BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Uniseks

Eindelijk. Na een lange winter, die die naam eigenlijk niet verdiende, want alleen maar regen, regen en nog eens regen, hebben we een droog weekend met lekkere temperaturen. Ik heb nog wel wat werk te doen, maar heb me voorgenomen om dat te gaan doen op het strandje net buiten de stad aan de rivier. Ik doceer sinds twee jaar sociale wetgeving aan de universiteit, waar ik tien jaar geleden zelf afstudeerde.

Het is zaterdagochtend en ik doe mijn laptop, een aantal handboeken sociale wetgeving, wat schrijfgerei en een thermosfles koffie in mijn tas en stap op de fiets om naar het strandje te rijden. Daar onder die boom lijkt me een geschikte plek. Niet pal in de zon, want dan zie ik niets op mijn laptop. Ik scroll wat door oude PowerPoint presentaties en besluit, om een hele nieuwe te maken. Er is de laatste tijd nogal wat veranderd in de wetgeving en er gaat nog het een en ander veranderen. Na een uurtje tikken, kopiëren en plakken, afbeeldingen verzamelen, ben ik al een mooi eindje op weg.

Ik pak de thermosfles met koffie, schenk wat koffie in de dop/beker en geniet van het donkerbruine vocht. In de tussentijd was het al wat drukker geworden. Het strand is erg in trek bij studenten en zomers een ware ontmoetingsplek, waar het zeker ‘s avonds vaak erg gezellig is. Aan de rand van de rivier speelt een aantal jongedames, ongetwijfeld ook studenten, met een bal. Ze hebben er veel plezier in. Ik kijk eens goed. Zijn dat geen studenten van de faculteit Rechtswetenschappen? Ja, ik herken Tamara, een vierdejaars die vlak voor haar afstuderen staat. Op de uni is ze niet echt opvallend. Een rustige meid, talentvol, wil doorstuderen op publiekrecht en is eigenlijk alle colleges wel aanwezig. Wat ik nooit echt bemerkt heb, was hoe mooi ze eigenlijk is. Tijdens colleges draagt ze meestal onopvallende kleding, maar hier, in haar witte bikini op haar bruine huid, ze is van Marokkkaanse komaf, verraadt haar achternaam, ziet ze er bijzonder aantrekkelijk uit.

Ze vertelde me ooit dat haar vader vlak na haar geboorte met de noorderzon vertrokken was en haar Nederlandse moeder met haar achterliet. Ondanks het feit dat ze het thuis niet breed hadden, heeft haar moeder haar altijd voorgehouden, om te gaan studeren. “Mam wil dat ik een zelfstandige vrouw word, niet afhankelijk van anderen of uitkeringen.” Ondanks een wat moeilijke start, ze begon ooit op het vmbo, stroomde ze naar haar eindexamen door naar havo, hbo-rechten en na haar propedeuse naar de uni. Ze is wat ouder dan haar jaargenoten en komt, misschien ook wel door haar moeilijke thuissituatie vaak een stuk volwassener over.

Tamara heeft blijkbaar genoeg van het balspel, want ze komt het water uit en loopt mijn richting uit. Shit, denk ik, want ik had de hele tijd naar haar zitten staren. Zou ze me in de gaten hebben? Ze loopt naar een grote Coca-Cola badhanddoek, die ze oppakt en even uitklopt, waarna ze hem weer op de grond drapeert. Ze gaat met haar gezicht in mijn richting op de rode lap stof zitten en pakt een geel flesje uit haar tas, draait de dop eraf en spuit de witte vloeistof in haar hand. Ze smeert haar lange bruine benen in, haar buik, haar rug, zo goed en kwaad dat gaat en terwijl ze haar rug insmeert, knoopt ze het bovenstukje los. Slik. Haar bikinitop valt van haar borsten, als ze ook de knoop in haar nek losmaakt. Een paar niet al te grote, maar prachtige borsten met kleine donkerbruine tepelhoven, waarop stevige tepels parmantig naar voren priemen, komen tevoorschijn. Ze smeert haar borsten ook in. Iets te langdurig misschien? Ik doe moeite om niet te kijken. Weglopen, is het liefst wat ik nu eigenlijk doe, maar een enorme erectie weerhoudt me daarvan. Als ze me al in de gaten heeft en dan ook nog ziet, dat ik met zo’n grote bobbel in mijn shorts vertrek, loop ik wel erg in de gaten. Ik probeer me maar weer op mijn werk te concentreren. Tamara haalt een boek uit haar tas en ook zij gaat aan het werk, zie ik. Ik herken één van de studieboeken die ook in mijn tas zitten.

Om vier uur houd ik het voor gezien. De colleges voor komende week zijn klaar, ik heb nog wat tentamens voorbereid en vind het mooi geweest en besluit dat ik vandaag niet veel meer doe. Koken heb ik geen zin in, dus ik besluit om rond een uurtje of zes naar een eetcafé bij me in de buurt te gaan. De studentenstad barst natuurlijk van de studentenkroegen, maar dit café is anders. De leeftijd van de gemiddelde bezoeker is tussen de veertig en zestig jaar. Ook de muziek die er doorgaans gedraaid wordt is daar op aangepast en ze hebben een uitstekende kaart met mooie, betaalbare gerechten. Ik ben er alleen al veel te lang niet meer geweest.

Rond zes loop ik van de bovenwoning, waar ik sinds mijn echtscheiding woon, richting de kroeg. Ik ga aan een tafeltje bij het raam zitten terwijl “Dancing in the Dark” van Bruce Springsteen door de luidsprekers klinkt. “Hey, Fred, wat kan ik je inschenken?” Ik kijk opzij en alsof de duvel ermee speelt, staat Tamara naast me. Gezien haar vraag en kleding, werkt ze hier. “Hey, Tamara, werk jij hier?” probeer ik zo onverschillig mogelijk te zeggen. “Ja, van alleen de stufi kan ik mijn kamer en collegegeld onmogelijk betalen en mam kan ook niet bijdragen. Wat ik ook niet zou willen. Ik knik en vraag of ze een tripeltje heeft en dat ik zo ook nog wat wil eten. “Kan dat?” “De keuken is vanaf zes open, dus ja, dat kan,” lacht ze. Ze loopt richting bar en maakt wat bestellingen klaar. Even later komt ze mijn bestelde biertje brengen. “Oeh, een Karmeliet. Da’s een fijne,” zeg ik. “Had je je keuze al kunnen maken?” vraagt ze, terwijl ze naar de kaart kijkt. Ik bestel een biefstuk met pepersaus en friet. “Gaan we regelen,” antwoordt ze vrolijk. Tering, dat het zo’n leuke meid is, was me nog nooit zo opgevallen. Niet veel later komt ze de bestelde biefstuk serveren. “Zal ik je nog een tripeltje brengen?” Ik knik.

De biefstuk smaakte heerlijk. Het begint al redelijk druk te worden en de vrije plaatsen worden schaars. Een man van een jaar of vijftig vraagt, of de stoel naast me nog vrij is en of hij bij me aan tafel mag komen. Waarom niet? We beginnen wat over koetjes en kalfjes, het weer en de beslommeringen van alledag te praten. Tamara voorziet ons van de nodige drankjes en blijft, ondanks de drukte vrolijk.

Om tien uur komt ze aan ons tafeltje en vraagt of ze er even bij mag komen. “Mijn dienst zit erop en ik lust nu zelf ook wel wat.” Ik zie dat ze haar sloof inderdaad heeft afgedaan, maar de rest van de bedrijfskleding, een strakke zwarte jeans en een even strak wit overhemd met korte mouwtjes, nog wel draagt. De bovenste drie knoopjes zijn los en ik zie de aanzet van haar borsten. Ze wenkt een collega. “Suus, breng je me even een Pinot Grigio? En ik denk dat Fred nog wel een tripeltje lust. Meneer wilt u ook nog iets drinken?” vraagt ze míjn tafelgenoot. “Nee dank je, ik ga huiswaarts. En jullie nog een hele fijne avond,” zegt hij met een iets te vette knipoog.

“Was jij nou vanmiddag ook op het strandje?” vraagt ze me. Ik voel dat ik rood aanloop. Ik hoop dat ze dat niet in de gaten heeft. “Ja, ik mag daar in de zomer graag zitten. Sinds mijn echtscheiding zit ik niet zo graag alleen in huis, het benauwt me.” Waarom zeg ik dit eigenlijk? Ze legt haar hand op de mijne. “Sorry, ik wist niet… eh, nou ja, niet ehhh, dat je gescheiden was.” “Geeft niet, kon je ook niet weten.” Haar hand blijft op de mijne liggen. Ze voelt warm aan en ze kijkt me aan. Ze zegt niets. Ik ook niet. Ze had me dus gezien vanmiddag. Zou ze me ook hebben zien staren? Haar hand blijft liggen. Mijn hart begint harder te kloppen. Ik voel mijn slapen. Maar ook in mijn kruis begint het te kloppen. Haar wijsvinger streelt heel iets over de rug van mijn hand.

“Mis je haar?” vraagt ze plotseling? “Nou nee, eigenlijk niet.” Ik vertel haar dat ze nogal argwanend was en dat ze op een gegeven moment dacht dat ik seks zou hebben met studentes. “En echt, Tamara, ik heb nog nooit een studente aangeraakt.” “Nu wel,” glimlacht ze, op onze handen blikkend, die nog steeds op elkaar liggen. Ik stamel: “Ja, maar dat is anders.” “Fred?” vraagt ze. Ik kijk in haar bruine ogen. “Ja?” “Fred, ik mag je. Eehhmm, eigenlijk meer dan dat. En shit… ik weet dat dat eigenlijk eh, niet kan. Niet mag. Onmogelijk is.” Nu is zij het die stamelt. En een puinhoop van mijn gedachten maakt. Want inderdaad, een docent en een student die “elkaar mogen” is not done. “Ik wil niets van je, professioneel gezien… Ik sta er goed voor… ik studeer over een paar maanden af, mijn scriptie nog en dan ben ik klaar. Ik kan niet meer zakken. Dus nee, daar doe ik het niet voor.” Ze slaat haar ogen neer en zie een traan over haar wang lopen. “Maar Fred, ik ben gek op je. Al heel lang. Maar ik dacht dat je onbereikbaar was. Dat je een relatie had. Een relatie die ik nooit kapot zou willen maken.” Ik voel me warm worden. Wat moet ik hiermee aan? Ze is mooi, ze is lief, ze is intelligent, ze is gek op me. My god. Ik ben docent. Háár docent. Ik weet het even niet. Kut!

Ze haalt haar hand van de mijne. “Shit,” zegt ze, “ik had dit niet moeten doen. Ik breng je in problemen. Het kan écht niet. Wat haal ik verdomme in mijn kop? Je bent mijn docent. Ik kijk haar diep in haar mooie bruine ogen. Of het nu de tripeltjes zijn, of haar wanhoop, of míjn wanhoop, maar nu leg ik míj́n handen op de hare. “Ja, Tamara, ik ben je docent. Maar hoe lang nog? Een maand? Twee maanden? En nee, eigenlijk mogen we nu niet gek op elkaar zijn, maar over drie maanden is er geen mens, die er wat van zegt. Dat is toch eigenlijk raar? En ja, ik vind jou ook een leuke meid.” Ze slaat haar ogen weer neer. Ik zie dat ze het moeilijk heeft. “Tamara, laat de wereld denken wat de wereld wil denken. Maar ik wil jou en jij wil mij. We zijn volwassen mensen. Jij hebt mij niet nodig om af te kunnen studeren. Je staat er inderdaad goed, nee geweldig, voor. Wil je met me mee naar mijn huis?” Uit de luidsprekers klinkt weer Bruce Springsteen. “I’m on Fire.”

Nadat ik afgerekend heb, lopen we, hand in hand, wat kan mij het schelen, naar mijn huis. Ik draai de deur open en laat haar voor gaan. Ze loopt voor me de trap op. Haar billen wiegen op en neer en ik moet me beheersen om haar niet al hier op de trap te nemen. Ik leid haar naar de deur van mijn kamer en gebaar dat ze op de bank mag gaan zitten, maar dat doet ze niet. Ze vliegt me om mijn hals. “Ik dacht dat dit nooit zou gebeuren, barst ze in tranen uit. “Net nog in de kroeg dacht ik dat ik het compleet verneukt had, dat je het niet wilde, niet kon, niet mocht, whatever.” “Schat, ik wil je. Hier. Nu. En ik denk voor altijd,” antwoord ik. Ze begint mijn overhemd los te knopen en kroelt met haar hand door mijn borsthaar. Ik knoop ook haar blouse open en als het laatste knoopje open is, laat ik het kledingstuk van haar bruine schouders glijden. Haar hand gaat naar haar rug en ze opent zelf de behasluiting. Ze laat de bandjes van haar kanten beha van de schouders glijden en ze staat met haar blote borsten, die ik vanmiddag van veraf zag, nu heel dicht bij me. Ik neem haar hoofd in mijn handen en voel haar zwarte krullen kriebelen. Mijn handen gaan naar haar schouders en druk haar tegen me aan. Terwijl onze lippen elkaar raken, voel ik haar zachte borsten tegen mijn borst. Onze lippen wijken uiteen en onze tongen vinden elkaar in een eindeloos lange zoen. Mijn handen zwerven ergens over haar rug, weer naar haar schouders en verdwalen naar de voorkant. Ik streel haar zachte borsten en haar tepels worden hard. Onze ademhaling versnelt en wordt zwaarder. Het wordt zuchten. Haar hand glijdt over mijn billen en ze drukt mijn erectie tegen haar warme kruis. Vier lagen textiel scheiden onze geslachten, maar ik voel de warmte van haar kutje.

Ik maak als eerste haar riem los. Dan de knoop en de rits en laat haar jeans van haar heupen zakken. Haar kanten string vertoont een grote vochtplek aan de voorkant die verraadt dat ze net zo geil is als ik. Haar jeans ligt op de grond en niet veel later ligt het kanten niemendalletje ernaast. Ik glij met mijn hand over haar gladgeschoren heuveltje naar beneden en vind haar clitje dat keihard is. Haar schaamlippen wijken gewillig uiteen als mijn middelvinger ertussen streelt. Ondertussen heeft Tamara mijn jeans en boxer ook uitgetrokken en mijn stevige erectie bevrijd. Ik zak door mijn knieën en ze begrijpt wat ik wil. Ze doet haar voeten wat verder uit elkaar en haar schaamlippen wijken verder uiteen. Ik kus haar kittelaar en zuig er zachtjes op. Ze beweegt haar kruis vooruit. Ik laat mijn middel- en wijsvinger bij haar naar binnen glijden en beweeg ze zachtjes op en neer, terwijl mijn lippen met haar clit blijven spelen. Mijn god wat is ze geil. Haar vocht glijdt langs haar dijen naar beneden. Ik kijk naar beneden en zie dat ook uit mijn lid inmiddels een sliert voorvocht hangt die inmiddels de vloer heeft bereikt. Ik blijf haar vingeren en haar clitje zuigen en voel dat ze begint te schokken. Haar orgasme komt wild naar boven. Haar ademhaling wordt kreunen, haar kreunen wordt hijgen en met een diepe grom komt ze klaar.

Ze buigt zich voorover en fluistert me in mijn oor: “Ik wil je pijpen, ik wil je lul diep in mijn mond.” Ze gaat op de vloer liggen en ik kom boven haar. Mijn gezicht boven haar kutje en mijn kloppende pik boven haar gezicht. Met twee handen pakt ze mijn lid en leidt hem naar haar mond. Ze likt mijn ballen, zuigt er zachtjes één voor één op en likt dan langs de voorkant van de schacht naar het toompje dat ze kust als ze het bereikt. Ik zucht diep. Dan neemt ze mijn eikel in de mond en zuigt er zachtjes op, terwijl haar tong cirkeltjes draait. Haar lippen glijden over mijn pik naar de wortel en ze neemt hem helemaal in haar mond. Ik voel mijn eikel haar huig aanraken en ze gaat weer naar boven. Ze blijft zuigen en ik voel dat ik het niet heel lang meer houd. Ze gaat me nu sneller pijpen, haar mond neukt mijn harde pik. Vanuit mijn ballen voel ik mijn zaad naar boven komen en voor ik het weet spuit ik met twee, drie, vierrrr stralen mijn warme sperma diep in haar mond. Ze glijdt met haar lippen naar mijn eikel en laat hem uit haar mond, die ze opent. Ik zie mijn zaad in het kuiltje van haar tong liggen. Ze sluit haar mond en maakt een slikbeweging en toont me haar, nu schone, tong weer. Een druppel sperma hangt nog aan haar mondhoek en ik kus haar en lik het weg. Ik proef mijn eigen zaad.

We liggen nog steeds op de vloer, ik met mijn hoofd op haar zachte borsten. Ik streel haar buik, terwijl ik zachtjes op haar linker tepel zuig. Haar hand kroelt weer door mijn borsthaar en gaat voorzichtig via mijn navel over mijn gladgeschoren buik naar beneden. Ik voel dat mijn lid weer schokkend harder wordt, als ze hem tussen haar vingers neemt. Hij is nog glad van net en het duurt niet lang, voor hij weer volledig stijf is. Ze beweegt de voorhuid voorzichtig op en neer en kust af en toe mijn eikel. Dan komt ze met haar warme natte kruis boven mijn schoot en laat haar kutje langzaam over mijn eikel glijden, zonder dat ze me haar laat penetreren. Haar clitje streelt mijn eikel. Mijn god, wat is dit geil. Ze spreidt haar kutlippen en glijdt dan over mijn paal. Langzaam. Tergend langzaam. Ze komt weer omhoog en ik zie dat ze hem net niet laat ontsnappen. Dan zakt ze weer op me. Langzaamaan voert ze het tempo op. Haar mooie tietjes deinen op haar tempo mee, evenals haar zwarte krullen die los om haar hoofd hangen. Wat is ze mooi. Ze voert het tempo verder op en het lieflijke berijden wordt een wild neuken. Het deinen van haar borsten verandert in het op en neer stuiteren ervan. Ze gooit haar hoofd in haar nek en met een schorre kreet komt ze weer klaar. Ze gaat van me af en komt op handen en knieën voor me zitten. Ik snap wat de bedoeling is en kniel achter haar kontje. Haar glinsterende kutje uitnodigend aanbiedend. Ik laat mijn paal naar binnen glijden en begin haar langzaam opnieuw te neuken. Met haar kontje neemt ze mijn ritme over, waardoor ik dieper in haar kan stoten. Dieper en dieper. Dan trekt ze zich terug, alsof ze zich plotseling iets bedenkt. Ze gaat op haar rug liggen en doet haar armen in haar knieholtes en trekt haar knieën naar haar borsten. Haar spleet staat wijd open. Ik laat mijn bonkende pik naar binnen glijden en het lijkt of ze oneindig diep is. Dan voel ik wat ik nog nooit gevoeld heb: mijn eikel raakt haar baarmoeder. Ik stoot nog twee keer tot een orgasme, zoals ik het nog nooit heb beleefd, me overvalt. Ik stoot nog dieper en, tering, ik sluit mijn zaad diep in haar schede, of nog verder? Nadat de laatste druppel sperma mijn pik heeft verlaten, liggen we als versmolten op elkaar.

“Dank je Fred,” zucht ze, “ik wil je voor altijd bij me hebben.” Ik kijk in haar donkerbruine Bambi-ogen. “Lieve schat, ik was niet van plan om je te laten gaan. Als je wilt, mag je hier blijven. Forever.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 8914 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Uniseks”

  1. Prachtig verhaal en goed geschreven. Ik geef nooit een reactie maar nu zie ik dat dit de tweede reactie is die ik deze schrijver geef. duidelijk dus mijn favoriet. Bedankt voor het prachtige geile en ontroerende verhaal.

Plaats een reactie