BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Henk, Jos en ik deel 3.

Ik lachte toen ik dat hoorde, en aaide hem over zijn gezicht. Ik zei; “wilde je nog verder shoppen, of is het voor vandaag genoeg.” Hij zei dat hij had genoten van onze shop middag, en dat hij het heel erg graag nog eens over zou willen doen. Ik zei dat dat zeker nog zou gebeuren. Ik betaalde de drankjes, waarna we naar de auto liepen. Hij droeg alle tasjes en hield mijn hand vast. Heel galant deed hij de deur voor me open, legde alle pakjes op de achterbank en stapte toen ook in. Toen ik thuis kwam zette ik de auto op de oprit, en stapte ik uit. Hij kwam achter me aan met alle pakjes in zijn hand. Ik liep de kamer in, en zei tegen hem; “leg alles maar op de bank.” Nadat hij dat had gedaan, trok ik hem naar me toe, en gaf ik hem een intense tongzoen. Toen zei ik; “Jos, dank je wel voor een heerlijke middag. We gaan dit zeker nog een keertje doen, en dan mag jij weer uitzoeken wat ik aan moet trekken. Maar nu moet je naar huis, want Henk komt zo ook weer thuis.” Hij knikte, en ging via de achterdeur naar huis. Toen Henk thuiskwam, zag hij aan alles dat er iets gebeurd was, maar hij wachtte tot we samen op de bank zaten met een drankje. Toen zei hij met een lach op zijn gezicht; “laat maar horen. Ik wil heel graag weten hoe jullie shop middag is geweest. Aan je gezicht te zien heb je er van genoten, of heb ik het mis?” Ik begon te lachen toen ik dat hoorde, en zei; “je had het moeten zien! Het begon eigenlijk al toen hij me de kamer in zag komen. Ik had me speciaal voor hem opgetut, en ik zag aan zijn ogen dat ik er vet uitzag, zoals ze dat tegenwoordig noemen. In de stad liep hij naast me als een pauw, zo trots! Ik heb twee paar pumps gekocht, die zal ik je zo laten zien. En in mijn favoriete winkeltje ben ik ook geslaagd. Ik heb hem steeds gevraagd naar zijn mening, en ik kon aan de bult in zijn broek zien dat hij dat te gek vond. Je mag best wel weten dat ik door zijn reacties opgewonden werd, mijn kutje lekte op een bepaald moment wel heel erg. Ik kon zien dat hij de grootste moeite had, om zijn stijve lul in bedwang te houden.

Dat werd steeds erger, dus toen heb ik hem een beetje geholpen.” Hij lachte voluit, en vroeg toen; “heb je echt gedaan wat ik denk?” Ik zei; “ja, ik had echt medelijden met hem, dus heb ik zijn broek open gemaakt, zijn stijve er uit getrokken, en hem op een heerlijke manier gepijpt. Hij kon haast niet wachten om in mijn mond klaar te komen!” “Is hij in je mond klaargekomen?” Ik zei; “ja, en ik vond het vet geil om te doen! Hij heeft een mooie lul, maar de grote hoeveelheid sperma verbaasde me wel. Hij bleef maar spuiten.” Henk keek me aan, en vroeg toen; “als ik het zo hoor, dan wil je nog een stukje verder gaan. Je wilt zeker ook weer door hem geneukt worden?” Ik keek hem aan en zei; “ik weet nog niet zo goed wat ik nu wil. Wat ik wel weet, is dat ik er van heb genoten om met deze knappe jongen te shoppen. Ik voelde me hoe gek het ook mag klinken een echte vrouw, helemaal omdat hij dat duidelijk heeft laten merken.” Hij vroeg; “wat heb je nu met hem afgesproken? Weet hij hoe je over hem denkt?” Ik zei; “ik heb hem beloofd dat we heel gauw nog een keertje zouden shoppen, dus ik denk er aan om dat volgende week zaterdag te doen. Maar ik wil eerst weten hoe jij hier in staat, want ik wil niet dat ik iets doe waar jij niet achter staat. Begrijp je wat ik bedoel?” Hij pakte mijn hand, keek me aan en zei; “meisje, je weet dat ik je alles gun, we kennen elkaar door en door, en als jij iets met deze jongen wilt, dan mag je dat. Het enige wat ik wil, is dat je me alles vertelt, en dan bedoel ik ook alles. Ik ben wel benieuwd hoe je dat allemaal voor elkaar wilt krijgen.” Ik zoende hem vol op zijn mond toen hij dat zei, en ik vertelde hem wat ik van plan was. Ik zei; “ik zal hem een appje sturen, en hem vragen of hij mee wil.”

Ik was toch al van plan om naar nieuwe lingerie te gaan kijken, en dan wil ik nog een jurkje passen dat ik vandaag ook heb zien hangen. Maar ik laat hem niets zien, ik zeg tegen hem dat ik thuis alles aan hem zal laten zien, zonder dat er mensen in de buurt zijn. Zeg maar, een kleine privé modeshow speciaal voor hem, waarbij hij ook nog een kijkje in mijn kasten mag nemen, en iets uitzoeken dat ik dan ook nog aan hem moet laten zien. Dat is zo’n beetje wat ik wil. Kan dat je goedkeuring wegdragen?” Hij lachte breeduit toen hij van mijn plannetje hoorde, en zei toen; “en daar blijft het dan bij, of gaat het nog verder?” Ik begon te blozen toen hij dat zei, want ik wilde eigenlijk nog veel verder gaan. Dus zei ik; “voordat ik je vertel wat ik in gedachten heb, wil ik eerst van jou weten tot hoever ik mag gaan.” Hij lachte en zei heel adrem; “als ik dit zo hoor, dan kan het niet anders dan dat je hem in bed wilt hebben, of in elk geval zo ver dat je weer door hem geneukt wilt worden. Corrigeer me maar als je andere ideeën hebt.” Terwijl ik hem recht aankeek, zei ik; “je hebt het goed geraden, ik zou heel graag door zo’n jonge knaap geneukt willen worden. Maar dat gebeurt alleen als jij dat goed vindt, anders kijk ik wel welke mogelijkheden er zijn om van deze jonge god te genieten.” Hij pakte mijn hand stevig vast en zei toen; “meisje, je weet dat ik alles doe om het naar je zin te maken. Ik weet ook heel goed dat hij geen enkele bedreiging is voor onze relatie. Je mag alles doen wat in je opkomt, maar ik wil dan ook dat je nadien in geuren en kleuren vertelt hoe het is gegaan. Oké?” Ik kwam tegen hem aan staan en gaf hem een intense tongzoen.

“Die heb je echt verdiend, zei ik, ik wist wel dat je het goed zou vinden, maar ik vind het heel fijn dat je het ook hebt gezegd. Ik zal je alles in geuren en kleuren vertellen.” Hij lachte toen ik dat zei, en reageerde meteen; “stuur die jongen maar meteen een appje, dan kan hij zich de komende dagen verheugen op weer een dagje shoppen met jou. Ik durf te wedden dat, wanneer hij je appje leest, zijn lul wel uit zijn broek zal knappen, want hij heeft al ervaren hoe lekker het is om met jou te shoppen.” Ik pakte mijn mobieltje en stuurde hem een appje, waarin ik vroeg of hij de volgende zaterdag nog een keertje mee wilde gaan shoppen. Hij moest maar aangeven of hij dan kon. Het duurde nog geen minuut, toen had hij al een reactie gestuurd. Ik lachte, toen ik voorlas wat hij had geschreven. “Ik ga heel graag met je mee! Kleed je je weer zo aan? Ik kan haast niet wachten tot het zaterdag is!” Eigenlijk verheugde ik me net zo als Jos op die dag. De dagen gingen traag voorbij, maar op vrijdag besloot ik alle tijd te nemen, en alles klaar te leggen voor de zaterdag met Jos. Het eerste wat ik deed, was mijn kutje en mijn benen scheren, want ik wilde dat alles glad was, zonder stoppeltjes. Daarna dook ik mijn kledingkast in om iets uit te zoeken, waarvan ik wist dat hij dat vet zou vinden. Het werd uiteindelijk een strak, fel roze jurkje, waardoor mijn lijf duidelijk te zien was. De zoom zou tot net over de boord van mijn nylons komen. Daarna pakte ik een zwart Bhtje met halve cups, een bijpassende string, en een jarretellegordeltje uit de laatjes, samen met een paar lichte nylons met een donkere naad. Ik besloot om een paar hakken aan te trekken die niet zo hoog waren, omdat er behoorlijk veel gelopen moest worden. Toen Henk de slaapkamer in kwam lopen, en zag wat ik had klaar gelegd, begon hij te lachen. “Je weet hopelijk wel dat je jouw jonge god hiermee overdondert? Ik bedoel, ik vind ook dat je er lekker uitziet als je dat strakke jurkje draagt, dus zal hij hetzelfde hebben als ik. Maak er een lekkere dag van met hem. Ik zal morgen heel laat thuiskomen, en je vooraf wel een appje sturen. Oke?”

Ik knikte, en liep naar hem toe. Ik trok hem op ons bed, maakte zijn broek open, en haalde zijn half stijve lul er uit. “Je vind het ook wel geil, om te weten wat er morgen gebeurt, of heb ik het mis? Nu ga ik jou even verwennen, dat heb je wel verdiend.” Ik sloot mijn lippen over zijn eikel, en begon hem te pijpen, waarbij ik de voorhuid strak naar achter bleef trekken. Het duurde niet lang, toen kwam hij klaar in mijn mond. Ik slikte alles door, want ik vind de smaak van sperma helemaal te gek! We gingen die avond op tijd naar bed, want het zou een drukke dag worden. De volgende ochtend was ik op tijd wakker. Ik liep naar de badkamer om te gaan douchen. Toen ik de slaapkamer weer in kwam, zag ik dat Henk het beddengoed had afgehaald, en verving door schoon goed. Toen hij me zag kijken, zei hij; “ik vind dat jouw jongen in een schoon en opgemaakt bed mag liggen. Tenminste als jullie dag in bed eindigt.” Ik schoot even vol, toen hij dat zei, maar voordat ik iets kon zeggen, zei hij; “meisje, ik gun je alles, dus ook deze dag. Geniet van alles, maar vooral van je vriendje. Ik hoor graag hoe de dag is verlopen. Als er iets is, moet je me maar bellen, maar ik ga er van uit dat alles gaat zoals je hoopt. Veel plezier.” Even later hoorde ik de deur dicht slaan. Ik besloot om me eerst op te maken, en me daarna aan te kleden. Toen ging mijn mobieltje over. Het was Jos, die vroeg of ik al klaar was. Ik appte hem dat ik me nog moest aankleden, maar dat de achterdeur open was. Binnen een minuut riep hij dat hij er was, dus zei ik dat hij naar boven mocht komen. Hij zag dat ik naakt voor de spiegel zat om me op te maken. Ik kreeg een spontane tongzoen van hem. Lachend zei ik; “lieverd, kijk maar op het bed wat ik heb klaar gelegd om aan te trekken. Zeg maar of je dat mooi vind, anders moet ik de kast weer in. Oke?”

Hij liep naar het bed, en zag wat ik wilde aantrekken. Met een blos op zijn wangen zie hij; “trek je dat voor mij aan? Woow! Ik vind het vet!” lachend zei ik; “dan heb je de juiste kleding keuze, want Henk vind het ook een geil jurkje. Wil je me helpen met aankleden, of blijf ja kijken hoe ik me aankleedt?” “Het laatste, zei hij, ik heb nog nooit gezien hoe een vrouw zich aankleedt.” “Wat jij wilt, zei ik, ga maar op het bed zitten, dan kun je alles goed zien.” Ik pakte mijn jarretellegordel, en gespte die om mijn heupen. Daarna pakte ik mijn nylons, en rolde die langzaam over mijn benen omhoog, om ze vast te maken aan de jarretelles. Met grote ogen keek Jos naar me, de bult in zijn broek was duidelijk te zien. Ik pakte mijn string en trok die aan, gevolgd door het Bhtje. Eigenlijk zou ik een maatje groter moeten hebben, maar Henk vond het geiler wanneer mijn borsten verder uit de halve cups staken. Ik draaide me om, en zag dat Jos hetzelfde had als Henk, ook hij vond het geweldig! Als laatste trok ik het jurkje aan, en mijn hakken. “Je ziet er uit als een plaatje, zei Jos, en ik mag met jou gaan shoppen. Helemaal vet!” “Ik ben blij dat je het mooi vind, zei ik, zullen we dan maar gaan?” Hij hield galant de deur van de auto voor me open. Zodat ik in kon stappen. Ik deed het op zo’n manier dat mijn jurkje omhoog schoof toen ik ging zitten. Mijn jarretelles piepten onder de zoom uit, maar ik liet het zo, omdat ik wist dat mijn vriendje dit vet vond. Ik reed naar de parkeergarage, en zette de auto daar neer. Ook bij het uitstappen was hij er als de kippen bij om te helpen. Ik genoot van zijn aandacht. Hij pakte mijn hand, en zo liepen we het centrum in. “Lieverd, zei ik, ik wil het volgende voorstellen. Ik heb een paar winkeltjes waar ik naartoe wil, maar tussendoor wil ik een terrasje pakken, want de zon schijnt, dan kunnen we een drankje bestellen. Vind je dat goed?” Hij knikte van ja. Trots liep hij naast me, en zag net als ik de blikken dan verschillende mensen, zowel mannen als vrouwen. Ik wist dat ik er lekker uitzag, en liep dan ook als zodanig op mijn hakken. Na een paar minuten liepen we het eerste winkeltje in. Ik wilde kijken of ik een jurkje kon vinden, maar ook dat hij zou bepalen wat het zou worden. Een beetje aarzelend liep ik langs de kledingrekken, zogenaamd twijfelend om iets te pakken.

Dus vroeg ik; “lieverd, wil je me helpen? Ik kan niet besluiten wat ik zal passen.” Met een blos op zijn wangen keek hij met me mee, tot hij opeens een jurkje van het rek pakte. Het was een goudkleurig jurkje met dunne bandjes, en zou wanneer je het zou dragen, alles laten zien wat er onder zat. Voor mij zou dat dan zonder lingerie zijn. Het was niet te kort, en de stof gleed als het ware over je huid. “Dit vind ik vet! Echt een jurkje voor jou! Wil je het niet even passen?” Ik wist wat de bedoeling was van zijn vraag, maar ik had al besloten om hem niets te laten zien. “Houdt het jurkje maar vast, ik kijk nog even verder.” Een paar rekjes verder zag ik een zwart kanten jurkje hangen. Opnieuw was Jos me voor, en pakte hij het jurkje van het rek. “Deze vind ik ook vet, zei hij, maar er zit wel een jurkje onder.” Lachend zei ik; “wat je eigenlijk zegt is, jammer dat er nog een jurkje onder zit. Nou, dat is heel simpel, als ik het neem, dan is het eerste dat ik thuis doe, om het jurkje eronder los te maken, zodat je het altijd nog eronder kunt aantrekken. Ik pas het toch aan.” Ik liep naar de paskamers, en trok het gordijn achter me dicht. Ik trok mijn jurkje uit, en het goudkleurig jurkje aan. Het paste perfect. Daarna het tweede jurkje, en dat past ook. Ik trok mijn eigen jurkje weer aan, en kwam de paskamer uit. Ik zag de blik van ongeloof in zijn ogen, dus zei ik; “lieverd, het moet voor jou een verrassing blijven. Als we straks thuis zijn, dan krijg jij je eigen privé modeshow. Dus nog een paar uurtjes geduld lieverd.” De opluchting was duidelijk te zien. Het volgende winkeltje was de lingerieshop waar ik zo graag kom, omdat ze veel meer hebben dan de gebruikelijke lingerie. Hand in hand liepen we de shop in, tegelrecht naar de lingerie van mijn voorkeur.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 6448 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Henk, Jos en ik deel 3.”

Plaats een reactie