BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Collega Karin

Plotseling was ze daar. Die vrouw uit het oosten van het land. Met haar accent, haar veelte grote bril en mysterieus lachende ogen. Eigenlijk meer spottend zoals ze me altijd aankeek. Vooral als ze weer eens gebukt stond als ik er langs moest. Dan keek ze me spottend aan of ze wilde zeggen: probeer er maar eens langs te komen zonder m’n billen aan te raken. En die billen mochten er zijn. Natuurlijk zorgde ik er voor ze niet aan te raken, ook al had ik graag gewild. Karin heette ze en ze rook altijd een beetje naar zweet. Opwindend was haar zweetluchtje wel. Het leek wel of ik er een ander luchtje doorheen rook. Ik zou daar al snel achterkomen wat dat was. Elke dag werd ze brutaler want ze had natuurlijk al lang gezien hoe ik naar haar billen keek. En elke keer zag ik de rand van haar zwarte onderbroek boven haar broek uit komen. Als ik probeerde me langs haar te wurmen stak ze haar kont nog verder achteruit. En op het laatst kon ik niet anders dan er en klap op te geven en te roepen dat ik er echt even langs moest. Ze ging rechtop staan en keek me geil aan en liet me langs.

Een andere dag had ze rok aan en als ik langs kwam lopen zat ze op haar hurken en spreidde haar lange benen en gunde mij een inkijk in haar kruis. Ik kon er beslist niet meer langs. En terwijl ze haar hoofd oprichtte en me geil lachend aankeek, wist ik ineens waar dat speciale luchtje vandaan kwam. Ik keek naar beneden tussen haar dijen en zag haar zwarte onderboek. Ik snoof diep en rook haar kut. Toen zag ik dat haar onderbroek vol vlekken zat. Ik keek haar aan en ze knipoogde schalks naar me. Mijn lul knalde bijna mijn broek uit en ze keek naar de enorme bult.
– Zo jochie, je gaat me toch niet vertellen dat je wel eens aan mijn vieze onderbroek zou willen ruiken, is het wel?
Ik kreeg ineens een droge mond en kon geen woord uitbrengen en knikte dus alleen maar.
– Bedoel je nu dat je wel of niet wilt ruiken?
Ik stamelde zachtjes dat ik wel haar broekje wilde ruiken. Meteen stond ze rechtop, pakte mijn hand vast en sleurde me bijna terug naar mijn kantoor, waar ze de deur dichtgooide. Ze pakte de zoom van haar rok met beide handen beet en trok haar rok langzaam omhoog.
– Nu op je knieën en ruik aan mijn onderbroek.
Meteen liet ik me op m’n knieën vallen en duwde mijn neus tegen haar broekje aan. Mijn god wat een bedwelmende lucht kwam daar vandaan. Ze moest al een paar dagen dit broekje gedragen hebben, was mijn conclusie.
– Weet je wel hoe lang ik deze onderbroek al draag?
Ik schudde mijn hoofd.
– Al veertien dagen en ik vind zelf dat tie op dit moment echt heel lekker ruikt.

Ik kon het alleen maar beamen en snuffelde verder aan haar kruis.
– Vooral omdat mijn onderbroek vanmorgen vol liep met het zaad van mijn vriend nadat we geneukt hadden.
Ik hield het niet meer en schoot in mijn onderbroek. Daarna stond ik op en vertelde haar wat er was gebeurt.
– Oh jee, nu al klaar gekomen alleen maar van een beetje sperma? De volgende keer mag je het geile zaad uit m’n broekje likken. Dat wil je toch?
Ik keek haar aan en bevestigde haar opmerking, en zei dat ik dat erg graag wilde.
Die volgende keer zou al snel komen. Twee dagen later zei Karin dat ik het weekend maar bij haar langs moest komen. Haar vriend Peter zou er ook zijn om haar te neuken. Ze vertelde dat Peter altijd veel zaad produceerde dus ik moest me er maar op voorbereiden.
– Oh ja, ik hoorde dat je ook als meisje verkleed en mijn Peter wordt daar geil van dus als je zaterdagavond komt neem dan wat leuke kleertjes mee. En misschien een vies onderbroekje van jezelf. Peter is namelijk ook een liefhebber.
Ik kon m’n geluk bijna niet op. Twee mensen die mijn meest geile fantasie met mij willen delen! Stel je voor.
Ik stond die zaterdag dan ook te trappelen om naar Karin en Peter te vertrekken. Had m’n tas gepakt met allemaal sexy kleertjes en mijn favoriete masturbatiebroekje. Eigenlijk geen broekje meer. Een grote nylon onderbroek die je alleen nog maar in de VS vindt. Ettelijke malen in gespoten, veel gedragen, vol pis-, sperma- en poepvlekken. Kortom m’n meest smerige broekje.

Bij aankomst werd ik meteen verwelkomt door Peter. Ik nam tenminste aan dat hij het was die de deur voor me opendeed. Peter droeg donkerbruine stay-ups, een wit kanten broekje en doorzichtig wit nylon hemdje, en had een broekje over zijn hoofd en daaroverheen een nylonkous. Ik zag alleen zijn ogen. Nadat hij de deur achter me dicht had gedaan vroeg hij me meteen murmelend door het broekje en nylonkous heen of ik een vies broekje had meegenomen. Ik lachte hem toe en zei dat ik dat niet vergeten was en dat ik dat ook niet zou kunnen vergeten omdat ik dat ontzettend geil vindt. En vroeg hem of ik het broekje straks aan moest trekken of dat hij het meteen wilde hebben. Ik zag dat zijn lul hard vooruit in zijn broekje stak.
– Dus je wilt mijn vieze broekje meteen, zei ik terwijl ik naar zijn stijve lul wees.
Hij knikte alleen maar. Ik opende mijn tas en viste mijn broekje eruit en hield het op. Peter begon zwaar te snuiven en zijn erectie werd nog harder.
– Ho ho, wat is hier aan de hand, Karin kwam de gang in en griste mijn broekje uit mijn handen. Dat gaat zo maar niet. Voordat je tot tien kan tellen is deze geile broekjes fetisjist al klaar gekomen en dan kunnen we wel fluiten naar ons plannetje. Ga je eerst maar lekker omkleden en optutten dan hou ik Peter nog wel even onder de duim.
Karin wees me een zijkamertje en de badkamer en liet me alleen. Ik keek haar na en zag haar billen verpakt in twee broekjes en een panty. Een werkelijk geil gezicht. Daarna trok ik m’n kleertjes aan en begon in de badkamer me op te maken. In de hoek stond een wasmand en ik kon het natuurlijk niet nalaten om er even in te snuffelen. Ik viste onmiddellijk de vieze broekjes eruit, en dat had ik kunnen doen met m’n ogen dicht want de luchtjes waren onmiskenbaar aanwezig. Vooral wat sloggi-achtige broekjes zag ik met veel opgedroogde kutsap in de kruisjes. (wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11478 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie