijke plek over een halfuurtje.”, zei ik.
Wat later liep ik richting het zitbankje in het bosje waar we vaker wel even afspraken. Het was dichtbij, maar je moest een flink stukje tussen de bomen door om aan die afgelegen plek te geraken. Ik zag dat Tessa er al was en liep naar haar toe.
Tessa stond op, greep me vast en kustte me hartstochtelijk. “Wat heb ik dit gemist.”, zei ze.
Ik legde mijn linkerhand achteraan haar hoofd en mijn rechter stak ik achteraan in haar strakke wandelbroek. Ik keek haar aan en greep met mijn ene hand Tessa’s haar en trok haar hoofd ruw naar achter. Mijn andere hand gleed ik snel achteraan in haar slipje en stak mijn middenvinger in één beweging in haar kut.

“Auw”, zei ze… “Wat een begroeting.”. Ik keek in Tessa’s ogen, trok ze dichterbij en gaf haar een diepe tongkus. Ik liet haar hoofd los en haalde mijn hand uit haar slipje. Ik likte mijn vinger af en zei “Hmm. Lekker als steeds”. “En jij geil als steeds.”, lachtte ze.
We waren beiden opgewonden en klaar voor een snelle beurt, toen plots een hond voorbij stoof. Een middelgrote, zwarte hond, liep zonder leiband van achter ons weg. Er leek ook niemand bij te zijn. Een paar seconden later liep een tweede hond voorbij, bruinig en een stuk groter. Hij leek de andere hond te volgen.
We dachten dat de eigenaars ook in de buurt waren en besloten om terug richting de wagens te wandelen om niet betrapt te worden.
Een paar tientallen meter verder op het wandelpad hoorden we gegrom en gejank en toen we dichterbij kwamen, zagen we de 2 honden weer. De bruine reu zat achterop het zwart teefje en ging flink tekeer. Ik vond het wel grappig om te zien, maar Tessa keek bezorgd naar het schouwspel. “Ik denk dat hij haar pijn doet, hoor je dat?”, zei ze. “Maar neen. Kijk het is al voorbij.”. “Voorbij? Maar hij zit er nog steeds op!”. “Ja, dat duurt nog wel even. Hij heeft ze nu geklemd met zijn knoop.”

“Knoop?”, vroeg Tessa.
“Als het mannetje klaargekomen is, zwelt het onderste deel van zijn lul op en sluit haar vagina af. Zodat zijn zaad zeker zijn werk kan doen.”
Tessa’s bezorgde blik veranderde in nieuwsgierigheid.
“Doet dat dan geen pijn?”
“Tjsa. Het is gewoon de natuur. Hij kan dit trouwens tot 3x na mekaar. Dat is beter dan wat ik je kan aanbieden.”, grapte ik.
“Interessant.”, zei ze.
“Hoezo, interessant?”, vroeg ik.
“Neen hoor, laat maar. Ik moet er trouwens vandoor. De kinderen zijn over een uurtje thuis. Zien we elkaar snel?”, vroeg Tessa?
“Tuurlijk. Volgende donderdag hebben we toch afgesproken, na het werk, in Antwerpen?”
“Yes, schat. Ik kijk ernaar uit!”, zei ze en ze stapte in haar wagen.

De volgende dag kreeg ik al vroeg in de ochtend een bericht: “Hey. Ben je al wakker?”
– “Net. Goeiemorgend. Ik moet zo wel vertrekken naar het werk.”, antwoordde ik.
“Ik ook. Ik heb zo’n rare droom gehad…”
– “Oh. Vertel”.
“Weet je nog, die honden in het bos laatst? Ik droomde dat die reu achter mij aan liep en toen ik stopte om hem te aaien, sprong hij tegen me op en begon tegen mijn been te rijden. En ik vond het zelfs een beetje leuk…”, zei Tessa.
– “Owkay… Beetje raar, maar ok”.
“Tsja. Het was maar een droom he”.
– “Niet alle dromen zijn bedrog ;)”, grapte ik.
“Misschien niet… Tot donderdag xxx”, antwoordde Tessa.

De hele dag bleef Tessa’s bericht in mijn hoofd hangen. Zou ze dat nu menen? Wil ze dat echt proberen? En hoe dan?
Toen ik ’s avonds alleen thuis was, nam ik mijn laptop en zocht op “vrouw sex met hond”. Tot mijn verbazing waren er tientallen sites met dat soort filmpjes. Ik zag vrouwen allerlei dingen doen, van aftrekken en pijpen, tot sex in missionarispositie en, hoe kon het ook anders, doggy style. Ze leken er allemaal van te genieten, zowel de honden als de vrouwen, dus zo erg kon het niet zijn…
De volgende donderdag, na het werk, zat ik op het terras waar we afgesproken hadden. We zouden elkaar rond 17h ontmoeten, een flesje wijn drinken en dan een paar leuke uurtjes op een kamer in de buurt doorbrengen, zodat we beiden rond 22h weer terug thuis zouden zijn.
De fles rosé stond al klaar in de koeler, toen Tessa arriveerde.

“Hallo schatje.”
-“Hey… Alles ok?”
“Ja hoor. Met jou? Drukke dag geweest op ’t werk, pfff. Ik heb met zeker 8 vertegenwoordigers gesproken om afspraken te maken voor onze nieuwe kledingslijnen. Ik heb nood aan een lekkere douche, want het was erg warm in onze vergaderzaal en met dit kleedje en de nylons eronder was het extra warm… Maar eerst een lekker glaasje wijn.”
Tessa nam een paar slokjes wijn en een paar knabbeltjes. Ze zette zich comfortabel op de terrasstoel en bekeek de voorbijgangers vanonder haar zonnebril. De eerste late lente zonnenstralen gaven nog een zalig beetje extra licht en warmte.
-“Heb je zin in vanavond?”, vroeg ik?
“Ik heb altijd zin in jou.”, knipoogde ze.
-“Hmm. Mag het ook wat specialer worden straks?”, vroeg ik, terwijl ik mijn hand op haar knie legde en haar kleedje net wat meer naar boven schoof, zodat ik haar nylons kon voelen.
“Specialer? Nog specialer? Jij hebt altijd al zo’n gekke ideeën. Gek, maar wel geil.”, grapte ze.
-“Tjsa. We zullen zien.”, zei ik. “Geniet eerst rustig van je wijntje.”

Tessa knikte en kruiste haar benen. Ze liet haar voet uit de hak van haar pump schuiven en bengelde ermee. Ze wist heel goed dat ik dat opwindend vond en zag dat ik mijn blik naar haar voetje en pump had laten zakken.
“Gaat het nog?”, vroeg ze?
-“Tuurlijk”…
Even later kwam er een man voorbij met een ietwat grotere hond. Het leek een soort kruising, maar ik kon het niet meteen duiden. Hij was donkerharig en stevig gebouwd. De man stopte aan de overkant van de straat, knielde bij zijn hond en gaf hem een aai. De hond ging zitten en de man haalde wat uit z’n jaszak.
-“Leuke hond.”, zei ik.
“Waar?”, vroeg Tessa.
-“Hier aan de overkant van de straat”.
“Oh. Ja, stevig beestje wel. Z’n baasje is hem net een snoepje aan’t geven…”

De man gaf de hond nog een snoepje en keek recht naar Tessa, terwijl hij hem korterbij trok en aaide. Hij zocht de aandacht van de hond en wees naar Tessa.
“Wat doet die nu? Ken je hem ofzo?”
-“Neen. Ik ken hem niet echt.”
“Hoezo, niet echt?”
-“Nou ja. Hij is hier voor jou.”, zei ik.
“Voor mij? Wat bedoel je?”
-“Toen je me over je droom vertelde ben ik wat opzoekwerk gaan doen. Rex, daar tegenover, komt even naar je kijken. En jij kan ook even naar hem kijken. Als het je wat lijkt, kunnen we straks met hem afspreken”, zei ik.
Tessa verslikte zich in haar rosé. “Afspreken?”, “Ja, op de kamer. Dan kan je je droom beleven”.

Tessa liep rood aan en zweeg even. Ze nam even wat tijd, dronk nog een paar flinke slokken en zei “En wat als ik dat nu niet wil?”
-“Ik heb met hem afgesproken dat hij Rex naar de kamer brengt, als je dan niet wil, neemt hij hem gewoon weer mee. Dat kost me dan wel 50€, maar dat geeft niet. Je hebt nog een halfuurtje de tijd om te beslissen.”
“Bestel dan nog maar een flesje.”, zei Tessa.
De 2de fles was bijna leeg en het werd koeler op het terras.
-“Tijd om te beslissen, schatje. Geen druk, maar de avond wordt korter…”
Tessa zuchtte even, keek rond en keek me weer aan.
“Regel het maar. Maar als ik straks zeg dat ik niet meer wil, gaat hij meteen weg.”
-“Ja, uiteraard. Ik zal hem nu een berichtje sturen.”
Vrijwel meteen daarna kreeg ik antwoord. Er stond ook een adres bij van een soort hotel, net buiten de stad. Ik betaalde de rekening en we wandelden richting auto.
Ik zette het adres in de gps van de wagen en Tessa vroeg “Gaan we niet naar ons gewoonlijke hotel?”. “Neen.”, antwoordde ik. “Geen dieren toegelaten”…
Tessa liep opnieuw rood aan en keek naar buiten.

Het hotel lag vrij afgezonderd, met een parking achteraan. Het leek op zich wel netjes, maar niet alledaags. Ze waren hier wel het een en ander gewoon denk ik. Het inchecken verliep snel en we begaven ons naar onze kamer op de eerste verdieping.
Een standaard kamer, met een groot tweepersoonsbed, 2 stoelen, tafel, kleerkastje. De badkamer was op zich netjes, met een douche en toilet.
“Ik ga me snel douchen”, zei Tessa.
-“Rex z’n baasje heeft me gezegd dat je dat beter niet doet. Honden zijn nogal op hun geur ingesteld en je lichaamsgeur zal hem snel naar je toe lokken”.
“Hmm. Ok… Ik weet het allemaal zo niet hoor. Die kerel blijft er toch niet bij he?”
-“Neenee, die wacht hier wat verder.”.
Er werd op de deur geklopt. Ik deed open en daar stond Rex met z’n baas.
“En?”, zei hij?
-“Ok.” zei ik. Hij keek even langs me door naar Tessa die wat verder in de kamer stond, met haar groene kleedje aan, zwarte nylons en zwarte pumps. “Ziet er goed uit. Als Rex niet wil, wil ik wel…”.
-“Neen, komt wel goed. Hier is je geld. Ik stuur je straks wat als we klaar zijn.”
“Geniet ervan.”, riep hij richting Tessa die haar hoofd uit schaamte wegdraaide.

Ik nam de leiband over en Rex liep mee de kamer in. Ik deed de leiband los en vrijwel meteen stapte hij op Tessa af en begon aan haar te ruiken, eerst aan haar pumps, daarna meteen naar haar kruis.
“Oee… doe rustig.”, zei Tessa en ze zette een paar stappen achteruit.
“En nu?”, vroeg ze?
-“Doe je kleed alvast uit, en je pumps. Misschien ook je beha al.”
“Zal ik mijn bril ook afzetten?”
-“Neen, hou dit nog maar even op. Sexy.”, lachte ik.

Tessa trok haar kleedje uit en schopte haar pumps opzij. Ondertussen liep Rex onrustig rond haar. Haar bh hing ze bij haar kleed. Ik zag dat ze onder haar nylons geen slipje of string droeg, maar dat had ik wel verwacht. Ze weet dat ik daarop kick. Als de gelegenheid zich voordoet, laat ik haar ook al eens helemaal zonder ondergoed, of met nylons met open kruis en verder niets door haar kantoor of op straat lopen.
Rex besnuffelde opnieuw haar voeten en richtte zijn hoofd richting haar kutje. Hij duwde met z’n bek tussen haar benen en snoof en blies. Hij was duidelijk in de ban van haar geur.
-“Je weet nog wat je gezien hebt, in het bos he? Hij gaat je van achter bestijgen, neuken en dan even vastzitten”.
“Ja”, zei ze aarzelend. “Maar wat als hij in het verkeerde gaatje gaat?”
-“Hmm. Juist. Lijkt me best dat je even je buttplug in doet, zodat hij zeker daar niet in kan. Ook voor mij leuker. Ik ga echt niet in je kut met hondensperma zitten straks, dus dat kontje is voor mij.”
Tessa sisste… “Perverseling.”
Terwijl Tessa de plug uit haar tas haalde en in haar kontje stak, kleedde ik me uit en zette me in de stoel in de hoek.
-“Nu… Ik wil dat je me pijpt, terwijl hij je neukt… Hou je nylons maar aan. Scheur er gewoon even een gat in, zodat hij aan je kan. Dat is ook beter voor je, dan maakt hij niet zoveel krassen.”
“Krassen? Welke krassen?”
-“Niks, laat maar.”

Tessa scheurde haar nylons op aan haar kruis. Ze kwam naar me toe en zette zich op handen en voeten voor me. Een had had ze op de leuning van de stoel, met de andere nam ze mijn lul vast die al hard stond.
Meteen kwam Rex naar haar toe en snuffelde aan haar kutje en kontje. Ik zal hem er ook een paar snelle likken aan geven en Tessa richtte haar hoofd op en kreunde “Oh jee….”
Rex had weinig geduld en besteed zijn teefje vrijwel onmiddelijk.
Ik nam Tessa blonde hoofdje vast en duwde mijn lul die in haar mond.
De zwarte reu zette zich schrap, voorste poten op haar rug en achterste tussen Tessa’s benen. Hij zocht het kutgaatje van Tessa, maar het lukte hem niet onmiddelijk.
-“Help hem even. Zet zijn pik voor je kutje”, zei ik.
“Ja, zo makkelijk is dat niet hoor, hij duwt de hele tijd tegen de plug. Maar goed dat die er in zit”.

Tessa zat met haar hand tussen haar benen te wriemelen en opeens zag ik Rex een andere houding aannemen. Met snelle harde stoten stak hij z’n hondelul in Tessa’s kut en probeerde erop te blijven door zijn achterpoten te verschuiven.
“Ai..” riep Tessa, “hij krabt me…”
Ik trok haar hoofd terug naar beneden over mijn lul.
-“Pijpen zeg ik. En laat Rex zijn teefje berijden. Jij ben nu van hem.”
Rex versnelde en Tessa kreunde hard. Ik richte haar gezicht naar me.
-“Voel je hem?”
“Ja, hij is zo groot. En hard… Hij vult me bijna helemaal. Wat voelt dat goed… Ik kan zo klaarkomen voor je.”
-“Niet voor mij, teef. Kom maar klaar voor je hond.”

Rex pompte nog sneller en Tessa kermde… “Ooooo… ik kom klaar…”
-“Echte slet ben je, een hondenslet”, zei ik.
Rex stootte nog één keer en toen leek het gedaan.
Tessa likte nog even aan mijn lul. “Is hij klaar? Waarom gaat hij er niet af…”
Ze was vergeten dat hij haar nog ging knopen. “Hij is nog niet klaar.”, zei ik.
“Hoezo?”, zei ze… Rex schoof een beetje en ik zag Tessa’s gezicht verkrampen.
“Ooo..aaiii”… “Hij zwelt op…, het is te groot!!!” schreeuwde ze uit.
-“Niks aan te doen, je zal moeten wachten tot hij klaar is met z’n teefje”.

Ik nam Tessa’s hoofd met 2 handen vast en zei “Nu ga ik je mond neuken, terwijl je hond z’n sperma spuit en vastzet in je kut.”
Ik stootte m’n lul die in haar mond en keel. Ze was dat wel gewoon, maar dit was toch een andere situatie. Ik pompte in en uit en zag dat ze het moeilijk had. Haar mascara liep uit en haar gezicht liep rood aan.
Ik had een beetje medelijden met haar en tegelijk was ik fier op haar, ze had een nieuwe grens verlegd.
-“Ok… ik stop even, zei ik”. Rex klom ondertussen van Tessa en met een plop kwam zijn lul met knoop uit haar kut. Ik zag dat er wat hondensperma op het tapijt liep. Dat was meteen genoeg om me klaar te doen komen. Ik spoot over haar gezicht en mijn sperma liep over haar bril naar beneden.
Rex kwam nog even teruggewandeld, rook aan Tessa’s opengesperde kut en likte er een paar keer aan. Tessa keek naar me, terwijl het sperma van haar kin droop en kreunde en zuchtte…

“Ik ben helemaal op”, zei ze. “Nu ga ik wel even een warme douche nemen hoor”.
Tessa stond op en nam de handdoek die langs haar op de stoel hing. Ze nam haar bril af, veegde m’n sperma van de bril en haar kin ermee af. Ze keek naar beneden en zag dat de panty nu wel helemaal kapot was van Rex z’n bewegingen. Aan de binnenkant hingen een paar dikke slierten hondenzaad. Tessa veegde met de handdoek haar kut en de binnenkant van haar benen af en gooide de handdoek op bed. Ze deed naar nylons uit en gaf ze aan me: “Hier… Voor jou.”, knipoogde ze. Ik wist wat ze bedoelde; soms, als we elkaar gezien hadden, gaf ze me haar slipje of panty mee naar huis, zodat ik later nog kon genieten van haar geur. Deze keer echter, gezien ze bijna helemaal gescheurd waren en nog spermavlekken vertoonde, hoefde het niet zo voor mij en gooide ik ze wat verder in de hoek, langs de badkamerdeur.
Tessa ging naar de badkamer en stapte de douche in. Rex lang in de kamer in de hoek wat te bekomen.
“Wanneer komt hij hem ophalen?”, vroeg ze?
-“Ik heb net een bericht gestuurd. Over een klein uurtje is hij er.”
“Over een uur pas?”, “We zien wel. Ik ga me douchen.”.
Ik ging de badkamer in en zag Tessa nog net de buttplug uit haar kontje halen en afspoelen.
-“Heb je dat niet meer nodig straks?”, vroeg ik?
“Neen. Ik heb het wel gehad voor vandaag, sorry.”

Ik bleef in de badkamer staan en keek hoe Tessa zich inzeepte. Voor een vrouw van midden 40 met 2 kids zag ze er nog best goed uit. Door het vele sporten en wat dieten bleef ze in vorm; haar benen waren slank en een beetje gespierd, haar billen nog vrij strak en rond en haar kleine buikje stoorde echt niet. Haar donkerbruine schaamhaar had ze netjes getrimd tot een smal strookje en de rest was glad geschoren. Het enige dat niet meer zo mooi was, waren haar borsten; de 2 kids, de leeftijd en het gewichtsverlies (ze woog tot een paar jaar geleden bijna 20kg meer) hadden hun invloed gehad. Haar B-cup was vervallen tot een A en haar borsten leken een beetje “leeg” en hingen vrij slap. Ze had grote, lichtgekleurde tepelhoven, met ietwat donkere tepels. Mij stoorde het niet zo, met wat klemmen erop zag het er nog steeds geil uit.
Ze kwam uit de douche en ik gaf haar haar handdoek aan.
-“Help je me niet?”, vroeg ze.

Ik nam de handdoek en begon haar droog te wrijven. Eerst haar armen en borst en buik, dan beneden naar haar benen en voeten. Ik ging met de handdoek over de binnenkant van haar dijen en trok hem omhoog tussen haar benen, over haar poesje. Ze keek even naar me en kustte me. Ik trok haar dichterbij, kustte haar in haar nek en legde mijn hand op haar vulva.
Zachtjes kneep ik er wat in, met mijn volle hand. Ik wreef lichtjes op en neer en maakte cirkeltjes rond haar clit. Ze begon te reageren en ik wreef met m’n middenvinger over haar kutje. Haar lipjes stonden al weer wat gezwollen en ze leek al wat vochtig. Misschien wat het nog een restant van Rex z’n sperma, maar het leek me wat dikker en slijmeriger. Ik duwde m’n vinger naar binnen en ze kreunde zachtjes.
“Heb je misschien toch nog even zin?”, vroeg ik.
-“Mja… misschien wel.”, knipoogde ze.
“We hebben nog tijd. Maar, ik ga je wel in je kontje nemen, zoals ik zei.”
-“Lieverd, ik heb daar niet echt zin in, sorry”, zei Tessa.
“Ik maak wel dat je zin hebt.”, zei ik en ik nam haar mee naar de slaapkamer.

Ik keek in de kleine tas die ze meehad en vond haar satisfyer, glijmiddel en wat andere spullen, waaronder wat koorden en een set handboeien. Tessa genoot ervan om vastgebonden te worden, dus die speeltjes had ze altijd mee.
Tessa keek naar me en zag dat ik het speeltje en de koorden uit de tas nam.
-“Heb je een idee?”, knipoogde ze?
Ik keek de kamer rond en zag de lage, ronde tafel staan, bij de 2 stoelen bij het raam.
“Ik heb altijd ideën”, zei ik.
Ik nam Tessa bij de hand richting de tafel en vroeg haar om ervoor te gaan zitten op haar knieen. Ik boog haar voorover de tafel, zodat ze er met haar buik op kwam te liggen.
Haar benen maakte ik vast, met de koorden aan de voorste poten, ik wandelde er rond en bond haar handen vast aan de achterste poten. Rex keek het vanuit z’n hoekje aan, maar leek weinig interesse te hebben in het schouwspel.

“Vind je dit wat?”, vroeg ik?
-“Een goed begin… Wat nu?”
Ik ging achter haar zitten, deed wat glijmiddel op m’n vingers en haar kontgaatje en masseerde het zachtjes in. Ik deed nog wat extra op haar sterretje en op m’n stijve lul.
-“Rustig aan he!.”, zei Tessa.
Ik duwde m’n eikel tegen haar nauwe gaatje en met rustige, maar constante druk, duwde ik hem naar binnen. Door de plug was de spanning een beetje minder en had Tessa weinig last ervan. Ik schoof m’n lul en paar cm naar binnen en haalde hem er weer uit om wat extra glijmiddel te nemen.
Nu duwde ik m’n stijve pik in één vlotte beweging in haar kontje en nam rustige en diepe halen. In en uit, in en uit… Tessa kreunde zachtjes bij elke stoot.

Omdat ik haar extra wou laten genieten, nam ik de satisfyer en plaatste deze m’n rechterhand langs voor op haar clit. Met m’n linkerhand nam ik haar haar en trok haar hoofd zachtjes naar me toe. Tessa werd altijd snel opgewonden van haar speeltje en ik voelde hoe ze begon tegen te stoten en te kreunen. Ik liet haar begaan en, zo goed als ze kon terwijl ze aan de tafel vastzat, begon ze me haar kontje over m’n lul te schuiven. Ik stootte nu wat sneller en dieper en haar kreunen werden luider.
-“Ik kom, niet stoppen nu!”, zei ze.
Ik duwde m’n pik nu helemaal, tot aan mijn ballen, in haar nauwe kontgaatje. Tessa begon wat te trillen, kreunde hard en zei “Nu.. Ik kom voor je. Neuk m’n kontje.”. Ik voelde dat ze klaarkwam. Haar sluitspier spande zich rond m’n lul en ik duwde nog een laatste keer voor ik m’n zaad in haar nauwe kontje spoot.

Ik legde de satisfyer opzij en hield haar nog even vast, met m’n lul nog diep in haar gaatje.
Rex was ondertussen opgestaan en kwam aan de satisfyer snuffelen. Ik stuurde hem weg en stond op.
-“Maak je me los en breng je me een handdoek?”, vroeg Tessa.
Ik zocht de handdoek, maar die lag nog in de badkamer.
“Ok. Momentje.”
Op weg naar de badkamer merkte ik dat Rex ondertussen de nylons van Tessa gevonden had en er z’n snuit in begraven had. Beter hij dan ik, dacht ik.
Ik wou snel even het glijmiddel van m’n pik geven met de handdoek in de badkamer toen ik Tessa hoorde: -“Rex, ga weg. Neen. Rex, af.”
Vanuit de badkamer zag ik dat Rex had de geur van Tessa opnieuw te pakken had. Z’n natte neus duwde hij tegen haar kut en het sap leek hem op te winden.

-“Rex. Af. Neen.”, zei ik. -“Ik neem meteen z’n leiband wel en dan maak ik heb vast in de hoek.”
“Ga weg, stomme hond.”, zei Tessa die nog steeds vastzat aan de tafel en hem niet weg kon duwen.
Rex ging niet weg, maar sprong Terug op Tessa.
-“Neen.. Niet nog eens. Jan, haal hem van me af.”
Ik keek toe, met de leiband in m’n handen, maar reageerde niet.
-“Jan? Wat doe je? Haal die stomme hond van me af.”, tierde ze.
Het was te laat. Rex besteeg haar opnieuw en ik liet hem begaan. Met een paar korte, snelle stoten duwde hij z’n hondelul weer in z’n teefje.
-“Ai ai.. Verdorie. Neen. Haal die hond weg!”
Ik trok Rex van haar af. Hij draaide zich naar mij en gromde. Hij kwam naar me toe, blafte en gromde. Ik zette een paar stappen achteruit en Rex klom opnieuw op Tessa.

Met zijn achterpoten trachtte hij zich vast te zetten en daarmee klauwde hij in op Tessa’s benen en kuiten. Z’n voorpoten zette hij op haar rug en hij leek haar ermee te omklemmen. Dit teefje ging nergens naartoe. Rex zocht opnieuw z’n weg naar z’n vrouwenkutje maar in z’n wilde bewegingen ramde hij z’n pik niet in Tessa’s vagina, maar in haar kontje. Dat was net nog uitgerekt door mij en was nog glad van het glijmiddel, dus z’n pik ging er in 1 ruk in.
-“Neeeee… Hij zit in m’n kont, verdorie.”, “Jan, eikel, haal die hond weg.”
Rex stootte snel en hard en z’n poten bleven evenwicht zoeken. Ik zag lange, rode krassen verschijnen op haar benen en rug.
-“Stop, neen!”
Alsof Rex het begrepen had, stopt hij met stoten.
-“Haal hem eraf!”, riep Tessa.
Ik stapte dichterbij, maar zag meteen dat Rex nog niet klaar was. Hij ging haar nog vastzetten men z’n knoop. Dit ging pijnlijk worden.
“Ik kan hem nu er niet afhalen. Dat lukt zo niet…”, zei ik.
Tessa jammerde. -“Ik voel hem dikker worden… Het doet pijn, Jan. Haal hem er alsjelieft uit”.
Ik trok aan Rex maar Tessa schreeuwde meteen.

-“Neen, neen… het gaat niet. Hij wordt steeds dikker”, schreeuwde ze.
De tranen liepen uit Tessa’s opengesperde ogen en ze vloekte en schreeuwde. Ze waren in dit hotel wel wat gewoon, maar dit was wel erg luid.
Ik nam haar nylons van de grond, maakte er een prop van en duwde deze in Tessa’s mond.
Nu hoorde ik alleen nog gedempte kreunen en Tessa keek razend boos naar me.
Ze kneep haar ogen toe in pijn terwijl Rex z’n knoop uit haar opgerekte kontgaatje probeerde te halen. Ik zag dat het heel moeijlijk ging en dat Tessa afzag. Ineeens floepte Rex’s pik uit Tessa’s kontje en hij liep weer weg.
Ik nam de nylons uit haar mond en Tessa huilde zachtjes. Haar hoofd hing naar beneden.
Van achter haar zag ik dat haar kontgaatje nog openstond. Het was helemaal opgerekt. Meer dan ik ooit met m’n lul zou kunnen. Een straaltje wit/rood vocht liep langs haar kutje naar beneden. Rex had haar volgespoten, maar ik vreesde dat haar kontgaatje ook een beetje ingescheurd was toen hij z’n knoop eruit gehaald had.

Ik maakte haar snel los en hielp haar recht. Ze sprak geen woord. Tessa wandelde naar de badkamer, haar rug en de achterkant van haar dijen en haar kuiten stonden vol rode krassen. Terwijl ze opnieuw onder de douche stond, kwam de eigenaar van Rex hem ophalen. “Alles in orde?”, vroeg hij?. “Ja.”, antwoordde ik kort en gaf hem de 100€ die we afgesproken hadden. Ik sloot de deur en ging kijken hoe het met Tessa was. Ondertussen was ze uit de douche en afgedroogd. Ze trok haar slipje en bh aan en zocht in haar tas naar een nieuw paar nylons.
-“Verdorie. Ik heb er geen zwarte meer. Enkel die lichtbruine. Daar gaat iedereen die krassen op m’n benen door zien.”. Ze keek boos naar me en trok haar panty aan. Ondertussen ging ik de kamer opruimen. De satisfyer, de koorden en het glijmiddel stak ik terug in haar tasje en de kapotte nylons gooide ik weg. De gebruikte handdoek legde ik in een hoek in de badkamer.
Ik zette me op bed en wachtte tot Tessa klaar was. Ze stapte de kamer binnen, in haar groene jurk en haar pumps. Ze nam nog even haar bril af en veegde met een doekje de laatste spermaresten weg.

-“We vertrekken. Breng me naar mijn wagen.” zei Tessa kort en duwde me haar tas in m’n handen.
Ik opende mijn wagen en de passagiersdeur, Tessa stapte in zonder een woord te zeggen.
Terwijl we reden, schuifelde ze op haar stoel.
“Is er iets? Gaat het?”, vroeg ik?
-“Gaat het? Gaat het???”, siste ze. -“Neen, het gaat niet. Ik kan verdorie niet zitten van de pijn. Hoe moet ik dat vanavond allemaal gaan uitleggen? In het open gedeelte van de rug van m’n jurk zie de rode lijen en krassen, achteraan mijn kuiten schijnen de krassen door m’n panty en, ik kan verdorie niet zitten door de pijn aan m’n kont.”.
“Best meteen je bed in, dan.”, zei ik.
-“En hopen dat Ronny geen zin meer heeft vanavond. Ik kan enkel plat op mijn rug liggen. Niet dat het veel uitmaakt voor hem, hoor.”
“Tsja. En je in je kontje pakken mag hij zowieso niet he…”
-“Neen. Dat is enkel voor jou. Of tenminste, dat was enkel voor jou.”, zei Tessa.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10856 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie